Icône Carte de France

SPOLETO-POOL-SIDE-APT 3/sleeps 4/aircon

Spoleto - Pérouse (Italië)
réf: 964281L
codeTo: 1245
  • Appartement - 4 personen
  • SPOLETO-POOL-SIDE-APT 3/sleeps 4/aircon

3 kamers - 2 slaapkamers

réf: 964281L
codeTo: 1245
  • Zwembad

  • Bubbelbad

  • Televisie

Vakantiewoning Spoleto - SPOLETO-POOL-SIDE-APT 3/sleeps 4/aircon - Appartement - 4 personen - Foto Nr.1
Vakantiewoning Spoleto - SPOLETO-POOL-SIDE-APT 3/sleeps 4/aircon - Appartement - 4 personen - Foto Nr.2Vakantiewoning Spoleto - SPOLETO-POOL-SIDE-APT 3/sleeps 4/aircon - Appartement - 4 personen - Foto Nr.3
  • Flexibele annulering
  • Uitgebreide annuleringsverzekering COVID-19

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 964281L
codeTo: 1245
  • Appartement - 4 personen
  • SPOLETO-POOL-SIDE-APT 3/sleeps 4/aircon
  • 3 kamers - 2 slaapkamers
  • 1 badkamer - 1 douche - 1 toilet - Föhn
  • Zwembad
  • Zwembad - Bubbelbad - Televisie - terras
SPOLETO-POOL-SIDE-APT 3/sleeps 4/aircon Naamen van de accommodatien-Spoleto

Apt 3 - villa-Jacuzzi - overloopzwembad in prachtige tuinen. Geschikt voor 4 personen
Geschikt voor 4 personen in 2 tweepersoonskamers.

Spoleto Pool Side-Apt 3/Spoleto centrum 0.7 kms/slaapplaatsen 4/Wifi+airconditioning

Met overloopzwembad, groot terrein, buitenjacuzzi - gedeeld met 5 andere zelfstandige appartementen met twee slaapkamers. Gratis privé parkeerplaats.

Airconditioning en WIFI in het hele appartement!

Op slechts 0,7 km van het historische centrum van Spoleto, een middeleeuwse vestingstad en voorloper van Rome, 2 gerestaureerde boerderijen met 6 zelfstandige appartementen, allemaal met airconditioning.

Een exclusief overloopzwembad, jacuzzi en grote overdekte veranda naast het zwembad maken deze droomlocatie compleet.

Spoleto Pool Side is al minstens 15 jaar ons kindje en we hebben duizenden uitstekende recensies. Laat je niet misleiden door bedriegers die oude foto's van failliete sites halen. Kom naar ons! Wij zijn de originele en authentieke agent voor Spoleto Pool Side.
Basis van verhuur: Compleet huis of appartement
Aantal slaapkamers: 2; Aantal andere slaapkamers met bedden: 0
Een toeristenbelasting van 5 EUR per persoon/verblijf kan in rekening worden gebracht tijdens het boekingsproces. Als dit niet is gedekt, moet het bij aankomst aan de gastheer worden betaald.
Flat 3 ligt op de begane grond en heeft een ruim terras.

Het bevindt zich in een verbouwde boerderij met 2 verdiepingen en heeft nog enkele originele kenmerken.

Het heeft een aparte open keuken die uitkomt op een mooie woonkamer. Hier kan een campingbedje worden neergezet voor in totaal 5 personen.

Prachtig uitzicht vanaf het terras en de ramen aan de voorkant.

Boek bij ons en wees verzekerd van betrouwbaarheid.

Op slechts 0,7 km van het historische centrum van Spoleto, een versterkte middeleeuwse voetgangersstad die dateert van voor Rome, 2 gerestaureerde boerderijen met 6 zelfstandige appartementen, allemaal met airconditioning.

Zwembad geopend van 15 april tot 16 september.

We raden een auto aan, tenzij je fit bent, gewend bent heuvels te beklimmen en geen hoge hakken draagt.

De campus bestaat uit 6 prachtige flats met airconditioning, 2 slaapkamers en 1 badkamer, met zwembad en jacuzzi.

Elke flat is geschikt voor 4 personen.

Op slechts 10 minuten lopen van het centrum van Spoleto of van het treinstation, vanwaar je bijna overal in Italië kunt komen.

Elk appartement heeft 1 woon/eetkamer met volledig uitgeruste keuken, 1 slaapkamer met tweepersoonsbed + 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden + 1 badkamer/wc.

Een gemeenschappelijke wasruimte bevat een wasmachine.

Alle appartementen hebben een spectaculair uitzicht vanuit de ramen aan de voorkant en vanaf de patio's, terrassen en balkons.

Een exclusief overloopzwembad, jacuzzi, barbecueplaats en grote overdekte veranda naast het zwembad maken deze droomlocatie compleet.

Flexibele aankomst-/vertrekdata, afhankelijk van beschikbaarheid.

De indrukwekkende kenmerken van Spoleto Poolside zijn het overloopzwembad, de jacuzzi, de barbecueplaats met een prachtig uitzicht, de prachtige, goed onderhouden tuinen en het spectaculaire panoramische uitzicht vanuit de ramen, balkons en terrassen van alle appartementen.

Spoleto Poolside ligt op een kleine heuvel buiten de stadsmuren en is het dichtstbijzijnde en grootste zwembadcomplex bij het centrum van Spoleto. Voeg daar nog een prachtige en gunstige locatie aan toe - gewoonweg onverslaanbaar!

Deze locatie is de beste!

Het centrum van Spoleto en het treinstation liggen op een steenworp afstand en de bergen zijn overal om je heen.

Spoleto Poolside is een rustige locatie met gemakkelijke toegang tot alle hotspots....assisi, Perugia, Trevi, Spello, Norcia, Perugia, Todi, Gubbio en op iets meer dan een uur van Rome.

Deze groep van 6 briljant ontworpen zelfstandige appartementen is niet alleen een esthetisch genot en volledig authentiek, Spoleto Poolside is perfect geplaatst voor degenen die het beste van alle mogelijke werelden willen.

Met een groot overloopzwembad, jacuzzi, barbecue en uitgebreide tuinen, op een heuvel net buiten de stadsmuren, in het midden van een prachtig park, ondergedompeld in hectare prachtige natuur, in een romantische en glamoureuze omgeving, deze 6 zelfstandige appartementen, allemaal met Wi-Fi + airconditioning, zijn compleet met originele kenmerken ... bogen, balken, zichtbare stenen en kleine hoekjes en gaatjes.

Aan het einde van je straatje, op slechts een paar minuten lopen, is een bushalte vanwaar je op de bus kunt stappen naar de top van Spoleto en de beroemde Rocca en Il Ponte. Heel handig als je gewoon de heuvel af wilt lopen, door de mooie geplaveide en gewelfde straatjes van Spoleto, langs de ontelbare winkeltjes, bars en restaurants onderweg, en alleen wilt stoppen voor een vers glas prosecco, een ijsje of een cappuccino of alledrie!

Een zachte, mooie en rustige plek, de jacuzzi, het goed onderhouden terrein, de barbecueplaats en het overloopzwembad zorgen ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen.

Het ene moment dobber je in het zwembad en het andere moment wandel je door het sprookjesachtige stadje Spoleto, door de gewelfde en geplaveide straatjes, verken je de steegjes en weggetjes, bewonder je de fresco's, snuffel je in de musea, bezoek je de kerken en verwen je je zintuigen in de vele winkeltjes. Je kunt ook proeven van het beste dat Italië te bieden heeft, in bars en restaurants, en tegen een veel lagere prijs dan toeristische bestemmingen zoals Venetië, Todi of Florence.

De meest chique supermarkt van Umbrië ligt op slechts 5 minuten lopen in de straat. Aan de bar, nippend aan je proseccho, zie je beroemde gezichten van over de hele wereld. Toch zul je, loungend in het aangelegde park, nooit weten dat de plaatselijke voorzieningen zo dichtbij zijn.

Er is geen verkeer op het landweggetje dat naar deze 6 appartementen leidt, behalve de auto's van de eigenaren van de andere 2 villa's langs het laantje. Dit is rust, de keuze tussen stad en platteland tegelijk.

Het glamoureuze zwembad (100 m²) is het grootste en dichtstbijzijnde zwembad, privé of openbaar, van het historisch centrum van Spoleto. Met voldoende ligstoelen rond een groot terras rond het zwembad kunnen gasten zonnebaden en ontspannen zonder onnodig gestoord te worden door andere gasten.

De brede patio vormt een volledige omheining rond het zwembad en met de uitgestrekte gazons en tuinen vol hoekjes en gaatjes is het gemakkelijk om absolute privacy te behouden, als je dat wilt.

Vanaf elk punt in de tuin heb je een prachtig panoramisch uitzicht over het zwembad, de mooie tuinen en het achterliggende platteland, werkelijk magnifieke uitzichten over uitgestrekte akkerbouwvelden, huizen in de verte en bergen aan de horizon.

Dit is een plek om gewoon te zijn, gebiologeerd te zijn en je over te geven aan innerlijke rust.

Er is gratis privéparkeergelegenheid naast het pand......

Spoleto is een van de minst toeristische plaatsen die je kunt vinden. Extreem populair bij Italianen omdat het niet alleen mooi is, maar omdat de Spoletini trouw zijn gebleven aan hun tradities. Je vindt er het hele jaar door live theater, opera's, concerten, balletten en toneelstukken. Maar wees voorbereid om niets anders dan Italiaans te horen.

Buitenlanders worden in deze regio verwelkomd door de lokale Italianen. De taal van eten, wijn en kleding is universeel. Het maakt dus niet uit als je geen Italiaans spreekt.

Bovendien vinden er in Spoleto, en in de omliggende dorpen en heuvelsteden, het hele jaar door sagra's plaats om de oogst van truffels, asperges, olijven, druiven, maïs, tomaten, Halloween en verschillende heilige dagen te vieren. Halloween en verschillende heilige dagen. Er worden grote smeersels aangeboden, gratis (of bijna gratis), als een soort offer aan de goden, een dankzegging voor geluk, behalve dan dat jij de ontvangers bent en niet de goden! Eigenlijk is elk excuus een goed excuus om feest te vieren!

Spoleto is de favoriete plaats in Umbrië - sommigen zeggen in Italië - voor Italianen. Nu is het best bewaarde geheim van Italië onthuld. En Spoleto geniet van zijn nieuwe roem. De plaatselijke bevolking is zo vriendelijk. Als je hier eenmaal bent, ben je verbonden door een verwantschap van liefde en adoratie voor alles wat de Italianen het meest dierbaar is..... beeldhouwkunst, architectuur, kunstwerken en bovenal gastronomie! En niet te vergeten wijn, winkelen en de beroemdste van alle activiteiten: de passeggiata!

Dichtstbijzijnde vliegveld: Rome, Perugia, Pescara op 60 km afstand
Dichtstbijzijnde trein: Spoleto op 0,75 km afstand
Dichtstbijzijnde snelweg: Orte op 20 km
Dichtstbijzijnde strand: Bolsena of San Benedetto del Tronto op 60 km afstand
Dichtstbijzijnde bar: 0,40 km
Dichtstbijzijnde restaurant: 0,7 km van het historische centrum van Spoleto

Toeristenbelasting contant te betalen bij aankomst: voor iedereen ouder dan 14, €1,30/dag voor de eerste 4 dagen van elke maand.
Gratis Wi-Fi tijdens uw verblijf!

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Aantal verdiepingen gebouw : 1
  • Eetkamer
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed

Sanitair

  • 1 badkamer
  • 1 douche
  • 1 toilet
  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis
  • Koffiezetapparaat
  • Waterkoker

Installatie / materiaal

  • Verwarming collectief
  • Verwarming
  • Wasmachine
  • Televisie
  • Ljzer
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • bergzicht
  • Balkon
  • terras
  • 1 overdekte parkeerplaats
  • Zwembad
  • barbecue
  • ligstoelen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Bubbelbad
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • niet-rokers woning
  • Airconditioning
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Aantal verdiepingen gebouw : 1
  • Eetkamer
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed

Sanitair

  • 1 badkamer
  • 1 douche
  • 1 toilet
  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis
  • Koffiezetapparaat
  • Waterkoker

Installatie / materiaal

  • Verwarming collectief
  • Verwarming
  • Wasmachine
  • Televisie
  • Ljzer
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • bergzicht
  • Balkon
  • terras
  • 1 overdekte parkeerplaats
  • Zwembad
  • barbecue
  • ligstoelen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Bubbelbad
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • niet-rokers woning

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata