Icône Carte de France

Camping les Goélands 3* - Plage

Arès - Gironde (Frankrijk)
16 meningen
réf: 971040L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping les Goélands 3* - Plage

4 kamers - 3 slaapkamers - 37 m²

16 meningen
réf: 971040L
codeTo: 668
  • Zwembad

  • Stadcentrum < 1 km

  • Televisie

Vakantiewoning Arès - Camping les Goélands 3* - Plage - Mobile Home - 6 personen - 37 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Arès - Camping les Goélands 3* - Plage - Mobile Home - 6 personen - 37 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Arès - Camping les Goélands 3* - Plage - Mobile Home - 6 personen - 37 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 971040L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Les Goélands 3* - Plage - Mobil-home Select Plus TV LV Clim - 3 chambres et 2 salles d'eau - 6 personnes
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 37 m²
  • 2 douches - 2 toilets
  • Zwembad
  • Zwembad - Stadcentrum < 1 km - Televisie - terras
Camping Les Goélands 3* - Plage - 
Mobil-home Select Plus TV LV Clim - 3 chambres et 2 salles d'eau - 6 personnes Naamen van de accommodatien-Arès

- Algemene beschrijving van de camping:

Uiterst bevoorrechte ligging met directe toegang tot het strand aan de rand van het Bassin van Arcachon: "Ze" Spot... "De" klomp! De klomp!

De 3*-camping Les Goélands verwelkomt je in het hart van een pijnboombos van 10 hectare, genesteld tussen twee prachtige natuurgebieden: Prés Salés, waar waterreservoirs worden afgewisseld met uitgestrekte weiden en beboste duinen, en het domein Saint Brice met zijn prachtige zwemzone.
Dompel jezelf onder in de contrasterende kleuren van deze perfecte mix van blauwe luchten, okerkleurige bodems en variaties van het zachte groen van de weilanden tot het rijke groen van de zeedennen... een echte bron van inspiratie!

Zoet of zout water, er is voor elk wat wils! Gezinnen zullen dol zijn op het zwembad om te spetteren met de kleintjes, en de grootste attractie is de directe toegang tot het strand van Lac de Saint-Brice, dat gemakkelijk te voet bereikbaar is via een wandelpad tussen eiken en zeedennen... en niet te vergeten de lange zandstranden van de Atlantische kust, op slechts 15 km afstand.

In de zomer biedt het animatieteam voor elk wat wils en de kinderclub tovert zeker een glimlach op de gezichten van de allerkleinsten en zorgt voor onvergetelijke vakantieherinneringen.

Het ideale vertrekpunt om de omgeving te verkennen, Cap Ferret, Lacanau Océan, Arcachon, Pyla, Médoc en nog veel meer, je zit midden in de actie, maar toch ver van alle drukte... de beste soort vakantie!

U profiteert ook van het gegarandeerde comfort van een stacaravan van de nieuwste generatie, uitgerust met televisie, airconditioning, vaatwasser en als klap op de vuurpijl 2 badkamers...

Dus haal diep adem, het is tijd om de tijd stil te zetten, tegen de stroom in te gaan en te genieten van een gezellig verblijf op camping Les Goélands!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:

Stacaravan Select Plus TV LV Clim - 3 slaapkamers en 2 badkamers met douche - 6 personen

Ca. 37 m², met overdekt terras van 15 m² en buitentafel.
Voordelen: 2 doucheruimtes, televisie, airconditioning en vaatwasser in deze comfortabele stacaravan: wat wil je nog meer!
Jaar van de stacaravan: 2023

3 slaapkamers (een master suite met een tweepersoonsbed (140x190) - 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar) met rolluiken
Omkeerbare airconditioning in de woonkamer (verwarming / koeling optie)
Flatscreen-tv met DTT-zenders
Wifi inbegrepen
Woongedeelte met bank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, kookplaat, vaatwasser, koelkast met vriesvak, magnetron en Senseo-koffiezetapparaat)
1 doucheruimte in de master suite met douche, wastafel en toilet
1 tweede aparte doucheruimte met alleen douche en wastafel
Aparte WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie
De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de inrichting kunnen ook verschillen.

- Beschrijving van de waterzone:

Er is een mooi klein openluchtzwembad van ongeveer 300 m² met twee baden van verschillende dieptes voor elk wat wils: een paar baantjes trekken of gewoon afkoelen op een warme zomerdag.

Na de zwembadsessie wacht het solarium op je met ligstoelen in de schaduw van parasols van strohutten. Ondertussen kunnen de kleintjes zich in alle veiligheid vermaken in de aquaspeeltuin, die helemaal aan hen is gewijd, met een glijbaan en waterspelletjes.

Data en openingstijden van het buitenzwembad :
- Van 10.00 tot 20.00 uur
- Geopend van 15/06 tot 15/09, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden, want het wordt uitsluitend verwarmd door de zonnestralen.

NB: Alleen korte zwemkleding, bikini's, 1-delige zwemkleding en lycra t-shirts met korte mouwen en UV-bescherming zijn toegestaan. Kledingrestricties in het zwembad behalve lycra. Badmeester van 08/07 tot 25/08.

En vergeet niet dat de camping directe toegang biedt tot het Lac de Saint-Brice via een klein wandelpad omringd door pijnbomen en eikenbomen voor wie wil genieten van het Bassin van Arcachon. De oceaan is ook vlakbij, met het strand van Grand Crohot op een paar kilometer afstand, waar je allerlei watersportactiviteiten kunt beoefenen en zandkastelen kunt bouwen voor het hele gezin!

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. De toegang tot de waterzones kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de sanitaire omstandigheden en eventuele onderhoudswerkzaamheden die aan de gang zijn op het moment van uw verblijf.

- Animatie:

De camping geeft de voorkeur aan rust tijdens het laagseizoen.

Tijdens de zomervakantie, van 08/07 tot 30/08, wordt het tempo opgevoerd met de aanwezigheid van een dynamisch animatieteam dat activiteiten aanbiedt voor alle leeftijden en smaken.

Sportliefhebbers zullen genieten van de regelmatig geplande toernooien: boogschieten, petanque, volleybal of voetbal. Ook de aquafun en fitnessactiviteiten brengen je spieren in beweging!

s Avonds is er een keer per week een avondmarkt (alleen in juli/augustus), dansavonden, thema-avonden, karaoke-avonden, dinnershows, bingo-avonden en filmavonden. In het hoogseizoen (alleen juli/augustus) worden er elke week 2 nachtelijke poolparty's georganiseerd.

Kinderclub (5 tot 12 jaar): Geopend van 08/07 tot 30/08, 5 dagen per week: Een breed scala aan spelletjes en manuele activiteiten in een eco-verantwoordelijke geest om kinderen van jongs af aan bewust te maken, zoals het ontdekken van de flora en fauna of artistieke creatieworkshops met hout en gerecyclede producten... Kinderen zullen genieten van sportieve activiteiten en het voorbereiden van shows voor gegarandeerde vakantieherinneringen! Voor de kleintjes zijn er 's middags kinder- en ouderactiviteiten, zoals schminken en een schattenjacht.

Tienerclub (13 tot 17 jaar): Alleen in de zomer geopend van 08/07 tot 30/08. Junioren kunnen nieuwe vrienden maken tijdens een van de georganiseerde avonden, een zwembadactiviteit of tijdens een sporttoernooi!

Ter plaatse is er voor elk wat wils: een petanqueterrein in de schaduw van de dennenbomen voor gezellige potjes petanque met vrienden, een multisportterrein voor balfans, tafeltennistafels (materiaal te leen) en fitnessapparaten in de open lucht. Kinderen worden ook niet vergeten, met een springkussen, een speeltuin en de mogelijkheid om pony te rijden bij mooi weer (tegen betaling).

De camping is de ideale uitvalsbasis om de regio te verkennen, met wandel- en fietspaden in de buurt.

En vergeet niet de vele zomerevenementen in Arès en omgeving: avondshows, nachtmarkten, vuurwerkshows, sporttoernooien, etc. De receptie kan je alle informatie geven over deze evenementen.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Diensten ter plaatse:

In geval van kleine of grote honger, biedt de brasserie "La Paillotte du G" je in juli/augustus, elke dag, 's middags en 's avonds (8u-3u en 18u-middags), meeneem- of eetmaaltijden, verfrissingen. En vergeet niet het onvermijdelijke ijsje voor de kleintjes!
In het laagseizoen zijn er verschillende cateringmogelijkheden, afhankelijk van het aantal bezoekers.
In juli en augustus is er volop entertainment.
Een pizzeria is ook alleen in juli en augustus beschikbaar (openingstijden ter plaatse aangegeven).

Alleen geopend in juli en juli/augustus en op bepaalde data in het laagseizoen, afhankelijk van het aantal bezoekers, biedt een kruideniershoek elke ochtend vers brood en gebak en eerste levensbehoeften. In het laagseizoen kun je brood en gebak bestellen (reserveer de dag ervoor voor de volgende dag, afspraken ter plaatse te maken).

Van 08/07 tot 31/08 kun je een selectie van lokaal geproduceerde gastronomische producten ontdekken op de avondmarkt die elke maandag wordt gehouden.

Nieuw in 2024 is een wellnessruimte op de camping met een privéruimte met jacuzzi voor 4 personen en de diensten van professionele kappers en schoonheidsspecialisten (reserveren verplicht, tegen betaling).

Er is ook een wasruimte met wasmachine en droger, en gemeenschappelijke barbecueplaatsen (houtskool verplicht, gebruik afhankelijk van prefectorale toestemming).
Om ook op vakantie verbonden te blijven, is er op de hele camping gratis wifi beschikbaar.

Om optimaal te genieten van de nabijgelegen fietspaden, biedt de camping verhuur van fietsen, mountainbikes, elektrische fietsen, kinderfietsen, aanhangers en babyzitjes (prijzen ter plaatse te raadplegen, afhankelijk van beschikbaarheid). De winkel "G Bike" helpt je graag verder! De steden Arès en Andernos liggen op een steenworp afstand.

De vermelde dienstregelingen zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd.
Het is
mogelijk dat bepaalde diensten af en toe niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal gasten en de officiële hygiënische omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdieren: Verboden -

Nota Bene:

Waarborgsom: €370 (met creditcard)
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: €0,65

Alle belastingen en de borg moeten ter plaatse worden betaald met creditcard of contant (cheques worden niet geaccepteerd). De borg wordt bij vertrek of binnen acht dagen vrijgegeven.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 3 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 37 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : kit Bébé (lit parapluie sans matelas + chaise haute + baignoire) : 25 €/semaine (sur réservation)

Sanitair

  • 2 douches
  • 2 toilets

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 200 € (sur demande uniquement et à préciser lors de votre réservation)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 15 €/Kit (1 grande + 1 petite ; sur réservation)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 15 €/kit (lit simple ou double, sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 370 € per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 3 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Bordeaux Mérignac 48 km
  • nabijgelegen stad : Lège-Cap-Ferret 7 km
  • Stadcentrum < 1 km
  • Afstand strand < 14 km
  • Meer/rivier < 300 m
  • Kust < 14 km
  • Directe toegang strand

Activiteiten

  • kano / kayak
  • discotheek
  • mini-golf
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 3 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 37 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : kit Bébé (lit parapluie sans matelas + chaise haute + baignoire) : 25 €/semaine (sur réservation)

Sanitair

  • 2 douches
  • 2 toilets

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 200 € (sur demande uniquement et à préciser lors de votre réservation)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 15 €/Kit (1 grande + 1 petite ; sur réservation)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 15 €/kit (lit simple ou double, sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 370 € per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 3 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Bordeaux Mérignac 48 km
  • nabijgelegen stad : Lège-Cap-Ferret 7 km
  • Stadcentrum < 1 km
  • Afstand strand < 14 km
  • Meer/rivier < 300 m
  • Kust < 14 km
  • Directe toegang strand

Activiteiten

  • kano / kayak
  • discotheek
  • mini-golf
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
16 meningen
4.7/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Michèle (gepubliceerd op 06-10-2023)
    Verblijf01-10-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Alain (gepubliceerd op 15-10-2023)
    Verblijf30-09-2023
    Waardering

    Heel goed, maar we komen niet graag terug vanwege de muggen. Jammer, maar wat kun je anders doen dan antimuggenproducten kopen, tenzij de camping ervoor zorgt, vooral citronellakaarsen zodat je van het terras kunt genieten.

    vertaald uit fr
  • Dimitri (gepubliceerd op 22-05-2023)
    Verblijf18-05-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Christine (gepubliceerd op 29-05-2023)
    Verblijf18-05-2023
    Waardering

    Jammer dat de stacaravan slecht geplaatst was, te dicht bij de campers

    vertaald uit fr
  • Géraldine (gepubliceerd op 22-05-2023)
    Verblijf06-05-2023
    Waardering

    Mooie omgeving

    vertaald uit fr

Beoordeling van de overige accommodaties van dit bedrijf

  • Muriel (gepubliceerd op 20-10-2023)
    Verblijf15-10-2023 - 5 personen
    Waardering

    Ras

    vertaald uit fr
  • Jean-françois (gepubliceerd op 15-10-2023)
    Verblijf07-10-2023 - 5 personen
    Waardering

    Pas op voor de vele zeer steile verkeersdrempels op de camping, waarvan sommige schuin zijn en niet worden aangegeven. Als het koud is, neem dan een extra kacheltje mee, want het kacheltje in de stacaravan is niet voldoende om de stacaravan te verwarmen als de temperatuur 's nachts onder de 16°C zakt. Houd er rekening mee dat de leidingen, slangen en afvoeren (onder de gootsteen en het toilet) niet afgedicht zijn en lucht en insecten (muggen, spinnen, enz.) binnenlaten.

    vertaald uit fr
  • Jérôme (gepubliceerd op 01-10-2023)
    Verblijf25-09-2023 - 5 personen
    Waardering

    AANGENAME ONTVANGST, ACCOMMODATIE VAN TOPKWALITEIT.... JAMMER DAT HET ZWEMBAD GESLOTEN WAS OP 15 /09 MAAR WE WAREN GEWAARSCHUWD

    vertaald uit fr
  • Didier (gepubliceerd op 18-09-2023)
    Verblijf02-09-2023 - 5 personen
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Laurent (gepubliceerd op 17-07-2023)
    Verblijf09-07-2023 - 6 personen
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Update uw verblijfsdata