Icône Carte de France

Camping Le Bosc 4*

Saint Cyprien - Pyrenees Orientales (Frankrijk)
21 meningen
réf: 963187L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Le Bosc 4*

4 kamers - 3 slaapkamers - 30 m²

21 meningen
réf: 963187L
codeTo: 668
  • Zwembad

  • Afstand strand < 3 km

  • Stadcentrum < 2 km

Vakantiewoning Saint Cyprien - Camping Le Bosc  4* - Mobile Home - 6 personen - 30 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Saint Cyprien - Camping Le Bosc  4* - Mobile Home - 6 personen - 30 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Saint Cyprien - Camping Le Bosc  4* - Mobile Home - 6 personen - 30 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 963187L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Le Bosc 4* - Mobil-home Select TV LV Clim Plancha - 3 chambres - 6 personnes
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 30 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Zwembad - Afstand strand < 3 km - Stadcentrum < 2 km - Televisie
Camping Le Bosc 4* - Mobil-home Select TV LV Clim Plancha - 3 chambres - 6 personnes Naamen van de accommodatien-Saint Cyprien

- Algemene beschrijving van de camping:
In een prachtige groene omgeving, een beetje weg van de drukte, verblijf op de 4* camping Le Bosc, op slechts 3 km van de zee, aan de rand van Saint-Cyprien, een van de mooiste badplaatsen aan de Middellandse Zee. Met 6 km fijn zandstrand en een natuurlijke helling om veilig te zwemmen is de omgeving ideaal voor een gezinsvakantie. En om het je gemakkelijk te maken, brengt in juli en augustus een gratis treintje je de hele dag van 9 uur 's ochtends tot middernacht naar het strand... Tot zover een autovrije vakantie!

Le Bosc 4* is een mooie camping met meer dan 600 palmbomen en tuinen met veel mediterrane soorten. De camping is niet verouderd en is in de loop der jaren steeds verder verbeterd en vernieuwd om esthetisch en harmonieus te integreren volgens de principes van ecologisch verantwoord toerisme.

Een prachtig zwemparadijs met een modern design, buitenzwembaden en een pierenbad, en niet te vergeten de onvermijdelijke waterglijbanen, wachten op plezier voor het hele gezin.
Op het hoogtepunt van de zomer, in juli en augustus, staat er een dynamisch animatieteam klaar voor de vakantiegangers, van sportevenementen tot yogasessies. En als de avond valt, is het tijd voor de professionele entertainers om een show op te voeren!

Neem plaats in uw comfortabele stacaravan en u bent klaar om "Vacances j'oublie tout..." te zingen.

Tussen stranduitstapjes, excursies in het Catalaanse achterland, fietstochten, luie dagen bij het zwembad, romantische diners onder de sterren en spannende avonden in de "El Loco" ... is er maar één parool: Mooi, Goed, Bosc!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:
Stacaravan Select TV LV Clim Plancha - 3 slaapkamers - 6 personen
Ongeveer 30 m² met groot halfoverdekt houten terras van ongeveer 18 m², tuinmeubilair en 2 barbecuestoelen.

Voordelen: Een ruime stacaravan van de nieuwste generatie, met een eigentijdse inrichting en het comfort van een keuken die uitkomt op het terras, uitgerust met televisie, airconditioning, vaatwasser en plancha op het terras. Gratis Wi-Fi op de hele camping.
Jaar van de stacaravan: 2023

3 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 2 slaapkamers met 2 eenpersoons onderschuifbedden (80x190, kunnen naast elkaar worden geplaatst)), met verduisteringsrolgordijnen en muggenhorren.
Airconditioning in de woonkamer
Televisie, met TNT zenders
Gasfornuis op het terras in overeenstemming met de huidige regelgeving (gebruik onderworpen aan prefectorale toestemming)
Leefruimte met bank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (servies en bestek, 4 gaspitten, koelkast en vriezer, vaatwasser, magnetron, broodrooster, filterkoffiezetapparaat & waterkoker)
Doucheruimte met ruime douche, wastafel en verwarming
Aparte WC
Verwarming in de woonkamer
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie of vlakbij
Getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de inrichting kunnen ook variëren.

- Beschrijving van het watergebied:
Geniet van dit prachtige openluchtgebied en de moderne waterfaciliteiten; het is de perfecte plek om te ontspannen, zwemmen, spetteren en plezier te hebben met het hele gezin, voor elk wat wils!

Met 4 buitenzwembaden, waarvan er 2 verwarmd of gekoeld zijn gedurende het grootste deel van het seizoen, een peuterbad voor de kleintjes en 1 waterspeeltuin om het geheel af te maken, is er voor elk lid van het gezin wel iets om van te genieten.

De avonturiers zullen dol zijn op de 4 rodelbanen, waaronder 1 kamikazeglijbaan, die veel glijplezier belooft. Plif Plaf Plouf worden verwacht bij de start!

Om je mediterrane kleurtje te perfectioneren, neem je plaats op een van de ligstoelen, deze keer met uitgestrekte armleuningen! Er is een heerlijk solariumgedeelte met schaduwzeilen, zodat je de sfeer kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren.

Data en openingstijden van het zwemparadijs :
- Open van 10.00 tot 18.00 uur (20.00 uur in juli/augustus)
- Buitenzwembad: geopend vanaf de opening van de camping tot half oktober, inclusief 2 verwarmde zwembaden, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden.
- Glijbanen: geopend vanaf de opening van de camping tot eind september, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden.

NB: Zwemkleding is toegestaan in zwembroek, zwemshort, bikini (2-delige zwembroek) en eendelige zwembroek. Bedekkende zwemkleding is niet toegestaan. Er zijn badmeesters aanwezig in juli en augustus.

Vergeet ook het nabijgelegen strand van Saint-Cyprien niet, op slechts 15 minuten van de camping met de minitrein (gratis in juli/augustus) of met de fiets over de vele fietspaden in de omgeving, zodat je je gemakkelijk en veilig kunt verplaatsen en naar het strand kunt gaan!
Een prachtig strand met fijn goudkleurig zand, waar je kunt zwemmen en zandkastelen bouwen met je gezin, maar ook verschillende watersporten kunt beoefenen (tegen betaling).

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. De toegang tot de waterzones kan aan beperkingen onderhevig zijn, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op het moment van je verblijf.

- Animatie:
Tijdens de zomervakantie kun je 5 dagen per week genieten van verschillende animaties en activiteiten: basketbaltoernooi, beachvolleybal, voetbal- of petanquewedstrijden, aquagymlessen (7 dagen per week), aquabike, aquatrampoline, cardio, zumba, stretching- en ontspanningslessen, enz.

In de Zen-ruimte kun je een pauze nemen en tot rust komen met een yogales of trainen op de fitnesstoestellen. Het is de perfecte manier om vakantie en gezondheid te combineren!

Vanaf de tribunes van de centrale arena kun je in juli en augustus volop genieten van de wilde zomeravonden op Le Bosc die de camping kenmerken: uitzonderlijke shows van professionele entertainers met afwisselend cabaret, magie, hypnose-avonden, muziekgroepen, karaoke, disco, schuimparty's of poolparty's... Bereid je voor op een feestelijke zomer!
De animatie stopt rond middernacht om plaats te maken voor de rust van de nacht, en wie de avond wil verlengen vindt restaurants en bars in de haven van Saint Cyprien of in Argelès-sur-Mer, bekend om zijn levendige, kleurrijke zomernachtleven!

Kinderclub (6-12 jaar): geopend in juli en augustus, maandag t/m vrijdag om 10.00-12.00 uur en 16.00-18.00 uur.
Gekwalificeerde animatoren bieden de kinderen een programma met geselecteerde activiteiten. Hier is geen tijd voor verveling, met elke dag andere activiteiten: kennismaking met circuskunsten, schattenjacht, avonturenparcours, watergevechten, muzikale spelletjes, boogschieten, knutselen en het onvermijdelijke eindfeest!

Je vindt er ook nieuwe faciliteiten zoals het stadsstadion, waar sportliefhebbers een vriendschappelijk partijtje bal kunnen spelen, en het ouderwetse petanqueterrein en de petanqueclub, waar zowel amateurs als experts kunnen genieten van een spelletje jeu de boules, aperitiefjes, cochonnailles en cochonnets tijdens wekelijkse toernooien in juli en augustus.

Een onlangs gerenoveerde geasfalteerde tennisbaan is gratis beschikbaar (rackets en ballen te leen).
Speel langer op de tafeltennistafel (lenen van rackets en ballen)! Ga dan naar de overdekte speelkamer, waar biljart, tafelvoetbal en arcadespellen op je wachten in de El Loco bar (tegen betaling).

Voor de kleintjes is er de kleurrijke speeltuin, compleet met schommels, aangepaste spellen en een glijbaan voor een leuke tijd, een niet te missen rendez-vous met je kleine vrienden.

De vermelde tijden zijn indicatief en kunnen worden gewijzigd. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Diensten ter plaatse:
Een breed scala aan diensten, 7 dagen per week geopend in juli en augustus, sommige avonden in juni en september en tijdens de schoolvakanties in het voorjaar, zal uw verblijf veraangenamen. Diensten niet beschikbaar vanaf half september.
In het laagseizoen is het restaurant geopend voor lunch en diner in juni en de eerste helft van september, en alleen voor diner in de tweede helft van september (eind september gesloten).

Het hart van de camping, "El Loco", is een prachtige leefruimte, "The place to be", met een trendy, industrieel geïnspireerde inrichting, waar je kunt genieten van een drankje, lunch of diner. De longen van de camping, "El Loco", zullen aan bijna al je wensen voldoen, met verschillende eetgelegenheden:
- Als je midden op de dag trek hebt, is er een gezellige snackbar (11.30u/2u en 18.30u-9.30u).
- Als je zin hebt in een gastronomische pauze als het tijd is voor een tussendoortje, ga dan met het hele gezin naar de zoete hoek en geniet van een wafel, crêpe of ijsje, een onmisbare zomertraktatie (van 14.00 tot 23.00 uur).
- s Avonds, als aperitief, vergezelt u uw favoriete cocktail met een schotel vleeswaren of lokale kaas van de tapasbar (19u tot 22u).
- Liefhebbers van lekker eten en exclusieve momenten kunnen terecht in het restaurant. Profiteer van de verlichting op het prachtige buitenterras of kies voor een tafel binnen met airconditioning; geniet van het menu met regionale culinaire specialiteiten of bestel je selectie vlees of zeevruchten en ontdek het concept van tafels met ingebouwde plancha (geopend van 9.00 tot 14.00 uur en van 17.30 tot middernacht).

Zoals je ziet is het moeilijk om alles te proberen, want er is net zoveel keuze als er verlangens zijn! In het hoogseizoen (juli/augustus), op elk moment van de dag, of je nu honger hebt of niet, er is altijd een eet- en drinkgedeelte geopend gedurende de hele dag, van 9.00 tot middernacht. De ultieme service!

Dineer je liever in alle rust op het mooie terras van je stacaravan? Geen zorgen, er is een minimarkt en een hotspot om je te helpen en iets te eten te vinden zonder te hoeven koken (geopend in juli en augustus van 8.00 tot 12.30 uur en van 17.00 tot 20.00 uur).

Wifi is gratis beschikbaar op de hele camping (de kwaliteit van de snelheid en de ontvangst varieert, afhankelijk van de geografische ligging, het gebruik van de camping en het aantal gebruikers).

Andere nuttige diensten: Wasserij (tegen betaling) en uitleen van stofzuiger en strijkijzer (op aanvraag bij de receptie, afhankelijk van beschikbaarheid).

En niet te vergeten alle voorzieningen en winkels van Saint Cyprien, op slechts 300 m van de camping, gemakkelijk te voet of met de fiets te bereiken, om aan al je wensen en behoeften te voldoen. Elke donderdag avondmarkt.

In juli/augustus, ultiem comfort... laat je auto op de camping! Het treintje, exclusief voor camping Le Bosc, rijdt de hele dag door van 9 tot middernacht en doet er 15 minuten over om bij de stranden en de haven van Saint Cyprien te komen, het centrum van het nachtleven van de badplaats met zijn vele bars en restaurants. Gratis service voor gasten van de camping (dienstregeling ter plaatse).

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen.Sommige diensten zijn niet gegarandeerd buiten juli/augustus, en kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdiertoeslag: €4/dag/dier (maximaal 1 huisdier per huuraccommodatie. Katten en NAC geaccepteerd)
Kleine dieren met een gewicht van minder dan 20 kg: toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 20 kg: Niet toegestaan
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren zonder toezicht in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de familie Molossoid: Verboden -

Nota Bene:
Waarborgsom accommodatie - per accommodatie: €400
Borgsom schoonmaak - per accommodatie: €70
Toeristenbelasting inbegrepen in de prijs van je verblijf

Alle borgsommen moeten ter plaatse worden betaald. Aanbetalingen kunnen worden gedaan met een creditcard, cheque of contant. Ze worden niet geïnd en worden terugbetaald bij vertrek, afhankelijk van de staat van de accommodatie en de kwaliteit van de schoonmaak.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 30 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Mis à disposition contre caution (sur réservation uniquement, selon disponibilité)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : Non disponible. Le locatif doit être impérativement rendu propre.
  • Handdoek (nee)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 10 €/lit simple ou double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 4 €/jour/animal (1 animal max par locatif, sur réservation. Chats et NAC acceptés)) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 470 €/locatif (Hébergement + Ménage, sur réservation, selon disponibilité) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Perpignan 25 km
  • nabijgelegen stad : Argeles-sur-Mer 12 km
  • Stadcentrum < 2 km
  • Afstand strand < 3 km
  • Kust < 3 km

Activiteiten

  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 30 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Mis à disposition contre caution (sur réservation uniquement, selon disponibilité)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : Non disponible. Le locatif doit être impérativement rendu propre.
  • Handdoek (nee)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 10 €/lit simple ou double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 4 €/jour/animal (1 animal max par locatif, sur réservation. Chats et NAC acceptés)) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 470 €/locatif (Hébergement + Ménage, sur réservation, selon disponibilité) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Perpignan 25 km
  • nabijgelegen stad : Argeles-sur-Mer 12 km
  • Stadcentrum < 2 km
  • Afstand strand < 3 km
  • Kust < 3 km

Activiteiten

  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
21 meningen
4.3/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Sabri (gepubliceerd op 10-09-2023)
    Verblijf02-09-2023
    Waardering

    Waterpark verouderd zwembad max diepte 1m60 nachtverlichting minimaal of niet aanwezig materiaal beschikbaar gesteld voor sportieve activiteiten niet aanwezig of op borg voor tennis algeheel onderhoud van de comping minimalistisch Kortom, een camping die 2 sterren verdient, geen 4.

    vertaald uit fr
  • Abderrahman (gepubliceerd op 28-08-2023)
    Verblijf05-08-2023
    Waardering

    Hallo, de nieuwe stacaravan is perfect, net als het grote terras. De camping is goed onderhouden en het personeel is zeer responsief en gastvrij, bedankt! Echter, de parkeerplaats aan de voorkant is een beetje beperkt. Zwembaden te klein, nooit diepte gezien van maximaal 1.10m! Het glijbaangedeelte is geschikt voor peuters, dus het zwembadgedeelte is helaas niet in orde. Verblijf van 15 dagen, erg duur in vergelijking met het zwembadgedeelte en de animatie. (meer dan 3400 euro). Zeer teleurgesteld!

    vertaald uit fr
  • Danielle (gepubliceerd op 30-07-2023)
    Verblijf22-07-2023
    Waardering

    Zeer goede camping, het enige nadeel is het zwembad als het erg druk is. Als je een beetje wilt zwemmen, moet je komen als het 's ochtends open gaat

    vertaald uit fr
  • Christine (gepubliceerd op 10-08-2023)
    Verblijf15-07-2023
    Waardering

    Zeer goede ontvangst, je wordt begeleid naar je staanplaats. De stacaravan was erg schoon. En de wifi was geweldig, wat zeldzaam is... We zaten vlak naast het zwembad en de speelstructuren voor de kinderen. Het was de ideale locatie. De pizza is goed en de ijsjes ook.

    vertaald uit fr
  • David (gepubliceerd op 23-07-2023)
    Verblijf15-07-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Joel (gepubliceerd op 23-07-2023)
    Verblijf08-07-2023
    Waardering

    Probleem met het koffiezetapparaat bij onze aankomst, dat binnen 10 minuten was opgelost, en ook lege gasflessen. Top team voor het reageren op onze kleine zorgen

    vertaald uit fr
  • Bernard (gepubliceerd op 15-05-2023)
    Verblijf29-04-2023
    Waardering

    Mooie stacaravan, maar de inrichting is niet functioneel. Er is een vaatwasser, wat een luxe is op vakantie, maar het ontbreekt aan servies zodat het niet te vaak wordt gebruikt. De plancha is ook een pluspunt, maar het is geweldig!

    vertaald uit fr
  • Virginie (gepubliceerd op 16-05-2023)
    Verblijf29-04-2023
    Waardering

    Geen slechte camping, maar geen animatie overdag of 's avonds, wat jammer is omdat het tijdens de schoolvakanties was. Verder erg rustig en goed gelegen. De technici van de camping waren erg snel om te helpen bij eventuele problemen.

    vertaald uit fr
  • Severine (gepubliceerd op 29-04-2023)
    Verblijf15-04-2023
    Waardering

    We hebben een geweldige vakantie gehad op Camping Le Bosc, een prachtige camping met een uitstekende ontvangst, mooie stacaravans en heel schoon. Een echte aanrader

    vertaald uit fr

Beoordeling van de overige accommodaties van dit bedrijf

  • Gerard (gepubliceerd op 15-10-2023)
    Verblijf30-09-2023 - 5 personen
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Update uw verblijfsdata