Icône Carte de France

Garden of Eden/sleeps 12/exclusive pool

Giano dell'Umbria - Pérouse (Italië)
réf: 976111L
codeTo: 1245
  • Villa - 12 personen
  • Garden of Eden/sleeps 12/exclusive pool

6 kamers - 5 slaapkamers

réf: 976111L
codeTo: 1245
  • Privézwembad

  • Televisie

  • terras

Vakantiewoning Giano dell'Umbria - Garden of Eden/sleeps 12/exclusive pool - Villa - 12 personen - Foto Nr.1
Vakantiewoning Giano dell'Umbria - Garden of Eden/sleeps 12/exclusive pool - Villa - 12 personen - Foto Nr.2Vakantiewoning Giano dell'Umbria - Garden of Eden/sleeps 12/exclusive pool - Villa - 12 personen - Foto Nr.3
  • Flexibele annulering
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 976111L
codeTo: 1245
  • Villa - 12 personen
  • Garden of Eden/sleeps 12/exclusive pool
  • 6 kamers - 5 slaapkamers
  • 5 badkamer - 5 douches - 5 toilets - Föhn
  • Zwembad
  • Privézwembad - Televisie - terras - bergzicht
Garden of Eden/sleeps 12/exclusive pool Naamen van de accommodatien-Giano dell'Umbria

Exclusief vrijetijdszwembad - Biologische tuinen in Italiaanse stijl - poolhouse - 12 slaapplaatsen
Enorme vrijstaande stenen villa uit de 18e eeuw met exclusief vrijetijdszwembad.

12 slaapplaatsen, inclusief 1 persoon in een campingbedje dat gasten kunnen plaatsen waar ze maar willen.

Overal uitzicht van wereldklasse!

5 slaapkamers, 5 badkamers (waaronder een in het poolhouse), 2 lounges, 1 keuken/eetkamer, 1 eetkamer, 1 open keuken, allemaal gelegen op kilometers privéterrein.

Het zwembad meet 9 X 5 meter
Huurbasis: Gehele huis of appartement
Aantal slaapkamers: 5; Aantal andere slaapkamers met bedden: 0
Toeristenbelasting van 16 EUR per volwassene / verblijf kan in rekening worden gebracht tijdens het boekingsproces. Als dit niet gedekt is, moet het bij aankomst aan de gastheer betaald worden.
De "Tuin van Eden" (ook bekend als "Adam en Eva") is een groot landhuis dat gemakkelijk 12 personen kan herbergen.

11 personen in echte bedden, de 12e persoon in een kinderbedje dat geplaatst kan worden waar je maar wilt! Dit landhuis heeft enorm veel ruimte!

Een volledig natuurlijke omgeving, de planten en struiken zijn samen geplant in biologische harmonie om ongedierte te voorkomen zonder het gebruik van pesticiden. De planten beschermen zichzelf in harmonie met de natuur.

Het is alsof je een gezondheidsboerderij bezoekt in de ware zin van het woord.

Alles wat je je maar kunt wensen is hier aanwezig.

airconditioning
Wifi
5 slaapkamers : 2 tweepersoonskamers , 2 twins + 1 driepersoonskamer
2 salons, waarvan 1 zeer groot
2 eetkamers: 1 op de begane grond, de 2e op de tussenverdieping
1 volledig uitgeruste keuken/eetkamer: op de begane grond - perfect om buiten te eten onder de pergola
1 volledig ingerichte open keuken: naast de eetkamer op de tussenverdieping
5 badkamers: 1 in het poolhouse
poolhouse - met speelkamer + wasmachine
exclusief zwembad met groot terras + 12 ligstoelen/parasols
uitgebreid privéterrein, boomgaarden en tuinen - in het seizoen kun je vers fruit plukken

Dit enorme vrijstaande huis uit de 18e eeuw werd gebouwd door de voorouders van de familie en is vandaag de dag nog steeds in bezit.

Op 4 km afstand ligt La Bruna, een stadje met bars, restaurants, enz.

11 km van Spoleto. Gemakkelijke toegang tot Assisi, Perugia, Spello, Orvieto, Montefalco en alle hotspots van Umbrië.

Op iets meer dan een uur rijden van Rome - de Eeuwige Stad.

Je ziet dus dat je centraal gelegen bent, met alle voorzieningen binnen handbereik en wereldberoemde steden om je heen.

Deze plek is een paradijs voor natuurliefhebbers en liefhebbers van sightseeing. Het is ook perfect voor familiereünies of als yoga-retraite.

De familie-eigenaren...

Een illustere familie bezit al het land, kilometers lang. Het land bestaat uit olijf- en wijngaarden, heuvels en bossen. Schoonheid van wereldklasse.

Deze aristocratische familie gaat meerdere eeuwen terug en bezit nog veel meer landgoederen, vooral in het centrum van Spoleto. Typisch voor een vervlogen tijdperk is hun motto om anderen te dienen - er is niets dat deze familie niet voor je wil doen. Ze gaan tot het uiterste.

Merk op dat het terrein niet voor zichzelf zorgt. Er moeten verzorgers zijn om het 'schoon te maken' en te onderhouden om de veiligheid te allen tijde te garanderen. Dit is een landhuis, te midden van velden, olijfgaarden, zonnebloemvelden en bossen. Altijd in een warm land, omringd door gebladerte en bomen, moet je voorbereid zijn op brand. Maar we hebben geluk, want de hoofdbeheerder is een professionele brandweerman! En zoals bij alle landhuizen omgeven door privégrond, moet hij op het terrein wonen. Dit is noodzakelijk en gebruikelijk, maar schendt op geen enkele manier je privacy.

Hij en zijn vrouw verzorgen in alle rust de tuinen en maken elke dag het zwembad schoon. Over het algemeen zijn deze taken om 6 uur 's ochtends klaar, maar als je liever een ander tijdstip hebt, kan dat gemakkelijk geregeld worden.

Ze wonen aan de achterkant van dit enorme landhuis, in een volledig apart deel van de structuur, dat je niet zult opmerken tenzij je ervan op de hoogte bent. Ze hebben hun eigen privétuin, enz.

De conciërge is ook in dienst om 24/7 bereikbaar te zijn in geval van nood of als je gewoon iets wilt weten. Anders heb je geen contact met hen. Ze zorgen al jaren voor dit huis en de omgeving en zijn zeer betrouwbaar, efficiënt en discreet. Ze begrijpen heel goed dat onze gasten altijd privacy nodig hebben.

Je 3 hoofdingangen bevinden zich aan de voorkant van dit indrukwekkende landhuis. Je hoeft de bewakers dus nooit te zien, tenzij je dat zelf wilt.

Ik sta erop, tijdens je verblijf, dat het omliggende terrein, de uitgestrekte tuinen, boomgaarden, zwembad, poolhouse, pergola's, schaduwrijke zitjes onder bomen en struiken, de aia / eetkamer direct tegenover de villa, ontworpen voor feesten en festivals, exclusief van jou zijn voor de duur van je verblijf.

Algemene beschrijving...

Het landhuis is zeer ruim en sommige kamers zijn enorm, bijvoorbeeld de bovenste lounge, gevuld met zachte, comfortabele loungemeubelen en zitplaatsen voor 15 personen. Er is hier ook een grote open haard.

Het is een groot huis met ouderwetse charme, een ruim en elegant huis, een familiehuis vol knusse plekjes om op te krullen met een goed boek en een glas Prosecco!

3 van de 4 badkamers van de villa zijn groot. Een ervan heeft zelfs een zithoek bij het raam. De 5e badkamer bevindt zich in het Pool House.

Het Pool House heeft een speelkamer met een tafel en stoelen. Deze ruimte is speciaal ontworpen voor kinderen om spelletjes te spelen en kleurboeken te gebruiken. Het is ook een koele plek voor volwassenen om te ontsnappen aan de hitte van de dag. Er is ook een wasmachine en strijkfaciliteiten.

Het zou mogelijk zijn om in het poolhouse te slapen, maar dat biedt duidelijk niet het comfort van het landhuis! En we zouden het niet aanraden. Toch kan het een 'hol' of 'man cave' zijn om in te vluchten. Een plek waar je helemaal privé kunt zijn. Zeker, het is een paradijs voor schrijvers!

Gedetailleerde beschrijving...
Airconditioning in alle 5 slaapkamers.

Een extra kinderbedje kan worden geplaatst waar je maar wilt. Deze plek is enorm, dus er is genoeg ruimte om uit te kiezen.

Het huis is verdeeld in twee onafhankelijke appartementen, de Eva Suite en de Adam Suite, die geen van beide onafhankelijk van elkaar worden verhuurd. Ze kunnen op elk moment tegelijkertijd gehuurd worden.

Aan de voorkant van het huis is een centrale ingang die leidt naar de grote Adam suite. Aan een kant van de hoofdingang zijn nog 2 ingangen die beide leiden naar de Eve Suite, een via de volledig uitgeruste keuken / eetkamer, de andere via een lounge.

De Eva-suite :

Beslaat de hele benedenverdieping.

Woonkamer met zachte sofa, fauteuils en tafel - 6 plaatsen

Keuken/eetkamer met volledig uitgeruste keuken - vaatwasser, grote koelkast met vriesvak, kookplaat, oven, magnetron, enz. - 6 slaapplaatsen

2 tweepersoonskamers, een met twee eenpersoonsbedden

1 doucheruimte

...................................

De Adam Suite

Bezet de 2 bovenste verdiepingen.

1 zeer grote woonkamer met zachte bank en fauteuils plus cantou - 12 zitplaatsen

1 eetkamer - 8 zitplaatsen

1 volledig uitgeruste open keuken met vaatwasser, koelkast met vriesvak, kookplaat, oven en magnetron

3 doucheruimtes: 1 driepersoonskamer, 1 tweepersoonskamer + 1 kamer met twee enkele bedden

3 badkamers: 2 ensuite

Zwembad Huis:

1 speelkamer

Tuinmeubilair

Wasmachine + strijkbenodigdheden

1 badkamer

1 wasmachine

..................................

Uitgestrekte tuinen met goed onderhouden gazons. Verspreide struiken, bomen en struiken verbergen schaduwrijke zitjes, kruidentuinen en fruit- en groentetuinen, waar je kunt plukken wat in het seizoen is.

Recreatiezwembad: 9 x 5 meter

Net voorbij het zwembad liggen de olijf- en kastanjebomen, waaronder zich nog meer rustplaatsen bevinden, waar je kunt genieten van het zoete leven te midden van een oud en mysterieus landschap.

En aan de zijkant liggen hectares wijngaarden.

Voor je liggen de bergketens.

Dit is Italië op zijn best, een fantastische plek, een favoriete plek van filmmakers. Je geest wordt gevoed, je zintuigen overweldigd, je mentale ruimte gevuld met een schoonheid gecreëerd door een andere wereld. Je keert terug naar je echte wereld als een veranderd persoon. Een wonderbaarlijke verjonging!

Ja, veel geestelijken hebben hier verbleven - het is de natuurlijke omgeving voor mensen op een spirituele zoektocht. Ook perfect voor yogagroepen.

Het is ook een plek waar je de hele nacht kunt feesten en zoveel lawaai kunt maken als je wilt, want er zijn geen naburige villa's!

Deze plek is een avontuurlijke speeltuin voor wie vrijheid en privacy wil ervaren. Voor degenen die absolute schoonheid in haar puurste vorm waarderen.

Houd er rekening mee dat we informatie kunnen verstrekken over een chauffeur, chef-kok en reisleiding.
We bieden gratis Wi-Fi tijdens je verblijf.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Privézwembad
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 6 kamers
  • 5 slaapkamers
  • Aantal verdiepingen gebouw : 3
  • Eetkamer
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 3 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed

Sanitair

  • 5 badkamer
  • 5 douches
  • 5 toilets
  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Koffiezetapparaat
  • Waterkoker

Installatie / materiaal

  • Verwarming
  • Wasmachine
  • Televisie
  • Ljzer
  • Airconditioning
  • Openhaard

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • bergzicht
  • terras
  • 1 overdekte parkeerplaats
  • Privézwembad
  • barbecue
  • ligstoelen

Opties en diensten

  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 100€ per dier (Max. 2)

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • niet-rokers woning
  • Airconditioning
  • Privézwembad
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 6 kamers
  • 5 slaapkamers
  • Aantal verdiepingen gebouw : 3
  • Eetkamer
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 3 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed

Sanitair

  • 5 badkamer
  • 5 douches
  • 5 toilets
  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Koffiezetapparaat
  • Waterkoker

Installatie / materiaal

  • Verwarming
  • Wasmachine
  • Televisie
  • Ljzer
  • Airconditioning
  • Openhaard

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • bergzicht
  • terras
  • 1 overdekte parkeerplaats
  • Privézwembad
  • barbecue
  • ligstoelen

Opties en diensten

  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 100€ per dier (Max. 2)

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • niet-rokers woning

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata