Icône Carte de France

Ferienwohnung - 4 Personen

Nîmes - Gard (Frankrijk)
réf: 905213L
codeTo: 1388
  • Appartement - 4 personen
  • Ferienwohnung - 4 Personen

2 kamers - 1 slaapkamer - 70 m²

réf: 905213L
codeTo: 1388
  • Bubbelbad

  • Televisie

  • terras

Vakantiewoning Nîmes - Ferienwohnung - 4 Personen - Appartement - 4 personen - 70 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Nîmes - Ferienwohnung - 4 Personen - Appartement - 4 personen - 70 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Nîmes - Ferienwohnung - 4 Personen - Appartement - 4 personen - 70 m² - Foto Nr.3
  • Flexibele annulering
  • Uitgebreide annuleringsverzekering COVID-19

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 905213L
codeTo: 1388
  • Appartement - 4 personen
  • Bleuprovence et Spa - Appt 3 étoiles baignoire balnéo terrasse à Nîmes
  • 2 kamers - 1 slaapkamer - 70 m²
  • 1 badkuip - Föhn
  • Bubbelbad - Televisie - terras - Afwasmachine
Bleuprovence et Spa - Appt 3 étoiles baignoire balnéo terrasse à Nîmes Naamen van de accommodatien-Nîmes

Geniet van het buitenleven in de stad! Nîmes en omgeving hebben alles wat je nodig hebt voor een magisch verblijf!

Dit charmante appartement van 70 m² met airconditioning en bubbelbad is gemakkelijk bereikbaar in de gemeente Nîmes en is geschikt voor maximaal 4 personen. Het appartement, dat volledig is gerenoveerd door een designer, bestaat uit een mooie woonkamer van 35 m² (met decoratieve open haard), een volledig uitgeruste open keuken, twee telewerkplekken met bureau, stekker en lamp, twee slaapkamers, een badkamer en een ongelooflijk terras waar je kunt genieten van een lunch of diner in de buitenlucht! Wifi (telewerken mogelijk), schoonmaak, lakens en handdoeken inbegrepen! Thee, kruidenthee, Senseo-koffie en suiker helpen je te ontspannen zodra je aankomt, tenzij je liever een glas wijn of een welkomstsiroop drinkt... Je kunt thuisbezorgd krijgen van een aantal restaurants of er te voet op uit trekken om de omgeving te verkennen. Om helemaal tot rust te komen, hoef je alleen nog maar in het bubbelbad met bubbels, ledverlichting en muziek te glijden om stress en vermoeidheid weg te spoelen. De naburige bakker, op slechts 2 minuten afstand, biedt vers brood, croissants en andere specialiteiten, zodat je de volgende ochtend aan je eerste ontdekkingsdag kunt beginnen. Dan ben je klaar om deze unieke stad met haar eeuwenoude geschiedenis te verkennen....

Ideaal voor 2 koppels met BB en kleine kinderen, 1 kinderstoel en 1 BB bed en 1 matras 80 x 120 die op het tapijt kan worden gelegd, BB lakens, alles wordt gratis verstrekt maar niet geïnstalleerd. Smart TV in elke slaapkamer.
De flat is gelabeld en verzekerd voor maximaal 4 personen (borg volledig behouden in geval van een feestje of meer bewoners dan geboekt). Het appartement is ideaal gelegen, dicht bij 3 middelbare scholen, en biedt altijd rust en stilte. In de buurt vindt u alle essentiële winkels, boetieks, restaurants, bars en de vrijdagmarkt op de Bd Jean-Jaurès... Intermarché Charlemagne met bakker op 2 minuten lopen.

Het appartement op de 1e verdieping is bereikbaar met de lift vanaf de straat of de ondergrondse garage. Het bestaat uit
- een woonkamer van 35 m² met een smart-tv via internet, een decoratieve elektrische open haard en een bureau met een vaste computer die is aangesloten op internet met gratis toegang.
- een volledig uitgeruste open keuken, inclusief een eethoek, een centraal eiland met kookplaten, een waterkoker, een broodrooster, een magnetron, een oven met ventilator, een vaatwasser, een Senseo pod koffiezetapparaat, een Cookéo, een multifunctionele keukenmachine en al het benodigde keukengerei.
- Slaapkamer 1: queensize bed (160×200) met klassieke tv-zenders...
- Slaapkamer 2: tweepersoonsbed (140x190)
- Een badkamer met een Premium Balneo bad met zeven kleuren chromotherapie, hydrajet massage en Venturi systeem bubbels.
- Aparte WC met wasmachine.

Kinderen zijn welkom en er zijn voldoende gezelschapsspellen beschikbaar. Baby's kunnen in de twee kinderstoelen smakelijke maaltijden eten die in de keukenmachine zijn gemengd. Twee bedden, waarvan 1 cododo bed, matras en potje zijn ook gratis beschikbaar. De Bluetooth wasmachine is gloednieuw, net als de stoomgenerator en de strijkplank. Huishoudelijke producten, vaatwastabletten en waspoeder zijn gratis beschikbaar, net als douchegel... Weegschaal voor bagage.

Buiten:
Een groot, beschut terras, zonder inkijk en gemeubileerd met buitenmeubilair, maakt het mogelijk om te genieten van een buitenleven en het licht dat zo dierbaar is voor stadsbewoners en essentieel voor iedereen: lunch op het terras, een rustig moment in de zon of een aperitief in de woonkamer! Er is ook een mini-moestuin waar je kruiden en specerijen kunt plukken om toe te voegen aan de lokale keuken (peterselie, basilicum, tijm, rozemarijn, citroengras, koriander... en citroenverbena en munt voor kruidenthee). Een variëteit aan vetplanten en palmbomen zorgt voor afwisseling, terwijl je in het seizoen een paar aardbeien en frambozen kunt plukken. Een wastafel voor het afspoelen van strandschoenen.... Wasgoed kan worden opgehangen langs de zijkant van het tuinhuisje. De zon verdwijnt aan het begin van de middag van het terras, dus je hoeft niet met gesloten luiken te leven zoals in de meeste zuidelijke huizen.

De omgeving:
De ligging van het appartement betekent dat je het historische centrum te voet kunt bezoeken en langs de terrassen van de vele bars en restaurants in het hypercentrum kunt wandelen. Daarna, als de colleges sluiten, hoor je alleen nog de vele vogels die nestelen in de honderd jaar oude olijf- en cederbomen in de buurt. Parkeren kan op straat (gratis in het weekend), met een parkeermeter tijdens de week. Maar de wijk Gare ligt aan de rand van het stadscentrum, waardoor je gemakkelijk Nîmes in en uit kunt rijden via de ringweg, zodat alle culturele en toeristische attracties in de omgeving in minder dan een uur bereikbaar zijn (Arles, Avignon, Uzès, Le Pont du Gard, Saint Rémy en les Baux de Provence, La Camargue, le Grau du roi, la Grande motte, Montpellier....). In het welkomstboekje vind je toeristische informatie met ideeën en tips.

Winkels in de buurt:
- Intermarché SUPER rue Charlemagne op 130 m (2 minuten lopen, gratis parkeren).
- Winkelgebied Carré Sud, op 10 minuten met de auto, gratis parkeren met alle bekende namen, waaronder restaurantketens.
- Musée des Beaux Arts, 8 minuten te voet
- Les Jardins de la Fontaine, op 1,7 km (6 minuten met de auto, betalende ondergrondse parkeergarage op Avenue Jean-Jaurès)
- Les Arènes de Nîmes, le musée de la Romanité, Musée d'histoire naturelle, op 2,1 km (8 minuten met de auto, betalende ondergrondse parkeergarage)
- Het Maison Carrée en het hedendaagse museum Carré d'Art, op 15 minuten lopen (betalende ondergrondse parkeergarage bij het Maison Carrée)
- De Gorges du Gardon op 19,7 km (27 minuten met de auto, rivierzwemmen en kanovaren in Remoulins, Pont du Gard op 30 minuten)
- Uzès, gemeubileerd kasteel van het hertogdom, ongelooflijke zaterdagochtendmarkt op 35 minuten afstand)
- Avignon, de Pont d'Avignon, de kades, de hangende tuinen, het Palais des Papes (op 45 minuten rijden)
- Saint Rémy en les Baux de Provence, hooggelegen dorp en kathedraal van beelden, olie- en wijnkelders (1 uur)
- Arles, de levendige stad van Van Gogh, met zijn arena op 32,2 km (34 minuten met de auto via de A54, met toegang op slechts 5 minuten)
- De Camargue, Aigues-Mortes en Saintes Maries de la mer in een rechte lijn vanaf de uitgang van het gebouw, op 45 minuten rijden via de weg naar Saint Gilles.
- De Cevennen, vol natuur, wandelingen, rivieren en weidse ruimtes, op 1 uur van Saint Jean du Gard, Anduze en la Bambouseraie
- Le Grau du Roi op 48,2 km (42 minuten met de auto), vissershaven en strand, talloze specialiteitenrestaurants met menu's vanaf €20
- Marseille op 120 km (1u22 met de auto), de Vieux Port, de Corniche, de Vallon des Auffes met de Fonfon restaurants of de Rhul (met uitzicht op zee) voor Bouillabaisse, Les Terrasses de la Mer ongelooflijk winkelen aan zee op 3 niveaus in de buurt van de oude dokken...

Activiteiten :
Dit appartement is de ideale rustplaats om Nîmes en omgeving te ontdekken, rijk aan zowel natuurlijk als cultureel erfgoed,
Als je van geschiedenis houdt, ga dan op ontdekkingstocht naar de juwelen van de streek! Ga zwemmen aan zee, maak een wandeling te paard in de Camargue of trek naar de Cevennen voor een uitstapje tussen land en bergen! Profiteer van deze vakantie om tot rust te komen en ontmoet vrienden of familie in het hart van de garrigue, een plek die u schatten van vegetatie en wilde geuren zal bieden, onder een blauwe hemel van de Provence, in schitterend licht, met het gezang van de krekels vanaf eind juni.

Vervoer :
Als u met de auto komt, kunt u direct parkeren in de afgesloten ondergrondse garage van de residentie.

Wat betreft andere vormen van vervoer, hier is wat informatie die je misschien nuttig vindt:
- Dichtstbijzijnde treinstation: Station Nîmes op 2,1 km afstand (6 minuten met de auto). Nîmes Pont du Gard in Manduel (15 min, 15 km) Pendelbus T33 op bepaalde aankomst- en vertrektijden van de TGV.
- Dichtstbijzijnde vliegveld: vliegveld Nîmes Alès Camargue Cévennes op 11 km (17 minuten met de auto).
- Autoverhuur: beschikbaar in de stad, op stations en op het vliegveld.

Overige opmerkingen :
- Beddengoed en handdoeken inbegrepen.
- Gratis Wi-Fi beschikbaar.
- De eindschoonmaak omvat het klaarmaken van de accommodatie voor toekomstige bezoekers. Gelieve de accommodatie schoon en netjes achter te laten, met al het servies en bestek schoon en alle apparaten schoon na gebruik.
- Geen feestjes toegestaan. Verboden te roken. De borg wordt volledig ingehouden als de huisregels niet worden nageleefd.

Pascaline deelt met jou dit unieke, functionele nestje dat een complete verandering van omgeving is vanaf het moment dat je de sleutel omdraait. Een flat ontworpen om in te wonen, je voelt je er verwelkomd als een uitgelezen gast. Clarisse en Vincent, de conciërges, verwelkomen je en zorgen voor je vertrek. Het huishouden van Keltoum is professioneel en noodzakelijk om een 3-sterrenniveau te handhaven.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 70 m²
  • 2 kamers
  • 1 slaapkamer
  • Verdieping in het huis : 1

Slaapplek

  • 2 tweepersoonsbedden

Sanitair

  • 1 badkuip
  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • Keukentje
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • TV kabel/satelliet
  • Stereotoren
  • Airconditioning
  • Openhaard

Beschrijving buitenkant

  • terras
  • grootte van de tuin : 1 m²

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Bubbelbad
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Kosten (inclusief in de prijs)
  • Accommodatie borg (verplicht) : 450€
  • Toeristenbelasting betaald door Locasun

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : 30189001592Z3
  • lift
  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 70 m²
  • 2 kamers
  • 1 slaapkamer
  • Verdieping in het huis : 1

Slaapplek

  • 2 tweepersoonsbedden

Sanitair

  • 1 badkuip
  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • Keukentje
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • TV kabel/satelliet
  • Stereotoren
  • Airconditioning
  • Openhaard

Beschrijving buitenkant

  • terras
  • grootte van de tuin : 1 m²

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Bubbelbad
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Kosten (inclusief in de prijs)
  • Accommodatie borg (verplicht) : 450€
  • Toeristenbelasting betaald door Locasun

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : 30189001592Z3
  • lift

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata