Icône Carte de France

Camping de la Seine & SPA **** - Appartement La Croix d'Or

Jumièges - Seine Maritime (Frankrijk)
réf: 988726L
codeTo: 1716
  • Appartement - 4 personen
  • Camping de la Seine & SPA **** - Appartement La Croix d'Or
réf: 988726L
codeTo: 1716
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Televisie

Vakantiewoning Jumièges - Camping de la Seine & SPA **** - Appartement La Croix d'Or - Appartement - 4 personen - Foto Nr.1
Vakantiewoning Jumièges - Camping de la Seine & SPA **** - Appartement La Croix d'Or - Appartement - 4 personen - Foto Nr.2Vakantiewoning Jumièges - Camping de la Seine & SPA **** - Appartement La Croix d'Or - Appartement - 4 personen - Foto Nr.3
  • Flexibele annulering
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 988726L
codeTo: 1716
  • Appartement - 4 personen
  • Camping de la Seine & SPA **** - Appartement La Croix d'Or
  • 1 badkamer - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Televisie - terras
Camping de la Seine & SPA **** - Appartement La Croix d'Or Naamen van de accommodatien-Jumièges

Camping de la Seine & SPA **** een luxe camping in Jumièges Camping de la Seine ligt in Jumièges, in de Seinevallei in Normandië. Deze 4 sterren camping is ideaal gelegen, met een prachtig panoramisch uitzicht over de Seine, en beschikt over uitstekende faciliteiten, zoals zijn privé SPA, midden in een weelderige vegetatie met een mix van seizoensfruit zoals kersen, pruimen, appels en peren... Een 4 sterren camping aan de oevers van de SeineEen ware oase van rust en kalmte.., Op een steenworp afstand van de camping liggen historische monumenten zoals de abdij van Jumièges, het panoramische uitzicht vanaf de top van de heuvels, het kasteel van Landin, het recreatiecentrum en het natuurlijke meer van Jumièges. Camping de la Seine biedt een aangenaam uitzicht op de stadsmuren van de oude stad, een oud bolwerk in de geschiedenis. Je kunt er in een paar minuten komen door een klein pad te nemen en vervolgens een weg met weinig verkeer over te steken. Camping de la Seine is een landgoed op menselijke schaal. Er zijn staanplaatsen voor tenten, caravans en campers, maar ook verschillende huuraccommodaties, waaronder yurts en verschillende soorten stacaravans. Onder de eersteklas cottages bevinden zich onze eersteklas appartementen, die elk plaats bieden aan 2 tot 8 personen met drie slaapkamers. Deze ultramoderne, goed uitgeruste huuraccommodaties gaan naadloos op in het landschap.

Presentatie
Camping de la Seine & SPA **** een luxe camping in Jumièges Camping de la Seine ligt in Jumièges, in de Seinevallei in Normandië. Deze 4 sterren camping is ideaal gelegen, met een prachtig panoramisch uitzicht over de Seine, en beschikt over een aantal uitstekende faciliteiten, zoals zijn eigen SPA, gelegen in het hart van een weelderige vegetatie met een mix van seizoensfruit zoals kersen, pruimen, appels en peren ... Een 4-sterrencamping aan de oever van de Seine, een ware oase van rust, op een steenworp afstand van de camping liggen historische monumenten zoals de abdij van Jumièges, het panoramische uitzicht vanaf de top van de heuvels, het kasteel van Landin, het recreatiecentrum en het natuurlijke meer van Jumièges. Camping de la Seine biedt u een aangenaam uitzicht op de stadsmuren van de oude stad, een oud bolwerk in de geschiedenis. Je kunt er in een paar minuten komen door een klein pad te nemen en vervolgens een weg met weinig verkeer over te steken. Camping de la Seine is een landgoed op menselijke schaal. Er zijn staanplaatsen voor tenten, caravans en campers, maar ook verschillende huuraccommodaties, waaronder yurts en verschillende soorten stacaravans. Onder de eersteklas cottages bevinden zich onze eersteklas appartementen, die elk plaats bieden aan 2 tot 8 personen met drie slaapkamers. Deze ultramoderne en goed uitgeruste huuraccommodaties zijn prachtig geïntegreerd in het landschap.

