Icône Carte de France

Résidence Villa Francia

Cannes la Bocca - Alpes Maritimes (Frankrijk)
réf: 940455L
codeTo: LBC10159
  • Appartement - 4 personen
  • Résidence Villa Francia

3 kamers - 2 slaapkamers - 50 m²

réf: 940455L
codeTo: LBC10159
  • Zwembad

  • Zeezicht

  • Televisie

Vakantiewoning Cannes la Bocca - Résidence Villa Francia - Appartement - 4 personen - 50 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Cannes la Bocca - Résidence Villa Francia - Appartement - 4 personen - 50 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Cannes la Bocca - Résidence Villa Francia - Appartement - 4 personen - 50 m² - Foto Nr.3
  • Flexibele annulering
  • Uitgebreide annuleringsverzekering COVID-19

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 940455L
codeTo: LBC10159
  • Appartement - 4 personen
  • Résidence Villa Francia
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 50 m²
  • 2 badkamer - 1 douche - 1 badkuip - 1 toilet - Föhn
  • Zwembad
  • Zwembad - Zeezicht - Televisie - terras
Résidence Villa Francia Naamen van de accommodatien-Cannes la Bocca

Subliem appartement met twee slaapkamers en twee badkamers met spectaculair terras met uitzicht over de baai van Cannes en de heuvels van het Esterel

Ruimte

Dit ruime appartement met twee slaapkamers is gelegen in de beveiligde en luxe Pierre & Vacances residentie in het Le Francia gebouw, gelegen op een heuvel net boven Cannes met een adembenemend uitzicht over de baai van Cannes en de Esterel heuvels.

Deze flat bestaat uit:
- een ruime en lichte woonkamer met een comfortabel terras waar je kunt genieten van een goede maaltijd
- een eethoek tussen de woonkamer en de keuken
- Open keuken volledig uitgerust met vaatwasser, koffiezetapparaat, oven, magnetron, koelkast, recyclingsysteem.
- Slaapkamer 1: tweepersoonsbed (140X200CM) met kleerhangers en opbergruimte (ventilator aanwezig)
- Slaapkamer 2: 2 eenpersoonsbedden (90X200CM) met opbergruimte boven de bedden
- Badkamer 1: douche, toilet
- Badkamer 2: bad, haardroger

Het gebouw heeft een tennisbaan die je vrij kunt gebruiken als je dat wilt. Om een baan te reserveren, moet je naar de receptie gaan en de beschikbaarheid controleren.

Hier heb je ook toegang tot twee zwembaden! Het eerste ligt net onder de flat en is gereserveerd voor jouw gebouw. Het tweede zwembad is echter een overloopzwembad met een prachtig uitzicht op zee, zoals je op de foto's kunt zien. Direct naast dit zwembad heb je een restaurant en bar, waar je van harte welkom bent.
(Restaurant en bar geopend van 10.00 tot 23.00 uur).

Er is ook een kleine mini-markt in de residentie waar je gebruik van kunt maken tijdens je verblijf.

Wasfaciliteiten zijn ook beschikbaar (tegen extra kosten).

Dit appartement heeft een eigen parkeerplaats buiten.

Toegang

Je hebt toegang tot de hele flat.

Interactie

Dominique is degene die je welkom heet! Ze zal je de flat laten zien, je de sleutels geven, je alles uitleggen over de flat en de omgeving en je gedurende je hele verblijf helpen als je de kwaliteit van je verblijf wilt garanderen.

Omgeving

Deze flat ligt in een woonwijk waar de natuur en de stad elkaar ontmoeten. Je kunt genieten van de rust en veiligheid van deze wijk, terwijl je toch binnen handbereik van het centrum bent.

Restaurants in de buurt: Plage des Sports, Boulevard du Midi Louise Moreau, 06400 Cannes (700 meter)
Levensmiddelenwinkel: Leader Price, 100 Rue Georges Clemenceau, 06400 Cannes (1,3 km afstand)
Strand: Plage du Midi, Cannes (1,2 km afstand)

Opmerkingen

Dit appartement heeft converteerbare airconditioning in de woonkamer, maar niet in de slaapkamers. Het is echter gemakkelijk om koel te blijven als je de deuren openhoudt!

De toegang tot de flat heeft trappen, dus het kan moeilijk zijn als je slecht ter been bent.

Om toegang te krijgen tot het zwembad heb je om veiligheidsredenen een polsbandje nodig. Als je er een verliest, wordt er 50 euro van je borg afgetrokken.
Bij aankomst krijg je 4 polsbandjes.

Het restaurant is geopend van april tot oktober.

Zwembad:
Er is een verplicht gevoel van circulatie en sanitaire voorzieningen voor en na het gebruik van ligbedden en ligstoelen. Deze zijn betalend: € 5 's ochtends, € 6 's middags en € 8 voor de hele dag.

- Het Van Gogh zwembad is alleen toegankelijk voor lokale eigenaren en huurders. Een geweldige plek om te verblijven
- Sinds 1 juli is de supermarkt elke dag geopend van 8.00 tot 12.00 uur en van 17.00 tot 20.00 uur.


Leefregels van het Van Gogh mede-eigendom
Door elke huurder te ondertekenen document

1 Aan de seizoenshuurders wordt bij aankomst een borgsom van € 250 gevraagd, die niet kan worden teruggegeven in geval van niet-naleving van een of meer van deze regels tijdens hun verblijf door u of de vaak verantwoordelijke buddy zoo. In het geval van een bewezen overtreding van deze regels zal dit bedrag door het Syndicaat van de rekening van de eigenaar worden afgeschreven, die vervolgens de borg zal inhouden.
2 - Verkeersroutes en parkeerplaatsen: A) Parkeren is verboden onder het voorportaal. B) Op de binnenplaats van de receptie is parkeren slechts toegestaan gedurende 15 minuten. C) Verkeer en manoeuvreren op de parkeerplaatsen worden niet geregeld door de verkeersregels. D) Snelheid en richting van het verkeer worden geregeld door bestaande borden, die moeten worden gerespecteerd. In parkeergarages is het verboden om de motor te laten draaien wanneer deze stilstaat. F) Bij elk incident of schade worden de reparatiekosten terugbetaald. G) Een voertuig mag slechts één parkeerplaats innemen.
3 Toegang: A) Toegang is alleen toegestaan voor bewoners, personeel dat in de residentie werkt, de gebouwbeheerder en geregistreerde en beursgenoteerde bedrijven. B) Codes mogen in geen geval worden doorgegeven.
4 De appartementen : A) Ze zijn ontworpen voor een specifiek aantal personen. B) Om veiligheidsredenen eisen verzekeringsmaatschappijen dat dit aantal gerespecteerd wordt. C) Het is verboden om wasgoed op te hangen aan ramen of balkonrails, in het bijzonder strandlakens: gebruik de stangen die aan de loggamuren zijn bevestigd en die hiervoor bestemd zijn. D) Meld eventuele lekkages, defecten of schade die u opmerkt in uw appartement. E) Alle gasapparaten zijn ten strengste verboden.
5) Kinderen: mogen niet zonder toezicht achtergelaten worden.
6 Huisdieren: A) Alleen honden en katten zijn toegestaan in de residentie. B) Ze moeten aangelijnd zijn, zelfs op de begane grond, om de veiligheid en gemoedsrust van de buren te garanderen. C) Je moet hun uitwerpselen opruimen en ervoor zorgen dat ze de rust van de residentie respecteren. D) U mag uw honden niet alleen laten in de flats, omdat ze in uw afwezigheid zullen blaffen en de buren zullen storen.
7 Hygiëne en netheid: a) Gebruik de vuilnisbakken en respecteer de selectieve sortering. B) De locatie van de vuilnisbakken staat aangegeven op de plattegrond die u is overhandigd en op de plattegrond die bij de receptie hangt. C) Het is verboden om vuilniszakken of afval op de overloop te zetten, zelfs tijdelijk, om de verspreiding van knaagdieren of schadelijke insecten, geuren en ook om esthetische redenen te voorkomen. D) Gemeenschappelijke ruimtes (gangen, trappen, liften, parkeerplaatsen, enz.) moeten schoon worden gehouden. E) Papier, verpakkingen en sigarettenpeuken moeten in de daarvoor bestemde bakken en asbakken worden gedeponeerd.
8 Respect voor anderen: A) Het is verboden om te spugen of te urineren in gemeenschappelijke ruimtes. B) Religieuze evenementen zijn ten strengste verboden, zowel op de terrassen als in de gemeenschappelijke ruimtes. C) Alle activiteiten die geuren of rook produceren zijn verboden. D) Balspelen zijn verboden buiten de daarvoor bestemde speelruimte. D) Elk lawaai of elke verstoring van welke aard dan ook die de rust van de bewoners verstoort, is ten strengste verboden, zelfs als dit binnen in de appartementen plaatsvindt. E) Het gebruik van drugs is verboden in de hele residentie. F) Het is verboden om alcohol te nuttigen in de gemeenschappelijke ruimtes. G) Bewoners moeten erop letten om lawaai dat uit de appartementen komt (tv, muziek) te beperken, vooral op terrassen en balkons, en om eigendommen uit de weg te houden. I) Langdurige samenscholingen in gemeenschappelijke ruimtes op late uren zijn verboden. J) Wij vragen u de leefregels in uw woning te respecteren voor uw eigen comfort en dat van uw buren.
9) Bouwwerkzaamheden: Bouwwerkzaamheden die lawaai veroorzaken zijn verboden in juli en augustus.
10 Verantwoordelijkheid: A) Je bent verantwoordelijk voor de mensen die je vergezellen en voor hun gedrag. B) U bent ook verantwoordelijk voor uw gasten en huurders. C) Elke verstoring die de veiligheid of gemoedsrust kan beïnvloeden moet worden gemeld aan het beveiligingspersoneel op ............................
11 Bezwaar van welke aard dan ook : A) Geen enkele mede-eigenaar, werknemer of bewoner van het gebouw mag de ingangen, vestibules, gangen, bordessen, trappen, binnenplaatsen en andere gemeenschappelijke ruimten bezwaren of toestaan dat er iets op de gemeenschappelijke ruimten achterblijft. B) In geen geval mogen de gangen worden gebruikt als garages voor fietsen, motoren of kinderwagens. C) Het is ten strengste verboden om puin en grote voorwerpen op de parkeerplaatsen te deponeren; deze moeten naar de vuilnisophaaldienst worden gebracht of op uw verzoek door ALLO MAIRIE worden verwijderd.



Topcriteria

  • Airconditioning
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 50 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Verdieping in het huis : 1

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar

Sanitair

  • 2 badkamer
  • 1 douche
  • 1 badkuip
  • 1 toilet
  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Koffiezetapparaat

Installatie / materiaal

  • Televisie
  • Ljzer
  • Fan
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Zeezicht
  • terras
  • 1 Parkeerplaats buiten
  • Zwembad
  • tennisbaan

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (verplicht) : 85.0€
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht) : 400.0€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : 06029020728AK
  • niet-rokers woning
  • Airconditioning
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 50 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Verdieping in het huis : 1

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar

Sanitair

  • 2 badkamer
  • 1 douche
  • 1 badkuip
  • 1 toilet
  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Koffiezetapparaat

Installatie / materiaal

  • Televisie
  • Ljzer
  • Fan
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Zeezicht
  • terras
  • 1 Parkeerplaats buiten
  • Zwembad
  • tennisbaan

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (verplicht) : 85.0€
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht) : 400.0€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : 06029020728AK
  • niet-rokers woning

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata