Icône Carte de France

Camping L'océano D'or

Jard sur Mer - Vendée (Frankrijk)
30 meningen
réf: 877546L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping L'océano D'or

4 kamers - 3 slaapkamers - 30 m²

30 meningen
réf: 877546L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Afstand strand < 1 km

Vakantiewoning Jard sur Mer - Camping L'océano D'or - Mobile Home - 6 personen - 30 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Jard sur Mer - Camping L'océano D'or - Mobile Home - 6 personen - 30 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Jard sur Mer - Camping L'océano D'or - Mobile Home - 6 personen - 30 m² - Foto Nr.3
  • Uitgebreide annuleringsverzekering COVID-19

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 877546L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping L'Océano d'Or 5* - Mobil-home Baltique TV - 3 chambres - 6 personnes
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 30 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Afstand strand < 1 km - Stadcentrum < 500 m
Camping L'Océano d'Or 5* - Mobil-home Baltique TV - 3 chambres - 6 personnes Naamen van de accommodatien-Jard sur Mer

- Algemene beschrijving van de camping:
Camping 5* L'Océano d'Or ligt 20 km ten zuiden van Les Sables d'Olonne, op slechts een paar kilometer van de historische stad Talmont Saint Hilaire, beroemd om zijn middeleeuwse fort, op een bevoorrechte locatie in het hart van de kleine badplaats Jard-sur-Mer.

Op slechts 1,5 km van de zandstranden kun je de geneugten van de oceaan combineren met de onmiddellijke nabijheid van Jard-sur-Mer en al zijn voorzieningen, de jachthaven, winkels, plaatselijke markt en restaurants. Een perfecte oplossing voor wie natuur en het leven in een badplaats wil combineren, met een drankje op het terras! Alles ligt op slechts 2 minuten afstand... een echt gemak!

Genesteld in een uitgestrekt, groen en lommerrijk domein, kun je genieten van faciliteiten zoals een zwemparadijs met een verwarmd binnenzwembad, een buitenzwembad en 3 glijbanen, een rivier met tegenstroom en zelfs een peuterbad voor de kleintjes, die allemaal zorgen voor een leuk dagje uit met het gezin!

In 2024 krijgt l'Océano d'Or een facelift met de volledige renovatie van de receptie, het entertainmentgedeelte, de bar en het restaurant.
Je vindt er alle benodigdheden die je van een 5*-camping mag verwachten, zoals een snackbar/bar, eetkraampje, brooddepot en wasserette, en niet te vergeten een multisportterrein, speeltuin, indoor speeltuin, jeu de boulesbaan, accro-game structuur waar jongeren Spiderman kunnen spelen, en zelfs een fitnessruimte... Er is dus genoeg om je bezig te houden!

Wat animatie betreft, staan de teams klaar om je te verwelkomen en je te vermaken vanaf het moment dat de camping opengaat, met precies de juiste hoeveelheid entertainment en levendige avonden. Op deze gezinsvriendelijke camping draait alles om plezier en gezelligheid.

Op zoek naar 5-sterren eenvoud? Een 5-sterrencamping zonder clubgeest? Kies dan voor het uitstekende compromis van deze camping tussen zinvolle animatie en rust, zodat u optimaal kunt genieten van deze prachtige streek in de Vendée!

Dus als u op zoek bent naar een kleine schat... kom en vind hem hier, op l'Océano d'Or!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:
Mobil-home Baltique TV - 3 slaapkamers - 6 personen

Ca. 30 m², inclusief overdekt houten terras met tuinmeubilair en 2 stoelen
Pluspunt : Televisie
Jaar van de stacaravan: 2019

3 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar) met verduisteringsgordijnen
Televisie in de woonkamer
Zithoek met bank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast met vriesvak, magnetron, filterkoffiezetapparaat)
Doucheruimte met douche en wastafel
Verwarming in woonkamer en slaapkamers
Aparte WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie
De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de decoratie kunnen ook variëren.

- Beschrijving van het zwembad:
De 5* camping L'Océano d'Or heeft een prachtig zwembad van 500 m² in een mooi aangelegd terrein, bestaande uit een overdekt gedeelte met een verwarmd zwembad en een peuterbad met waterspelletjes waar de kleintjes in alle veiligheid in kunnen spetteren en zich vermaken als de zon wat minder schijnt.
Als de zon tevoorschijn komt, maakt een groot verwarmd buitenzwembad het plaatje compleet, met een rivier met tegenstroom, een bubbelbad en 3 glijbanen voor nog meer sensatie!

Na al die inspanning kun je je ontspannen op de ligstoelen met uitgestrekte armleuningen om je te koesteren in de zon.
Een plek voor iedereen, waar voor elk wat wils is!

Data en openingstijden van het zwemparadijs :
- Van 10 tot 19 uur
- Overdekt zwembad: het hele seizoen geopend en verwarmd
- Glijbanen en buitengedeelte: open van 01/05 tot 21/09, met verwarmd zwembad van 01/05 tot 15/09, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden.

NB: Zwemshorts zijn niet toegestaan. Badpak of boxershort verplicht. Het dragen van polsbandjes is verplicht. Zwemmen onder toezicht alleen in juli/augustus.

En niet te vergeten het plezier van de oceaan op 1,5 km van de camping. Kleine bouwers en gatengravers, pak je schoppen en emmers, zandkastelen en slotgrachten wachten op jullie! Oudere kinderen kunnen zich uitleven op de golven van de oceaan of gewoon hun handdoek neerleggen op het strand en genieten van de zachte zonnestralen van de Vendée!

De vermelde tijden en data zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. De toegang tot de waterzones kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de sanitaire omstandigheden en eventuele onderhoudswerken die aan de gang zijn op het moment van uw verblijf.

- Animatie:
De animaties beginnen zodra de camping opengaat, tijdens de schoolvakanties en de weekends in het laagseizoen. Tijdens de schoolvakanties in de zomer kun je dankzij het dynamische animatieteam dat 6 dagen per week aanwezig is, volop profiteren van de sportieve en ludieke activiteiten voor het hele gezin, zodat je de tijd niet voorbij ziet gaan.

s Ochtends kunnen tieners en volwassenen genieten van een rustige workout in het zwembad, terwijl de middagen veel actie beloven met sporttoernooien en teamspellen voor iedereen.
Om de dag in stijl af te sluiten zijn er concerten, lotto-avonden, goochelshows en cabaret. Voor dansliefhebbers worden er ook dansavonden georganiseerd.

Er is geen kinderclub onder toezicht met vaste data en tijden, maar de allerkleinsten (van 5 tot 12 jaar) worden niet overgeslagen tijdens de schoolvakanties in het voorjaar en de zomer, met elke week verschillende activiteiten voor de allerkleinsten: schminken, schilderen, decoupage, ballonvaren, theater, schattenjacht, enz. Activiteitenprogramma ter plaatse.

De onmisbare petanquebaan (jeu de boules te leen), tafeltennis (zelf materiaal meenemen), multisportterrein voor een lekker potje basketbal of volleybal (bal te leen) of tennisbaan. Er is ook een volledig gerenoveerde fitnessruimte om je in vorm te houden, en voor de avonturiers is er een klimstructuur met een doek - gewoon te leuk!
Voor de kleintjes is er een gloednieuwe speeltuin met een glijbaan, en een videogamesruimte en tafelvoetbal voor iedereen (tegen betaling).

De aangegeven tijden zijn ter informatie en onder voorbehoud van wijzigingen. Sommige activiteiten zijn niet gegarandeerd buiten juli en augustus. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die gelden op het moment van je verblijf.

- Diensten ter plaatse:
Vanaf mei (afhankelijk van de opleveringsdatum) kun je aan de bar nippen van een cocktail of een koffiepauze nemen.
Als je trek hebt, ga dan naar de snackbar voor een pizza of panini's met friet (in het laagseizoen zijn deze diensten op verschillende tijden geopend, afhankelijk van het aantal bezoekers, vraag hiernaar ter plaatse). Ontdek het gloednieuwe restaurant met zijn lichte, moderne inrichting en geniet van het grote terras als de zon schijnt. Als je liever van je accommodatie geniet, is er een afhaalservice beschikbaar.
En vergeet niet de directe nabijheid van de diensten en faciliteiten van de kleine badplaats Jard-sur-Mer, op loopafstand van de camping.
Je kunt ook gebruik maken van het eetpunt, met alle eerste levensbehoeften, of brood en gebak voor je uitgebreide ontbijt.
Wifi is beschikbaar op de hele camping tegen betaling.
Op praktisch gebied is er een wasserette (tegen betaling) en zijn er strijkplanken, strijkijzers en stofzuigers te leen (op aanvraag bij de receptie).
Voor het ultieme barbecueplezier kun je een houtskoolbarbecue huren (gebruik afhankelijk van prefectorale toestemming; elektrische barbecues en plancha's zijn verboden).

Dankzij de vele fietspaden in de regio kun je de auto vergeten en op de fiets gaan (verhuur ter plaatse, tegen betaling). Je kunt ook genieten van prachtige wandelingen langs de kust met zijn zeedennenbossen... alle charme van dit ongerepte platteland!

De vermelde tijden en data zijn indicatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het is mogelijk dat bepaalde diensten af en toe niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële hygiënische omstandigheden die gelden op het moment van je verblijf.
-
Huisdierenbeleid:
Toeslag huisdier: €6,50/dag/huisdier (slechts 1 huisdier per huuraccommodatie toegestaan. Katten en NAK's niet toegestaan).
Kleine dieren met een gewicht van minder dan 10 kg: toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 10 kg: toegestaan.
Vaccinatieboekje verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren alleen in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de familie molossoid: verboden -

Nota Bene:
Borg voor accommodatie en schoonmaak: €250
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: € 0,66 (tarief 2023)

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald, met creditcard, cheque of contant.

Topcriteria

  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 30 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Kit bébé : 5 €/jour (lit parapluie + chaise haute ; sur réservation)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : Non disponible. Le locatif doit être impérativement rendu propre.
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 5 €/kit (1 petite + 1 grande serviette), sur réservation et selon disponibilité
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : Kit Draps : 12 €/lit simple et 14 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : De 5 €/jour à 15 €/semaine/appareil
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6,50 €/jour/animal (1 animal maximum / locatif - Sauf chats et NAC) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 250 € pour la caution logement + ménage per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Nantes 115 km
  • nabijgelegen stad : Les Sables d'Olonne 28 km
  • Stadcentrum < 500 m
  • Afstand strand < 1 km
  • Kust < 1 km

Activiteiten

  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • Zeilen
  • tennis
  • Massa multisport
  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 30 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Kit bébé : 5 €/jour (lit parapluie + chaise haute ; sur réservation)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : Non disponible. Le locatif doit être impérativement rendu propre.
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 5 €/kit (1 petite + 1 grande serviette), sur réservation et selon disponibilité
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : Kit Draps : 12 €/lit simple et 14 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : De 5 €/jour à 15 €/semaine/appareil
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6,50 €/jour/animal (1 animal maximum / locatif - Sauf chats et NAC) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 250 € pour la caution logement + ménage per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Nantes 115 km
  • nabijgelegen stad : Les Sables d'Olonne 28 km
  • Stadcentrum < 500 m
  • Afstand strand < 1 km
  • Kust < 1 km

Activiteiten

  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • Zeilen
  • tennis
  • Massa multisport

De eigenaar heeft aan ons niet de exacte locatie van zijn vakantiewoning doorgegeven. Neem contact op met Locasun

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
30 meningen
4.6/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Corinne (gepubliceerd op 23-07-2023)
    Verblijf08-07-2023
    Waardering

    Alles was perfect Top animatieteam Groot minpunt: geen internet op de hele camping, zelfs niet met abonnement

    vertaald uit fr
  • Antoine (gepubliceerd op 24-04-2023)
    Verblijf15-04-2023
    Waardering

    Geweldig verblijf op de camping. Het animatieteam is top

    vertaald uit fr
  • Dominique (gepubliceerd op 24-07-2022)
    Verblijf16-07-2022
    Waardering

    Een zeer goede camping. Jammer als het erg warm is, geen airco of ventilator, zelfs niet te huur

    vertaald uit fr
  • Antoine (gepubliceerd op 31-07-2022)
    Verblijf16-07-2022
    Waardering

    Een beetje ver van de zee te voet met kleintjes, maar toch zeer tevreden

    vertaald uit fr
  • Maryline (gepubliceerd op 03-07-2022)
    Verblijf25-06-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Claudine (gepubliceerd op 14-06-2022)
    Verblijf04-06-2022
    Waardering

    Zeer goede week, aangenaam personeel, goede sfeer!

    vertaald uit fr
  • Mickael (gepubliceerd op 01-06-2022)
    Verblijf28-05-2022
    Waardering

    Het enige wat ontbreekt is een mok voor een kopje thee of koffie

    vertaald uit fr
  • Anne (gepubliceerd op 08-07-2022)
    Verblijf14-05-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Annie (gepubliceerd op 18-04-2022)
    Verblijf09-04-2022
    Waardering

    GEWELDIG VERBLIJF, ZEER SCHOON, AANGENAAM EN GLIMLACHEND PERSONEEL

    vertaald uit fr

Beoordeling van de overige accommodaties van dit bedrijf

  • Maurice (gepubliceerd op 17-09-2023)
    Verblijf02-09-2023 - 5 personen
    Waardering

    correcte accommodatie welkom en service ook

    vertaald uit fr

Update uw verblijfsdata