Camping Pontaillac

Royan - Charente Maritime (Frankrijk)
5 meningen
réf: 963457L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Pontaillac

3 kamers - 2 slaapkamers - 27 m²

5 meningen
réf: 963457L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Afstand strand < 600 m

Vakantiewoning Royan - Camping Pontaillac  - Mobile Home - 5 personen - 27 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Royan - Camping Pontaillac  - Mobile Home - 5 personen - 27 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Royan - Camping Pontaillac  - Mobile Home - 5 personen - 27 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 963457L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Pontaillac Plage 4* - Cottage Océan TV LV - 2 chambres - 4/5 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 27 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Afstand strand < 600 m - Stadcentrum < 300 m
Camping Pontaillac Plage 4* - Cottage Océan TV LV - 2 chambres - 4/5 personnes Naamen van de accommodatien-Royan

- Algemene beschrijving van de camping:
Richting Royan, hoofdstad van de Côte de Beauté en badplaats geklasseerd als "Stad van Kunst en Geschiedenis"!

Royan, populair bij vakantiegangers vanwege de architectonische schoonheid, het culturele erfgoed, de pracht van de zeegezichten en de vele watersportactiviteiten, is het ideale vertrekpunt om deze charmante regio te ontdekken.

Genesteld in het hart van een prachtig bebost park van 5 hectare, in Royan-Pontaillac, een van de meest prestigieuze wijken van Royan, en op slechts 600 m van het beroemde en 'chique' strand van Pontaillac, ondergaat de 4*-camping Pontaillac Plage, de vroegere 4*-camping Clairefontaine, een complete renovatie en is prachtig beplant met bomen. U kunt zich verheugen op een verjongende, dynamische en zonnige vakantie!

Als u droomt van een vakantie met uw voeten in het water en alle diensten en geneugten van het leven in een badplaats, is camping 4* Pontaillac Plage ook een van de best beoordeelde etablissementen in Charente-Maritime, een echt juweeltje op 2 stappen van de prachtige Océane!

Naast het prachtige zwemparadijs met een groot verwarmd buitenzwembad overdekt door een afneembaar dak afhankelijk van het weer, glijbanen en een kleurrijke watertuin, profiteer van alle diensten, de keuze aan animatie en de vele activiteiten die uw verblijf zullen opluisteren.

Zin om te gaan klikken en kleppen? Kom ze neerzetten in Pontaillac!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:
Cottage Océan TV LV - 2 slaapkamers - 4/5 personen

Ca. 27 m² met halfoverdekt terras, tuinmeubels en 2 stoelen
Voordelen: Een recente, zeer goed uitgeruste stacaravan met tv, vaatwasser, waterkoker, broodrooster en rolluiken in de slaapkamers... wat nog meer?
Jaar van stacaravan: 2021

2 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar) met rolluiken
Televisie in de woonkamer
Woongedeelte met slaapbank (om te bouwen tot eenpersoonsbed) (1x80x190), tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast/vriezer, vaatwasser, magnetron, broodrooster, filterkoffiezetapparaat & waterkoker)
Verwarming in woonkamer en slaapkamers
Badkamer met douche, wastafel, badmat en verwarmd handdoekenrek
Aparte WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie
Getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de inrichting kunnen ook verschillen.

- Beschrijving van het watergebied:

Profiteer het hele seizoen van dit aangename, mooi aangelegde buitenzwembad om te zwemmen, duiken en plezier te hebben!

Het overdekte zwembad van 180 m² met afneembaar dak (opent op 1 derde), 1,50 m diep en het hele seizoen verwarmd, garandeert je aangename zwemmomenten, ongeacht het weer.

Als de zon voor mildere temperaturen zorgt, gaat het afneembare dak open om plaats te maken voor een openluchtzwembad, versierd met een typische lokale tegelhut.

De avonturiers kunnen van de 2 superglijbanen glijden: een aquatube en een BodySlide... sensatie gegarandeerd!

En wat dacht je van de kleine piraten? Er is een pierenbad met een watertuin, leuke spelletjes, watervallen en waterfonteinen, waar ze zich kunnen vermaken met hun vrienden en magische herinneringen kunnen maken!

Na de inspanning, het comfort... Profiteer van de ligstoelen om te zonnebaden of een welverdiende siësta te houden.

Openingsdata en -tijden van de zwemparadijzen :
- Dagelijks van 10.00 tot 13.30 uur en van 15.00 tot 19.00 uur.
- Overdekt zwembad overdekt door een afneembaar dak dat buiten wordt zodra het zomer wordt: het hele seizoen geopend en verwarmd van 30/03 tot 22/09.

NB: Het is ten strengste verboden om zwemshorts, bermuda's, wetsuits en dergelijke te dragen in de zwembaden. Het dragen van zwemkleding of boxershorts is verplicht. Zwemmen onder toezicht in juli en augustus.

En vergeet het nabijgelegen strand niet, op slechts 600 m afstand, waar je heerlijk kunt zwemmen en watersporten.

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. De toegang tot de waterzones kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerken die aan de gang zijn op het moment van je verblijf.

- Animatie:

Het laagseizoen is vooral een tijd van rust... maar er worden nog steeds veel sportieve en andere activiteiten aangeboden, zij het op beperkte schaal.
Tijdens de zomerschoolvakanties voert het animatieteam het tempo op met een rijk en gevarieerd programma: aquagym in groepsverband, aquafiets, fitness, spierversterking, zumba, stretching, Olympische Spelen en diverse toernooien zoals jeu de boules of voetbal, enz.

s Avonds zijn er karaoke, aperitiefspelletjes, verschillende shows en concerten. Dansliefhebbers kunnen ook swingen op het ritme van de levendige muziek!

Ter plaatse het hele seizoen: minigolf (lenen van materiaal), tafeltennis, een tennisbaan (€5/1u of €8/2u) en een speelzaal met tafelvoetbal, flipperkast en biljart (tegen betaling).

Daag je buren uit voor een partijtje voetbal, basketbal of handbal op het multisportterrein, of waag je aan de officiële sport van de camping: jeu de boules, in toernooien georganiseerd door het animatieteam (materiaal te leen).

Ontdek de omgeving door een fiets te huren en te genieten van de prachtige wandelingen langs de kust!
Op 200 m van de camping kun je de Vélodyssée nemen, het langste fietspad van de regio, dat je een koninklijke etappe met uitzicht op zee biedt, een fietspad dat door het kustbos slingert en de mooie stranden langs de kust aandoet, tot aan Royan en zijn Belle Époque villa's.

Van intense momenten tot welverdiende ontspanning, u zult keuze te over hebben!

Kinderen hebben ook hun eigen HQ: een speeltuin met een omheinde, veilige en beplante ruimte met kleurrijke glijbanen, spinnenwebben, speelpaden en verende spelletjes (onder ouderlijk toezicht). De aangeleerde Spiderman kan hier naar hartenlust spelen!
2 reuze springkussens op de speelplaats om je uit te leven met je vrienden! (onder ouderlijk toezicht).

Kids Club (4-6 jaar / 7-10 jaar / 11-13 jaar):
5 dagen per week geopend, maandag- tot vrijdagavond, van 10.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur tijdens de voorjaars- en zomerschoolvakanties.
Er worden allerlei activiteiten aangeboden, afhankelijk van de leeftijdsgroep: presentatiespelletjes, muziek, creatieve workshops, kookworkshops, balspelletjes, dans, themadagen, voorbereiding op en deelname aan een show en minidisco, kleien.

Tienerclub (14-17 jaar): Begin 2023 gerenoveerd.
Open tijdens de zomervakantie in juli en augustus, maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 13.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur.
Sporttoernooien, olympiades, videoclips, stranduitstapjes bijvoorbeeld, of buitensportactiviteiten (karten, surfen, kanoën, enz.) tegen betaling.

Afhankelijk van de periode en het aantal deelnemers kunnen de vertegenwoordigde leeftijdsgroepen worden gegroepeerd. Buitenactiviteiten tegen betaling. De clubs worden begeleid door gekwalificeerde, professionele instructeurs.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële gezondheidsvoorwaarden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Diensten ter plaatse:

Alle diensten van een 4-sterrenhotel, 5 dagen per week geopend in het laagseizoen en 7 dagen per week tijdens schoolvakanties, zijn beschikbaar om je verblijf nog aangenamer te maken.

Ontdek de traditionele en gevarieerde keuken van het restaurant: Vis, vlees, salades, gebak... om de smaakpapillen van jong en oud te verwennen.
Een snackbar met pizza's, sandwiches, friet en panini's zal je hongergevoel zeker stillen.
Aan de bar kun je 's ochtends genieten van een kopje koffie of van het entertainment onder het genot van een drankje of een ijsje.
Een extraatje: midden in de zomer, tijdens het hoogseizoen, wordt er een lokale producentenmarkt gehouden op het landgoed, waar je een breed scala aan regionale culinaire specialiteiten kunt ontdekken, evenals de vaardigheden van creatieve ambachtslieden (onder voorbehoud voor 2024).