Diensten, vrijetijdsbesteding en animatie
Sport- en vrijetijdsbesteding en welzijnsruimte op Camping de la SeineDe vakantiegangers kunnen gebruik maken van de vele diensten op de camping. Camping de la Seine heeft een winkel met vers brood en gebak (juli en augustus), een fietsverhuur en gratis wifi op de hele camping. Op het gebied van sport en recreatie heeft dit Normandische openluchthotel genoeg te bieden, waaronder een van de mooiste acrobatische spelen. Het wordt omringd door weelderige vegetatie. Op een oppervlakte van meer dan 50m2 biedt het het equivalent van 5 speelworkshops. Tijdens het hoogseizoen verwelkomt de receptie van de camping verschillende soorten activiteiten, zoals sportsessies, mountainbiken, paardrijden, etc. Deze activiteiten worden tegen betaling aangeboden. In juli en augustus opent het restaurant elke dag zijn deuren en verwelkomt onze gasten (afhankelijk van de gezondheidsprotocollen tijdens het seizoen). De hele zomer door worden er activiteiten en animaties georganiseerd die even leuk als spannend zijn (muziekavond)Trakteer uzelf op een moment van absolute ontspanning, een massage in de deskundige handen van het personeel van Spa en WelzijnVanaf juni 2023

Beschrijving van de regio
Ontdek de Mont Saint-Michel

De Mont-Saint-Michel, gebouwd in de jaren 700, staat al eeuwenlang in het midden van zijn baai in het Kanaal. Toen het werd gebouwd, diende de Mont-Saint-Michel voornamelijk als religieus heiligdom. Door de jaren heen heeft het historische verleden het veranderd in wat het nu is: een UNESCO Werelderfgoedlocatie.
Bewonder het uitzicht vanaf de kliffen van Etretat

De kliffen van Etretat hebben ons onbeschrijfelijke herinneringen nagelaten.



Na het beklimmen van de beroemde Chemin des Douaniers bereikten we de top en het uitzicht was adembenemend!



De kalkstenen kliffen ontvouwen zich voor onze ogen en het panorama is ongelooflijk.



Bij zonsopgang of zonsondergang veranderen de kleuren, waardoor de vele impressionistische kunstenaars deze kalkstenen reuzen met uitzicht op de azuurblauwe zee konden schilderen!
Een uniek architecturaal erfgoed

Honfleur nodigt je uit om zijn pittoreske straatjes en smalle huizen met leien daken te verkennen.



Onaangetast door de tand des tijds heeft Honfleur de sporen van haar rijke historische verleden weten te bewaren, waardoor het vandaag de dag een van de meest bezochte steden van Frankrijk is.

Deze internationale reputatie is deels te danken aan de authenticiteit en charme van de geplaveide straatjes, vakwerkgevels, kleine boetiekjes, charmante hotels en typische restaurants, maar ook aan de diversiteit van de monumenten en de rijkdom van het culturele en artistieke erfgoed. Het Vieux Bassin en de Lieutenance zijn de symbolen van Honfleur
Een dorp met tijdloze charme

Honfleur, gelegen op de rechteroever van de Seine, is wereldberoemd vanwege de schilderijen van Claude Monet, die hier woonde van 1883 tot zijn dood in 1926.

Net als Monet in zijn tijd, kunnen bezoekers niet anders dan lang stilstaan voor de watertuin, met zijn Japanse brug en waterlelies - de achtergrond die de inspiratie vormde voor twee van zijn bekendste schilderijen.



De aanwezigheid van de schilder in Giverny trok veel kunstenaars van verschillende nationaliteiten aan, die er ook toe bijdroegen dat de plek een bijzonder emblematische plek werd.
Met de opening van het Musée des Impressionnismes Giverny, voorheen het American Museum, heeft Giverny zijn positie als belangrijke internationale toeristische trekpleister bevestigd.
De stranden van D-Day

De D-Day landingen op de stranden van Normandië op 6 juni 1944 waren de grootste amfibische en luchtlandingsoperatie aller tijden. Zelfs vandaag de dag komen miljoenen bezoekers naar de D-Day stranden om hun respect te betuigen aan de soldaten die Frankrijk bevrijdden.


Omaha-strand

Als er één plek was waar de D-Day landingen bijna mislukten, dan was het wel op Omaha Beach, in Colleville-sur-Mer.

De zware verliezen die de Amerikaanse troepen daar leden op D-Day bezorgden het de trieste bijnaam Bloody Omaha.

