Icône Carte de France

Camping Campilo

Aubigny - Vendée (Frankrijk)
41 meningen
réf: 877552L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Campilo

4 kamers - 3 slaapkamers - 31 m²

41 meningen
réf: 877552L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Televisie

Vakantiewoning Aubigny - Camping Campilo - Mobile Home - 6 personen - 31 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Aubigny - Camping Campilo - Mobile Home - 6 personen - 31 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Aubigny - Camping Campilo - Mobile Home - 6 personen - 31 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 877552L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Campilô 4* - Mobil-home Privilège TV LV Clim - 3 chambres - 6 personnes
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 31 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Televisie - terras
Camping Campilô 4* - Mobil-home Privilège TV LV Clim - 3 chambres - 6 personnes Naamen van de accommodatien-Aubigny

- Algemene beschrijving van de camping:

Zee en platteland! Welkom in het beste van twee werelden!

Op slechts 25 km van de grote zandstranden, op 1 uur van de beroemde Puy du Fou of de bucolische Poitevin moerassen, verblijft u in het hart van het kompas van de Vendée, met alle grote attracties aan uw voeten!

Genesteld in een oase van groen van 16 hectare, een dennenbos en een populierenbos, met twee enorme vijvers van 1,5 ha en 3 ha, kunt u genieten van dit idyllische hoekje van de natuur in 100% voetgangersmodus, een echte luxe!

Een familiecamping bij uitstek, toegewijd aan een milieuvriendelijke aanpak en gericht op meer respectvol ecotoerisme, alles is hier doordacht, overwogen en aangeboden op een ecologisch verantwoorde manier. Je kunt zelfs lopend naar je accommodatie met kleine karretjes om je spullen te dragen.
Dit geeft de camping een "slow life" gevoel, een gevoel van ontkoppeling en een terugkeer naar de natuur. Geen lawaai of visuele vervuiling van voertuigen. Gewoon ruimte, rust en stilte, groen, groen en nog eens groen - wij houden ervan!

Vorig jaar heeft Campilô uitgebreid, vernieuwd en iedereen verrast! Een mooi lagunezwembad van 900 m² met een prachtig fijn zandstrand van 1000 m², 2 reuzenglijbanen, waarvan 1 met een afdaling in een boei, en een kleurrijke Aquatoon aangepast aan de jongste bezoekers wachten op je!
Terwijl je wacht op het zomerweer, kun je volop profiteren van het verwarmde binnenzwembad. Voor uw vakantie zijn de geneugten van het water en een verandering van omgeving gegarandeerd... wanneer de tropen naar het hart van het platteland van de Vendée komen!
In de zomer kun je genieten van alle animatie en diensten die je mag verwachten van een 4-sterrenhotel! De attente eigenaar heeft zelfs enkele ontdekkingsroutes voor de streek samengesteld om je te helpen optimaal van je verblijf te genieten.

En als klap op de vuurpijl verblijf je in luxe stacaravans op grote percelen, ver weg van de krappe kampeerplaatsen van de campings aan de kust.

Als het strand maar een deel van uw reis is en u graag andere facetten van deze boeiende regio wilt ontdekken, kies dan voor deze gezonde, zen camping, ideaal gelegen.

Of u nu een liefhebber bent, gewoon nieuwsgierig, gevoelig of toegewijd aan deze eco-verantwoordelijke filosofie, als u uw batterijen ecologisch wilt opladen, voor een vakantie in wandelmodus of in zwemkleding, Campilô is de plek voor u!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:
Mobil-home Privilège TV LV Clim - 3 slaapkamers - 6 personen

Ca. 31 m², met overdekt houten terras en tuinmeubilair
Voordelen: Een recente stacaravan met televisie, vaatwasser, airconditioning en wifi!
Jaar van de stacaravan : 2022

3 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar), met rolluiken
Omkeerbare airconditioning in de woonkamer
Televisie in de woonkamer
Gratis wifi op de hele camping
Leefruimte met bank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, afzuigkap, vaatwasser, koelkast/vriezer, magnetron, broodrooster, filterkoffiezetapparaat & waterkoker)
Badkamer met douche en wastafel
Aparte WC
Verwarming in woonkamer, doucheruimte en slaapkamers
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats op de grote parkeerplaats bij de ingang van de camping

Let op Familiecamping, alleen voor toeristisch en recreatief gebruik. Niet geschikt of aanbevolen voor zakelijk verblijf.

De vermelde bedafmetingen zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn afhankelijk van het model accommodatie en de vintage. De indeling van de bedden en de decoratie kunnen ook verschillen.

- Beschrijving van het Aquatic Centre:
Profiteer in alle seizoenen, bij koele temperaturen en zonder u zorgen te maken over het weer, van het overdekte zwembad dat verwarmd is tot 28°C en waarvan de schuifwanden geopend kunnen worden bij mooi weer. Zwem, speel en vermaak je in het zwembad van 7x14 m, 1,40 m diep.
Ontdek de prachtige openluchtlagune van 900 m² met een fijn zandstrand van 1000 m², prachtig aangelegd en versierd met palmbomen! Een oase van rust in een exotische omgeving! Met een diepte van 1,40 m en ruime oevers is het ideaal voor familieplezier en spetteren in het turquoise, chloorvrije water, getemperd door de zachte zon van de Vendée!
Zandkastelen met de kinderen en spelletjes op het witte zandstrand!

En als je een sensatiezoeker bent, dan ben je niet vergeten: 2 reuzenglijbanen van 78 m en 63 m lang wachten op je... om van af te glijden en je rot te lachen!

Buiten, tot grote vreugde van de kleintjes, belooft een groot droog pierenbad met verschillende jets en kleurrijke waterspelletjes veel plezier met vrienden!

Na al die inspanning is het goed toeven op de ligstoelen, waar je kunt genieten van de warme zon of kunt afkoelen in de schaduw van de parasols.

Openingsdata en -tijden van het zwemparadijs :
- Het hele seizoen geopend (tijden ter plaatse te raadplegen)
- Overdekt zwembad: het hele seizoen verwarmd
- Buitenbad :
o Lagunezwembad: het hele seizoen geopend, afhankelijk van de weersomstandigheden en alleen verwarmd door de zonnestralen.
o Buitenglijbanen: het hele seizoen geopend, in het laagseizoen alleen 's middags toegankelijk (bij mooi weer).
o Droog pierenbad: het hele seizoen geopend, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden.

NB: Zwemshorts zijn niet toegestaan. Badpak of boxershort verplicht. Kinderen onder de 18 jaar altijd onder ouderlijk toezicht.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. De toegang tot de waterzones kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de sanitaire omstandigheden en eventuele onderhoudswerken die aan de gang zijn op het moment van uw verblijf.

- Animatie:
Terwijl in het laagseizoen de sfeer rustiger is, ontwaakt de camping in juli/augustus en biedt een dynamisch animatieteam u een rijk en gevarieerd programma voor een vermakelijk verblijf!
s Ochtends begint de dag met aquagym of spierversterkende lessen.

Van maandag tot en met vrijdag is er een ruime keuze aan activiteiten, waaronder sport, ontspanning en ludieke activiteiten: de hele dag door worden er sporttoernooien en jeu de boules wedstrijden georganiseerd.
Doe 's avonds mee aan de verschillende aperitiefspelletjes, bingo, quizzen, karaoke en nog veel meer...

Tijdens de zomerschoolvakanties is er van maandag tot vrijdag een Kid's Club voor kinderen in hun eigen speciale ruimte. Het doel is om ze te laten genieten van het buitenleven, de natuurlijke omgeving en het leven in de frisse lucht.
Er zijn ook outdoor familie-evenementen om jong en oud te betrekken, een kans om Koh Lanta uit te proberen voor gezinnen, geweldige buitenspelen ... En er is ook een Teenagers 'Club voor 12-17 jarigen, met 2 speciale avonden per week tijdens de zomervakantie; een kans voor jongeren van dezelfde leeftijd om samen te komen en nieuwe kennissen te maken!

Al deze activiteiten tijdens het hoogseizoen (juli-augustus) zullen je worden gepresenteerd tijdens een grote welkomst- en informatiebijeenkomst bij aankomst.
Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat zijn ontspanning, plezier en mooie vakantieherinneringen gegarandeerd!

Het hele seizoen door kun je je verblijf verrijken met een ruime keuze aan activiteiten. Probeer de nationale sport van de camping uit met een partijtje petanque (jeu de boules in bruikleen). Daag je buurman uit voor een potje tafeltennis of badminton (uitleen van ballen en rackets).

De kleintjes hebben ook hun eigen domein: een buitenspeeltuin met glijbaan, klimmuur en trampolines. En vergeet het multisportterrein niet, waar je kunt voetballen, handballen of basketballen. Er is ook een fitnessparcours met fitnesstoestellen. Een must voor gezinsvakanties, daag jezelf uit voor een ouder/kind competitie op de 18-holes midgetgolfbaan (open vanaf april, tegen extra kosten).
Fietsen en skelters te huur (toeslag).

Of je nu een ervaren wandelaar bent of een wandelaar in de dop, er zijn talloze wandelpaden net buiten de camping. De camping organiseert ook wandelingen. Er zijn ook een aantal fietspaden en landweggetjes die je op de fiets kunt ontdekken vanaf de camping, zowel om naar de stad als naar de kust te gaan.

Of je nu een visser bent of gewoon een hobbyvisser, deze camping biedt het ultieme no-kill vissen op karper, voorn en andere vijvervissen (geen vleeseters). 2 privé visvijvers wachten op je om de grondel te plagen in een rustige en ontspannen sfeer. Vergeet je hengel niet mee te nemen!

En voor wat welverdiende rust gaat er niets boven een reflexologiesessie of andere lichaamsbehandelingen, allemaal in een uitzonderlijk kader aan het water onder het natuurpaviljoen... Kalm, zacht en maximale ontspanning zijn de sleutelwoorden! (Activiteiten tegen betaling).

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Sommige activiteiten zijn niet gegarandeerd buiten juli en augustus. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële gezondheidsvoorwaarden die van kracht zijn op het moment van je verblijf.

- Diensten ter plaatse:
In het laagseizoen is de sfeer zen met minder diensten, wat bevorderlijk is voor totale ontspanning.
Gedurende het hele seizoen is er een kruideniershoekje met enkele noodproducten bij de receptie, toegankelijk tijdens de openingstijden van de receptie (dagelijks 9.00/12.00 en 15.00/6.00).
Als je meer boodschappen wilt doen, geen zorgen, je vindt alle diensten en voorzieningen die je nodig hebt in de stad La Roche-sur-Yon, op slechts 4 km van de camping. Supermarkten en winkels zijn het hele seizoen geopend, dus je kunt je eigen maaltijden bereiden en er comfortabel van genieten op het terras van je stacaravan. Liefhebbers van verse streekproducten kunnen hun hart ophalen op de regionale markten...

In juli en augustus worden alle diensten aangeboden: profiteer van de Bar-Snack, het bruisende hart van de camping, waar je een drankje kunt drinken op het grote terras met uitzicht op de lagune of kunt genieten van pizza's, panini's, frietjes en nog veel meer, ter plekke of om mee te nemen. Voor het plezier van jong en oud kun je onze heerlijke chichis, crêpes of wafels proberen voor een snack na het zwemmen of een zoet dessert 's avonds.
De Bar-Snack is de perfecte plek voor het hele gezin om elkaar te ontmoeten, bij te kletsen en te genieten van een drankje met vrienden.

Om de dag goed te beginnen, begin je de dag met een stevig ontbijt door de dag ervoor versgebakken brood en gebak te bestellen! Praktisch, nietwaar?

Blijf verbonden! Gratis wifi is beschikbaar op de hele camping!
En voor die belangrijke barbecue kun je op de camping gasbarbecues huren, per dag of per week (tegen betaling, gebruik afhankelijk van toestemming van de prefect). Individuele elektrische of houtskoolbarbecues/plancha's zijn niet toegestaan op het hele terrein.
Een wasserette met wasmachine, wasdroger en uitleen van strijkplank/strijkijzer en stofzuiger maken je verblijf nog aangenamer (op aanvraag bij de receptie).

Oplaadpunten voor elektrische voertuigen: in het kader van het ECOLABEL-programma biedt de camping deze faciliteit (tegen betaling).

Decamping is volledig autovrij en er rijden geen voertuigen in de woonwijk, ook niet op de dag van aankomst en vertrek. Parkeerplaatsen bevinden zich aan de rand van de woonwijken en er zijn karretjes beschikbaar voor het vervoer van bagage naar de accommodaties.

De aangegeven tijden zijn ter informatie en kunnen worden gewijzigd.Sommige diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdiertoeslag: €5,50/dag/dier (maximaal 1 hond per huuraccommodatie. Katten en NAC geweigerd)
Kleine dieren met een gewicht van minder dan 10 kg: toegestaan
Grote huisdieren en/of huisdieren zwaarder dan 10 kg: Niet toegestaan
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren alleen in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de familie molossoid: verboden -

Nota Bene:
Borg voor accommodatie en schoonmaak: 200 € (alleen met creditcard via Swikly)
Toeristenbelasting, per dag en per persoon ouder dan 18: € 0,55 (tarief 2023)
Afvalbelasting, per dag en per persoon: €0,99 (tarief 2023)

Alle belastingen moeten ter plaatse worden betaald met creditcard, vakantiecheques of contant. De borg moet vooraf worden betaald met een creditcard via het online borgsysteem Swikly (gegevens worden verstrekt bij de afgifte van het reisdocument).

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 31 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Kit Bébé (lit parapluie sans draps et sans matelas + chaise) : 25 €/semaine (sur demande, selon dispo)15 €/semaine

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 70 € (sur réservation, à préciser le jour de votre arrivée)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 9 € /semaine/pers (1 grande + 1 petite, sur réservation)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 12 €/lit simple ou double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 5,5 €/jour (1 animal maximum par locatif. Chats et NAC refusés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 200 € (uniquement par CB) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : La Rochelle 83 km
  • nabijgelegen stad : Aubigny 3 km
  • Stadcentrum < 4 km
  • Afstand strand < 25 km
  • Kust < 25 km

Activiteiten

  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 31 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Kit Bébé (lit parapluie sans draps et sans matelas + chaise) : 25 €/semaine (sur demande, selon dispo)15 €/semaine

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 70 € (sur réservation, à préciser le jour de votre arrivée)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 9 € /semaine/pers (1 grande + 1 petite, sur réservation)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 12 €/lit simple ou double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 5,5 €/jour (1 animal maximum par locatif. Chats et NAC refusés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 200 € (uniquement par CB) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : La Rochelle 83 km
  • nabijgelegen stad : Aubigny 3 km
  • Stadcentrum < 4 km
  • Afstand strand < 25 km
  • Kust < 25 km

Activiteiten

  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
41 meningen
4.7/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Lorette (gepubliceerd op 06-05-2024)
    Verblijf27-04-2024
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

    vertaald uit fr
  • Virginie (gepubliceerd op 28-04-2024)
    Verblijf23-04-2024
    Waardering

    De camping is erg gezellig met zijn verwarmde zwembad, lagune, speeltuin, snackbar en natuurlijke vijver. De camping is geografisch goed gelegen om de Puy du Fou te bezoeken en te bereiken (45 min) maar ook om Les Sables d'Olonne en Noirmoutier te bereiken. Zeer aangenaam verblijf.

    vertaald uit fr
  • Edith (gepubliceerd op 04-05-2024)
    Verblijf23-04-2024
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

    vertaald uit fr
  • Stéphanie (gepubliceerd op 14-04-2024)
    Verblijf06-04-2024
    Waardering

    Echt een prachtige plek. Zeer rustig. Gloednieuwe stacaravan met kwaliteitsuitrusting

    vertaald uit fr
  • Jean-louis (gepubliceerd op 26-09-2023)
    Verblijf16-09-2023
    Waardering

    Mooie vakantieplaats. Alleen jammer dat niet was aangegeven wanneer de snackservice in september gesloten zou zijn. Wel waar voor je geld in september

    vertaald uit fr
  • Sabine (gepubliceerd op 16-07-2023)
    Verblijf08-07-2023
    Waardering

    IK BEN OP ZOEK NAAR EEN VERBLIJFPLAATS DIE VEILIG IS VOOR KINDEREN EN GESCHIKT VOOR MENSEN MET BEPERKTE MOBILITEIT. Sinds we vertrokken met locasun beter verblijf hopen we volgend jaar terug te kunnen maar dan langer

    vertaald uit fr
  • Laetitia (gepubliceerd op 08-07-2023)
    Verblijf26-06-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Gregory (gepubliceerd op 30-06-2023)
    Verblijf25-06-2023
    Waardering

    Prachtige camping. De lagune geeft een verrassend tintje. Ik zou aanraden

    vertaald uit fr
  • Patrick (gepubliceerd op 28-06-2023)
    Verblijf23-06-2023
    Waardering

    Zeer goed geen probleem

    vertaald uit fr
  • Wesley (gepubliceerd op 24-06-2023)
    Verblijf18-06-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Update uw verblijfsdata