Icône Carte de France

Camping Les Dunes 5* - Plage

Bretignolles sur Mer - Vendée (Frankrijk)
14 meningen
réf: 971043L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Les Dunes 5* - Plage

3 kamers - 2 slaapkamers - 27 m²

14 meningen
réf: 971043L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Afstand strand < 150 m

Vakantiewoning Bretignolles sur Mer - Camping Les Dunes 5* - Plage  - Mobile Home - 5 personen - 27 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Bretignolles sur Mer - Camping Les Dunes 5* - Plage  - Mobile Home - 5 personen - 27 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Bretignolles sur Mer - Camping Les Dunes 5* - Plage  - Mobile Home - 5 personen - 27 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 971043L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Les Dunes 5* - Plage - Mobil-home Océan TV Wifi Plancha - 2 chambres - 4/5 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 27 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Afstand strand < 150 m - Televisie
Camping Les Dunes 5* - Plage - Mobil-home Océan TV Wifi Plancha - 2 chambres - 4/5 personnes Naamen van de accommodatien-Bretignolles sur Mer

- Algemene beschrijving van de camping:
Een werkelijk uitzonderlijke ligging voor deze camping, met directe toegang tot een van de mooiste stranden van de Vendée, dat zich over bijna 8 km uitstrekt en waar je geen wegen hoeft over te steken.

Camping Les Dunes 5* staat garant voor een ontspannende, verkwikkende en verkwikkende vakantie met je voeten in het water, met het stuifwater van de oceaan als achtergrond! De ultieme luxe van goudkleurig zand, aan de overkant van de duinen, ligt op slechts 150 m afstand...

Deze familiecamping bij uitstek beschikt over een prachtig zwemparadijs, met een overdekt zwembad, en biedt de verwachte diversiteit aan animatie en activiteiten, met een uitstekende service.
Kwaliteit en gezelligheid gaan hier hand in hand, waardoor deze camping een ideale uitvalsbasis is om deze gulle regio te ontdekken.

Voeg daar het comfort van volledig uitgeruste stacaravans aan toe, en je bent helemaal klaar voor een serene en geslaagde vakantie.

Dus ga ervoor... er is geen moment meer om te aarzelen!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:
Mobil-home Océan TV Wifi Plancha - 2 slaapkamers - 4/5 personen

Ca. 27 m², met overdekt houten terras met gesloten luifel, tuinmeubilair met tafel en stoelen, parasol en 2 stoelen of relaxfauteuils.
Pluspunten: Een vrij ruime stacaravan met televisie, elektrische plancha en wifi.
Jaar van de stacaravan: 2019

2 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar) met kledingkast en verduisteringsgordijnen
Flatscreen-tv met TNT-zenders
Gratis wifi
Elektrische bakplaat op het terras (in overeenstemming met de huidige regelgeving, gebruik onderworpen aan prefectorale toestemming)
Woongedeelte met slaapbank die kan worden omgebouwd tot eenpersoonsbed (1x80x190), tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, kookgerei, 4 gaspitten, afzuigkap, koelkast/vriezer, magnetron, broodrooster, elektrisch koffiezetapparaat)
1 badkamer met douche en wastafel
Aparte WC
Verwarming in woonkamer en doucheruimte
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie
De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de decoratie kunnen ook verschillen.

- Beschrijving van het aquacentrum:
Klaar om te duiken, zwemmen, van de glijbanen te gaan of gewoon lekker te zonnebaden? Ga dan naar het hart van de camping, naar het prachtige zwembadcomplex.

Er zijn hier 2 sferen:
- Als het weer wisselvallig wordt, profiteer dan van het overdekte gedeelte: het heeft een groot zwembad van ongeveer 260 m², verwarmd tot 27°, een peuterbad en een glijbaan met opvangbak voor een sessie glijden en giechelen!
Voor een echt ontspannend moment kies je voor de masserende jets in het bubbelbad - ontspanning gegarandeerd.
- Als de zon tevoorschijn komt, is er een groot buitenzwembad van 200 m², gekoeld tot 24°C, een kikkerbad, 2 waterglijbanen met een groot plonsbad, en niet te vergeten waterspelletjes voor de kleintjes.
Na een dag vol spannende ontdekkingen of intense activiteiten is het tijd om te ontspannen... op de ligstoelen, nippend aan een koel drankje in de milde zon van de Vendée.

Data en openingstijden van de zwemparadijzen :
- Dagelijks geopend: van 10.30 tot 20.00 uur van 06/04 tot 01/10, daarna van 10.30 tot 18.00 uur van 01/10 tot 01/11.
- Verwarmd overdekt gedeelte: van 06/04 tot 01/11
- Buitengedeelte en glijbanen: open en verwarmd van 08/05 tot 15/09, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden.

NB: Shorts/bermuda's zijn niet toegestaan. Alleen slips, boxershorts, eendelige en tweedelige zwemkleding zijn toegestaan. Zwemmen zonder toezicht.

En op een steenworp afstand: het kloppende hart van de oceaan en de geneugten van het strand op slechts 150 m afstand, voor een zonnesessie of om te profiteren van de vele watersporten die worden aangeboden!
Of je nu een surfliefhebber bent of gewoon een hobbyist, je zult blij zijn met de vele surfplekken waarvan de reputatie gevestigd is! Aan jou om de golven of de legendarische rollers te berijden! Spanning en plezier gegarandeerd!

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. De toegang tot de waterzones kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerken die aan de gang zijn op het moment van je verblijf.

- Animatie:
Ontdek tijdens de lente- en zomerschoolvakanties en de feestweekends in mei een gevarieerd animatieprogramma dat in juli en augustus 6 dagen per week wordt aangeboden (behalve op zaterdag). Of je nu op zoek bent naar een ontspannende of energieke manier om je vakantie door te brengen, je vindt een breed scala aan activiteiten die worden aangeboden door een professioneel en energiek team!

Voor onvergetelijk familieplezier kies je voor de Olympische Spelen en verschillende toernooien zoals jeu de boules en voetbal, of doe je mee aan een fitnessles.

s Avonds kun je genieten van allerlei avondentertainment (concerten, shows, enz.) of thema-avonden. Als je van een dansje houdt, kun je terecht op de dansvloer...

Kinderclub (4 tot 12 jaar): tijdens de zomerschoolvakanties, elke dag behalve zaterdag, van 10 tot 12 uur en van 16 tot 18 uur, stellen de animatieteams alles in het werk om je een onvergetelijke vakantie in de Vendée te bezorgen! Tekenen, knutselen, schatzoeken, schminken, buitenspelen...
(Alleen ter plaatse inschrijven, plaatsen zijn beperkt tot groepen van maximaal 10 kinderen).

Er is geen tienerclub als zodanig, maar tijdens de zomerschoolvakanties worden er activiteiten en evenementen voor hen georganiseerd volgens een schema dat ter plaatse kan worden geraadpleegd.

Er is een breed scala aan activiteiten beschikbaar op het terrein gedurende het hele seizoen, waaronder een speelkamer met tafelvoetbal, biljart en flipperkast (tegen betaling), en tafeltennis.

Neem het op tegen je vrienden en buren op het multisportveld voor een onvergetelijk potje voetbal, basketbal, handbal en volleybal. Er is ook een beachvolleybalveld (materiaal en ballen zijn tegen betaling verkrijgbaar bij de receptie).

Of je nu een amateur of beginner bent, probeer de tennisbaan (reserveren bij de receptie verplicht, gratis toegang van 01/04 tot 30/06 en van 01/09 tot 02/11 en tegen betaling van 01/07 tot 31/08: €5/uur. Materiaal tegen borg verkrijgbaar bij de receptie).

Jong en oud kunnen genieten van een partijtje minigolf op de prachtige en zeer originele 8 holes aangelegde minigolfbaan met een thema uit de Vendée. De baan is toegankelijk tijdens de openingstijden van de receptie. (Gratis toegang in het laagseizoen en tegen betaling van 01/07 tot 31/08: €2/game/2 hrs/person. Materiaal verkrijgbaar bij de receptie).

Organiseer familiebijeenkomsten rond een bordspel wanneer het weer wisselvallig is.

Geniet van de nationale sport van de camping: jeu de boules! (Materiaal verkrijgbaar bij de receptie).

De kinderen kunnen hun hart ophalen! Voor hen zijn er niet één, maar twee speeltuinen! De eerste is voor kinderen van 4 tot 12 jaar, met een nestschommel en een grote kleurrijke structuur met buisglijbanen, klimnetten, een hangbrug en een glijstang. De tweede is voor peuters van 1 tot 3 jaar, met verschillende spelletjes zoals een tourniquet, glijbanen, een tunnel en een boomhut.
Kinderen moeten worden begeleid door hun ouders.

Omdat de camping tussen 2 bekende surfspots ligt, is er een samenwerkingscontract getekend met de plaatselijke surfschool. Of je nu een beginner of een ervaren surfer bent, alle gezinsleden kunnen proberen te surfen, want er zijn lessen mogelijk vanaf 6 jaar (op voorwaarde dat je een zwemdiploma 50 m hebt). Het is een geweldige kans om de golven te trotseren en, ongeacht je leeftijd, als gezin nieuwe sensaties te beleven!

Verken de omgeving, huur een fiets op de camping (tegen betaling) en ga heerlijk fietsen! Misschien kies je wel voor de Vélodyssée, het langste fietspad van de regio, dat een koninklijke etappe met uitzicht op zee biedt, en dat door het kustbos slingert langs mooie stranden. Onvergetelijk!

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen, en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Diensten ter plaatse:
Tijdens het grootste deel van het seizoen (diensten, bar, restaurant: van 06/04 tot 29/09 en kruidenierswinkel van 06/04 tot 15/09), vindt u alle diensten die u nodig heeft om uw verblijf aangenaam te maken: voor uw koffie 's ochtends, om te nippen van een cocktail of om de avondevenementen en verschillende animaties bij te wonen, gaat u naar de bar.
Het uitstekende restaurant "L'Escale des Dunes" biedt een gevarieerde kaart met verse streekproducten. Ontdek de gerechten en specialiteiten uit de Vendée en als je trek hebt, kies dan voor de snackbar met afhaalgerechten, pizza's en andere lekkernijen (eind september gesloten).

Om je verblijf zo gemakkelijk mogelijk te maken, heeft de camping ook een kruidenierswinkel met essentiële artikelen en kranten. Voor het perfecte stevige ontbijt is er een bakkerij met elke ochtend vers brood en gebak (gesloten half september).

Overal op de camping is gratis WiFi beschikbaar.

Voor extra gemak: tegen betaling is er een zelfbedieningswasserette beschikbaar, met strijkijzer en strijkplank op aanvraag bij de receptie.

Een oplaadpunt voor elektrische voertuigen is beschikbaar op de camping (details en prijzen op aanvraag).

De vermelde tijden zijn ter informatie en onder voorbehoud van wijzigingen. Het ismogelijk dat sommige faciliteiten van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de sanitaire omstandigheden die gelden op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdierentoeslag: € 16/week (maximaal 1 huisdier per accommodatie. Katten toegestaan. NAK's geweigerd)
.

Kleine dieren met een gewicht van minder dan 10 kg: toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 10 kg: toegestaan
Vaccinatieboekje verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren alleen in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de molosserfamilie: Verboden-

Nota Bene:
Waarborgsom accommodatie - per accommodatie: €300
Borg voor toegang tot het watergebied: met identificatiearmbandje dat bij aankomst wordt overhandigd
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: €0,61 (tarief 2023)

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse contant, per creditcard of cheque worden betaald.

Topcriteria

  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 27 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : kit Bébé (lit sans sur-matelas + chaise haute + baignoire) : 30 €/semaine (sur réservation)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 60 € en 2ch ou 70 € en 3ch (sur réservation, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 18 €/Kit (1 grande + 1 petite ; sur réservation et selon disponibilité)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : Kit Draps : 8 €/lit simple et 10 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 2,5 €/jour (max 1 animal par locatif, sauf NAC) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 300 € Hébergement + Ménage (restituée après état des lieux) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Nantes 63 km
  • nabijgelegen stad : Brem-sur-Mer 3 km
  • Stadcentrum < 3 km
  • Afstand strand < 150 m
  • Meer/rivier < 12 km
  • Kust < 200 m
  • Directe toegang strand

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 27 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : kit Bébé (lit sans sur-matelas + chaise haute + baignoire) : 30 €/semaine (sur réservation)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 60 € en 2ch ou 70 € en 3ch (sur réservation, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 18 €/Kit (1 grande + 1 petite ; sur réservation et selon disponibilité)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : Kit Draps : 8 €/lit simple et 10 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 2,5 €/jour (max 1 animal par locatif, sauf NAC) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 300 € Hébergement + Ménage (restituée après état des lieux) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Nantes 63 km
  • nabijgelegen stad : Brem-sur-Mer 3 km
  • Stadcentrum < 3 km
  • Afstand strand < 150 m
  • Meer/rivier < 12 km
  • Kust < 200 m
  • Directe toegang strand

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
14 meningen
4.3/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Alicia (gepubliceerd op 05-11-2023)
    Verblijf21-10-2023
    Waardering

    Goed gelegen camping, dicht bij zee

    vertaald uit fr
  • Thierry (gepubliceerd op 08-10-2023)
    Verblijf16-09-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Claudine (gepubliceerd op 24-09-2023)
    Verblijf09-09-2023
    Waardering

    Zeer krappe bungalow op zeer kleine plaatsen! Voor een vijfsterrenhotel is het onmogelijk om niet mee te luisteren met de gesprekken van de buren. Interessant tijdschema voor het aquacentrum. Jammer dat niet alle SPA-jets werkten... Aangenaam binnen- en buitenzwembad.

    vertaald uit fr
  • Marie-france (gepubliceerd op 09-09-2023)
    Verblijf02-09-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Frédéric (gepubliceerd op 02-07-2023)
    Verblijf24-06-2023
    Waardering

    Geniet van je vakantie in Bretignolles, mooie schone camping, sportactiviteiten, tennis, voetbal, zwembaden, stranden, enz

    vertaald uit fr
  • Gerard (gepubliceerd op 18-06-2023)
    Verblijf10-06-2023
    Waardering

    Goed uitgeruste camping, meerdere zwembaden, petanqueterrein, minigolfbaan, aan de rand van de oceaan, aangename ontvangst,

    vertaald uit fr
  • Françoise (gepubliceerd op 18-06-2023)
    Verblijf03-06-2023
    Waardering

    Faciliteiten: parkeerplaats te klein om de aanwezige faciliteiten te gebruiken (auto, ligstoelen......)

    vertaald uit fr

Beoordeling van de overige accommodaties van dit bedrijf

  • Philippe (gepubliceerd op 05-11-2023)
    Verblijf28-10-2023 - 6 personen
    Waardering

    In november huurden we met een overdekt zwembad, maar als de camping het zwembad niet verwarmt tijdens een week vakantie, is het product en de prijs misleidend. Bovendien was het zwembad niet erg comfortabel, douches onbruikbaar, geen ligstoelen ... Zeer teleurstellend.

    vertaald uit fr
  • Josiane (gepubliceerd op 05-11-2023)
    Verblijf21-10-2023 - 4 personen
    Waardering

    De camping is te groot naar mijn smaak en ik zou er niet graag midden in de zomer gebruik van maken omdat de plaatsen zo dicht op elkaar staan. Het personeel is vriendelijk en gastvrij. De zee is heel dichtbij, wat geweldig is voor kinderen.

    vertaald uit fr
  • Cynthia (gepubliceerd op 05-10-2023)
    Verblijf30-09-2023 - 6 personen
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Update uw verblijfsdata