Op het zand van Omaha Beach, in Saint-Laurent-sur-Mer om precies te zijn, staat het Standbeeld van de Dapperen.

De Amerikaanse begraafplaats Colleville, ingehuldigd in 1956, werd aangelegd in het hart van een 70 hectare groot gebied dat door Frankrijk aan de Verenigde Staten was geschonken. 9.387 grafstenen, perfect uitgelijnd op een majestueuze grasvlakte... De emotie is groot, bijna tastbaar.
In Fécamp...
Authenticiteit en natuurlijke charme...

Door de eeuwen heen is de haven uitgegroeid tot de belangrijkste kabeljauwhaven van Frankrijk. De vissers van Fécamp visten op kabeljauw in de wateren voor Newfoundland. Bekijk de vissershuisjes langs de haven en hun kapel op de klif, met zijn votief (wens uitbeeldende) boten.

Fécamp ligt aan de Côte d'Albâtre en heeft een authentieke, natuurlijke charme. De abdijkerk Sainte-Trinité, het paleis van de hertogen van Normandië en de rijke collecties van de Newfoundland musea behoren tot de plekken die je niet mag missen.

Laat u verleiden door de geur van de planten en specerijen waaruit de beroemde likeur bestaat en bezoek het indrukwekkende Palais Bénédictine, een mekka voor industrieel toerisme.

Maak op een paar kilometer van Fécamp een omweg naar Yport, een klein vissersdorp in een vallei. Geclassificeerd als badplaats in 1929, heeft Yport veel beroemde mensen verwelkomd, waaronder Dieterle, Maupassant, Gide, Laurens en Boudin.

De kustarchitectuur uit die tijd is nog steeds te zien in Fécamp, Yport en Vattetot-sur-Mer. Eclectisch in stijl, het combineert Art Nouveau en Neo-Normandische architectuur, en wordt gekenmerkt door zijn ruime kamers en grote erkers.

La Croix d'Or In de gemeente Jumièges, bieden wij dit charmante appartement van 55 m² te huur aan, dat geschikt is voor maximaal 4 personen. Het ligt op de 1e verdieping (geen lift) en bestaat uit een mooie woonkamer van 35 m², een open ingerichte keuken, een ruime slaapkamer en een badkamer met douche. Wifi, beddengoed en handdoeken inbegrepen, we wachten op je! De accommodatie bestaat uit - Een woonkamer van 35 m² met tv, slaapbank en eethoek. - Een open keuken met apparatuur zoals: waterkoker, magnetron, broodrooster, vaatwasser, kookplaat, Tassimo koffiezetapparaat... - Een slaapkamer met tweepersoonsbed (140×190) en eigen badkamer met douche. - Je hebt toegang tot alle voorzieningen van de camping, waaronder een speeltuin, tafeltennis en een wandeling langs de oevers van de Seine. Voor nog meer comfort hebben de eigenaren besloten te investeren in de volgende extra uitrusting: barbecue, wasmachine, kinderbedje. Het appartement is ideaal gelegen in Jumièges, in een zeer aangename omgeving. Alle essentiële winkels, boetieks, restaurants, bars en markten zijn in de buurt.

Topcriteria

  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Televisie
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Slaapplek

  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 tweepersoons slaapbank

Sanitair

  • 1 badkamer
  • 1 toilet

Keuken

  • Keukentje

Installatie / materiaal

  • Droogmachine
  • Televisie

Beschrijving buitenkant

  • terras
  • Zwembad (inclusief in de prijs)
  • Overdekt zwembad
  • schommel
  • tafeltennis
  • spelletjes/ tuin

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen - behalve kitchenette)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht) : 400€ per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Activiteiten

  • kano / kayak
  • mini-golf
  • wandeling
  • Zeilen
  • mountainbike
  • tennis
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Televisie
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Slaapplek

  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 tweepersoons slaapbank

Sanitair

  • 1 badkamer
  • 1 toilet

Keuken

  • Keukentje

Installatie / materiaal

  • Droogmachine
  • Televisie

Beschrijving buitenkant

  • terras
  • Zwembad (inclusief in de prijs)
  • Overdekt zwembad
  • schommel
  • tafeltennis
  • spelletjes/ tuin

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen - behalve kitchenette)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht) : 400€ per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Activiteiten

  • kano / kayak
  • mini-golf
  • wandeling
  • Zeilen
  • mountainbike
  • tennis

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata