Icône Carte de France

Camping Les Embruns

Lège Cap Ferret - Gironde (Frankrijk)
17 meningen
réf: 977379L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Les Embruns

4 kamers - 3 slaapkamers - 32 m²

17 meningen
réf: 977379L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Afstand strand < 700 m

Vakantiewoning Lège Cap Ferret - Camping Les Embruns - Mobile Home - 6 personen - 32 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Lège Cap Ferret - Camping Les Embruns - Mobile Home - 6 personen - 32 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Lège Cap Ferret - Camping Les Embruns - Mobile Home - 6 personen - 32 m² - Foto Nr.3
  • Uitgebreide annuleringsverzekering COVID-19

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 977379L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Les Embruns 4* - Mobil-home Relax - 3 chambres - 6 personnes
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 32 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Afstand strand < 700 m - Stadcentrum < 1 km
Camping Les Embruns 4* - Mobil-home Relax - 3 chambres - 6 personnes Naamen van de accommodatien-Lège Cap Ferret

- Algemene beschrijving van de camping:

Op het beroemde en zeer gewilde schiereiland Lège Cap-Ferret zet u uw koffers neer op de 4* Camping Les Embruns, midden in een pijnboombos op minder dan 1 km van de prachtige stranden van de Baai van Arcachon, en op 7 km van de beroemde oceaanstranden die u met de fiets langs het fietspad in het bos in alle veiligheid kunt bereiken... Het is ongelooflijk maar waar!

Dankzij de ideale ligging kun je het rijke natuurlijke en culturele erfgoed van de regio ontdekken, waaronder Arcachon en natuurlijk de beroemde Dune du Pilat, of rechtstreeks oesters proeven bij de oesterkwekers op Presqu'Île...
De kalme, warme, ondiepe wateren van het Bassin zijn ideaal voor gezinnen met jonge kinderen, terwijl de brede stranden van de verkwikkende Atlantische Oceaan perfect zijn voor wie op zoek is naar adrenaline en watersporten.

De camping beschikt ook over een prachtig gematigd openluchtzwembad van 2.600 m², met 2 grote zwembaden, waarvan er 1 overdekt is met een afneembaar dak voor als het mooi weer is, een peuterbad voor de kleintjes en een kleurrijke waterspeeltuin voor nog meer spetterplezier; voor de avonturiers zijn er 2 glijbanen voor nog meer plezier!

Op het programma voor het hele gezin: plezier en lachen dankzij de dagelijkse activiteiten die in het hoogseizoen worden geprogrammeerd door het animatieteam, waaronder miniclub, sport, avondevenementen en nog veel meer.

Bezongen, geschilderd en gefilmd... beroemd om zijn betoverende charme met zijn pittoreske vissershutjes op palen, zal dit paradijselijke hoekje je verleiden en ontroeren met zijn schoonheid, dus haal je "zakdoekjes" tevoorschijn en laat je meeslepen... Volg de bries en de zeelucht tot aan camping Les Embruns!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:
Relax stacaravan - 3 slaapkamers - 6 personen

Ca. 32 m² met houten terras en tuinmeubilair
Inbegrepen: een comfortabele stacaravan
Leeftijd van de stacaravan: minder dan 5 jaar oud

3 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar of een stapelbed)
Woongedeelte met bank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast/vriezer, magnetron en elektrisch filterkoffiezetapparaat)
Verwarming in woonkamer
1 doucheruimte met douche en wastafel
Aparte WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats
BELANGRIJK: Televisie niet beschikbaar
Getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. Bedindeling en decoratie kunnen ook variëren.

- Beschrijving van de waterzone:

Binnen- of buitenzwembad? Ontspanning of plezier? Maak je geen zorgen, je vindt zeker wat je zoekt met de 2600 m² waterruimte die hier wordt aangeboden!

Om er het hele jaar door van te genieten, ga je naar het overdekte zwembad van 25 m met bubbelbad, waarvan het afneembare dak opengaat bij mooi weer en plaats maakt voor een openluchtzwembad waar je kunt genieten van de zachte zonnestralen van de Gironde.

Buiten zijn er 3 extra zones:
- Een groot zwembad van 25 m voor je baantjes
- Een pierenbad en een kleurrijke waterspeeltuin om de kleintjes tevreden te houden.
- Als je op zoek bent naar spanning en sensatie met een vleugje plezier, zijn er 2 glijbanen met een opvangbak.

Of je nu binnen of buiten bent, er zijn genoeg ligstoelen te vinden rond de verschillende wateroppervlakken, wachtend op jou!

Data en openingstijden van de binnen- en buitenzwembaden:
- Het hele seizoen geopend: van 10.15 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur in het laagseizoen en van 10.15 tot 19.30 uur in het hoogseizoen.
- Gematigd overdekt zwembad: geopend van 30/03 tot 31/08.
- Gematigd buitenbad en glijbanen: open van 30/03 tot 31/08, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden, verwarmd door de zonnestralen.

NB: Vrouwen mogen een- of tweedelige lycra badkleding dragen. Mannen mogen geen zwemshorts dragen; alleen lycra boxershorts, zwemslips of jammer shorts zijn toegestaan. Er is het hele seizoen badmeester aanwezig.

En voor nog meer zwemplezier ga je naar een van de stranden aan de baai van Arcachon, op minder dan 1 km en 15 minuten lopen!

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. De toegang tot de waterzones kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerken die aan de gang zijn op het moment van je verblijf.

- Animatie:

Terwijl in het laagseizoen de sfeer rustig is, met slechts een paar avonden en entertainment voor een totaal ontspannen vakantie, gaat in juli/augustus het tempo omhoog en is het tijd voor entertainment! Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat wordt er voor alle leeftijden een breed scala aan activiteiten aangeboden door het dynamische animatieteam, een programma dat velen zal aanspreken!

Overdag zijn er activiteiten zoals joggen, fietstochten, boswandelingen, voetbal, basketbal, handbal, tafeltennis en jeu de boules toernooien, en niet te vergeten de onvermijdelijke fitness- en aquagymlessen!

En natuurlijk kunnen de meer competitiegerichte gasten genieten van een potje tafeltennis, tafelvoetbal, biljart of een multisportveld (voetbal, handbal, basketbal) (sommige spellen tegen betaling).

Voor de fans van jeu de boules wordt het spel gespeeld op het veld bij het scorebord.
De minigolfbaan brengt verschillende generaties bij elkaar voor veel plezier met het hele gezin!

En laten we het hoogtepunt van de vakantie van uw kinderen niet vergeten, het springkasteel, waar ze in alle veiligheid op en neer kunnen springen, of de speeltuin, met glijbaan, spinnenweb en tenen in het zand, waar ze kunnen rollen en rollen zonder zich te bezeren met hun nieuwe vriendjes voor nog meer plezier!

s Avonds: aperitiefspelletjes, dansavonden, bingo (afhankelijk van het programma) en zelfs externe dienstverleners die concerten, goochelshows, cabaret, enz. aanbieden.

Kinder- en tienerclub (van 4 tot 12 jaar en ouder) :
- In het laagseizoen, Club Max, alleen voor kinderen van 4 tot 12 jaar.
- In juli/augustus, Piratenclub (4 tot 7 jaar), Barracudaclub (8 tot 11 jaar) en Tienerclub (12 jaar en ouder), 5 dagen per week geopend, met sessies van 2 uur 's ochtends en 2 uur 's middags (tijden ter plaatse te bespreken).
Een speciaal animatieteam biedt activiteiten en ontdekkingen voor elke leeftijdsgroep. Op het programma: speurtochten, teamsporten, knutselen, bakken, tekenen, workshops, dans, showvoorbereiding... Genoeg om ze bezig te houden zonder zich te vervelen!
NB: Kinderen zijn welkom onder voorbehoud van het aantal toegestane kinderen per animator, op reservering en afhankelijk van beschikbaarheid.

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Sommige activiteiten zijn niet gegarandeerd buiten juli/augustus. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Diensten ter plaatse:

In juli/augustus zullen de vele diensten ter plaatse aan al uw behoeften voldoen:

Of je nu zin hebt in een kopje koffie 's ochtends om de dag goed te beginnen of om hem in stijl af te sluiten met een lekkere cocktail, de bar zal je zeker bevallen.
Geen tijd om te koken of te veel haast om de regio te verkennen? Je kunt altijd rekenen op de snackbar voor een snelle hap om binnen te eten of mee te nemen.
Als je zin hebt in een echte vakantie zonder je zorgen te maken over het menu, dan staat het restaurant voor je klaar!
In juli en augustus is het bar-restaurant elke dag geopend en is er ook een brood- en banketbakkerij.
Deze diensten zijn ook geopend in het laagseizoen, afhankelijk van de periode en het aantal gasten op dat moment (tijden ter plaatse te raadplegen).

En als je bevoorrading nodig hebt, geen nood, er zijn winkels op slechts 300 m van de camping! En zelfs een markt in het hoogseizoen.

Blijf ook op vakantie verbonden, hier is wifi beschikbaar op de hele camping (tegen betaling).

En dat is nog niet alles, voor extra gemak: een wasserette met wasmachines en droogtrommels (tegen betaling), gemeenschappelijke barbecueplaats (grills te leen bij de receptie, gelieve houtskool mee te brengen, gebruik mits toestemming van de prefectuur). Elektrische barbecues zijn niet toegestaan.

En vergeet niet de wellnessruimte met jacuzzi, sauna, hammam en 2 behandelkamers voor lichaam en gezicht (het hele seizoen geopend op afspraak, toeslag).

Wil je er even tussenuit en de regio verkennen? Waarom neem je niet een van de omliggende fietspaden en adem de vrijheid in? Er is het hele seizoen een fietsverhuurdienst beschikbaar, met fietsen die in het laagseizoen op de camping worden afgeleverd en in juli en augustus dagelijks op de camping aanwezig zijn (tegen betaling, zie tijden en prijzen ter plaatse).
Dezelfde dienstverlener verhuurt ook surfmateriaal (voorwaarden en prijzen ter plaatse, tegen betaling).

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen.Sommige diensten zijn niet gegarandeerd buiten juli/augustus en kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdiertoeslag: €6/dag/dier (maximaal 1 huisdier per huuraccommodatie. Te boeken voor aankomst. Katten toegestaan. NAC geweigerd)
Kleine dieren met een gewicht van minder dan 10 kg: toegestaan
Grote huisdieren en/of huisdieren zwaarder dan 10 kg: Toegestaan
Vaccinatieboekje verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren alleen in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de familie molossoid: Verboden -

Nota Bene:

Borg voor accommodatie + schoonmaak: 450 € (Pre-autorisatie per bankkaart zonder automatische incasso)
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: € 0,61 (verwacht tarief voor 2024)
Extra bijdrage in de toeristenbelasting - per nacht en per persoon: €0,19 (verwacht tarief 2024)

Alle belastingen moeten ter plaatse worden betaald met contant geld, kaart of cheque. De borg moet vooraf worden betaald met een bankkaart via het online betalingssysteem Swikly (gegevens worden verstrekt bij de afgifte van het reisdocument).

Topcriteria

  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 32 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 17,50 €/semaine

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 150 €
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 12 €/Kit (1 petite + 1 grande ; sur réservation)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 11 €/lit simple - 16 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6 €/jour ou 42 €/semaine (1 animal maximum par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 450 € ( pré-autorisation de débit sur carte CB) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Bordeaux 48 km
  • nabijgelegen stad : Lège-Cap-Ferret 8 km
  • Stadcentrum < 1 km
  • Afstand strand < 700 m
  • Meer/rivier < 700 m
  • Kust < 8 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • discotheek
  • mini-golf
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 32 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 17,50 €/semaine

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 150 €
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 12 €/Kit (1 petite + 1 grande ; sur réservation)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 11 €/lit simple - 16 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6 €/jour ou 42 €/semaine (1 animal maximum par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 450 € ( pré-autorisation de débit sur carte CB) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Bordeaux 48 km
  • nabijgelegen stad : Lège-Cap-Ferret 8 km
  • Stadcentrum < 1 km
  • Afstand strand < 700 m
  • Meer/rivier < 700 m
  • Kust < 8 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • discotheek
  • mini-golf
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
17 meningen
4.2/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Eric (gepubliceerd op 14-04-2024)
    Verblijf06-04-2024
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

    vertaald uit fr
  • Vasile (gepubliceerd op 24-09-2023)
    Verblijf16-09-2023
    Waardering

    We hebben in september een geweldige week doorgebracht op deze camping, en het verwarmde zwembad is absoluut opmerkelijk. Mijn kinderen waren gewoonweg verrukt. De waarheid is dat het moeilijk is om te schrijven over wat een geweldige mini-vakantie we hebben gehad. Bedankt

    vertaald uit fr
  • Dominique (gepubliceerd op 24-09-2023)
    Verblijf09-09-2023
    Waardering

    Toen ik me realiseerde dat de stacaravan die jullie geboekt hadden geen airconditioning (meer dan 36°C) of tv had, heb ik "onderhandeld" met de campingbeheerder, die me een stacaravan voor 4 in plaats van 6 personen aanbood, maar met betere voorzieningen, omdat we maar met z'n tweeën waren. Ik ben heel blij met deze deal.

    vertaald uit fr
  • Delphine (gepubliceerd op 10-08-2023)
    Verblijf29-07-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Beoordeling van de overige accommodaties van dit bedrijf

  • Pascal (gepubliceerd op 08-10-2023)
    Verblijf23-09-2023 - 6 personen
    Waardering

    Geen douche in het zwembad, maar je moet naar buiten om te douchen !!!!

    vertaald uit fr
  • Laurence (gepubliceerd op 30-05-2023)
    Verblijf26-05-2023 - 4 personen
    Waardering

    Er was te veel lawaai, de buren waren de hele nacht wakker, mijn kleinkinderen hadden grote moeite om in slaap te vallen en ik sliep nauwelijks

    vertaald uit fr
  • Lucie (gepubliceerd op 28-08-2022)
    Verblijf20-08-2022 - 6 personen
    Waardering

    Geweldige camping, zeer schone en goed uitgeruste accommodatie

    vertaald uit fr
  • Alice (gepubliceerd op 16-07-2022)
    Verblijf09-07-2022 - 6 personen
    Waardering

    Zeer aangenaam verblijf. Geweldige camping, geweldig zwembad. Veel leuke aquagym activiteiten! La Bodega erg leuk! Stacaravan een beetje oud. Het enige negatieve punt is de invasie van mieren

    vertaald uit fr
  • Muriel (gepubliceerd op 24-07-2022)
    Verblijf09-07-2022 - 6 personen
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Jacqueline (gepubliceerd op 21-09-2021)
    Verblijf14-09-2021 - 6 personen
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Update uw verblijfsdata