Icône Carte de France

Camping le Bel Air

Les Sables d'Olonne - Vendée (Frankrijk)
141 meningen
réf: 319334L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping le Bel Air

4 kamers - 3 slaapkamers - 32 m²

141 meningen
réf: 319334L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Sauna

Vakantiewoning Les Sables d'Olonne - Camping le Bel Air - Mobile Home - 6 personen - 32 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Les Sables d'Olonne - Camping le Bel Air - Mobile Home - 6 personen - 32 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Les Sables d'Olonne - Camping le Bel Air - Mobile Home - 6 personen - 32 m² - Foto Nr.3
  • Uitgebreide annuleringsverzekering COVID-19

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 319334L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Le Bel Air 5* - Mobil-home Confort TV Plancha - 3 chambres - 6 personnes
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 32 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Sauna - Hammam
Camping Le Bel Air 5* - Mobil-home Confort TV Plancha - 3 chambres - 6 personnes Naamen van de accommodatien-Les Sables d'Olonne

- Algemene beschrijving van de camping:
Bent u op zoek naar een gezellige camping vlak bij de oceaan en op slechts 6 km van het centrum van Les Sables d'Olonne? Stop! De 5* Camping le Bel Air wordt uw volgende vakantiebestemming!
Na een wandeling langs de prachtige Atlantische kust, het proeven van de specialiteiten van de Vendée of gewoon zonnebaden op het strand, kun je profiteren van de uitstekende faciliteiten die een camping in deze categorie waardig zijn.
Bel Air is geopend van april tot november en biedt het hele seizoen door alle diensten en animaties, dus wat je vakantiedata ook zijn, Bel Air belooft je een vakantie vol plezier en ontspanning.
Je vindt er 1.000 m² gewijd aan waterplezier, waaronder een van de grootste overdekte waterparken in de Vendée, verwarmd tot 29°C: peuterbaden, jacuzziglijbaan, tegenstroomrivier, sauna, stoombad en fitnessruimte! Voor ieder wat wils! En nieuw voor 2024: naast de facelift van vorig jaar is de buitenruimte uitgebreid met 2 nieuwe glijbanen en een wildwaterbaan!
De kers op de taart is dat je verblijft in goed ingerichte kwaliteitsstacaravans met tv en plancha inbegrepen.
Dus hop hop hop! Een levendige vakantie aan zee beleef je op camping Bel Air!

- Beschrijving van je accommodatie:
Comfort-stacaravan met tv en barbecue - 3 slaapkamers - 6 slaapplaatsen
Ca. 32 m², met halfoverdekt houten terras, tuinmeubilair en 2 ligstoelen.
Plus : Televisie en plancha
Jaar van de stacaravan: 2016

3 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar) met rolluiken
Flatscreen-tv met TNT-zenders
Gas plancha volgens de huidige regelgeving (gebruik onderworpen aan prefectorale toestemming)
Woongedeelte met bank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast/vriezer, magnetron, broodrooster en filterkoffiezetapparaat)
Doucheruimte met douche en wastafel
Verwarming in woonkamer, doucheruimte en slaapkamers
Aparte WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie
De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de decoratie kunnen ook variëren.

- Beschrijving van de waterzone:
Maar liefst 1000 m² om te spetteren, zwemmen, pirouetten, kortom... plezier te maken! Een overdekte ruimte verwarmd tot 29°C van april tot november met glijbaan, tegenstroomrivier, peuterbad en whirlpool. Ontspan in de sauna en hammam (alleen voor volwassenen boven de 18 jaar).
Een verwarmd buitenzwembad met verschillende balneotherapietoestellen, bubbelbaden, enz. Zo kun je ontspannen en plezier maken!
En nieuw voor 2024: de buitenruimte wordt uitgebreid met een wildwaterbaan en 2 glijbanen, waarvan één met boeien, voor nog meer plezier en glijbanen!
In de zomer kun je zelfs gebruik maken van een derde zwembad in de residentie, die deel uitmaakt van het landgoed en tegenover de camping ligt.
Iets voor het hele gezin!

Data en openingstijden van de zwemparadijzen:
- Het hele seizoen geopend (openingstijden variëren afhankelijk van de periode, informeer ter plaatse).
- Verwarmd overdekt zwembad: geopend van 06/04 tot 03/11.
- Buitenzwembad: geopend van 06/04 tot 03/11, en verwarmd van 15/06 tot 15/09, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden.
- Buitenzwembad Residence: open van 15/06 tot 15/09, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden.

NB: Zwemshorts zijn niet toegestaan. Badpak of boxershort verplicht. Zwemmen onder toezicht.

De aangegeven tijden zijn slechts een richtlijn en kunnen worden gewijzigd. Toegang tot de watergebieden kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer en de gezondheidssituatie, en eventuele onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op het moment van uw verblijf.

- Animatie:
Het animatieteam organiseert het hele seizoen door een breed scala aan activiteiten: familie-olympiades, aquagym, wake-up en spierversterkende lessen, fitness, stretching, en verschillende biljart-, tafelvoetbal-, tafeltennis-, voetbal-, jeu de boules-, sjoelbak- en molki-toernooien, en niet te vergeten aperitiefspelletjes om het gezin en vrienden bezig te houden.
Elke avond is er voor elk wat wils: kunstshows, cabaret, schuimparty's, dansparty's, gezelschapsspellen, duiklessen (tegen betaling), lasergame, Cubaanse salsa, petanquetoernooien, stretching, douches in de fitnessruimte, pilates, uitzendingen op reuzenschermen van grote sportevenementen en muziekquizzen. We zijn er van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat!

Faciliteiten op het terrein zijn onder andere een multisportveld, speeltuin, skatepark voor tieners, fitnessruimte (alleen voor 18-plussers, te reserveren bij de receptie), speelkamer, tafeltennis, biljart, tafelvoetbal, jeu de boules, minigolf, fietsverhuur en elektrische fietsen.

Kinderen en tieners kunnen terecht in de clubs..:
Kinderclub (4-12 jaar): geopend tijdens de lente-, zomer- en herfstvakantie, van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur.
Juniors and Teens Club (13-17 jaar): alleen geopend tijdens de zomervakantie, maandag t/m vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur.

De vermelde tijden zijn indicatief en kunnen worden gewijzigd. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Diensten ter plaatse:
Het comfort van een 5*-camping betekent ook dat de diensten het hele seizoen geopend zijn... Een echt pluspunt bij het kiezen van uw camping. Dit is hier natuurlijk het geval van 06/04 tot 03/11: in het laagseizoen echter een lichter schema met openingsdagen en -tijden die ter plaatse te raadplegen zijn, daarna elke dag tijdens de lente-, zomer- en herfstschoolvakanties.
De Bar/Brasserie serveert pizza's, huisgemaakte dagschotels en andere maaltijden zodat je optimaal van je vakantie kunt genieten zonder elke dag te hoeven koken.
In de kruidenierswinkel vind je een hotspot met ter plekke gebakken brood en gebak, evenals algemene boodschappen.
Als je in contact wilt blijven met de wereld, is er een gratis wifi-punt bij de bar van de camping (beperkt tot 30 minuten/apparaat/dag), anders betaal je een toeslag voor de rest van de camping.
De camping heeft ook een wasserette met wasmachines en droogtrommels (tegen betaling) en strijkplanken, strijkijzers en stofzuigers (op aanvraag bij de receptie).
Een oplaadpunt voor elektrische voertuigen is beschikbaar op de camping (details ter plaatse).

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het ismogelijk dat sommige faciliteiten van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die gelden op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdiertoeslag: (maximaal 1 huisdier per accommodatie. Katten toegestaan. NAC geweigerd)
Kleine huisdieren van minder dan 10 kg: toegestaan - € 8/dag/dier
Grote dieren en/of een gewicht van meer dan 10 kg: Toegestaan - 12 €/dag/dier
Vaccinatieboekje verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren zonder toezicht in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de molosserfamilie: Verboden

Alle toeslagen moeten ter plaatse worden betaald

- Nota Bene:
Waarborg voor accommodatie : Er wordt geen borg gevraagd.
Toeristenbelasting per dag en per persoon vanaf 18 jaar: € 0,66 (verwacht tarief voor 2024)
Afvalbelasting per dag en per persoon: € 0,55 (verwacht tarief voor 2024)

Alle belastingen moeten ter plaatse worden betaald (met creditcard of contant, cheques worden niet geaccepteerd). Om uw aankomst te vergemakkelijken, raadt de camping u aan om de belastingen vóór uw verblijf te betalen, telefonisch of per bankoverschrijving, door rechtstreeks contact met hen op te nemen.

Topcriteria

  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 32 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Kit bébé : 5 €/jour (lit parapluie + chaise haute ; sur réservation)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • tafeltennis
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 100 € (sur réservation et selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 10 €/kit (1 petite + 1 grande, sur réservation, selon disponibilité)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 15 €/kit (lit simple ou double, sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : 8 €/24h - 23 €/semaine
  • Sauna
  • Hammam
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 12 €/jour (1 seul animal par locatif sauf NAC) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg Aucune caution demandée per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Nantes 110 km
  • nabijgelegen stad : Les Sables d'Olonne 7 km
  • Stadcentrum < 6 km
  • Afstand strand < 6 km
  • Kust < 600 m

Activiteiten

  • mini-golf
  • fitnesszaal
  • Massa multisport
  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 32 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Kit bébé : 5 €/jour (lit parapluie + chaise haute ; sur réservation)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • tafeltennis
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 100 € (sur réservation et selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 10 €/kit (1 petite + 1 grande, sur réservation, selon disponibilité)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 15 €/kit (lit simple ou double, sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : 8 €/24h - 23 €/semaine
  • Sauna
  • Hammam
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 12 €/jour (1 seul animal par locatif sauf NAC) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg Aucune caution demandée per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Nantes 110 km
  • nabijgelegen stad : Les Sables d'Olonne 7 km
  • Stadcentrum < 6 km
  • Afstand strand < 6 km
  • Kust < 600 m

Activiteiten

  • mini-golf
  • fitnesszaal
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
140 meningen
4.4/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Corinne (gepubliceerd op 22-10-2023)
    Verblijf07-10-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Christophe (gepubliceerd op 08-10-2023)
    Verblijf30-09-2023
    Waardering

    Super camping, zeer bekwaam personeel, actief tot oktober, goed gelegen ten opzichte van de zee. Ik kom zeker terug

    vertaald uit fr
  • Nicole (gepubliceerd op 01-10-2023)
    Verblijf23-09-2023
    Waardering

    zeer goed verblijf het is jammer dat het geen toegang heeft tot de oceaan maar het is zeer aangenaam met een zwembad en een rustige omgeving

    vertaald uit fr
  • Constance (gepubliceerd op 08-10-2023)
    Verblijf23-09-2023
    Waardering

    Gezellige, schone camping, perfect zwembad, geweldige speeltuinen voor de kinderen en dicht bij winkels en stranden! Echter, de netheid van de stacaravan moet worden herzien, vettige vlekken van handen op de deuren, magnetron, koelkast niet schoongemaakt met kruimels achtergelaten, beschadigde muren in de slaapkamers en ontbrekende meubels, geen inventaris...

    vertaald uit fr
  • Marie Kankou (gepubliceerd op 10-09-2023)
    Verblijf26-08-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Valerie (gepubliceerd op 29-07-2023)
    Verblijf15-07-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Michèle (gepubliceerd op 04-06-2023)
    Verblijf27-05-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Patricia (gepubliceerd op 15-05-2023)
    Verblijf29-04-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Chantal (gepubliceerd op 07-11-2022)
    Verblijf29-10-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Carmen (gepubliceerd op 31-10-2022)
    Verblijf22-10-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Update uw verblijfsdata