Om je dag goed te beginnen vind je ook een brooddepot, waar je je heerlijke ontbijtjes en snacks kunt vullen met dagelijks vers gemaakt brood en gebak.

Zin in een goede barbecue? Bij de receptie kun je een gasbarbecue huren (afhankelijk van beschikbaarheid en tegen betaling).

De camping biedt een aantal praktische diensten, zoals een wasserette met wasmachine en droger (tegen betaling) en uitleen van strijkijzer, strijkplank en stofzuiger (op aanvraag bij de receptie en afhankelijk van beschikbaarheid) en Wi-Fi-toegang op de hele camping (tegen betaling) om je verbonden te houden.

De regio heeft een groot aantal fietspaden, dus aarzel niet om contact op te nemen met de fietsverhuurbedrijven in de buurt van de camping.

Tot slot is een groot voordeel van de camping de nabijheid van talloze restaurants, bars en het Pontaillac Casino, een bijzonder levendig gebied op het hoogtepunt van het zomerseizoen.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen gewijzigd worden. Het ismogelijk dat sommige faciliteiten niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de sanitaire omstandigheden die gelden op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Toeslag huisdier: €6/dag/dier of €42/week/dier (maximaal 1 huisdier per huuraccommodatie)
.

Kleine dieren met een gewicht van minder dan 10 kg: toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 10 kg: toegestaan
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren zonder toezicht in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: Verboden
Honden van de 2e categorie: Verboden-

Nota Bene:
Waarborgsom accommodatie - per accommodatie: €200
Waarborgsom - per accommodatie: € 205
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: €0,80 (verwacht tarief voor 2024)
Afvalbelasting: €1,02/dag/bewoner

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald. De afdruk van de creditcard wordt binnen een week gewist, afhankelijk van de staat van de accommodatie.

Topcriteria

  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 27 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 15.40 €/semaine (lit parapluie sans matelas - sur réservation)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 140 €/locatif (sur réservation)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 8 €/kit (1 petite + 1 grande serviette), sur réservation, selon disponibilité
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 14,90 €/lit simple - 18,90 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6 €/jour ou 42 €/semaine (1 animal maximum par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 405 € : Hébergement + Ménage (en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : La Rochelle 83 km
  • nabijgelegen stad : Saint-Georges-de-Didonne 3 km
  • Stadcentrum < 300 m
  • Afstand strand < 600 m
  • Kust < 600 m

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 27 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 15.40 €/semaine (lit parapluie sans matelas - sur réservation)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 140 €/locatif (sur réservation)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 8 €/kit (1 petite + 1 grande serviette), sur réservation, selon disponibilité
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 14,90 €/lit simple - 18,90 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6 €/jour ou 42 €/semaine (1 animal maximum par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 405 € : Hébergement + Ménage (en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : La Rochelle 83 km
  • nabijgelegen stad : Saint-Georges-de-Didonne 3 km
  • Stadcentrum < 300 m
  • Afstand strand < 600 m
  • Kust < 600 m

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
5 meningen
4.4/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke

Beoordeling van de overige accommodaties van dit bedrijf

  • Jean Pierre (gepubliceerd op 05-05-2024)
    Verblijf20-04-2024 - 6 personen
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

    vertaald uit fr
  • Yvette. Corinne (gepubliceerd op 21-06-2023)
    Verblijf03-06-2023 - 6 personen
    Waardering

    Wat kan ik nog meer zeggen, voor mij was alles perfect

    vertaald uit fr
  • Brice (gepubliceerd op 11-06-2023)
    Verblijf30-05-2023 - 6 personen
    Waardering

    Moeilijke toegang tot de camping tijdens een zeer rustige periode. Toegangsweg veel te smal

    vertaald uit fr
  • Katy (gepubliceerd op 22-05-2023)
    Verblijf18-05-2023 - 6 personen
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Juliette (gepubliceerd op 25-06-2022)
    Verblijf18-06-2022 - 6 personen
    Waardering

    niet erg schone accommodatie en kapotte raamhendels

    vertaald uit fr

Update uw verblijfsdata