Icône Carte de France

SPOLETO BELLA - CAR UNNECESSARY

Spoleto - Pérouse (Italië)
réf: 888127L
codeTo: 1245
  • Appartement - 4 personen
  • SPOLETO BELLA - CAR UNNECESSARY

3 kamers - 2 slaapkamers

réf: 888127L
codeTo: 1245
  • Televisie

  • terras

  • Balkon

Vakantiewoning Spoleto - SPOLETO BELLA - CAR UNNECESSARY - Appartement - 4 personen - Foto Nr.1
Vakantiewoning Spoleto - SPOLETO BELLA - CAR UNNECESSARY - Appartement - 4 personen - Foto Nr.2Vakantiewoning Spoleto - SPOLETO BELLA - CAR UNNECESSARY - Appartement - 4 personen - Foto Nr.3
  • Flexibele annulering
  • Uitgebreide annuleringsverzekering COVID-19

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 888127L
codeTo: 1245
  • Appartement - 4 personen
  • SPOLETO BELLA - CAR UNNECESSARY
  • 3 kamers - 2 slaapkamers
  • 1 badkamer - 1 douche - 1 toilet - Föhn
  • Televisie - terras - Balkon - bergzicht
SPOLETO BELLA - CAR UNNECESSARY Naamen van de accommodatien-Spoleto

Centrale ligging - Appartement in Spoleto - auto niet nodig
Auto niet nodig. Voetgangersgebied. Gratis roltrap. Treinstation op 10 minuten lopen.

Wifi, airconditioning + vaatwasser. De airconditioning bevindt zich in de woonkamer, maar circuleert krachtig door het hele appartement.

Centrale ligging, omringd door winkels, bars + restaurants in de trendy wijk "il Borgo" van Spoleto, d.w.z. "het dorp"!
Type verhuur: Compleet huis of appartement
Aantal slaapkamers: 2; Aantal andere slaapkamers met bedden: 0
Toeristenbelasting van 16 EUR per volwassene / verblijf kan in rekening worden gebracht tijdens het boekingsproces. Als dit niet gedekt is, moet het bij aankomst aan de gastheer betaald worden.
Auto niet nodig. Voetgangersgebied. Gratis roltrap. Treinstation op 10 minuten lopen.

Wifi, airconditioning + vaatwasser.

Centraal gelegen appartement omringd door winkels, bars en restaurants in de trendy wijk van Spoleto, "il borgo", wat "het dorp" betekent.

Voor 4 personen

Geen auto nodig - 90 m² - centrum van Spoleto met groot terras/raamdeuren vanuit beide slaapkamers komen uit op balkons/zeer mooi uitzicht vanaf het terras en balkons met uitzicht op de middeleeuwse voetgangersstraat Porta Fuga.

Geschikt voor 4 personen met 2 tweepersoonskamers, 1 met een groot tweepersoonsbed, de 2e slaapkamer met twee eenpersoonsbedden - en, een 3e eenpersoonsbed dat kan worden geplaatst in een zithoek, aangekleed als een bank, op aanvraag - 1 doucheruimte met grote inloopdouche / wc.

Een fantastisch appartement in een levendige voetgangerswijk. Driedubbele beglazing, dus geen lawaai! En het is een voetgangersgebied!

Wifi

4e verdieping met lift.

Flexibele aankomst-/vertrekdata, afhankelijk van beschikbaarheid.

Een van de meest indrukwekkende kenmerken van Spoleto Bella is de opening van de twee sets openslaande deuren + het grote raam, waardoor het zonneterras met een prachtig uitzicht op de heuvel een enorme binnen/buitenruimte wordt.

1 slaapkamer met 1 tweepersoonsbed + 1 slaapkamer met 2 aparte bedden op aanvraag / 1 badkamer met douche/wc. 4 slaapplaatsen. Beide slaapkamers komen uit op een balkon met uitzicht op de autovrije middeleeuwse straten.

Spoleto Bella is een licht en zonnig appartement met gratis Wi-Fi internet in het historische centrum van Spoleto, waar het bruist van de winkels, bars en restaurants, evenals oude monumenten, kerken en musea bij elke bocht van de gewelfde en geplaveide straten van Spoleto. Het bevindt zich in Porta Fuga, een van de oudste middeleeuwse straten van Spoleto. Het hele gebied is autovrij. Dit is de beste locatie in het centrum van Spoleto!

Je hebt geen auto nodig, want je bent slechts 10 minuten lopen van het station en de busterminal, of een heel kort ritje met de bus. Vanaf het station kun je bijna overal in Italië komen. En vanaf het busstation zijn er talloze echt interessante routes die je kunt nemen, van korte lokale wandelingen door de heuvels, waarbij je verschillende dorpjes op heuveltoppen kunt bezoeken, tot plaatsen zo ver weg als Castelluccio en Norcia - spectaculaire ritten!

Spoleto Bella ligt op de top van de Rocca Dei Perugini, met uitzicht vanuit de keuken/eetkamer en het terras over het glooiende landschap, verspreide woningen en nabijgelegen daken. Het heeft ook een lang balkon vanuit beide slaapkamers, met uitzicht op de voetgangers- en middeleeuwse straten. Dus, terwijl je directe omgeving modern is, dateert de context waarin je je bevindt uit de tijd dat Spoleto een Latijnse kolonie en een Romeinse gemeenschap was.

De grote woon/eetkamer is compleet met Smart TV. Het heeft 2 dubbele sets donkerhouten openslaande deuren (1 helemaal van glas) en een groot houten raam met luiken - allemaal langs de voorkant van de kamer. De deuren komen uit op het grote terras - een absolute luxe in het historische centrum van Spoleto - en het is echt geweldig als het grote raam en de twee dubbele deuren wijd open staan op het terras, omdat het terras dan een verlengstuk van de kamer wordt.

Het terras is privé en exclusief van jou.

Grote terracotta potten gevuld met kleurrijke struiken, heesters en bloemen sieren het terras. Plus eetmeubilair voor 4 personen. En ligstoelen en ligstoelen om te dutten.

De Rocca Dei Perugini, een van de 33 beschermde gebouwen van Spoleto, werd oorspronkelijk gebouwd in de 6e eeuw als een Perugiaans bolwerk om te waken over de burgers van Spoleto, die net waren veroverd door de Perugiërs, aka "de Barbaren"! Hoewel het gebouw zelf oud was, waren sommige delen niet meer te repareren. Daarom is het hele centrum van dit oude gebouw vervangen door moderne flats die van buitenaf niet te zien zijn. Heel slim en mooi ontworpen.

Hier heb je alle voordelen van het hedendaagse buitenleven terwijl je ontdekt hoe het is om in het oudste en mooiste deel van Spoleto te wonen. Porta Fuga is autovrij, net als de meeste kleine straatjes in de buurt van de flat.

Wandel door de oude straatjes, langs bloemisten, wijn- en truffelwinkels, talloze boetiekjes en schoenenwinkels, bars en cafés en natuurlijk een groot aantal interessante restaurants - goedkoop en duur (niets is hier duur in vergelijking met andere steden)... helemaal tot aan de beroemde La Rocca en de Duomo.

De ingang van Spoleto Bella is via een brede Romeinse stenen doorgang met aan de linkerkant een volledig glazen luxe zakencentrum en aan de rechterkant van die kleine ingebouwde glazen nissen met kleine luxe artikelen.

Alle appartementen in Rocca dei Perugini hebben een lift en een trap. En we hebben een privéparkeerplaats direct naast de lift, in een privéparkeergarage, die je kunt huren voor 50 euro per week.

Spoleto Bella ligt gunstig ten opzichte van het trein- en busstation, vanwaar je met de trein of bus vanuit Spoleto bijna overal in Italië kunt komen. Als je echter de voorkeur geeft aan een auto, kun je parkeren in een van de steegjes op slechts een paar minuten lopen. Of je kunt onze beveiligde parkeerplaats net buiten Terrazza Bella huren voor 50 euro per week.

Vraag bij het toeristenbureau van Spoleto om advies over de verschillende activiteiten voor ponytochten, wildwatervaren, enz.

Dus, als je geïnteresseerd bent om in het historische centrum van Spoleto te zijn, omringd door enkele van 's werelds beroemdste monumenten, kerken en monumenten en tegelijkertijd met het openbaar vervoer gemakkelijk toegang hebt tot plaatsen als Asissi, Perugia, Orvieto, Montefalco , Trevi, Todi en Rome, om nog maar te zwijgen van de gastronomische hoogstandjes, beroemde (en goedkope!) lokale wijnen ..... en designerboetieks, dan is dit de plek voor jou!

Er is een compleet aanbod van plaatselijke winkels, restaurants, supermarkten, banken en pinautomaten - alles wat je in een chique stadscentrum zou verwachten - alleen kleiner gemaakt omdat Spoleto meer een groot sprookjesdorp is en het voordeel heeft dat alles wat je je maar kunt wensen binnen handbereik is.... vooral ijs, cappuccino, heerlijke wijnen en truffels!!!! Kledingwinkels! En niet te vergeten de galerieën, musea, theaters en kerken die overal om je heen te vinden zijn; en je zult gefascineerd zijn door de schoonheid en spiritualiteit die elke stoep in elk van de middeleeuwse straten doordringt.

Voor de sportievelingen is er een flash tennisclub op loopafstand van bijna overal waar je verblijft - of een korte busrit vanaf Piazza Garibaldi.

En er is een ponytocht net buiten Spoleto. De stallen liggen in een prachtige omgeving en je kunt lange tochten maken in de bergen, of gewoon een uurtje of zo in de nabijgelegen bossen - allemaal onder begeleiding, het niveau van begeleiding hangt af van je niveau van deskundigheid.

Spoleto is net een groot sprookjeskasteel. Spoleto is bezaaid met bars, restaurants en winkels, bezaaid met piazza's, en staat meesterlijk te midden van een doolhof van geplaveide straatjes en steegjes, die allemaal omhoog leiden naar de beroemde Rocca, het aquaduct en enkele van de beste uitzichten ter wereld. Een surrealistische omgeving, een decor in wording, omringd door bergen, olijfgaarden, wijngaarden, middeleeuwse kloosters, steden en kleine dorpjes op heuveltoppen - allemaal uitnodigend om te bezoeken - Spoleto is echt een verleidster. Bezwijk voor haar schoonheid en je hebt al je wilskracht nodig om te vertrekken.

Spoleto is gewoon de meest betoverende stad van Italië, om nog maar te zwijgen van Umbrië, Venetië en Florence, die allemaal op gelijke hoogte staan.

Venetië heeft water. Florence heeft de Uffizi. Spoleto heeft bergen. Alle drie hebben ze een geschiedenis om rekening mee te houden. Alle drie verblinden ze ons met hun rijke culturen, hun Europese en aristocratische connecties en hun pure schoonheid. Maar Spoleto heeft de overhand voor de wereldreiziger. Het trotseert het soort toerisme dat geassocieerd wordt met opgeblazen prijzen en slordige producten in de uitverkoop! Je bent uitgenodigd om Spoleto te bezoeken, maar niet als toerist. Je wordt verwelkomd als een langverloren familielid! Behandeld als een koning. En je betaalt dezelfde prijzen als de lokale bevolking, zeker als je let op al onze aanbevolen restaurants, bars en gelateria's.

Spoleto is dan ook in trek bij diegenen die de 'authentieke Italiaanse' ervaring zoeken, van schoonheid houden en naar het centrum van Italië willen verhuizen, want vanuit Spoleto kun je bijna overal in Italië gemakkelijk en goedkoop komen in enkele minuten tot uren.
Wij bieden gratis Wi-Fi tijdens je verblijf!

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Eetkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed

Sanitair

  • 1 badkamer
  • 1 douche
  • 1 toilet
  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis
  • Koffiezetapparaat
  • Waterkoker

Installatie / materiaal

  • Verwarming collectief
  • Verwarming
  • Wasmachine
  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Ljzer
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • bergzicht
  • Balkon
  • terras
  • 1 overdekte parkeerplaats (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)
  • ligstoelen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • niet-rokers woning
  • lift
  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Eetkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed

Sanitair

  • 1 badkamer
  • 1 douche
  • 1 toilet
  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis
  • Koffiezetapparaat
  • Waterkoker

Installatie / materiaal

  • Verwarming collectief
  • Verwarming
  • Wasmachine
  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Ljzer
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • bergzicht
  • Balkon
  • terras
  • 1 overdekte parkeerplaats (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)
  • ligstoelen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • niet-rokers woning
  • lift

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata