Icône Carte de France

Cubos Finca La Fuente del Pedregal Casa 2 .

Coín - Málaga (Spanje)
réf: 953721L
codeTo: 1138
  • Huis - 6 personen
  • Cubos Finca La Fuente del Pedregal Casa 2 .

4 kamers - 3 slaapkamers - 85 m²

réf: 953721L
codeTo: 1138
  • Zwembad

  • Televisie

  • terras

Vakantiewoning Coín - Cubos Finca La Fuente del Pedregal Casa 2 . - Huis - 6 personen - 85 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Coín - Cubos Finca La Fuente del Pedregal Casa 2 . - Huis - 6 personen - 85 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Coín - Cubos Finca La Fuente del Pedregal Casa 2 . - Huis - 6 personen - 85 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 953721L
codeTo: 1138
  • Huis - 6 personen
  • Cubos Finca La Fuente del Pedregal Casa 2 .
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 85 m²
  • 1 badkamer - 1 douche
  • Zwembad
  • Zwembad - Televisie - terras - Parkeerplaats buiten
Cubos Finca La Fuente del Pedregal Casa 2 . Naamen van de accommodatien-Coín

Finca La Fuente del Pedregal is een complex van vier appartementen gelegen in het natuurgebied Barranco Blanco.

Ideaal om te ontspannen als gezin of als koppel. U heeft de mogelijkheid om één appartement te huren of zoveel plaatsen als u nodig heeft, zonder de bezettingslimiet van het complex te overschrijden.

De buitenruimtes zijn gemeenschappelijk en volgens bepaalde regels moet u uw incheckpersoneel raadplegen over hoe u zich kunt organiseren voor het gebruik van het tuinhuisje en het sportveld. Heb altijd respect voor andere gebruikers bij het gebruik van de faciliteiten.

Het complex bereiken is gemakkelijk en comfortabel, er is slechts een klein stuk onverharde weg van 2 kilometer, compact en veilig vuil. U moet er wel rekening mee houden dat u naar een natuurgebied reist, als u 's nachts reist heeft dit stuk weg geen verlichting.

Ideaal om uit te rusten, de natuur in te ademen, rust te vinden en met de kleintjes te genieten van een uitgestrekt land van meer dan 4.000 vierkante meter bomen, gras, zwembaden, vergezeld van faciliteiten zodat ze er in alle comfort van kunnen genieten.

ACCOMMODATIE VAN DEZE ADVERTENTIE

Appartement nummer 2, gelegen met aan de achterzijde uitzicht op de prachtige tuin die het complex omringt. Het heeft toegang via de binnenpatio van het complexe gebouw.

Met drie slaapkamers, waarvan er twee met elkaar verbonden zijn door een mooie en comfortabele trap, geeft het u de nodige rust zodat, dankzij de tweepersoonsbedden die elke kamer herbergt, uw rust en comfort tijdens de slaapuren optimaal zijn.

Met een zeer elegante inrichting en zeer hoge kwaliteit zult u uw gezin verrassen met voortreffelijke lunches bereid op het gasfornuis, een keuken in Amerikaanse stijl met ramen naar de tuin die u elke keer dat u kookt een nieuwe ervaring zal bezorgen en delen met uw familie, in de comfortabele eetkamer, gezellige diners en momenten van televisie of babbel.

Het heeft een grote complete badkamer.

BUITENKANTEN VAN DE ACCOMMODATIE

Bij binnenkomst ziet u de grote uitbreiding van de buitenkant, uw zicht verdwijnt tussen bomen en grasweiden. Omdat de omtrek van het perceel volledig omheind is, kunt u rustig zijn met de kleintjes in huis, vergeet niet dat de twee zwembaden en de lagune (waar u een boottocht kunt maken) niet omheind zijn en dat u de kleintjes altijd bij u moet hebben jij van het huis bewaakt.

LAGUNE

De kunstmatige lagune is niet alleen een hoogtepunt van het complex, maar zal u ook helpen een moment van vrede en rust te beleven, te genieten van een boottocht en als u met uw paddle-surfplank reist, kunt u trainen als u dat wenst. Hoewel het water behandeld en kunstmatig is, heeft het niet dezelfde behandeling als die van een zwembad, en de lagune, die een natuurlijk meer probeert te imiteren, heeft fauna in zijn ecosysteem. Als je met een camera reist, zul je veel plezier beleven aan de hele omgeving. U zult genieten van een diner of lunch in het tuinhuisje dat aan de rand ervan ligt, u dient akkoord te gaan met het gebruik van het tuinhuisje als er op het moment van uw verblijf andere reizigers gebruik maken van de faciliteiten, bedenk wel dat het een gemeenschapscomplex is.

ZWEMBADEN

Het complex beschikt over twee zwembaden op verschillende hoogteniveaus, deze zijn niet direct met elkaar verbonden, het zijn twee verschillende ruimtes met twee soorten dieptes. De bovenste, met een kleinere diepte, ideaal voor gezinnen met kinderen, heeft ook een gebied met bubbels die worden geactiveerd door knoppen voor tijdelijk gebruik.

Deze twee zwembaden zijn met elkaar verbonden door een leuke en lange ingebouwde glijbaan, die, gebruikmakend van de natuurlijke helling tussen de twee zwembaden, van de ene naar de andere kan glijden in een leuk en spannend avontuur..Houd er rekening mee dat verantwoord gebruik van dit accessoire tussen zwembaden uw verantwoordelijkheid is. Laat zeer jonge kinderen niet springen. Een verkeerde houding tijdens het springen of dronkenschap is niet aan te raden en u moet het altijd op een verantwoorde manier doen.

BUITEN ETEN

Een ruime en mooie buiteneetkamer, gemaakt van hout, die de vorm van de typische Hawaiiaanse schuur imiteert, zorgt ervoor dat u en uw gezin van leuke momenten kunnen genieten. Uitgerust met bordspellen zoals tafelvoetbal en televisie, kunt u zich buiten vermaken terwijl u de lunch bereidt op een gas- of elektrische bakplaat. Houd er rekening mee dat deze ruimte gemeenschappelijk is met de rest van de accommodaties die u niet heeft gecontracteerd. Wees verantwoordelijk in het gebruik en de bezetting hiervan.

RONDOM

Naast de privéomgeving waarvan u zult genieten, kunt u fiets- of wandelroutes nemen naar Barranco Blanco, een kleine rivierroute die naar een prachtige natuurlijke lagune leidt. Hoewel u hiervoor met de auto of fiets moet reizen (als u fit bent), vindt u El Refugio de Juanar op de weg die u naar Marbella brengt. Een natuurlijke omgeving die je meeneemt naar een van de mooiste natuurlijke uitkijkpunten in de provincie Malaga, waardoor je aan het einde van de tour een prachtig uitzicht hebt op de kust van Malaga en het hele Mijas-gebergte.

Het feit dat het zich in een natuurlijk complex bevindt, betekent niet dat het ver van de stedelijke centra ligt. In slechts 15 minuten met de auto kunt u uw dagelijkse taken uitvoeren in de prachtige stad Coín, met lokale vrijetijds-, restaurant- en voedingsbedrijven die dat graag doen. helpen u de hele dag door, al raden wij u wel aan om vóór uw aankomst uw boodschappen te doen bij de verschillende supermarkten in de omgeving.

DE ACCOMMODATIES

De accommodaties in dit complex, bestaande uit 4, bevinden zich in een gebouw dat opgaat in de omgeving, met een puntdak en een fantastische veranda (waar elk appartement een semi-privé rustruimte heeft). U zult genieten van kwaliteiten die aansluiten bij de omgeving. . De appartementen zijn verdeeld in twee ruimtes, waarbij een gemeenschappelijke binnenpatio op de zwakste herfst- of winterdagen dienst doet als lunch- of rustruimte.

Met in totaal vier appartementen, allemaal onderscheiden door cijfers, bieden ze algemene kenmerken: airconditioning in de hele accommodatie of in bijna alle kamers, ingerichte keukens, badkamers met douche of bad, woonkamer en comfortabele bedden.

Twee van de vier appartementen hebben directe toegang tot de veranda aan de voorzijde van de accommodatie en hebben allemaal een eigen internetverbinding. Het is dus mogelijk dat elk appartement verschillende verbindingssnelheden heeft.

Bekijk de foto's van elke advertentie zorgvuldig en als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met het bureau om deze op te lossen. U heeft ook de mogelijkheid om meer dan één appartement te huren als er bezettingsbehoeften nodig zijn. Neem gerust contact met ons op.

Noch Holiday Homes, noch de eigenaar kunnen verantwoordelijk worden gehouden voor mogelijke beperkingen in de watervoorziening en de gevolgen daarvan voor het verblijf van de reiziger, zolang deze door de bevoegde autoriteiten zijn uitgevaardigd en verplicht zijn.
Om deze mogelijke ongemakken tijdens uw verblijf te beperken, raden wij u aan een reisverzekering af te sluiten.




De villa in Coín heeft 3 slaapkamer(s) en is geschikt voor 6 personen.
Gezellige en volledig uitgeruste accommodatie van 85 m², met uitzicht op de bergen en het meer.
Het ligt op 50 m van het meer 'Lagoprivate', 3 km van de rivier 'Barranco Blanco', 7 km van het restaurant 'Negocios local', 7 km van de stad 'Coin', 7 km van de golfbaan 'Alhaurin Golf ', 7 km van de supermarkt 'Varios supermarkt', 10 km van de stad 'Alhaurin el Grande', 10 km van het natuurpark 'Refugio de Juanar', 15 km van de golfbaan 'Lauro Golf', 20 km van de zandstrand 'Fuengirola stranden, 20 km van het waterpark 'Aquamijas', 30 km van de stad 'Marbella', 30 km van het zandstrand 'Playas de Marbella', 30 km van de luchthaven 'Málaga International Airport, AGP', 36 km van het treinstation 'Estacion de tren AVE - Maria Zambrano', 36 km van het busstation 'Estacion de bussen Malaga', 65 km van het pretpark 'Caminito del Rey', 190 km van de skipiste 'Sierra Nevada , Granada' en is gelegen in een ideaal gebied voor kinderen en omgeven door bos..Het heeft een tuin, tuinmeubilair, omheind perceel, barbecue, open haard, strijkijzer, internettoegang (Wi-Fi), haardroger, paddle-tennisbaan, jacuzzi, warmtepompverwarming, airconditioning in de hele accommodatie, gemeenschappelijk zwembad, openluchtparkeerplaats aldaar, gebouw, 2 televisies.
De open keuken met gasfornuis is uitgerust met een koelkast, magnetron, oven, vriezer, wasmachine, droger, vaatwasser, serviesgoed/bestek, keukengerei, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en sapcentrifuge.

Houd er rekening mee dat u voor een verblijf in deze accommodatie een borg moet inhouden of betalen voordat u de sleutels overhandigt.
De borg wordt na uw verblijf vrijgegeven of terugbetaald...

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 85 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 2 tweepersoonsbedden
  • Babybed indien beschikbaar (inclusief in de prijs)

Sanitair

  • 1 badkamer
  • 1 douche

Keuken

  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Koffiezetapparaat
  • Waterkoker

Installatie / materiaal

  • Verwarming (inclusief in de prijs)
  • Wasmachine
  • Droogmachine
  • Televisie
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)
  • Openhaard

Beschrijving buitenkant

  • terras
  • omheinde tuin
  • 2 Buiten parkeerplaatsen (inclusief in de prijs)
  • Zwembad (inclusief in de prijs)
  • barbecue
  • Tuinmeubilair

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht met credit card) : 700€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : CRMA02460
  • Airconditioning
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 85 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 2 tweepersoonsbedden
  • Babybed indien beschikbaar (inclusief in de prijs)

Sanitair

  • 1 badkamer
  • 1 douche

Keuken

  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Koffiezetapparaat
  • Waterkoker

Installatie / materiaal

  • Verwarming (inclusief in de prijs)
  • Wasmachine
  • Droogmachine
  • Televisie
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)
  • Openhaard

Beschrijving buitenkant

  • terras
  • omheinde tuin
  • 2 Buiten parkeerplaatsen (inclusief in de prijs)
  • Zwembad (inclusief in de prijs)
  • barbecue
  • Tuinmeubilair

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht met credit card) : 700€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : CRMA02460

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata