Icône Carte de France

Casa - 15 personas

Le Tronchet - Ille et Vilaine (Frankrijk)
réf: 923480L
codeTo: 1388
  • Huis - 15 personen
  • Casa - 15 personas

7 kamers - 6 slaapkamers - 350 m²

réf: 923480L
codeTo: 1388
  • Zwembad

  • Privézwembad

  • Bubbelbad

Vakantiewoning Le Tronchet - Casa - 15 personas - Huis - 15 personen - 350 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Le Tronchet - Casa - 15 personas - Huis - 15 personen - 350 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Le Tronchet - Casa - 15 personas - Huis - 15 personen - 350 m² - Foto Nr.3
  • Flexibele annulering
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 923480L
codeTo: 1388
  • Huis - 15 personen
  • LA VILLA DU GOLF - avec piscine couverte chauffée et jacuzzi
  • 7 kamers - 6 slaapkamers - 350 m²
  • 5 douches - 1 badkuip - 5 toilets - Föhn
  • Zwembad
  • Zwembad - Privézwembad - Bubbelbad - Televisie
LA VILLA DU GOLF - avec piscine couverte chauffée et jacuzzi Naamen van de accommodatien-Le Tronchet

Op zoek naar een uitzonderlijke omgeving voor je volgende vakantie of verlengd weekend, een speciale gelegenheid met familie of vrienden, een golfwedstrijd of een bedrijfsseminarie? Deze prachtige traditionele boerderij is liefdevol gerenoveerd en ingericht voor het comfort van uw groep. Het huis ligt in een rustige omgeving van fantastische natuur en bos, midden in de golfbaan van Saint-Malo (Le Tronchet).
Met een oppervlakte van 350 m² (woonoppervlakte 250m2 + zwembadoppervlakte 100m2), vind je hier alles wat je nodig hebt en een uitzonderlijke locatie voor een onvergetelijk verblijf. Een zeer grote tuin met bomen (3800 m²), twee terrassen, een Weber gasbarbecue, een nieuwe, volledig uitgeruste keuken, speeltoestellen voor kinderen (trampoline, schommel, pingpongtafel, petanqueterrein, sjoelbak, enz.)
Eindschoonmaak, lakens, handdoeken en wifi (glasvezel) zijn inbegrepen in de huurprijs.

Zeer comfortabel voor 15 personen (6 slaapkamers, 5 badkamers) dankzij de grootte en de vele ruimtes. Of u nu een golfer bent of niet, deze plek zal alle leden van uw groep, jong of oud, plezieren. Let op: 4 slaapkamers voor volwassenen (8 volwassenen) + 2 slaapkamers voor kinderen (met eenpersoonsbedden of stapelbedden, 6 kinderen in totaal) + 1 extra slaapbank.

De faciliteiten zijn talrijk en van hoog niveau: overdekt zwembad dat het hele jaar door verwarmd is, jacuzzi, grote tuin met 6-persoons schommel, tafeltennis, tafelvoetbal, speelhal, petanqueterrein... wat wil je nog meer? Weer of geen weer, hier is altijd wat te doen.

Ter plaatse word je verwelkomd door het Cocoonr team, het agentschap dat gespecialiseerd is in "ready-to-live-in" verhuur. Zij hebben je verblijf voorbereid en staan de hele tijd voor je klaar om je te helpen er optimaal van te genieten.

OPGELET: Villa du Golf is de ideale verblijfplaats voor families en vriendengroepen die de site en de omgeving respecteren. We accepteren geen groepen die op zoek zijn naar een plek om te feesten. Golf du Tronchet is een vredige plek waar onze klanten op zoek zijn naar rust. Eventuele feestelijke uitspattingen worden onmiddellijk aan ons gemeld, niet getolereerd en bestraft. Houd er rekening mee dat het huis is uitgerust met een geluidsmelder. De buren zijn ook aanwezig en kunnen ingrijpen bij eventuele overlast. Feestgangers, wegwezen.

LOCATIE - TOEGANG
Gelegen in het midden van de golfbaan Saint-Malo-Le Tronchet, is dit een ideale locatie in Noord-Bretagne: op 20 minuten van Saint-Malo en Dinard, op 15 minuten van Dinan en op 40 minuten van Rennes en Mont Saint Michel, kunt u de Bretonse regio verkennen en enkele van de beroemdste pareltjes ontdekken. Ter plaatse heb je een auto nodig, maar er zijn verschillende treinstations in de buurt als je vrienden of familie moet meenemen: Dol de Bretagne ligt op 10 minuten afstand, Saint-Malo (25 minuten), Rennes (45 minuten). Alle winkels zijn op minder dan 5 kilometer afstand (supermarkt, bakker, visboer, delicatessenwinkel, tijdschriftenhandel, tabakswinkel, restaurants) in Miniac-Morvan. Zomermarkt van april tot september op woensdagavond. Er zijn ook twee uitstekende restaurants in de buurt, waaronder "Les Jardins de l'Abbaye" en het restaurant van het Saint-Malo Golf Resort.

HET HUIS - INDELING EN FACILITEITEN
Het huis, dat aan alle kanten open is naar het omliggende platteland, baadt in het licht. Het is zorgvuldig gerenoveerd door de eigenaars in 2021-2022 om je uitzonderlijk comfort te bieden, met een verwarmd binnenzwembad en jacuzzi. Neem een korte rondleiding, aan te vullen door onze virtuele tour te zien op de advertentie.

Alle woonkamers bevinden zich op tuinniveau.

Een grote, lichte en luchtige hal met meterkast en apart toilet.

Aan je linkerhand is de grote woonkamer (35m²), bereikbaar via een kleine trap. Het is een warme, lichte kamer, open naar het omliggende platteland, met een prachtig uitzicht op de golfbaan (green van hole 6, de beroemde 'signature hole' van Le Tronchet) door de vaste erker. Het uitzicht is betoverend! De lounge heeft twee 3-zitsbanken, poefs en fauteuils, een salontafel, een grote flatscreentelevisie, Wi-Fi-internettoegang en een tafelvoetbaltafel van echte kwaliteit voor de actievere spelers! Het is een grote, gezellige ruimte. Er is ook een Bluetooth-luidspreker beschikbaar.

Rechts van de inkomhal bevindt zich de leefruimte (50 m²) met een mooie keuken van topkwaliteit met een gezellig eiland, die uitgeeft op een grote eetkamer met open haard (12 tot 15 personen). De keuken is volledig uitgerust met veel opbergruimte: heteluchtoven, magnetron, 4-pits inductiekookplaat, koelkast met groot vriesvak, vaatwasser (verhoogd) en alle kleine apparaten die je nodig hebt: filterkoffiezetapparaat, Nespresso capsule koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster, citruspers, pannenkoekenzetapparaat, mixer .... om heerlijke maaltijden voor je geliefden in elkaar te flansen. Er is voldoende servies om maaltijden te bereiden en te serveren, evenals potten en pannen. Zorgvuldig geselecteerd servies en bestek is natuurlijk aanwezig in meer dan voldoende hoeveelheid voor al je gasten. ... je hoeft niets tekort te komen om een heerlijke tijd te hebben!

Vanuit de keuken heb je toegang tot een hal met een grote kast met opbergruimte voor je boodschappen en een tweede koelkast met vriesruimte. Handig voor grote groepen en ideaal om drankjes koel te houden! Deze gang leidt ook naar een badkamer met een jetdouche, wastafel en toilet. Deze badkamer grenst aan het kindergedeelte. Een lounge/gameruimte met een flatscreentelevisie en een ongelooflijke echte arcadehal die gratis toegang biedt tot meer dan 1500 videogames. Voor de nostalgici zijn er Pac Man, Space Invader en Street Fighter, om er maar een paar te noemen. Een paar boeken en bordspellen zijn ter beschikking gesteld door de eigenaren, dus zorg er goed voor!

De wasruimte grenst aan de kinderlounge. Er staat een wasmachine, wasdroger, strijkplank en strijkijzer, die je natuurlijk allemaal gratis mag gebruiken. Deze apparatuur is recent (aangeschaft in 2022).

DE SLAAPKAMERS (eerste verdieping)

Op de eerste verdieping biedt het huis 6 slaapkamers verdeeld over drie aparte slaapgedeeltes, die de privacy van de bewoners waarborgen.

Linkervleugel: twee grote, rustige suites, de ene met een tweepersoonsbed van 160x200, de andere met bedden van 180x200 (of 2 bedden van 90x200) (+ een kinderbed), elk met een eigen badkamer (met douche) en apart toilet.

Middengedeelte: dit gedeelte heeft drie slaapkamers en twee badkamers: een grote tweepersoonskamer met een bed van 180x200 (of twee bedden van 90x200), een kleine slaapkamer met twee stapelbedden (90x190) en een tweepersoonskamer met een bed van 180x200 (of twee bedden van 90x200) en een eigen doucheruimte. Een badkamer met bad en luiertafel is ook ideaal voor gezinnen.

Rechtervleugel: Boven de speelkamer/kinderkamer is een kleine slaapzaal die plaats biedt aan vier personen in twee eenpersoonsbedden (80x200) en twee stapelbedden (80x180). Perfect voor oudere kinderen en tieners die hun onafhankelijkheid willen. In de speelkamer kan een extra slaapbank worden gebruikt door 1 of zelfs 2 personen.

Al het beddengoed is nieuw en van topklasse (Epeda, Treca...). Voor het comfort van alle gasten zijn alle bedden klaar bij aankomst in de Villa du Golf. Lakens en handdoeken van 4/5-sterren hotelkwaliteit, keukendoeken en badmatten zijn ook voorzien.

ZWEMBAD EN WELLNESSRUIMTE

Deze ruimte op tuinniveau is toegankelijk vanuit de woonkamer en vanuit verschillende andere ingangen buiten (afsluitbaar) en is de kers op de taart:
Het heeft een oppervlakte van 100m², is overdekt en biedt een prachtig uitzicht over de tuin, de golfbaan en het omliggende bos. Het heeft een zwembad van 9,5 m lang bij 4,5 m breed en tot 2 m diep, een jacuzzi voor een onvergelijkbaar moment van ontspanning voor 3 of zelfs 4 personen, en sanitair met douche en toilet. Het zwembad wordt het hele jaar door verwarmd tot tussen de 24 en 29 graden door een warmtepomp. Houd er rekening mee dat de watertemperatuur niet kan worden gegarandeerd, omdat deze sterk afhankelijk is van de weersomstandigheden buiten, die de temperatuur van het zwembad binnen kunnen beïnvloeden. De jacuzzi kan worden verwarmd tot tussen de 34 en 38 graden, zodat je er optimaal van kunt genieten. Deze faciliteiten staan tot je beschikking en we hopen dat je ervan zult genieten. Uw kinderen zijn uw verantwoordelijkheid en moeten onder toezicht staan. Als er geen ouderlijk toezicht is, moeten de toegangsdeuren tot deze ruimte te allen tijde gesloten blijven. Om hygiënische redenen en om de levensduur van ons filtersysteem te verlengen, vragen we je om altijd een douche te nemen voordat je het zwembad of de jacuzzi betreedt. Bedankt voor uw begrip. s Avonds vragen we je om het zwembad af te dekken om de watertemperatuur te behouden en condensatie in de ruimte te voorkomen.

Buitenruimtes :
Villa du Golf au Tronchet is omringd door meer dan 3.800 m² beboste buitentuinen waar u kunt genieten van fantastische momenten van rust of gezelligheid met uw geliefden, de zon achterna.
De tuinen aan weerszijden van het huis komen aan alle kanten uit op de bucolische natuurlijke omgeving van de golfbaan en de omringende bossen: meer dan 100 hectare natuur, prachtig in elk seizoen. Het hele jaar door vind je hier een oase van rust midden in de natuur. Van de lente tot de herfst kun je genieten van de veranderende kleuren van de bomen en bloemen.

Buiten is er van alles te doen voor jong en oud: schommel met zes zitplaatsen en glijbaan, Weber gasbarbecue, tafeltennis, petanqueterrein, buitenlounge, eettafel buiten, sjoelbak...

We hebben dit huis zo ingericht dat je er heerlijke momenten van gezelligheid, ontspanning of sport kunt doorbrengen! Je kunt fietsen in het bos, 's ochtends joggen, wandelen, kastanjes of paddenstoelen plukken in de herfst of vissen in de nabijgelegen vijver. Er zijn ook twee gemeentelijke tennisbanen in de buurt, met gratis toegang.

In de garage, met elektrische deur, kun je je golftassen, fietsen, scooters... veilig opbergen.
De buitenparkeerplaatsen bieden gemakkelijk plaats aan 3 voertuigen, of meer indien nodig.

Let op: Tussen maart en november zal er regelmatig een maairobot rondrijden, dag en nacht, zodat je altijd kunt genieten van een goed gemaaide tuin. Laat hem gewoon zijn werk doen en blijf uit de buurt! Er is geen gevaar voor je kinderen, want de robot kan zichzelf in veiligheid brengen.
Het enige wat we vragen is om je spullen elke avond op te bergen, zodat de robot zijn werk goed kan doen! Bedankt voor uw hulp.

De schoonmaak aan het einde van het verblijf omvat geen routinetaken zoals het schoonmaken en opruimen van de vaat, het schoonmaken van de barbecue of het buitenzetten van de vuilnisbakken. Er worden extra kosten in rekening gebracht als Cocoonr dit voor je moet doen.

WELKOM HIER THUIS, GENIET VAN LA VILLA DU GOLF AU TRONCHET.

Kosten late aankomst (van 22:00 tot 00:00): €30

Topcriteria

  • Zwembad
  • Privézwembad
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 350 m²
  • 7 kamers
  • 6 slaapkamers
  • Verdieping in het huis : 1

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 4 tweepersoonsbedden
  • 1 tweepersoons slaapbank
  • 4 stapelbedden

Sanitair

  • 5 douches
  • 1 badkuip
  • 5 toilets
  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Droogmachine
  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • TV kabel/satelliet
  • Dvd-speler
  • Stereotoren
  • Openhaard

Beschrijving buitenkant

  • terras
  • grootte van de tuin : 1 m²
  • Privézwembad
  • Zwembad
  • barbecue

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Bubbelbad
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Kosten (inclusief in de prijs)
  • Accommodatie borg (verplicht) : 1000€
  • Toeristenbelasting betaald door Locasun

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : NA
  • Zwembad
  • Privézwembad
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 350 m²
  • 7 kamers
  • 6 slaapkamers
  • Verdieping in het huis : 1

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 4 tweepersoonsbedden
  • 1 tweepersoons slaapbank
  • 4 stapelbedden

Sanitair

  • 5 douches
  • 1 badkuip
  • 5 toilets
  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Droogmachine
  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • TV kabel/satelliet
  • Dvd-speler
  • Stereotoren
  • Openhaard

Beschrijving buitenkant

  • terras
  • grootte van de tuin : 1 m²
  • Privézwembad
  • Zwembad
  • barbecue

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Bubbelbad
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Kosten (inclusief in de prijs)
  • Accommodatie borg (verplicht) : 1000€
  • Toeristenbelasting betaald door Locasun

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : NA

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata