Icône Carte de France

Camping Médoc Plage

Vendays Montalivet - Gironde (Frankrijk)
6 meningen
réf: 877549L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Médoc Plage

3 kamers - 2 slaapkamers - 27 m²

6 meningen
réf: 877549L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Afstand strand < 1 km

Vakantiewoning Vendays Montalivet - Camping Médoc Plage - Mobile Home - 5 personen - 27 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Vendays Montalivet - Camping Médoc Plage - Mobile Home - 5 personen - 27 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Vendays Montalivet - Camping Médoc Plage - Mobile Home - 5 personen - 27 m² - Foto Nr.3
  • Uitgebreide annuleringsverzekering COVID-19

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 877549L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Médoc Plage 4* - Cottage Océan TV LV Clim - 2 chambres - 4/5 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 27 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Afstand strand < 1 km - Televisie
Camping Médoc Plage 4* - Cottage Océan TV LV Clim - 2 chambres - 4/5 personnes Naamen van de accommodatien-Vendays Montalivet

- Algemene beschrijving van de camping:
Gelegen in het hart van een uitgestrekt pijnboombos van 30 hectare, op slechts 1 km van het strand, is deze luchtige en schaduwrijke camping de ideale plek om de Médoc te ontdekken.

Doorkruis de prestigieuze wijngaarden, klim naar de vuurtoren van Cordouan, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, fiets over de vele fietspaden, surf en zon op het eindeloze wilde strand! Slenter over de markt van Montalivet les Bains, een van de grootste van Europa... kortom, je hebt de perfecte plek gevonden om het allemaal te combineren, en wel hier in Montalivet les Bains!

De 4-sterrencamping Médoc Plage is de afgelopen jaren aanzienlijk verbeterd, waardoor de belangrijkste diensten en voorzieningen up-to-date zijn! Je zult zeker genieten van zijn waterpark met 2 zones, een overdekte om te ontspannen in de lente ongeacht het weer, en de andere buiten om af te koelen in het midden van de zomer, met in het bijzonder een wildwaterrivier, een pierenbad met waterspelletjes en niet minder dan 13 rodelbanen, waaronder 3 pentagliss glijbanen voor de kinderen - sensatie gegarandeerd!

In het laagseizoen is de sfeer rustig, met een paar evenementen en gezellige bijeenkomsten, maar zodra de zomer aanbreekt, laat je je meeslepen door het vrolijke animatieteam en het aanbod aan activiteiten overdag en 's avonds. De diensten zijn ook het hele seizoen geopend en de faciliteiten zullen jong en oud zeker bekoren, met de minigolfbaan met 12 banen en sportfaciliteiten zoals de boogschietbaan en padeltennisbaan, voor nog meer ontspanning, plezier en genot! Sportfans kunnen hun hart ophalen.

De kleintjes zijn ook niet vergeten: een onlangs gerenoveerde beveiligde zone is helemaal aan hen gewijd, met een grote kleurrijke speeltuin en opblaasbare structuren: plezier en lachen in het vooruitzicht!

Als je op zoek bent naar een actieve vakantie of gewoon wilt genieten van de zon, aarzel dan niet om naar Médoc Plage te gaan!

Of je nu een motorrijder bent of gewoon een fan van motoren:
Mis de "Show Bike" niet, georganiseerd door de gemeente Montalivet les Bains, die tussen de 10.000 en 15.000 motoren verwelkomt tijdens het weekend van 28-30 juni 2024. Dit is de grootste bijeenkomst van motorrijders aan de Atlantische kust, met vuurwerk, een rockconcert en een parade van prachtige motoren. Alle accommodaties in de regio, en natuurlijk de campings, zullen in trek zijn. Zelfs als ze 's nachts niet op de camping mogen rijden, zal zo'n concentratie motoren zeker lawaai maken. Een parade van prachtige machines, een "backfire" sfeer. Te vermijden of heel snel te boeken met kennis van zaken...

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:
Cottage Océan TV LV Clim - 2 slaapkamers - 4/5 personen
Ongeveer 27 m² met halfoverdekt terras, tuinmeubelen en 2 chiliennes.
Voordelen: Een recente stacaravan met tv, airconditioning, vaatwasser, waterkoker, broodrooster en rolluiken in de slaapkamers... wat nog meer?
Jaar van stacaravan: 2021

2 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar) met rolluiken
Airconditioning in woonkamer
Televisie in woonkamer
Woongedeelte met slaapbank (om te bouwen tot eenpersoonsbed) (1x80x190), tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast/vriezer, vaatwasser, magnetron, broodrooster, filterkoffiezetapparaat & waterkoker)
Verwarming in woonkamer en slaapkamers
Badkamer met douche, wastafel, badmat en verwarmd handdoekenrek
Aparte WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie

De vermelde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de decoratie kunnen ook verschillen.

- Beschrijving van het waterpark:
Je zult dol zijn op het waterpark met 2 zones, binnen en buiten:

- 1 verwarmd binnenzwembad met een zwembadgedeelte van 550 m², perfect om baantjes te trekken, en ligstoelen om te ontspannen. Ook de kinderen worden niet vergeten, met waterspelletjes in het peuterbad. Wat voor weer het ook is, je zult zeker genieten van zwemmen en ontspannen met je gezin.

Een prachtig buitenwaterpark met :
- 13 glijbanen in totaal, waaronder 1 x 3-baans glijbaan, 1 x 4-baans glijbaan, 1 x "Space Hole" sensatieglijbaan, 1 x "Body Slide" glijbaan en 1 x boeiglijbaan. Magische wervelingen en sensaties gegarandeerd! (Sommige glijbanen zijn gereserveerd voor mensen langer dan 1,30 m en kinderen blijven onder ouderlijk toezicht).
- Verwarmd buitenzwembad van 850 m², prachtig aangelegd met een wilde rivier, watertuin, anatomische banken, bubbelbaden en waterval.
- Watertuin met spelletjes: schommelemmer, jet madeliefjes, jet hoepels en jet palmboom.
- Waterkasteel met glijbanen geschikt voor peuters
- En voor een moment van pure ontspanning kun je relaxen en lezen op een van de vele ligstoelen bij het zwembad.

Openingsdata en -tijden zwemparadijs: (tijden ter plaatse te raadplegen)
- Binnengedeelte: het hele seizoen geopend en verwarmd
- Buitengedeelte: het hele seizoen geopend en verwarmd, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden
- Space Hole en Wave glijbanen met boeien: niet geschikt voor kinderen onder de 1.30 m.

NB: Het is ten strengste verboden om zwemshorts, bermuda's, overalls en dergelijke te dragen in de zwembaden. Het dragen van zwemkleding of boxershorts is verplicht. Zwemmen onder toezicht gedurende het hele seizoen.

En vergeet de oceaan niet, op slechts 1 km afstand, waar je de geneugten van het water kunt uitbreiden op een enorm zandstrand, om te luieren, voor golfliefhebbers of gewoon voor de beroemde zandkastelen van je kinderen.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. De toegang tot de watergebieden kan aan beperkingen onderhevig zijn, afhankelijk van het weer, de sanitaire omstandigheden en eventuele onderhoudswerkzaamheden die op het moment van je verblijf aan de gang zijn.

- Animatie:
Hoewel er in het laagseizoen minder aanbod is en in de zomerschoolvakanties meer, kun je het hele seizoen van zondag tot vrijdag deelnemen aan een breed scala aan activiteiten. Activiteiten geleid door een vriendelijk team van professionals: fitness, jeu de boules, sporttoernooien, voetbal, basketbal, handbal en volleybal.

s Avonds is het tijd voor entertainment! Het dynamische animatieteam staat klaar om shows op te voeren en u te vermaken... Een minidisco, afhankelijk van de dag gevolgd door een kindershow, aperitiefspelletjes, goochelshows, concerten, cabaret, karaoke en niet te vergeten de onvermijdelijke dansfeesten op de hits van de zomer! Er is iets voor alle leeftijden en smaken!

Voor de sportievelingen is er een gloednieuw multisportterrein waar je lange partijtjes voetbal, basketbal en handbal kunt spelen. Voor iets anders is er een beachvolleybalveld en tafeltennis (met bruikleen van rackets).
Daag jezelf uit voor een potje minigolf, padeltennis of boogschieten. Het is de perfecte gelegenheid om van je vakantie te profiteren om nieuwe sporten uit te proberen!
Als je een meer traditionele speler bent, kun je je hart ophalen op het petanqueterrein, waar je een gezellig potje kunt spelen met vrienden of familie!
Bij de ingang van de camping is een outdoor fitnessparcours zodat je ook op vakantie in vorm kunt blijven!
Ook de kinderen worden niet vergeten: er is een kleurrijke en veilige speeltuin speciaal voor hen, met klimrekken, glij- en schommeltoestellen en opblaasbare structuren om ze te vermaken!

Kinderclubs: tijdens de zomervakantie, van maandag tot vrijdag (10u/12u en 15u/5u).
3 leeftijdsgroepen (4-6 jaar / 7-10 jaar / 11-12 jaar): met toegewijde animatoren zullen uw kinderen genieten van manuele en sportieve activiteiten aangepast aan hun leeftijd, zoals dans, creatieve of kookworkshops, balspelen, mini-olympics en zelfs de voorbereiding van en deelname aan de kindershow!

Tienerclub (13-17 jaar): tijdens de zomervakantie en van maandag tot vrijdag (van 11.00 tot 13.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur) biedt een begeleider hen een programma dat is aangepast aan hun stemming van die dag. Sportactiviteiten, beachvolleybaltoernooien, videoclips, grote spelletjes, stranduitstapjes, maaltijden voor tieners - het draait allemaal om een leuke tijd met vrienden! (Sommige uitstapjes tegen extra kosten).

Motorvrienden of gewoon liefhebbers van mooie motoren:
Mis de "Show Bike" niet, georganiseerd door de gemeente Montalivet les Bains, die tussen de 10.000 en 15.000 motoren zal verwelkomen in het weekend van 28-30 juni 2024. Dit is de grootste bijeenkomst van motorrijders aan de Atlantische kust, met vuurwerk, een rockconcert en een parade van prachtige motoren. Alle accommodaties in de regio, en natuurlijk de campings, zullen in trek zijn. Zelfs als ze 's nachts niet op de camping mogen rijden, zal zo'n concentratie motoren zeker lawaai maken. Een parade van prachtige machines, een "backfire" sfeer. Dus vermijd het, of boek vroeg en zorg dat je weet wat je doet...

De vermelde tijden zijn indicatief en kunnen worden gewijzigd. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van je verblijf.

- Diensten ter plaatse:
Het hele seizoen geopend, je vindt er alle diensten van een 4*!
Om de dag goed te beginnen, kun je terecht in de brood- en banketbakkerij voor een stevig ontbijt!
In het restaurant vind je een traditionele en gevarieerde keuken, en als je trek hebt of iets wilt drinken, ga dan naar de snackbar, waar je pizza's, friet, sandwiches, panini's en verfrissingen vindt.

En vergeet niet om verbonden te blijven: wifi is beschikbaar tegen een toeslag.

De camping biedt een aantal praktische diensten: wasserette met wasmachine en droger (tegen betaling), strijkijzer en stofzuiger te huur op aanvraag bij de receptie en kluisjes te huur bij de receptie (tegen betaling en afhankelijk van beschikbaarheid).

Voor zomerse barbecues zijn er gemeenschappelijke barbecueplaatsen (houtskool meenemen, gebruik afhankelijk van toestemming van de prefectuur).

Als je zin hebt in een tochtje, kun je ter plaatse een fiets huren (tegen betaling) en de regio verkennen via de vele fietspaden die vanaf de camping toegankelijk zijn! Vraag de receptie gerust om advies over de beste routes in de regio.

In de buurt: je vindt natuurlijk winkels en de beroemde markt in het stadje Montalivet les Bains.

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen.Sommige diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die gelden op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Toeslag huisdier: €6/dag/dier of €42/week/dier (maximaal 1 huisdier per accommodatie)
Kleine dieren met een gewicht van minder dan 10 kg: toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 10 kg: toegestaan
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren zonder toezicht in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden


- Nota Bene:
Waarborgsom accommodatie - per accommodatie: €200
Waarborgsom - per accommodatie: € 205
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: € 0,80 (verwacht tarief voor 2024)
Afvalbelasting: €1,02/dag/mobilhome (verwacht tarief voor 2024)

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald. De afdruk van de creditcard wordt binnen tien dagen gewist, onder voorbehoud van controle ter plaatse.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 27 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 15,40 €/semaine (sur réservation - selon disponibilité - draps et matelas non fournis)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 140 €/locatif (sur réservation)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 8 €/kit (1 petite + 1 grande serviette), sur réservation, selon disponibilité
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 14,90 €/lit simple - 18,90 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6 €/jour ou 42 €/semaine (1 seul animal maxi autorisé par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 405 € : Hébergement + Ménage (en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Bordeaux 88 km
  • nabijgelegen stad : Soulac-sur-Mer 23 km
  • Stadcentrum < 3 km
  • Afstand strand < 1 km
  • Meer/rivier < 29 km
  • Kust < 1 km

Activiteiten

  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 27 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 15,40 €/semaine (sur réservation - selon disponibilité - draps et matelas non fournis)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 140 €/locatif (sur réservation)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 8 €/kit (1 petite + 1 grande serviette), sur réservation, selon disponibilité
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 14,90 €/lit simple - 18,90 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6 €/jour ou 42 €/semaine (1 seul animal maxi autorisé par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 405 € : Hébergement + Ménage (en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Bordeaux 88 km
  • nabijgelegen stad : Soulac-sur-Mer 23 km
  • Stadcentrum < 3 km
  • Afstand strand < 1 km
  • Meer/rivier < 29 km
  • Kust < 1 km

Activiteiten

  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
6 meningen
4.5/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Christophe (gepubliceerd op 07-09-2022)
    Verblijf27-08-2022
    Waardering

    niets te klagen, alles was perfect, het waterpark, het personeel, de receptie, het restaurant en de camping. We komen zeker terug, we hebben ons verblijf met drie dagen verlengd omdat we zo tevreden waren.

    vertaald uit fr

Beoordeling van de overige accommodaties van dit bedrijf

  • Paul (gepubliceerd op 25-06-2023)
    Verblijf17-06-2023 - 6 personen
    Waardering

    prachtige camping met goede faciliteiten en magisch zwembadcomplex

    vertaald uit fr
  • Karine (gepubliceerd op 21-08-2022)
    Verblijf06-08-2022 - 6 personen
    Waardering

    Jammer dat er door de branden geen directe toegang tot de zee is

    vertaald uit fr
  • Cecile (gepubliceerd op 15-09-2021)
    Verblijf04-09-2021 - 6 personen
    Waardering

    We hadden een zeer goed verblijf. Het verwarmde zwembad is erg mooi. Ik raad het aan

    vertaald uit fr
  • Laurent (gepubliceerd op 15-08-2021)
    Verblijf31-07-2021 - 6 personen
    Waardering

    veel verkeer op de oprit voor de camping, dus luidruchtig en een beetje vervelend gezien de prijs van de accommodatie - geen minimarkt op de camping - geen informatie over de te overhandigen documenten (u moet de camping bellen voor uw aankomst om onaangename verrassingen te voorkomen, vooral als u vergezeld wordt door een derde persoon (nichtje): ouderlijke toestemming, verzekering....... Meer dan anderhalf uur wachten om de aankomstprocedures te doen met alle documenten zeer slecht georganiseerde campingbar (veel wachten)

    vertaald uit fr
  • Marie-andrée (gepubliceerd op 26-05-2019)
    Verblijf11-05-2019 - 6 personen
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Update uw verblijfsdata