Icône Carte de France

Cubos Villa La Torre de la Noria 20m pool

Coín - Málaga (Spanje)
réf: 906489L
codeTo: 1138
  • Villa - 8 personen
  • Cubos Villa La Torre de la Noria 20m pool

6 kamers - 5 slaapkamers - 350 m²

réf: 906489L
codeTo: 1138
  • Privézwembad

  • Televisie

  • terras

Vakantiewoning Coín - Cubos Villa La Torre de la Noria 20m pool - Villa - 8 personen - 350 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Coín - Cubos Villa La Torre de la Noria 20m pool - Villa - 8 personen - 350 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Coín - Cubos Villa La Torre de la Noria 20m pool - Villa - 8 personen - 350 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 906489L
codeTo: 1138
  • Villa - 8 personen
  • Cubos Villa La Torre de la Noria 20m pool
  • 6 kamers - 5 slaapkamers - 350 m²
  • 5 badkamer - 3 douches - 2 badkuipen - 1 toilet
  • Zwembad
  • Privézwembad - Televisie - terras - Parkeerplaats buiten
Cubos Villa La Torre de la Noria 20m pool Naamen van de accommodatien-Coín

Fantastische accommodatie met zeer bijzondere architectonische kenmerken, met een 20-meterbad, ideaal voor zwemmers.

PLAATS

Gelegen aan de rand van Coín en gemakkelijk bereikbaar, biedt deze fantastische villa u uitzicht op het berglandschap van het Juntilla-gebied, waar de Río Grande dit hele gebied van water voorziet en ervoor zorgt dat er prachtige paden zijn om te wandelen. maak fietsroutes, kijk naar vogels en geniet van zonsopgangen en zonsondergangen dankzij de oriëntatie van het huis.

De locatie ligt op slechts 15 minuten rijden van het winkelcentrum La Trocha, benzinestations en recreatie- en restaurantlocaties waar u met uw gezin kunt genieten van de gastronomie en vrije tijd van de omgeving.

Om attracties zoals El Caminito del Rey, het Picasso Museum van Malaga of monumenten met de Torre de Teba of het Alcazaba van Malaga te bereiken, zul je geen enkel probleem hebben. Toegang tot de wegen naar het Ardales-gebied (die u ook naar Ronda en Teba brengen) of het Malaga-gebied ligt op slechts 15 minuten rijden met de auto. Ook via de Ojén Monda-weg bereikt u Marbella in ongeveer 35 minuten met de auto. Onderweg verlaten we natuurlijke enclaves zoals Barranco Blanco en El Refugio de Juanar.

Het is ongeveer 40 minuten rijden vanaf de luchthaven van Malaga, met gemakkelijke toegang tot de vertrekterminal.

BUITEN

Met een omheind perceel en een aanbouw waarbij het zicht verloren gaat met citrusplantages is het gedeelte van het perceel waar u van kunt genieten op een natuurlijke wijze zeer duidelijk afgebakend. Eén voor de buitenbarbecue en het zwembadgedeelte en de andere voor de bouw van de villa zelf en de natuurlijke afbakening ervan.

Een toegangspoort brengt u langs een compacte en zeer goed onderhouden onverharde weg naar een parkeerplaats waar we duidelijk de fantastische barbecueplaats zien met een prachtig gazon om te genieten van de hangmatten en te zonnebaden, en een zwembad. het voelt alsof je midden op zee zit, met een lengte van 20 meter en een breedte van 5 meter kun je baantjes trekken, in vorm blijven en genieten van een barbecue als je gaat sporten. Er is ook een buitenbadkamer met douche, zodat u niet naar de accommodatie hoeft om te douchen of naar de badkamer te gaan.

Deze barbecueplaats is overdekt met een pergola die in de zomer voor schaduw zorgt en 's nachts voor een bijzondere sfeer zorgt dankzij de verlichting die deze mooie en nuttige buitenruimte heeft.

De overige buitenkanten rondom de accommodatie zijn puur platteland, waar u rustig kunt rondlopen, fietsroutes en rustige wandelingen kunt maken met prachtige zonsondergangen en vogels kunt spotten als u dat wenst.

BINNEN

Hoewel de villa twee ingangen heeft, zal ons check-in personeel u de eerste keer dat u de accommodatie betreedt als het overdag is, door de hoofdingang begeleiden, zodat u kunt uitgaan van de geweldige accommodatie die u heeft gecontracteerd. Een ingang met twee replica's van terracottastrijders zal u, wanneer u de deur van de accommodatie opent, een glazen raam laten zien dat zal fungeren als een natuurlijk kader met uitzicht naar buiten. Een hele ervaring als je uit de stad komt en niet gewend bent om natuurlijke plekken zoals deze in de Guadalhorce-vallei te zien.

U kunt van dit eerste bericht genieten als leespunt als u klaar bent met uw verblijf en de villa in zijn geheel leert kennen. Maar voordat we naar de rest van de kamers gaan, zullen we de andere toegang tot de villa uitleggen..We laten een prachtige binnenpatio achter met een boom die ons in de zomer natuurlijke schaduw geeft en 's nachts een charmante schuilplaats, samen met de gezellige verlichting. Zoals we al zeiden, als we deze patio achterlaten die we hebben zodra we het voertuig parkeren waarmee we naar de villa komen, vinden we twee toegangen tot twee kamers, waarvan er één een deur is naar een hal en de keuken, de andere, de toegang tot de buitenkamer die de 7e en 8e plaats in de accommodatie completeert en wordt verkocht als extra plaatsen en buiten het tarief met een toeslag. Deze kamer heeft een tweepersoonsbed en een eigen badkamer.

De stad is als volgt verdeeld:

KEUKEN.- Met een zeer doordacht ontwerp, hoogwaardige materialen en ruimtes die zo zijn ontworpen dat u en uw gezin zich geen zorgen hoeven te maken over waar u uw voedsel moet bewaren. Zoals we al zeiden, is het een zeer goed ontworpen keuken met materialen van zeer goede kwaliteit, keukengerei en kleine apparaten. Je moet voor ze zorgen en verantwoord omgaan met het meubilair. De keuken heeft hele mooie verlichting, het is gezellig en het is de plek waar je de leukste gesprekken en familiemomenten kunt voeren, geniet ervan!

WOONKAMER EN EETKAMER MET TERRAS

Eén van de dingen die opvalt aan deze accommodatie zijn de hoge plafonds, met houten details en harmonieuze hoeken tussen structuren, kamers en decoratie. De woonkamer waar u van zult genieten is groot, met comfortabele banken, een geweldige televisie en zowel natuurlijke als kunstmatige verlichting die de kamer in balans brengt. Aansluitend en naast de keuken hebben we ook een eetkamer, waar het hele gezin kan samenkomen aan een prachtige houten tafel van hoge kwaliteit. Alles volgens uw verwachtingen zullen de keukengesprekken worden voortgezet met een goed wijntje in de eetkamer. Als het weer het toelaat, kunt u ook lunchen op het buitenterras met uitzicht op de rivier en de vallei. Via dit terras heeft u ook toegang tot de 3 binnenslaapkamers van de accommodatie, die toegang hebben tot dit terras en waar de eigenaren elk een tafel en stoelen hebben voorzien zodat ze meer privacy of momenten van concentratie kunnen hebben binnen de dezelfde familiekern.

SLAAPKAMERS

De accommodatie beschikt over drie slaapkamers, met ramen naar buiten, zonder de houten en landelijke sfeer van de accommodatie te verstoren. Allemaal met een en-suite badkamer, met als enige verschil dat de twee slaapkamers, elk met een eenpersoonsbed, een gedeelde badkamer hebben. In de andere twee slaapkamers zijn tweepersoonsbedden geïnstalleerd. Alle kamers hebben ruimte om uw bagage veilig en ordelijk achter te laten.

VAN INTERESSE VOOR U

De accommodatie heeft een bewaker die op hetzelfde terrein woont, ook al is hij verwijderd van de plek waar u gaat verblijven, onder normale omstandigheden en zonder behulpzame verzoeken zal hij alert zijn op elk probleem dat zich kan voordoen. Als u vragen heeft, kunt u ook bel het bureau zodat we uw verzoek kunnen kanaliseren als het mogelijk is om het op te lossen.

CENTRALE VERWARMING IS ALLEEN BESCHIKBAAR OP AANVRAAG BIJ HET BOEKEN EN MET EEN TOESLAG IN HET PRIJS OF VOORAFGAANDE BETALING BIJ HET INCHECKEN. TWIJFEL, RAADPLEEG HET AGENTSCHAP.





Noch Holiday Homes, noch de eigenaar kunnen verantwoordelijk worden gehouden voor mogelijke beperkingen in de watervoorziening en de gevolgen daarvan voor het verblijf van de reiziger, zolang deze door de bevoegde autoriteiten zijn uitgevaardigd en verplicht zijn.
Om deze mogelijke ongemakken tijdens uw verblijf te beperken, raden wij u aan een reisverzekering af te sluiten..De villa in Coín heeft 5 slaapkamer(s) en is geschikt voor 8 personen.
Gezellige en moderne accommodatie van 350 m², met uitzicht op de bergen.
Het ligt op 4 km van het restaurant 'Negocios local', 6 km van de stad 'Coin centro', 6 km van het busstation 'Parada De Bus Coin, Av. Reina Sofía, 1, 29100 Coín, Málaga', 7 km van de supermarkt 'Centro Comercial la Trocha (Carrefour)', 10 km van de rivier 'Barranco Blanco, MA-3303, km 4, 29100 Coín, Málaga', 12 km van de stad 'Alhaurín el Grande', 18 km van de natuurpark 'Sierra de las Nieves National Park, Tolox', 19 km van de golfbaan 'Lauro Golf', 21 km van de golfbaan 'Alhaurín Golf', 25 km van het pretpark 'Sunview Park'. Zipline van Málaga. Recreatiepark. Atr ', 29 km van het waterpark 'Aquamijas, Autovía del Mediterráneo, Km. 208, 2965', 30 km van de stad 'Cala de Mijas', 31 km van het zandstrand 'Playas de Cala de Mijas' , 37 km van het zandstrand 'Playas de Marbella (Cabopino)', 37 km van het treinstation 'Málaga María Zambrano, s/n, 29002 Málaga', 37 km van de metro 'Metro Málaga, Estación Vialia', 37 km van het waterpark 'Aqualand Torremolinos, C. Cuba, 10, 29620 Torremolinos, Málaga', 38 km van de stad 'Málaga centro', 39 km van het zandstrand 'Playas de Málaga (Guadalmar)', 41 km van de luchthaven 'Aeropuerto de Málaga' - Costa del Sol (AGP), 47 km van het pretpark 'Caminito del Rey, El Caminito del Rey, 29550 Ardales, Málaga', 49 km van het rotsstrand 'Playa de Torrequebrada', 49 km van het meer 'Pantano' del Chorro', 110 km van de luchthaven 'Aeropuerto Internacional de Gibraltar, British Lin', 200 km van de skipiste 'Sierra Nevada' en ligt in een ideale omgeving voor kinderen en in een landelijke omgeving.
Het heeft een tuin, tuinmeubilair, omheind perceel, 40 m² terras, barbecue, open haard, strijkijzer, internettoegang (Wi-Fi), haardroger, warmtepompverwarming, airconditioning in de hele accommodatie, privézwembad, overdekte parkeerplaats in hetzelfde gebouw , 1 Televisie.
De aparte inductiekeuken is uitgerust met een koelkast, magnetron, oven, vriezer, wasmachine, vaatwasser, serviesgoed/bestek, keukengerei, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker en sapcentrifuge.

Houd er rekening mee dat u voor een verblijf in deze accommodatie een borg moet inhouden of betalen voordat u de sleutels overhandigt.
De borg wordt na uw verblijf vrijgegeven of terugbetaald...

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Privézwembad
  • Afstand skiliften
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 350 m²
  • 6 kamers
  • 5 slaapkamers

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 3 tweepersoonsbedden
  • Babybed indien beschikbaar (inclusief in de prijs)

Sanitair

  • 5 badkamer
  • 3 douches
  • 2 badkuipen
  • 1 toilet

Keuken

  • oven
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Koffiezetapparaat
  • Waterkoker

Installatie / materiaal

  • Verwarming (inclusief in de prijs)
  • Wasmachine
  • Televisie
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)
  • Openhaard

Beschrijving buitenkant

  • terras
  • omheinde tuin
  • 1 Parkeerplaats buiten (inclusief in de prijs)
  • Privézwembad
  • barbecue
  • Tuinmeubilair

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht met credit card) : 1000€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : VTARMA03602

Omgeving

  • Afstand vliegveld < 30000 km
  • Supermarkt < 30 km
  • Afstand strand < 30 km
  • Afstand skiliften < 30 km
  • Airconditioning
  • Privézwembad
  • Afstand skiliften
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 350 m²
  • 6 kamers
  • 5 slaapkamers

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 3 tweepersoonsbedden
  • Babybed indien beschikbaar (inclusief in de prijs)

Sanitair

  • 5 badkamer
  • 3 douches
  • 2 badkuipen
  • 1 toilet

Keuken

  • oven
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Koffiezetapparaat
  • Waterkoker

Installatie / materiaal

  • Verwarming (inclusief in de prijs)
  • Wasmachine
  • Televisie
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)
  • Openhaard

Beschrijving buitenkant

  • terras
  • omheinde tuin
  • 1 Parkeerplaats buiten (inclusief in de prijs)
  • Privézwembad
  • barbecue
  • Tuinmeubilair

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht met credit card) : 1000€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : VTARMA03602

Omgeving

  • Afstand vliegveld < 30000 km
  • Supermarkt < 30 km
  • Afstand strand < 30 km
  • Afstand skiliften < 30 km

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata