Icône Carte de France

FAMILY SUITE IN TUSCANY - RENT 4PL

Palaia - Pise (Italië)
réf: 924664L
codeTo: 1245
  • Huis - 4 personen
  • FAMILY SUITE IN TUSCANY - RENT 4PL

3 kamers - 2 slaapkamers

réf: 924664L
codeTo: 1245
  • Privézwembad

  • Bubbelbad

  • Televisie

Vakantiewoning Palaia - FAMILY SUITE IN TUSCANY - RENT 4PL - Huis - 4 personen - Foto Nr.1
Vakantiewoning Palaia - FAMILY SUITE IN TUSCANY - RENT 4PL - Huis - 4 personen - Foto Nr.2Vakantiewoning Palaia - FAMILY SUITE IN TUSCANY - RENT 4PL - Huis - 4 personen - Foto Nr.3
  • Flexibele annulering
  • Uitgebreide annuleringsverzekering COVID-19

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 924664L
codeTo: 1245
  • Huis - 4 personen
  • FAMILY SUITE IN TUSCANY - RENT 4PL
  • 3 kamers - 2 slaapkamers
  • 1 badkamer - 1 douche - 1 toilet - Föhn
  • Zwembad
  • Privézwembad - Bubbelbad - Televisie - terras
FAMILY SUITE IN TUSCANY - RENT 4PL Naamen van de accommodatien-Palaia

Prachtige Familie Suites in Toscane tussen Pisa en Florence - 2 kamers 4pl
Dimora San Jacopo - dat is de naam van het huis: privé structuur (alleen verhuur). Een unieke plek tussen heden en verleden, waar je kunt genieten van sterke emoties in het comfort van je eigen huis. De "Dimora San Jacopo" ligt vlakbij de belangrijkste steden van Toscane en in deze versie van de Family Suite kunnen 4 personen verblijven in een ruime en exclusieve flat. De huurprijs is inclusief het verbruik van elektriciteit, gas en water.
Huurbasis: Compleet huis of appartement
Aantal slaapkamers: 2; Aantal andere slaapkamers met bedden: 0
Toeristenbelasting van EUR 1 per volwassene per dag kan in rekening worden gebracht op het moment van boeking. Als dit niet is gedekt, moet het bij aankomst aan de gastheer worden betaald.
Dimora San Jacopo is een heerlijke vakantie "binnen je eigen muren" in Toscane, weg van de drukte, met alle comfort en vrijheid die je wenst.
La Casale bestaat uit verschillende en exclusieve charmante huizen, elke familie suite uitgerust met een badkamer met regendouche en hoffelijkheid set voor uw aankomst, is geschikt voor maximaal 4 personen in twee ruime tweepersoons slaapkamers met eigen badkamer.
Dit zijn lichte huizen, voorzien van alle moderne gemakken zoals: Satelliet-tv met 42-inch LCD-scherm in de woonkamer en 38-inch in de grote slaapkamer, gratis Wi-Fi, airconditioning in elke slaapkamer, volledige keuken met alle apparatuur en een eigen badkamer. inbraakalarmsysteem.
De kamers bieden de typische sfeer van Toscaanse boerderijen, met terracotta vloeren, balkenplafond, met de hand versierde muren, een rustieke open haard, een buitenpergola en een exclusieve tuin. Elk detail is zorgvuldig gekozen, net als de landelijke chique meubels en inrichting in de verschillende kamers. De totale oppervlakte is ongeveer 90 vierkante meter en is inclusief een van de twee aangrenzende wooneenheden met eigen ingang.
Dimora San Jacopo ligt op korte afstand van zowel Pisa (minder dan 40 minuten van de luchthaven Galilei) als Florence (minder dan een uur rijden) en staat op de heuvel San Jacopo in het hart van de Toscaanse Valdera.
Omheind terrein - Hoogte boven zeeniveau: 53 m.
Het eigendom is omringd door twee hectare omheind park met olijfbomen op het grasveld, met een volledig uitgeruste barbecueplaats, en heeft een privé-parkeerplaats met een overdekte pergola, afgesloten door een geautomatiseerde hoofdpoort.
Rondom hangt de geur van rozen uit de tuinen, met een prachtig overloopzwembad waar je de zon onder kunt zien gaan en je welzijn en energie kunt hervinden in nauw contact met de natuur.
Dimora San Jacopo kan ook het vertrekpunt zijn om de belangrijkste kunststeden van Toscane te ontdekken, zoals Pisa (36 km), Lucca (38 km), Florence (64 km), Volterra (36 km), Siena (80 km), om te fietsen, voor excursies op de legendarische Vespa, of voor wijn- en gastronomische proeverijen van wijnen, oliën, kazen, truffels en andere typische lokale producten. Dimora San Jacopo is ook een magische plek voor symbolische bruiloften, met een breed scala aan mogelijkheden voor aperitieven, banketten en het aansnijden van de taart. Extra - privégebruik van het mini-jacuzzi thermaal zwembad.
Het terrein: ongeveer 800 vierkante meter park omringt het landhuis, beschermd door de uitgestrekte olijfgaard van het landgoed (ongeveer 2 hectare omheind), die volledig beplant is met gazons en perfect begaanbaar is.
In de prachtige, goed onderhouden tuin, verrijkt met talrijke mediterrane soorten, omzomen laurierbomen, arbutus, lavendelstruiken, rozemarijn en rozen de interne paden, afgewisseld met een jonge verzameling cipressen en talrijke bomen zoals eiken, Turkse eiken en magnolia's die de laan afbakenen De ingang en het zwembad worden omlijst door comfortabele ruimtes die zijn uitgerust om buiten te verblijven: een pergola met banken en twee eethoeken naast de openslaande deuren van de boerderij.
Het landgoed heeft een grote overdekte parkeerplaats net voorbij de toegangspoort. In de olijfgaard van het landgoed, bereikbaar via een trap vlakbij de parkeerplaats, bevinden zich een boogschietbaan en een kiosk met tafeltennis, tafelvoetbal, schommel en glijbaan voor kinderen.
Het zwembad: in een gedeelte van de tuin dat uitkijkt over een open, panoramisch landschap ligt het prachtige nieuw gebouwde overloopzwembad, ongeveer 20 m van het landhuis en bereikbaar via een licht hellend geplaveid pad. Het zwembad, vergezeld van een spectaculaire Romeinse trap met 5 treden, meet 6 x 14 m en heeft een diepte die oploopt van 1,30 tot 2,70 m.
De rand is gemaakt van terracotta en bedekt met zandkleurige tegels.
Rondom bevindt zich het solarium, een groot terracotta oppervlak met comfortabele ligstoelen om te ontspannen in de zon. In dit gedeelte is er een douche met warm en koud water en een houten gazebo met tafel en fauteuils.
Het zwembad is gedesinfecteerd met zout en kan ook 's nachts gebruikt worden dankzij de verlichting binnen en buiten het zwembad. Het is beschikbaar van de laatste zaterdag van april tot de eerste zaterdag van oktober.
Omgeving Toscane: het landgoed bevindt zich in de Colline Pisane, een heuvelachtig gebied rijk aan eikenbossen en beplant met wijnstokken en olijfbomen dat zich ontwikkelt in het centrum van Toscane, in het zuidoostelijke gebied van Pontedera en op de grens met Volterra en met het Alta Valdera park. Het gebied, dat van groot natuurlijk belang is, is bezaaid met talrijke dorpen die rijk zijn aan opmerkelijke historische en architectonische getuigenissen. Het dorp Palaia, van oude etruskische oorsprong, op ongeveer 7 km. van het landhuis, bewaart gebouwen en kerken van groot artistiek belang en een kostbare parochiekerk uit 1200, gelegen op een voorgebergte dat een schitterend panorama biedt dat zich uitstrekt van het Florentijnse gebied tot Volterra, en verder door de hoge Valdera tot aan Pisa en het kustgebied. Het gebied biedt een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten: natuurliefhebbers en sportievelingen kunnen gebruik maken van de lange wandel- en mountainbikeroutes, paardrijden over de landweggetjes (in Treggiaia, op ongeveer 4 km afstand, bevindt zich manege Lo Scoiattolo), of golfen op de banen van San Miniato (9 holes), op ongeveer 26 km afstand, of Castelfalfi, op ongeveer 20 km afstand, met een 18-holes baan plus putting green en oefenbunker. Wellnessliefhebbers kunnen profiteren van de prestigieuze thermale baden in de omgeving, met die in Casciana en Uliveto op slechts een paar kilometer van het pand. In Pontedera, op ongeveer 10 km afstand, waar je alle diensten en winkels vindt die je nodig hebt (hoewel de stad Forcoli op slechts anderhalve kilometer afstand ligt om te winkelen), vind je het wereldberoemde Piaggio Museum, waar de hele parade van historische Vespa's te zien is. Bovendien zal de ligging van het landhuis van onschatbare waarde blijken te zijn voor het maken van vele culturele routes van topklasse: de belangrijkste toscaanse kunststeden, zoals Volterra, San Gimignano, Pisa, Florence, Lucca en Siena, de etruskische kust, langs de regio Livorno, met zijn schitterende stranden en zeer schone zee, of de bekende steden van de Versilia (Zie in: Toscane om ons heen). Op enkele kilometers afstand vindt het beroemde muzikale evenement plaats in het Teatro Del Silenzio, een natuurlijk amfitheater middenin de schitterende omgeving van de heuvels van Lajatico dat elk jaar onder leiding van tenor Andrea Bocelli grote emoties biedt met zijn concerten. Bovendien bereik je in enkele minuten de prestigieuze thermale baden van Casciana Terme en Uliveto, voor een exclusieve en regenererende ervaring in naam van welzijn en schoonheid. Andere sterke punten van de woning zijn de nabijheid van de belangrijkste luchthavens in de omgeving (Pisa en Florence), de nabijheid van de steden Forcoli (op 1,5 km afstand) en Palaia voor de dagelijkse boodschappen, en een uitstekende pizzeria op slechts 400 m van de woning.
De woning is zowel vanuit het noorden als het zuiden gemakkelijk bereikbaar via de Autostrada del Sole en de snelweg tussen Florence, Pisa en Livorno (S.g.c. Fi-Pi-Li), met de afslag Pontedera op ongeveer 10 km van de woning.
De luchthavens van de regio zijn vlakbij: de internationale luchthaven van Pisa (35 km) kan in 30 minuten bereikt worden, terwijl de internationale luchthaven van Florence op ongeveer 64 km afstand ligt. Bovendien, voor degenen die met de trein willen reizen, heeft Pontedera een belangrijk treinstation op ongeveer 13 km afstand, met directe verbindingen naar Florence en Pisa.
WiFi is gratis beschikbaar tijdens je verblijf.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Privézwembad
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Aantal verdiepingen gebouw : 1
  • Eetkamer
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 1 tweepersoonsbed

Sanitair

  • 1 badkamer
  • 1 douche
  • 1 toilet
  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis
  • Koffiezetapparaat

Installatie / materiaal

  • Verwarming
  • Wasmachine
  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Dvd-speler
  • Stereotoren
  • Ljzer
  • Fan
  • Airconditioning
  • Openhaard

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • Balkon
  • terras
  • 1 overdekte parkeerplaats
  • Privézwembad
  • barbecue
  • spelletjes/ tuin
  • ligstoelen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Bubbelbad
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 40€ per dier (Max. 1)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht) : 300€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : 050024LTI0045
  • niet-rokers woning

Activiteiten

  • mountainbike
  • fitnesszaal
  • Airconditioning
  • Privézwembad
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Aantal verdiepingen gebouw : 1
  • Eetkamer
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 1 tweepersoonsbed

Sanitair

  • 1 badkamer
  • 1 douche
  • 1 toilet
  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis
  • Koffiezetapparaat

Installatie / materiaal

  • Verwarming
  • Wasmachine
  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Dvd-speler
  • Stereotoren
  • Ljzer
  • Fan
  • Airconditioning
  • Openhaard

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • Balkon
  • terras
  • 1 overdekte parkeerplaats
  • Privézwembad
  • barbecue
  • spelletjes/ tuin
  • ligstoelen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Bubbelbad
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 40€ per dier (Max. 1)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht) : 300€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : 050024LTI0045
  • niet-rokers woning

Activiteiten

  • mountainbike
  • fitnesszaal

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata