Icône Carte de France

Camping Le Nid d’Été 4*

Les Sables d'Olonne - Vendée (Frankrijk)
35 meningen
réf: 551535L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Le Nid d’Été 4*

3 kamers - 2 slaapkamers - 28 m²

35 meningen
réf: 551535L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Afstand strand < 3 km

Vakantiewoning Les Sables d'Olonne - Camping Le Nid d’Été 4* - Mobile Home - 5 personen - 28 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Les Sables d'Olonne - Camping Le Nid d’Été 4* - Mobile Home - 5 personen - 28 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Les Sables d'Olonne - Camping Le Nid d’Été 4* - Mobile Home - 5 personen - 28 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 551535L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Le Nid d’Été 4* - Mobil-home Océan TV Clim - 2 chambres - 4/5 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 28 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Afstand strand < 3 km - Televisie
Camping Le Nid d’Été 4* - Mobil-home Océan TV Clim - 2 chambres - 4/5 personnes Naamen van de accommodatien-Les Sables d'Olonne

- Algemene beschrijving van de camping:
Welkom aan de Côte de Lumière!
De geboorteplaats van de beroemde Vendée Globe en een badplaats met een gevestigde reputatie, Les Sables d'Olonne heeft talloze culturele, recreatieve en culinaire verrassingen voor u in petto!
Deze camping, gelegen in het rustige marktstadje La Salle in Les Sables d'Olonne, op 2,5 km van de oceaan, heeft het label Camping Qualité gekregen en werkt hard om nog meer diensten aan te bieden en zich op te waarderen, of het nu gaat om de open, vriendelijke ontvangstruimtes of het nieuwe, uitgebreide dienstenaanbod. Er is ook een zwembad met een Zen-ruimte die volwassenen die op zoek zijn naar rust en een wellnessvakantie zullen verrukken.
Alle diensten van een echte 4*-camping staan tot je beschikking.
Je verblijft in het hart van een mooi aangelegd voetgangersgebied, in een recent gebouwde stacaravan met alle uitrusting die je nodig hebt voor een zeer aangenaam verblijf.
Deze camping laat zijn zomernest achter zich en neemt de vlucht om een prachtig 4-seizoenenadres te worden.
Comfort in de Vendée? Op zoek naar een gezellig nestje? Nu weet je waar je moet verblijven... Op camping Nid d'Été, natuurlijk!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:
Mobil-home Océan TV Clim - 2 slaapkamers - 4/5 personen
Een recente, comfortabele stacaravan gelegen in de voetgangerszone voor gezinnen.
Ca. 28 m² met halfoverdekt houten terras, tuinmeubilair en 2 ligstoelen.
Voordelen: Airconditioning, TV en WiFi
Jaar van stacaravan: 2020

2 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar of in een slaapbank of stapelbed (afhankelijk van het model, mogelijkheid van een 3e dwars hoogslaper (70x180), hoogslaper alleen geschikt voor kinderen van 6-10 jaar)), met verduisterende gordijnen.
Woongedeelte met slaapbank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast, magnetron en filterkoffiezetapparaat)
Omkeerbare airconditioning in de woonkamer (verwarming/koeling optie)
Televisie
Wifi inbegrepen
Doucheruimte met douche en wastafel
Aparte WC
Dekens of dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats op een speciale parkeerplaats op een paar meter van de accommodatie
De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de decoratie kunnen ook verschillen.

- Beschrijving van de waterzone:
2 zones voor 2 sferen!

Aan de westkant van de camping, aan de overkant van een rustig straatje, vind je een prachtig verwarmd zwembad, bestaande uit een overdekt zwembad met een afneembaar dak dat bij mooi weer geopend kan worden, een heerlijk buitenbad en een speelruimte met waterspelletjes voor de kleintjes. Je kunt ook ontspannen op de balneotherapiebanken op het ritme van de massagebubbels.
Buiten maakt een 13 m lange glijbaan met verschillende banen het plezier- en ontspanningsaanbod compleet!
In het midden van de camping ligt een tweede openluchtzwembad met een Zen-zwembad, een ontspanningsruimte met bubbelbaden, massagebanken en een looprivier met balneotherapiestralen.
Terwijl de ouders zich ontspannen, kunnen de kleintjes met hun vriendjes spetteren in het pierenbad!

Openingsdata en -tijden van de waterzones:
- Verwarmd overdekt gedeelte: van de opening tot de sluiting van de camping
- Buitengedeelte: open en verwarmd vanaf de opening van de camping, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden.

NB: Alleen korte zwemkleding, bikini's, 1-delige zwemkleding en lycra T-shirts met korte mouwen en UV-bescherming zijn toegestaan. Kinderen onder ouderlijk toezicht.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. De toegang tot de watergebieden kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op het moment van uw verblijf.

- Animatie:
Tijdens de schoolvakanties in het voorjaar en de zomer kun je 7 dagen per week (5 dagen per week in het laagseizoen) genieten van een breed scala aan animaties en activiteiten.
Overdag jeu de boules, basketbal- en volleybaltoernooien, fitness en aquagym. Een fitnessruimte staat ook tot je beschikking, net als een multisportveld dat erg populair is bij de jongere gasten.
Aan het eind van de dag is er volop entertainment, waaronder dansavonden, thema-avonden, karaoke, muzikale shows, cabaret en bingoavonden, allemaal in een vriendelijke, goedgehumeurde sfeer.
Op het hoogtepunt van het zomerseizoen is elke avond een feest, onderbroken door het dynamisme van het animatieteam, dat je zal vermaken en je zal laten zingen en dansen tot het einde van de nacht!

Er worden tal van activiteiten aangeboden:
Tafeltennistafels, een multisportterrein voor het naspelen van geweldige basketbal- of voetbalwedstrijden.
Kinderen kunnen zich uitleven op de speeltoestellen, glijbanen, springkasteel, enz...
De nationale sport van de camping wordt ook gespeeld ... jeu de boules! (Jeu de boules in bruikleen, afhankelijk van beschikbaarheid).
Ook beschikbaar: een ruimte met videogames, flipperkast en tafelvoetbal (tegen betaling).
En om de schoonheid van de landschappen in de regio te ontdekken, wat dacht je van een fietstocht (toeslag).

Kinderclub (4-10 jaar): geopend van maandag tot vrijdag tijdens de voorjaars- en zomerschoolvakanties. Knutselen, schilderen, avondentertainment, dansshows, Olympische Spelen, teamsporten, kennismaking met circus en poppen. Ook binnen- en buitenspelen, trampolines en springkussens. Jij en je kinderen kunnen zelfs kijken naar de mascotteshow van Pirouette.
Tienerclub (11-17 jaar): alleen open tijdens de zomerschoolvakanties, er worden meerdere keren per week bijeenkomsten georganiseerd met sportactiviteiten, gezelschapsspelletjes, danslessen, etc. Het is een geweldige kans om samen te komen met vrienden en nieuwe te maken!

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen veranderen. Sommige activiteiten zijn niet gegarandeerd buiten juli en augustus. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen, en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van je verblijf.

- Diensten ter plaatse:
Om je verblijf nog aangenamer te maken, biedt een nieuw gebouw van 1000 m² alle diensten van een 4*, het hele seizoen geopend (5 dagen per week in het laagseizoen en 7 dagen per week in het hoogseizoen), met de volgende tot je beschikking:
een brasserie, een snackbar en een afhaalrestaurant met kant-en-klare maaltijden en pizza's. Voor een goede ochtendkoffie of een ontspannen drankje is er een bar. Er is ook een entertainmentruimte met een podium voor je wilde avonden. Trakteer jezelf op versgebakken brood en gebak uit de kruidenierswinkel.
Als je wat extra boodschappen wilt doen, is er een kruidenierswinkel met basisbenodigdheden en verse producten direct naast de receptie.
Om fit te blijven tijdens je vakantie is er een fitnessruimte op de camping (gratis toegang, met legitimatie, alleen voor volwassenen).
Om op de hoogte te blijven is er gratis Wi-Fi op de hele camping.
Om het aanbod compleet te maken is er een wasserette met was- en droogmachines (strijkijzer, stofzuiger en broodrooster op aanvraag bij de receptie, tegen legitimatie).
Zin in een duik in zee en een zandkasteel? In juli/augustus brengt een pendelbusje je naar het strand (tegen betaling) of, voor de sportievelingen, kun je ter plaatse fietsen huren (tegen betaling).

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het ismogelijk dat sommige faciliteiten van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal gasten en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdiertoeslag: € 7,50/dag/huisdier of € 52,50/week/huisdier
.
(Katten zijn onderhevig aan herbevestiging door de camping op het moment van de reservering. NAC geweigerd)
Kleine dieren lichter dan 15 kg: toegestaan (max. 2 dieren/accommodatie)
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 15 kg: toegestaan (max. 1 dier/accommodatie)
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren zonder toezicht in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de familie molossoid: verboden

- Nota Bene:
Waarborg accommodatie: €250
Borg schoonmaak: €150
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: € 0,66 (tarief 2023)
Ecologische bijdrage: 0,69 €/dag/persoon

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald. Deposito's kunnen alleen worden gemaakt door middel van een creditcardafdruk, die niet wordt geïnd en zal worden geretourneerd onder voorbehoud van een inventarisatie van de inrichting.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 28 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 38,50 €/semaine (lit parapluie sans matelas - sur réservation - mini 7 nuits)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 90 € en 2ch ou 110 € en 3ch (sur demande, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 10,50 €/kit (1 petite + 1 grande; sur réservation, non renouvelé)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 21 €/kit (par lit simple ou double, sur réservation)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 7,50 €/jour (1 animal max /locatif ; NAC refusés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 400 € (Dépôt de garantie en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Nantes 70 km
  • nabijgelegen stad : Olonne-sur-Mer 3 km
  • Stadcentrum < 3 km
  • Afstand strand < 3 km
  • Kust < 3 km

Activiteiten

  • discotheek
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 28 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 38,50 €/semaine (lit parapluie sans matelas - sur réservation - mini 7 nuits)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 90 € en 2ch ou 110 € en 3ch (sur demande, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 10,50 €/kit (1 petite + 1 grande; sur réservation, non renouvelé)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 21 €/kit (par lit simple ou double, sur réservation)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 7,50 €/jour (1 animal max /locatif ; NAC refusés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 400 € (Dépôt de garantie en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Nantes 70 km
  • nabijgelegen stad : Olonne-sur-Mer 3 km
  • Stadcentrum < 3 km
  • Afstand strand < 3 km
  • Kust < 3 km

Activiteiten

  • discotheek
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
35 meningen
4.0/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Jean-yves (gepubliceerd op 18-09-2023)
    Verblijf02-09-2023
    Waardering

    ZEER AANGENAAM VERBLIJF

    vertaald uit fr
  • Marie-jeanne (gepubliceerd op 25-06-2023)
    Verblijf03-06-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Marie-thérèse (gepubliceerd op 30-05-2023)
    Verblijf13-05-2023
    Waardering

    Zeer mooie camping, vriendelijk personeel. Geen klachten

    vertaald uit fr
  • Alain (gepubliceerd op 21-05-2023)
    Verblijf29-04-2023
    Waardering

    alles ok

    vertaald uit fr
  • Account verwijderd (gepubliceerd op 19-04-2023)
    Verblijf16-04-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Karine (gepubliceerd op 26-09-2022)
    Verblijf12-09-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Mélanie (gepubliceerd op 10-09-2022)
    Verblijf03-09-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Zakia (gepubliceerd op 22-08-2022)
    Verblijf13-08-2022
    Waardering

    Verdient geen 4 sterren. De stacaravan was erg vies. Entertainment tot laat in de avond om 21.30 uur. 2 zwembaden ver uit elkaar, je moet de hele camping over om bij het grote zwembad te komen, een weggetje oversteken. Mensen rijden hard op de camping terwijl er kinderen op de fiets zijn. Ik ga er niet weer heen, zeer slecht verblijf.

    vertaald uit fr
  • Sabine (gepubliceerd op 10-05-2022)
    Verblijf30-04-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Sophia (gepubliceerd op 03-05-2022)
    Verblijf23-04-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Update uw verblijfsdata