Icône Carte de France

Domaine Saint Amand

Saint Amand de Coly - Dordogne (Frankrijk)
réf: 975483L
codeTo: 668
  • Chalet - 6 personen
  • Domaine Saint Amand

3 kamers - 2 slaapkamers - 42 m²

réf: 975483L
codeTo: 668
  • Zwembad

  • Stadcentrum < 2 km

  • Televisie

Vakantiewoning Saint Amand de Coly - Domaine Saint Amand - Chalet - 6 personen - 42 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Saint Amand de Coly - Domaine Saint Amand - Chalet - 6 personen - 42 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Saint Amand de Coly - Domaine Saint Amand - Chalet - 6 personen - 42 m² - Foto Nr.3
  • Uitgebreide annuleringsverzekering COVID-19

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 975483L
codeTo: 668
  • Chalet - 6 personen
  • Domaine St-Amand - Maison de Bois TV Clim - 2 chambres et 2 salles d’eau - 4/6 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 42 m²
  • 2 douches - 2 toilets
  • Zwembad
  • Zwembad - Stadcentrum < 2 km - Televisie - terras
Domaine St-Amand - 
Maison de Bois TV Clim - 2 chambres et 2 salles d’eau - 4/6 personnes Naamen van de accommodatien-Saint Amand de Coly

- Algemene beschrijving van de camping:

Wilt u er even helemaal tussenuit, ga dan naar de gouden driehoek van de Périgord Noir, mythisch en gastronomisch, tussen de Dordogne-vallei en de Vézère-vallei, ten noorden van Sarlat en vlakbij de grotten van Lascaux.

Wil je het wat rustiger aan doen en je onderdompelen in een groene luchtbel dicht bij (bijna) alles?

Strijk dan neer op Domaine St-Amand, een voormalige camping die van nul is begonnen om je een nieuw concept te bieden, een bad van rust, een meeslepend en ongewoon intermezzo, in een omgeving die nu semi-verhard, van hoge kwaliteit en 100% natuur is.

Het Domaine is gebouwd in het hart van een truffelboerderij op een bebost terrein en is een groot landgoed van 12 hectare dat uit de as is herrezen. De ontvangstruimten, die zijn ondergebracht in een oude boerderij die volledig is gerenoveerd, combineren de charme van vroeger met het comfort van nu, met twee mooie buitenzwembaden als finishing touch.

Qua accommodatie zijn dit geen hutten, gîtes of chalets, maar gezellige houten huisjes, het resultaat van Périgord vakmanschap: zorgvuldig ingericht, met een warme, chique, natuurlijke sfeer, licht en open naar buiten, en, als kers op de taart, alle moderne faciliteiten die je nodig hebt om je 'thuis' te voelen.

De eigenaren kijken ernaar uit om hun liefde voor dit prachtige, ongerepte landschap met u te delen, waar pittoreske dorpjes, kastelen, prehistorische grotten, lokale markten en kanoën uw verblijf zullen opluisteren in een geest van authenticiteit en gezelligheid.

Je zult zeker verliefd worden op dit charmante kleine juweeltje, prachtig gelegen in het 100% natuurlijke landschap van de Périgord Noir.

Hoog tijd om verliefd te worden op St-Amand!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:

Maison de Bois TV Clim - 2 slaapkamers en 2 badkamers met douche - 4/6 personen

Verspreid over een heuvelachtig terrein beplant met bomen, geniet elke wooneenheid van een beplante omgeving die veel privacy biedt.
Omdat het landgoed half autovrij is, zijn voertuigen alleen toegestaan op aankomst- en vertrekdagen, voor meer rust en veiligheid tijdens je verblijf. Je kunt je auto parkeren op de beveiligde parkeerplaats bij de ingang van het landgoed.

Ca. 42 m² met een groot houten terras van ca. 35 m², tuinmeubilair en tafel met houten banken.
Voordelen: Een nieuw, ruim, volledig houten huis, warm en licht, met alle moderne comfort.
Jaar van verhuur: 2023

2 grote slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x200) naast elkaar), elk met een eigen doucheruimte (douche, wastafel en toilet) en verduisteringsgordijnen.
Televisie in de 2 grootste slaapkamers
Wi-Fi-toegang inbegrepen
Omkeerbare airconditioning in de woonkamer en slaapkamers (verwarming / koeling optie)
Woonkamer met tafel en stoelen
Mezzanine met 2 eenpersoonsbedden (80x200), aanbevolen voor kinderen vanaf 6 jaar
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 inductiekookplaten, koelkast met vriesvak, vaatwasser, afzuigkap, combimagnetron en oven, broodrooster, filterkoffiezetapparaat en waterkoker)
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats op de grote onoverdekte parkeerplaats bij de ingang van de camping

De vermelde bedafmetingen zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model accommodatie en de vintage. Bedindeling en decoratie kunnen ook variëren.

- Beschrijving van het Aquatic Centre:

Geniet in het hart van het domein van 160 m² gloednieuwe buitenzwembaden.

Sportievelingen kunnen hun hart ophalen in het zwembad van 72 m², verwarmd van mei tot oktober, waar je baantjes kunt trekken en kunt genieten van de rust van het platteland.
Het tweede ludieke zwembad van 90 m² is verbonden met het peuterbad voor de kleintjes, beide natuurlijk verwarmd door de zonnestralen. Ideaal voor plezier en ontspanning, dankzij de nabijheid van het pierenbad kunnen ouders hun kinderen in de gaten houden terwijl ze een duik nemen of zonnebaden.

Ontspan op de ligstoelen en profiteer van de rust in de omgeving: schaduw of zon, dicht bij het zwembad of rustiger, om een boek te lezen of gewoon te luieren op de ligstoelen, gewiegd door vogelgezang of het gelach van kinderen die plezier maken... de keuze is aan jou!

Data en openingstijden van het zwemparadijs :
- Van 10 tot 20 uur
- Geopend van mei tot oktober, afhankelijk van het weer.
o Verwarmd zwembad van mei tot oktober.
o Recreatiebad alleen verwarmd door de zonnestralen.

NB: Zwemshorts onder de knie zijn niet toegestaan. Kinderen onder ouderlijk toezicht.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. De toegang tot de waterzones kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerkzaamheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Animatie:

Rust en stilte... Een echte gemoedstoestand! Een kans om (opnieuw) in contact te komen met de natuur en buitenactiviteiten.
Je komt hier in alle seizoenen, vooral om de frisse plattelandslucht in te ademen in een rustige en vredige omgeving, dicht bij dieren en de natuur.

De eetzaal is een multifunctionele ruimte die kan worden aangepast aan alle activiteiten, ongeacht het weer.
Er zijn gezelschapsspellen voor kinderen en volwassenen.

Kinderen worden niet vergeten: tijdens de zomervakantie worden er van maandag tot vrijdag elke ochtend van 10 tot 12 uur activiteiten onder begeleiding aangeboden met allerlei leuke activiteiten rondom de natuur, zoals schatzoeken, dieren verzorgen, meedoen aan activiteiten in de moestuin... nieuwe vrienden ontmoeten en op een andere manier vakantie beleven.

Wil je in beweging komen? Bij de receptie of in het landhuis vind je advies en ideeën voor familiebezoeken en uitstapjes, zodat je de belangrijkste bezienswaardigheden van de streek kunt ontdekken, zoals de beroemde paleolithische vindplaats Lascaux, op ongeveer 10 km van het landgoed, de vele versterkte kastelen in de omgeving of de charmante dorpjes, waarvan er veel zijn geklasseerd als een van de mooiste dorpjes van Frankrijk, met hun vele ambachtelijke winkeltjes en kleine producenten van specialiteiten uit de Périgord.

Maar er zijn ook genoeg activiteiten die passen bij de locatie:

* De authentieke :
Een bezoek aan de truffelboerderij van het landgoed, waar je alles te weten komt over de verzorging en de teelt van dit uitzonderlijke product; een stop in de gemeenschappelijke moestuin, waar je, afhankelijk van het seizoen, kunt helpen met wieden, water geven of, nog beter, een paar seizoensgroenten kunt plukken; een bezoek aan de miniboerderij van het landgoed, waar je de kleine gasten kunt ontmoeten; een siësta onder een grote eik...
Weg van de stad zijn dit allemaal geweldige gelegenheden om weer in contact te komen met de natuur door middel van eenvoudige, gezonde activiteiten op het platteland. De camping nodigt uit tot wandelen en dwalen en de bucolische omgeving is inspirerend.

* De klassiekers:
Petanque of Molkky op de jeu de boules baan, een spelletje pingpong, of een partijtje voetbal of volleybal. Je kunt fietsen huren bij een dienstverlener in het naburige dorp Saint-Amand-de-Coly, of je kunt gebruik maken van de tennisbaan in het dorp (tegen betaling, details ter plaatse).

Op zoek naar een beetje verwennerij? Trakteer jezelf op een massage. Geniet van de ervaring van een massage in de speciale massageruimte of midden in de natuur, als het weer het toelaat (tegen betaling, reserveren verplicht).

* En voor de kleine avonturiers?
Ga naar het Huttenbos, een grote speelzone waar je een hut in het bos kunt maken voor de duur van de vakantie, laat je creativiteit en de verbeelding van je kind de vrije loop en ontdek het plezier van het bouwen van je eigen creatie; kinderen voor wie 4 takken een kasteel worden, een piratenschip, een sprookjeskasteel... naarmate het verhaal zich ontvouwt.
En laten we vooral de essentiële speelruimte niet vergeten die zich vlakbij de gemeenschappelijke ruimtes bevindt, met zandbak, trampoline en verschillende spelletjes die tot hun beschikking staan. En als het slecht weer is, kunnen ze altijd binnen in de voor hen gereserveerde ruimte schuilen!

Herontdek je kinderlijke geest voor een verjongende gezinsvakantie, met de smaak van "Little House on the Prairie".

De vermelde tijden zijn indicatief en kunnen worden gewijzigd. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Diensten ter plaatse:

De eigenaren hebben vakkundig verschillende ontvangst- en ontmoetingsruimtes gecreëerd, die allemaal met elkaar communiceren, waardoor er een warme en gastvrije sfeer ontstaat, ongeacht het seizoen van je verblijf.

Domaine Saint-Amand biedt verschillende cateringmogelijkheden, afhankelijk van het seizoen en het aantal gasten, met een eenvoudige, gulle en gastronomische keuken met streekproducten van kleine lokale producenten.

Het aanbod wordt gevarieerd en verrijkt afhankelijk van het seizoen en het aantal gasten.

Het "landhuis" is de plek waar je moet zijn als het weer herfstachtig wordt. Duik in de gezellige sfeer rond een houtvuur bij de open haard voor een ontspannen pauze met een bordspel, vergezeld van een thee/koffie, beschikbaar op basis van zelfbediening. Op het hoogtepunt van de zomer, als het warm is, zorgen de dikke muren van dit authentieke huis voor de koelte die je zoekt, zodat je kunt genieten van een verfrissend drankje in de kleine lounge die uitkomt op het terras, met uitzicht op het omliggende platteland. Dit oude Périgord gebouw, volledig gerenoveerd, is het levendige hart van het landgoed.

In het laagseizoen is de sfeer zen en rustgevend, bevorderlijk voor totale ontspanning met een paar diensten om je verblijf te verrijken.
Het hele seizoen door is er een ontbijtservice beschikbaar van 8.30 tot 10.00 uur (reserveer online of bij de receptie, details worden ter plaatse bevestigd).
De "bistrot" biedt een selectie van "bocaux de la maison", familiegerechten die u kunt nuttigen vanuit uw accommodatie (behalve in juli/augustus, online reserveren).

Als de natuur weer ontwaakt maar de temperaturen nog wat fris zijn, geniet dan van een ontbijt onder de "Verrière", badend in de zachte stralen van de ochtendzon, of geniet 's avonds van een aperitief met huisgemaakte tapas (geserveerd in juli/augustus van 18.30 tot 21.30 uur).

Tijdens de zomerschoolvakanties wordt het tempo in de keuken opgevoerd en wordt het restaurantaanbod uitgebreid met een volledig menu 's avonds van 18.30 tot 21.30 uur. Maaltijden kunnen ter plaatse worden genuttigd in de "verrière", geserveerd aan boerentafels in een vriendelijke, kindvriendelijke sfeer, of worden meegenomen als je liever geniet van de rust en stilte van je terras zonder te hoeven koken.

De kruidenierswinkel is het hele seizoen geopend. Je vindt er noodproducten, seizoensgroenten uit de moestuin en producten van lokale producenten, zodat je de gastronomische specialiteiten kunt proberen waar de Périgord beroemd om is!
Broodservice alleen in juli en augustus (dag van tevoren bestellen).

Tot slot nog een paar handige services: wasservice (tegen betaling), lenen van strijkplank en strijkijzer of haardroger (op aanvraag bij de receptie).
Ook al ben je midden in de natuur, je kunt verbonden blijven: gratis Wi-Fi is beschikbaar bij de receptie en in de houten huisjes.

Ter plaatse kun je boeken en bordspellen lenen om je te helpen ontspannen.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd.Bepaalde diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal gasten en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Supplement per huisdier: €5/dag (Katten toegestaan. NAC's geweigerd)
.

Kleine dieren met een gewicht van minder dan 20 kg: ja, maximaal 2 dieren toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 20 kg: ja, maximaal 1 dier toegestaan.
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren zonder toezicht in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op het domein.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de molosserfamilie: verboden -

Nota Bene:

Borg voor accommodatie en schoonmaak: €300
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: € 0,50 (verwacht tarief voor 2024)
Eco-deelname per dag en per persoon: €0,30 (verwacht tarief voor 2024)

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald. Aanbetalingen met bankpas zonder automatische incasso.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 42 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 tweepersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Lit parapluie sans matelas : 5 €/jour (sur réservation)

Sanitair

  • 2 douches
  • 2 toilets

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 80 €/logement (réservation et règlement auprès du camping avant arrivée)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : Pack "Confort" (draps+serviettes+lits faits) : 30 €/pers (sur réservation)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 35 €/semaine (1 animal maximum par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 300 € Hébergement + Ménage (restituée après état des lieux) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Brive Vallée Dordogne 37 km
  • nabijgelegen stad : Montignac-Lascaux 10 km
  • Stadcentrum < 2 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • mini-golf
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 42 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 tweepersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Lit parapluie sans matelas : 5 €/jour (sur réservation)

Sanitair

  • 2 douches
  • 2 toilets

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 80 €/logement (réservation et règlement auprès du camping avant arrivée)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : Pack "Confort" (draps+serviettes+lits faits) : 30 €/pers (sur réservation)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 35 €/semaine (1 animal maximum par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 300 € Hébergement + Ménage (restituée après état des lieux) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Brive Vallée Dordogne 37 km
  • nabijgelegen stad : Montignac-Lascaux 10 km
  • Stadcentrum < 2 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • mini-golf
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata