Icône Carte de France

Camping le Ruisseau des Pyrénées 5*

Bidart - Pyrénées Atlantiques (Frankrijk)
31 meningen
réf: 880630L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping le Ruisseau des Pyrénées 5*

3 kamers - 2 slaapkamers - 34 m²

31 meningen
réf: 880630L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Afstand strand < 3 km

Vakantiewoning Bidart - Camping le Ruisseau des Pyrénées 5* - Mobile Home - 5 personen - 34 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Bidart - Camping le Ruisseau des Pyrénées 5* - Mobile Home - 5 personen - 34 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Bidart - Camping le Ruisseau des Pyrénées 5* - Mobile Home - 5 personen - 34 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 880630L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Le Ruisseau 5* - Cottage Select Plus TV LV Clim Plancha - 2 chambres - 4/5 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 34 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Afstand strand < 3 km - Stadcentrum < 2 km
Camping Le Ruisseau 5* - Cottage Select Plus TV LV Clim Plancha - 2 chambres - 4/5 personnes Naamen van de accommodatien-Bidart

- Algemene beschrijving van de camping:
Baskenland!
Een land met karakter en een sterke identiteit en waarden, bekend en erkend om de buitengewone rijkdom van zijn gastronomische, architectonische en culturele erfgoed.

Surfen, stranden, Biarritz, de ham van Bayonne, panoramische uitzichten vanaf de kliffen, Espelette, de hoofdstad van de chilipepers, Ainhoa of St-Jean-Pied-de-Port, gerangschikt onder de mooiste dorpen van Frankrijk, raften, wandelen in het achterland, en zo kan ik nog wel even doorgaan... Dit is een prachtige streek die ruikt naar vakantie en mooie tradities.

Om de omgeving te verkennen, kies je voor camping Le Ruisseau, de enige 5* camping in de regio.

Gelegen op 18 hectare ongerepte natuur, op slechts 2,5 km van de mooie stranden van Bidart, biedt dit familiebedrijf bij uitstek een enorm aanbod aan activiteiten en animaties voor iedereen!

De 5* voorzieningen zijn van een hoog niveau, met een weelderig waterpark van 4.000 m² bestaande uit 2 zones met complementaire sferen, een dynamische met een groot zwembad en peuterbad, een prachtig ontworpen waterspeeltuin en, voor de grotere kinderen, sensationele glijbanen voor spannende ritjes! en de andere, rustiger, met een overdekt zwembad en een balneoruimte ideaal voor ontspanning (toegang onder voorwaarden).
De camping heeft zelfs een echt rugbyveld en een 'fronton' voor Baskisch pelota, ideaal om typische regionale sporten uit te proberen en tijdens je vakantie op Baskische wijze te leven.
Andere originele kenmerken zijn 2 vismeren, een boomklimparcours en zelfs een miniboerderij om de jongere gasten te vermaken, waar pony's, ezels, wallaby's, lama's, geiten, varkens en kippen op hen wachten.

Comfortabel geïnstalleerd op het terras van je cottage, uitgerust met zorg en moderniteit, profiteer van de zachte manier van leven en geef kleur aan je vakantie in dit land van emoties.

Dus leg je maskers neer en trek naar het Baskenland, Le Ruisseau is echt de camping voor jou!


- Beschrijving van uw accommodatie:
Cottage Select Plus TV LV Clim Plancha - 2 slaapkamers - 4/5 personen
Onze cottages liggen verspreid over het domein, met een rustige noordelijke sector en een meer levendige zuidelijke sector, allemaal doorkruist door een weg beveiligd door een voetgangerspad.

Ca. 34 m², met 15 m² halfoverdekt houten terras met beveiligd hek, en picknicktafel met ingebouwde banken.
De pluspunten: Een zeer ruime cottage voor de categorie met televisie, vaatwasser, airconditioning, wifi en plancha... super comfort!
Jaar van de stacaravan: 2017

2 slaapkamers (Een slaapkamer met een tweepersoonsbed (160X200) - 1 slaapkamer met twee eenpersoons stapelbedden (70x190; hoog bed alleen voor kinderen ouder dan 6 en niet aanbevolen voor volwassenen) + 1 uitschuifbaar eenpersoonsbed (70x190)), met verduisterende gordijnen.
Omkeerbare airconditioning in de woonkamer (verwarming/koeling optie)
Televisie met TNT-zenders
Wifi inbegrepen (tot 3 apparaten)
Gasfornuis op het terras in overeenstemming met de huidige regelgeving (gebruik onderworpen aan prefectorale toestemming)
Woongedeelte met bank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, afzuigkap, vaatwasser, koelkast/vriezer, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker)
Gasfornuis op het terras in overeenstemming met de huidige regelgeving (gebruik onderworpen aan prefectorale toestemming)
Doucheruimte met douche en wastafel
Aparte WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie of op een speciale parkeerplaats
De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de decoratie kunnen ook verschillen.

- Beschrijving van de aquatische ruimte:
Hier, 2 ruimtes en 2 sferen! Dynamisch of meer zen...
Ze bevinden zich in 2 aparte delen van de camping, gescheiden door een weg die beveiligd is met een voetgangersoversteekplaats.

Sector Noord :
- Overdekt zwembad en buiten spa:
Voor je ochtenddutjes ga je naar het zwembad (250 m²). Trakteer jezelf op een moment van pure ontspanning in de verwarmde wellnessruimte, uitgerust met massagestoelen en een tegenstroomrivier. Massages en gezichts- of lichaamsbehandelingen zijn beschikbaar tegen een toeslag.
Voor 100% ontspanning wordt het zwembad zen elke middag in juli en augustus en is gereserveerd voor volwassenen vanaf 18 jaar.

Sector Zuid :
- Groot buitenzwembadcomplex:
Tot uw beschikking, een groot zwembad met leuk peuterbad van 600 m² met jets, emmerboom en waterkanonnen. 4 waterglijbanen om iedereen te vermaken: Kamikaze, Géant, Hydro-tube en de ongelooflijke Space Bowl... Het wordt een knalfeest!
Er is ook een speciaal gedeelte voor de kleintjes, met een peuterbad, een piratenschip, waterglijbanen en een wildwaterrivier om van te genieten!

En na al die inspanning is er comfort in het solarium met ligstoelen voor een welverdiend moment van rust en kalmte!

Openingsdata en -tijden zwemparadijs :
- Overdekt zwembad en buitenbad (sector Noord): het hele seizoen geopend en verwarmd. In juli en augustus is de toegang elke middag gereserveerd voor volwassenen vanaf 18 jaar.
- Groot buitenzwembad met zwembad, kikkerbad en glijbanen (zuidelijke sector): geopend van 09/05 tot 21/09, afhankelijk van het weer.

En vergeet niet de vele prachtige stranden in de buurt, waar je kunt genieten van alle watersporten en surfen, een van de topactiviteiten van het land!

NB: Bermuda's zijn niet toegestaan. Zwemkleding, shorts tot halverwege de dij of boxershorts zijn verplicht. Toegang met polsbandje/badge verplicht. Zwemmen onder toezicht in juli/augustus.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. De toegang tot de watergebieden kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op het moment van uw verblijf.

- Animatie:
Terwijl in het laagseizoen de sfeer rustiger is, biedt een superdynamisch en professioneel animatieteam je tijdens de zomerschoolvakanties een rijk en gevarieerd programma voor een vermakelijk verblijf!
Begin je dag 's ochtends in het zwembad met verschillende aquagymlessen, spierversteviging en waterspelletjes. Fitness/stretching, yoga en danslessen zoals Zumba worden ook aangeboden!
De hele dag door worden er talloze sport- en funtoernooien en jeu de bouleswedstrijden georganiseerd, evenals activiteiten zoals wandelen en joggen.
Doe 's avonds mee aan de verschillende aperitiefspellen, lotto, quizzen en bingo, gevolgd door themadiners. Daarna is het tijd voor feest, shows en concerten! Zing karaoke en swing mee op de beats van de dansvloer!

Er zijn twee clubs voor kinderen en tieners tijdens de zomerschoolvakanties, van 10.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur (tijden ter plaatse bevestigd):
Kinderclub (4-12 jaar): sportieve en recreatieve activiteiten, spelletjes en gezelschapsspelletjes. Ontdekking van de mini-boerderij, schattenjacht, sporttoernooien.
Tienerclub (13-17 jaar): sportactiviteiten, sporttoernooien, danslessen, dansavonden, enz.

Voor alle teamsporten, voetbal, volleybal, basketbal of beachvolleybal, ligt het multisportterrein op je te wachten! Probeer een van de twee sportspecialiteiten van de regio: rugby op een speciaal daarvoor aangelegd veld en Baskisch pelota op de plaatselijke fronton (lenen van ballen en materiaal voor al deze sporten).

Andere ideeën om je bezig te houden: verschillende petanquebanen (jeu de boules te leen), midgetgolfbaan met 18 holes (tegen betaling), flipperkast (tegen betaling), tafeltennis en badminton (materiaal te leen).

Waaghalzen? Er zijn drie echte accroglijbanen op de camping, waaronder de super tokkelbaan van 200 meter boven het waterpark! (Elke dag geopend in juli en augustus (behalve zaterdag) en in het laagseizoen tijdens het weekend en op feestdagen, tegen betaling).

2 vijvers wachten op je voor een of meerdere vistochten! (Breng je eigen visgerei mee - vissen zonder visvergunning is verboden).

Voor de kleintjes zijn er niet minder dan 4 speeltuinen, trampolines en andere spelletjes, en niet te vergeten de dagelijkse bezoekjes aan de mini-boerderij met pony's, ezels, wallaby's, lama's, geiten, varkens en kippen.

Of je nu een wandelaar of fietser bent (je kunt tegen betaling een fiets huren), de nieuwe 3 km lange greenway die naar de oceaan leidt begint vanaf de camping, of je kunt een wandeling maken langs de beek naar de prachtige stranden van Bidart om dit mooie hoekje van de natuur te ontdekken.

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen, en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Diensten ter plaatse:
Gedurende het hele seizoen zijn alle diensten die een 5*-hotel waardig
zijn beschikbaar.

Het restaurant en de receptie van de camping zijn gedecoreerd in de typische kleuren van de regio, Baskisch rood, voor een nog intensere ervaring.

Proef de uitstekende Baskische keuken op het terras van het restaurant, waar ook pizza's worden geserveerd. Als je zin hebt in een snack of een maaltijd onderweg, biedt de afhaalservice snacks zoals sandwiches, gebraden kip, friet en meer.
In juli en augustus maakt de Pool Bar het aanbod compleet. Kies 's ochtends voor een espresso op het terras of geniet op elk moment van de dag van een verfrissend drankje aan de bar met uitzicht op het zwembad en een tv-ruimte met een groot scherm.
En tot ieders vreugde is er een ijssalon waar je kunt genieten van een zomerse traktatie: ijs en andere lekkernijen!
In de minimarkt/bakkerij vind je alle benodigdheden, kranten, vakantiesouvenirs om mee te nemen naar vrienden, en versgebakken brood en gebak voor je stevige ontbijt (het hele seizoen geopend, openingstijden ter plaatse te raadplegen).

Om in contact te blijven met de wereld is er een gratis wifi-punt bij de bar van de camping (beperkt tot 20 minuten/apparaat/dag), anders geldt er een toeslag in de rest van de camping.

Wasserette met wasmachine en wasdroger (tegen betaling) en strijkbenodigdheden. Elektriciteitspunten op de parkeerplaats van de camping (details en prijzen ter plaatse).

Er is een pendeldienst/busdienst naar de stranden van Bidart (gratis in juli/augustus). Er is ook een stadsbusdienst naar Bidart, Biarritz, Anglet en Bayonne (€2,50/rit, prijs 2023).

De vermelde dienstregelingen zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd.Bepaalde diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Toeslag huisdier: €2.50/dag/huisdier (maximaal 1 huisdier per huuraccommodatie - Katten toegestaan. NAC's geweigerd)
Kleine dieren met een gewicht van minder dan 30 kg: toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 30 kg: Niet toegestaan
Inentingsbewijs verplicht. Huisdieren mogen niet alleen in de accommodatie achtergelaten worden en moeten binnen de camping aangelijnd zijn, in overeenstemming met het interne reglement.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de molosserfamilie: Verboden-

Nota Bene:
Waarborg accommodatie: €160
Borg huishouding: €140
Borg magneetkaart: €20
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: €0,86 (verwacht tarief voor 2024)

Alle belastingen en borgsommen moeten vooraf worden betaald via het online betalingssysteem Payline (details worden gegeven bij het uitreiken van het reisdocument).

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 34 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 3 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 4 €/jour ou 28 €/semaine (sur réservation)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 90 € (sur réservation, selon disponibilité)
  • Handdoek (nee)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 12 €/lit simple - 16 €/lit double (draps jetables. Sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 2,5 €/jour (max 1 animal par locatif, sauf NAC) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 320 € (dépôt de cautions en ligne via Payline) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Biarritz 6 km
  • nabijgelegen stad : Biarritz 8 km
  • Stadcentrum < 2 km
  • Afstand strand < 3 km
  • Kust < 3 km

Activiteiten

  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 34 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 3 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 4 €/jour ou 28 €/semaine (sur réservation)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 90 € (sur réservation, selon disponibilité)
  • Handdoek (nee)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 12 €/lit simple - 16 €/lit double (draps jetables. Sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 2,5 €/jour (max 1 animal par locatif, sauf NAC) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 320 € (dépôt de cautions en ligne via Payline) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Biarritz 6 km
  • nabijgelegen stad : Biarritz 8 km
  • Stadcentrum < 2 km
  • Afstand strand < 3 km
  • Kust < 3 km

Activiteiten

  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
31 meningen
3.5/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Francine (gepubliceerd op 14-05-2023)
    Verblijf06-05-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Rachel (gepubliceerd op 24-07-2022)
    Verblijf02-07-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Pierre (gepubliceerd op 04-07-2022)
    Verblijf18-06-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Daniel (gepubliceerd op 19-06-2022)
    Verblijf11-06-2022
    Waardering

    ideale plek voor een familievakantie

    vertaald uit fr
  • Nicole (gepubliceerd op 14-05-2022)
    Verblijf07-05-2022
    Waardering

    Parkeerplaats voor voertuigen veel te smal, moeilijk toegankelijk (een haag aan de ene kant en de helling van het terras aan de andere kant) zeer slecht berekend

    vertaald uit fr

Beoordeling van de overige accommodaties van dit bedrijf

  • Clair (gepubliceerd op 24-09-2023)
    Verblijf09-09-2023 - 6 personen
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Bruno (gepubliceerd op 17-09-2023)
    Verblijf02-09-2023 - 6 personen
    Waardering

    Mobile home voor 4/6 personen, slaapkamer met 2 bedden is niet geschikt voor volwassenen omdat het 80 cm brede bed veel te smal is

    vertaald uit fr
  • Alain (gepubliceerd op 17-09-2023)
    Verblijf02-09-2023 - 6 personen
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Philippe (gepubliceerd op 17-09-2023)
    Verblijf02-09-2023 - 6 personen
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Valerie (gepubliceerd op 30-07-2023)
    Verblijf15-07-2023 - 6 personen
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Update uw verblijfsdata