Icône Carte de France

Les Jardins du Morbihan

Monterblanc - Morbihan (Frankrijk)
27 meningen
réf: 977202L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 4 personen
  • Les Jardins du Morbihan

3 kamers - 2 slaapkamers - 26 m²

27 meningen
réf: 977202L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Televisie

Vakantiewoning Monterblanc - Les Jardins du Morbihan - Mobile Home - 4 personen - 26 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Monterblanc - Les Jardins du Morbihan - Mobile Home - 4 personen - 26 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Monterblanc - Les Jardins du Morbihan - Mobile Home - 4 personen - 26 m² - Foto Nr.3
  • Uitgebreide annuleringsverzekering COVID-19

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 977202L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 4 personen
  • Les Jardins du Morbihan 4* - Mobil-home Confort Plus TV LV - 2 chambres - 4 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 26 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Televisie - terras
Les Jardins du Morbihan 4* - Mobil-home Confort Plus TV LV - 2 chambres - 4 personnes Naamen van de accommodatien-Monterblanc

- Algemene beschrijving van de camping:
Zee en platteland! Welkom bij het beste van twee werelden!

In het hart van het natuurpark van de Golf van Morbihan, op slechts 25 km van de zee, op 15 minuten van de prachtige middeleeuwse stad Vannes en op 30 minuten van Rochefort-en-Terre, uitgeroepen tot favoriete dorp van Frankrijk in 2016.
Je bevindt je hier in het hart van het toeristische kompas, met alle belangrijke attracties aan je voeten!

De 4* camping Les Jardins du Morbihan ligt midden in het groen, met bomen, bloemen en hortensiabedden, en biedt je een bevoorrechte omgeving van hoge kwaliteit.
Een familiecamping bij uitstek, papa, mama en hun 5 kinderen zijn er allemaal om voor de vakantiegangers te zorgen. Toegewijd aan een milieuvriendelijke aanpak en gericht op meer respectvol ecotoerisme, is alles hier doordacht, overwogen en aangeboden in een "slow life" geest, ontkoppeling en een terugkeer naar de natuur.
Niets dan ruimte, rust en stilte, goede vibes, groen en nog eens groen - wij houden ervan!

Het is een heerlijke camping die lokale smaak, authenticiteit en menselijk contact uitstraalt: van de keuken, waar alle producten van lokale leveranciers komen, tot het animatieaanbod.

Deze camping weet ook hoe hij zijn verschillen moet cultiveren: een prachtige Spa gewijd aan volwassenen, een klein dierenpark dat de kleine boeren zal bekoren, en vooral de circuskunsten die in de zomer te zien zijn.

Dus "take the ribines"! Geniet van de zee en ontdek de andere kant van Bretagne .... Les Jardins, we komen eraan, bigouden !

Frans kampioenschap elektronisch darts: net als vorig jaar zullen van 09/06 tot 16/06 meer dan 3.000 elektronische dartspelers samenkomen in Vannes voor het Frans kampioenschap elektronisch darts. Een groot aantal spelers ontmoeten elkaar op de camping in het kader van de organisatie van dit evenement. Vermijd de camping als je op zoek bent naar rust, of boek vroeg als je een fanatieke dartsliefhebber bent... aan jou de keus!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:
Mobil-home Confort Plus TV LV - 2 slaapkamers - 4 slaapplaatsen
Ca. 26 m² met halfoverdekt houten terras, tuinmeubilair en 2 barbecuestoelen.
Voordelen: Een modern ingerichte stacaravan met televisie en vaatwasser.
Jaar van de stacaravan: 2019

2 slaapkamers (Een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar)
HD flatscreen-tv met Franse DTT-zenders
Woongedeelte met bank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast/vriezer, vaatwasser, afzuigkap, magnetron en filterkoffiezetapparaat)
Verwarming in de woonkamer
Doucheruimte met douche en wastafel
Aparte WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie
Getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de decoratie kunnen ook variëren.

- Beschrijving van het aquacentrum:
Groot aquapark met 3 zwembaden die het hele seizoen verwarmd zijn, waaronder 1 prachtig overdekt zwembad met peuterbad en waterspellen van 350 m², om te zwemmen ongeacht het weer!

Liefhebbers van glijbanen kunnen zich uitleven op de 5 glijbanen met een totale afdaling van meer dan 120 m, waar het hele gezin volop van kan genieten: 1 snelle dubbele golfglijbaan, 1 snelle glijbaan, 1 roterende glijbaan met een landingsplaats en 1 snellere kamikaze glijbaan.

De allerkleinsten kunnen spetteren en krokodillen spelen in het pierenbad in de open lucht, compleet met een waterpoel met paddenstoelen en een kleine glijbaan die is aangepast aan hun leeftijd.

Op zoek naar een zen break?
Kies dan voor de grote wellnessruimte met sauna, hammam en balneozwembad (toegang tegen extra betaling, alleen voor 18-plussers).
Ontspan in het heerlijke verwarmde binnenzwembad met massagestralen, tegenstroomzwemmen en bubbelbedden, genesteld onder een prachtig houten geraamte met een groot glazen dak dat een ontspannend uitzicht biedt op het omliggende platteland... Een supergezellige sfeer, we zien onszelf daar al, we zijn fan!

Je vindt er ook een massage- en behandelingsruimte onder leiding van gediplomeerd personeel voor heerlijke momenten van ontspanning (service het hele seizoen beschikbaar op afspraak, met een lijst van behandelingen en prijzen ter plaatse beschikbaar).

Openingstijden en data zwemparadijs:
- Open van 10.00 tot 19.00 uur (20.00 uur in juli/augustus)
- Overdekt gedeelte: geopend en verwarmd van 30/03 tot 31/10
- Wellnessruimte: geopend en verwarmd van 01/05 tot 30/09 (met toeslag, alleen voor volwassenen boven 18 jaar)
- Buitenruimte: open van juni tot september en verwarmd in juli en augustus, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden.

NB: Zwembroeken, boxershorts, bikini's (tweedelige zwemkleding) en eendelige zwemkleding zijn toegestaan. Shorts en loszittende kleding zijn niet toegestaan. Zwemmen onder toezicht in juli en augustus.

En vergeet de prachtige witte zandstranden langs de Golf van Morbihan niet, op een steenworp afstand: Carnac, een mooie en levendige badplaats in de zomer, op 45 km (ongeveer 45 minuten), Suscinio/Sarzeau, een wild en rustig strand op 35 km, Men er Bellec/St Philibert of Trinité-sur-mer op 45 km, en vooral de vele kleine eilanden om te ontdekken tijdens een minicruise met een catamaran of met de veerboot om er de dag door te brengen: het eiland Houat, Ile aux Moines, Belle Ile en Mer...

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. De toegang tot het water kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de sanitaire omstandigheden en eventuele onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op het moment van uw verblijf.

- Animatie:
In het laagseizoen is rust hier het sleutelwoord! Er worden weinig activiteiten aangeboden op de camping, alleen ontspannen en genieten van de natuur. Dit is je kans om de streek en zijn wildernis te verkennen, om met het gezin het plezier van gezelschapsspelletjes te (her)ontdekken of om gewoon wat tijd voor jezelf te nemen en een goed boek te verslinden.

Tijdens de voorjaarsvakantie worden er een aantal speciale evenementen georganiseerd om je verblijf nog aangenamer te maken; het activiteitenprogramma wordt je bij aankomst gepresenteerd.
Er worden belangrijke evenementen gevierd, zoals een grote eierzoektocht die tijdens het paasweekend over het hele landgoed wordt georganiseerd; de snelste of gelukkigste leerling-jagers worden beloond met een beetje chocolade!

Wanneer de zomervakantie aanbreekt, wordt het tempo opgevoerd en is er volop vermaak voor het hele gezin! Overdag en 's avonds is de bar de plek om elkaar te ontmoeten, met aperitiefspelletjes, quizzen, bingo, karaoke, dansen en thema-avonden...

Kinderclub (vanaf 5 jaar): geopend in juli en augustus van 10.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur, 5 dagen per week van maandag tot vrijdag.
Op het programma: boogschieten, touwtrekken, schattenjacht, skelterraces, Koh Lanta voor gezinnen en in juli/augustus accrobranche (met toeslag).

Naast de kinderclub vestigt de circusschool "Alexandro Klising" zich hier elke zomer met zijn grote tent, waar dagelijks kinderactiviteiten, stages en voorstellingen worden georganiseerd!
Kinderen kunnen de hele week door verschillende circuskunsten leren van de instructeurs, en wat ze geleerd hebben delen met hun ouders tijdens de voorstellingen op de 'piste aux étoiles' elke vrijdagavond (voorstelling tegen betaling).
Het is ook een kans om de kleine boerderijdieren te leren kennen en te verzorgen die dit vrolijke team vergezellen: pony's, alpaca's en dwerggeiten.

Het kleine dierenpark, omringd door een wandelpad, is een echte long voor de camping en wacht op bezoekers van alle leeftijden voor interactie met de pony's, ezels, dwergbokken, alpaca's en dwerggeiten.

Geniet bij terugkomst van een dagje uit van een potje basketbal of volleybal op het multisportterrein of van een partijtje tennis.
Voor je vermaak: reuzenschaakbord, tafeltennis, minigolfbaan met 9 holes (materiaal te leen) en jeu de boulesbaan (jeu de boules op aanvraag bij de receptie).

Een fitnessruimte met elliptische trainer, loopband, fietsen en bodybuildingapparatuur maakt het pakket compleet, voor een gezonde en actieve vakantie (alleen voor 16-plussers).

De kleintjes kunnen zich vermaken in de mooie speeltuin, koel gelegen onder de bomen, en proberen te klimmen, balanceren, draaien en schommelen.

Oudere kinderen kunnen zich uitleven door te springen, te draaien en zich te vermaken op de trampolines of op het 2e speelterrein dat speciaal voor hen is ingericht, met een klimparcours, netten, een mini-tuimelbaan en een apenbrug.

Als het weer wisselvallig wordt, ga dan met vrienden naar de overdekte speelruimte: tafelvoetbal, pooltafels, tafelhockey, flipperkast en arcadespellen.

Op zoek naar nieuwe ontdekkingen of allerlei attracties? Je vindt wat je zoekt in de omgeving van de camping.
Vlakbij... een vliegveld... Geen paniek, Monique! Het is een plek die alleen wordt gebruikt door rijke eigenaren die hier komen om toegang te krijgen tot een zeer privé landgoed dat ze bereiken met hun privéjet. Over het algemeen komen deze mensen alleen bij zeldzame gelegenheden genieten van hun pied à terre. Er komen geen Ryanairs of Easyjets deze kant op. Er is echter wel een skydive-school gevestigd op dezelfde plek, waardoor je misschien wel zin krijgt... om de lucht in te gaan! Durf de sprong te wagen met een eerste tandemvlucht of een eerste vlucht in een vliegtuig... adrenaline en sensatie gegarandeerd! (Vannes Aeroclub en Skydiving School, gelieve vooraf te reserveren).

Als je een fervent wandelaar of fietser bent, kun je je hart ophalen! In het hart van het Regionale Natuurpark van de Golfe du Morbihan ligt een 64.000 hectare groot beschermd natuurgebied op je te wachten, doorkruist door fiets- en wandelpaden. Ontdek de vele bewegwijzerde routes tussen de fijne zandstranden aan de oceaankant, de rotskusten aan de Golfkant en het bos van Landes de Lanvaux.
Vergeet niet je fiets mee te nemen, want de camping ligt op slechts 10 km van de stadswallen van Vannes, dankzij de beveiligde groene weg die gemakkelijk toegankelijk is vanaf de camping. Fietsen kunnen gehuurd worden op de camping (tegen betaling).

Frans kampioenschap elektronisch darts: net als vorig jaar zullen van 09/06 tot 16/06 meer dan 3.000 elektronische dartspelers samenkomen in Vannes voor het Frans kampioenschap elektronisch darts. Een groot aantal spelers ontmoet elkaar op de camping in het kader van de organisatie van dit evenement. Vermijd de camping als je op zoek bent naar rust, of boek vroeg als je een fan van de sport bent... aan jou de keus!

De vermelde tijden zijn indicatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van je verblijf.

- Diensten ter plaatse:
De diensten zijn volledig toegankelijk in juli/augustus en gedeeltelijk in het laagseizoen, met aangepaste openingsdagen en -tijden naargelang de piekperiodes.
De bar, gerenoveerd en uitgebreid in 2023, met een mooi terras bij het zwembad, lest je dorst van 8.00 tot 13.30 uur en van 15.00 tot middernacht.
En als je trek hebt, is er elke middag en avond een snackbar met de onvermijdelijke frietjes, pizza's en andere lokale specialiteiten...

In de zomer komt de foodtruck in actie, met hamburgers, gebraden kip, panini's, nuggets, frietjes, crêpes, wafels, ijsjes... geopend voor lunch en diner. En 2 dagen per week verwent de snoephoek de zoetekauwen met suikerspinnen en andere lekkernijen.

Er is ook een kleine kruidenierswinkel met producten van kleine lokale producenten en een bakkershoek met brood dat ter plekke wordt gebakken en dagelijks vers is (bestel de dag ervoor voor de volgende dag). De winkel is in juli en augustus geopend van 8.00 tot 13.00 uur en van 15.00 tot 20.00 uur.
Er is ook een gemeenschappelijke barbecueplaats voor houtskool op de camping (houtskool verplicht, gebruik afhankelijk van prefectorale toestemming).

In de zomer is er één keer per week een mini-markt op het campingterrein: lokale handelaren komen hun producten aanbieden.

In het laagseizoen vind je alle diensten en voorzieningen die je nodig hebt in de stad Monterblanc, op slechts 5 km van de camping, of nog verder weg in Vannes, op 13 km. Supermarkten en winkels zijn het hele seizoen geopend, dus je kunt je eigen maaltijden bereiden en er comfortabel van genieten op het terras van je stacaravan.

Andere gebruikelijke diensten (met toeslag): Self-service wasserette met wasdrogers; uitleen van strijkijzer, stofzuiger en broodrooster (op aanvraag bij de receptie, afhankelijk van beschikbaarheid); Wi-Fi (gratis bij de receptie).

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Sommige diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die gelden op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdiertoeslag: verboden

- Nota Bene:
Waarborgsom voor verblijf en schoonmaak: €370 voor een stacaravan met 2 slaapkamers en €385 voor een stacaravan met 3 slaapkamers.
Toeristenbelasting - per dag en per persoon ouder dan 18: € 0,60 (verwacht tarief voor 2024)

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse met creditcard of contant worden betaald (cheques worden niet geaccepteerd). Borg alleen per creditcardafdruk, niet geïnd en teruggegeven onder voorbehoud van inventarisatie (mogelijkheid van borg in contanten).

Topcriteria

  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 26 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 3 €/jour (sur réservation et selon disponibilité)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 85 €/logement (sur réservation, selon disponibillité)
  • Handdoek (nee)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : Kit Draps : 12 €/lit simple et 15 €/lit double (sur réservayion, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 385 € (uniquement par carte CB) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Rennes 115 km
  • nabijgelegen stad : Vannes 13 km
  • Stadcentrum < 5 km
  • Afstand strand < 25 km
  • Kust < 25 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 26 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 3 €/jour (sur réservation et selon disponibilité)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 85 €/logement (sur réservation, selon disponibillité)
  • Handdoek (nee)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : Kit Draps : 12 €/lit simple et 15 €/lit double (sur réservayion, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 385 € (uniquement par carte CB) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Rennes 115 km
  • nabijgelegen stad : Vannes 13 km
  • Stadcentrum < 5 km
  • Afstand strand < 25 km
  • Kust < 25 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
27 meningen
4.3/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Gisele (gepubliceerd op 20-04-2024)
    Verblijf06-04-2024
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Andre (gepubliceerd op 15-10-2023)
    Verblijf07-10-2023
    Waardering

    Niets op aan te merken, zeer goed verblijf en vooral erg rustig in deze tijd van het jaar

    vertaald uit fr
  • Alain (gepubliceerd op 08-10-2023)
    Verblijf30-09-2023
    Waardering

    Hallo Niets te zeggen over onze week,

    vertaald uit fr
  • Pierre-luc (gepubliceerd op 19-10-2023)
    Verblijf24-09-2023
    Waardering

    Alles was in orde, maar de slaapkamers mogen wel wat netter (lang verblijf)

    vertaald uit fr
  • Délio (gepubliceerd op 08-10-2023)
    Verblijf23-09-2023
    Waardering

    Waar voor je geld. Gebrek aan geluidsisolatie

    vertaald uit fr
  • Christian (gepubliceerd op 08-10-2023)
    Verblijf23-09-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Philippe (gepubliceerd op 01-10-2023)
    Verblijf23-09-2023
    Waardering

    Zeer aangenaam verblijf, we hebben genoten van de camping en de omgeving

    vertaald uit fr
  • Monique (gepubliceerd op 04-10-2023)
    Verblijf16-09-2023
    Waardering

    te ver voor het seizoen! maar als het warm is moet het heel aangenaam zijn. we bleven maar een week en we hadden vrienden op 10 km afstand. dus we hadden geen tijd om het echt te waarderen

    vertaald uit fr
  • Anne (gepubliceerd op 17-09-2023)
    Verblijf12-09-2023
    Waardering

    Schone camping, gezellig met de dieren, alles perfect, ik zou er graag teruggaan

    vertaald uit fr
  • Rosemay (gepubliceerd op 04-09-2023)
    Verblijf12-08-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Update uw verblijfsdata