Icône Carte de France

Appartement - 4 personnes

Barcelona Gracia - Barcelone (Spanje)
réf: 864525L
codeTo: 1799
  • Appartement - 4 personen
  • Appartement - 4 personnes

4 kamers - 3 slaapkamers - 80 m²

réf: 864525L
codeTo: 1799
  • Televisie

  • terras

  • Balkon

Vakantiewoning Barcelona Gracia - Appartement - 4 personnes - Appartement - 4 personen - 80 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Barcelona Gracia - Appartement - 4 personnes - Appartement - 4 personen - 80 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Barcelona Gracia - Appartement - 4 personnes - Appartement - 4 personen - 80 m² - Foto Nr.3
  • Flexibele annulering
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 864525L
codeTo: 1799
  • Appartement - 4 personen
  • FridaysFlats Bright & Breezy
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 80 m²
  • Föhn
  • Televisie - terras - Balkon - Afwasmachine
 FridaysFlats Bright & Breezy naam van het pand-Barcelone Gracia

Belangrijkste beschrijving:

Welkom bij een FridaysFlats ervaring

Dit is een licht en luchtig appartement met 2 slaapkamers +1 studio met een terras op de bovenste verdieping, gelegen op een superlocatie. Het beschikt over een grote hoofdslaapkamer met een tweepersoonsbed, een eenpersoonsslaapkamer waarin 1 of 2 gasten kunnen slapen met behulp van een rolbed, een woonkamer met een bank, een keuken en een badkamer met een douche.
Bovendien wordt dit gecombineerd met een studio met 1 slaapkamer op de bovenste verdieping die privétoegang biedt tot een dakterras met een adembenemend uitzicht over de stad.

Beddenmaten:

Slaapkamer 1: 1 tweepersoonsbed 190x140cm
Slaapkamer 2: 2 eenpersoonsbedden 185x85cm
Studio: Slaapbank 190x150cm

Er is een AC-unit in elk van de slaapkamers van het appartement, evenals in de woonkamer en de studio boven.


Opmerkingen:

Allereerst welkom in Barcelona. We zijn blij dat je er bent en we hopen dat je een geweldige tijd zult hebben in onze flat. Dat gezegd hebbende, met het risico voor de hand liggend te zijn, zijn hier enkele basisregels:

Wees voorzichtig
We zijn niet de politie en we willen ook niet dat je het gevoel hebt dat we neerbuigend zijn, maar we vinden het onze plicht om je te wijzen op wat gezond verstand, omdat we in het verleden ervaringen hebben gehad met gasten die zich niet zo goed gedroegen.
Respecteer de buren. Verplaats jezelf in hun schoenen en beperk het lawaai tot een minimum na 22 uur. Jij bent op vakantie, maar zij zijn waarschijnlijk gestrest over hun werk en zouden een goede nachtrust op prijs stellen. We willen dat je plezier hebt, maar wees redelijk en doe anderen niet aan wat je zelf niet zou willen. Als je ze boos maakt, kom je alleen maar in de problemen en daar zit je tijdens je vakantie niet op te wachten.

Geen feestjes!
We snappen het, je vindt het geweldig om in Barcelona te zijn. Maar denk eraan, de muren zijn dun en als jij een feestje geeft, doen de buren dat ook. En misschien zijn ze daar niet voor in de stemming. Begin geen ruzie die je onmogelijk kunt winnen, het is hun stad en dat willen we respecteren. Elke gast die overlast veroorzaakt zal worden gevraagd om het appartement onmiddellijk te verlaten (geen restitutie mogelijk). Sorry!
Kijk ook uit voor dichtslaande deuren of gangen. Probeer stil te zijn als je het gebouw binnenkomt, het is niet moeilijk om een goede buur te zijn en we weten zeker dat je het kunt.
Het is ook niet toegestaan om meer gasten te hebben dan je tijdens je reservering aangeeft.

Sleutels & uitchecken
Laat de sleutels niet in de brievenbus liggen. Als je eerder weggaat dan de uitchecktijd, leg de sleutels dan op tafel en trek de deur achter je dicht. De meeste flats hebben een type deur die je niet op slot hoeft te doen als je weggaat. Dat is iets om mee op te passen, want het is heel gemakkelijk om buitengesloten te worden (wat ook een afknapper is, geloof ons maar). Zorg ervoor dat je de deur op slot doet met de sleutel telkens als je de flat verlaat. Zo blijven je spullen veiliger.

Rook niet binnen
Roken is niet toegestaan in het appartement. We geven om je longen, maar als je het toch moet doen, ga dan alsjeblieft naar buiten. We willen graag voorkomen dat de flat stinkt als onze volgende gasten arriveren.

Verspil geen energie
We vragen je vriendelijk om het licht en de airconditioning uit te doen als je het appartement verlaat. We geven om onze planeet.


Extra spullen
Extra schoonmaak, beddengoed etc. kunnen geregeld worden voor een langer verblijf - maar dit moet je tijdens het boeken aanvragen.


Toeristenbelasting:
De overheid van Cataluñya heft een toeristenbelasting van €6,05 die betaald moet worden door elke persoon boven de 16 per nacht met een maximale lengte van 7 dagen. De belasting is een kleine prijs in ruil voor schone stranden, goed onderhouden wegen en goede faciliteiten.

Aankomst
Standaard check-in is van 15:00u tot 20:00u. We kunnen echter ook latere aankomsten verwerken.
Houd rekening met de extra kosten voor late aankomsten:
Bij aankomst na 20:00 uur betaal je €25 in contanten aan de persoon die samen met jou incheckt.
Voor aankomsten na 12 uur 's ochtends betaal je €50 in contanten aan de persoon die samen met jou incheckt.
Deze kosten zijn te wijten aan de late werktijden van ons personeel.

Vertrek
Uitchecken kan tot 11 uur 's ochtends. Er kunnen regelingen worden getroffen om bagage in het appartement achter te laten tot het vertrek uit Barcelona als er geen andere reserveringen in behandeling zijn.
Let op: als er geen reservering is voor die dag, overleg dan met ons over het regelen van een latere check-out (indien mogelijk).

Verloren sleutels
Als je een sleutel verliest, wordt er €50 in rekening gebracht om de set te vervangen.

Vriendelijk verzoek
Gelieve op je laatste dag de afwas te doen en het vuilnis buiten te zetten.


Interactie:

Naast accommodatie kan ik alles organiseren wat je hartje begeert, zoals zeiltochten, rondleidingen, allerlei soorten vervoer (Limousines, Fietsen, Scooters, Jetski's, Jachten, noem maar op). Ik kan ook luchthavenvervoer regelen voor maximaal tien personen tegen concurrerende tarieven. We zijn 24/7 beschikbaar om met onze gasten te communiceren, want ons belangrijkste doel is dat je een geweldige ervaring hebt.

Buurt:

Gràcia was ooit een onafhankelijke stad.

Misschien voelt het daarom als een dorp in het hart van Barcelona.

Bars, boetiekjes en restaurants doorkruisen de voetgangersstraten. Het is een echte favoriet van de plaatselijke bewoners.

Bezoek de kleurrijke tempel van het Catalaanse modernisme dat Park Güell is. Denk aan Spartacus ontmoet de Flintstones. Geweldig. Je moet wel €8 betalen om binnen te komen.

Ga op zoek naar verse levensmiddelen bij Mercat de la Llibertat. Het is een overdekte markt die al sinds 1888 open is. Je kunt er vis, peulvruchten, groenten en andere natuurlijke producten kopen.

Er is een apotheek op bijna elk blok in Barcelona. Kijk uit naar een verlicht groen kruis om de "farmacia" aan te duiden.

De dichtstbijzijnde supermarkt bij je accommodatie is: DIA

Toegang

Het appartement heeft een bevoorrechte locatie, net om de hoek van de wereldberoemde Sagrada Familia. Arc de Triomf ligt op slechts een paar minuten afstand en in de buurt vind je talloze kleine parken om te verkennen.

De gasten hebben toegang tot een dakterras met een geweldig uitzicht over Barcelona, waar je kunt genieten van een barbecue in de frisse lucht.
BELANGRIJK: Geen lawaai na 22 uur - we laten geen jonge groepen toe die willen feesten!

Ruimte

De benedenruimte met 2 slaapkamers heeft 2 slaapkamers en een badkamer. De woonkamer is licht en ruim, terwijl de open keuken volledig is uitgerust voor een perfect verblijf in Barcelona.
De studio boven heeft een grote woonkamer met een slaapbank waarop 1 of 2 gasten kunnen slapen, een keukengedeelte met een tafel voor 2 personen en een badkamer met een douche.
De keuken is uitgerust met een fornuis, magnetron, koffiezetapparaat en al het benodigde bestek en borden.
Het echte hoogtepunt van het appartement is het prachtige terras van 15 m² met houten vloeren en nieuw geïnstalleerde elektrische zonwering. Geniet van een glas wijn of een maaltijd buiten in een comfortabele eethoek voor maximaal 4-6 personen. Er is geen betere manier om te genieten van het geweldige uitzicht op Barcelona!
We hebben een strikt geen party beleid! De flat is in een residentieel gebouw met buren die erg gevoelig zijn voor lawaai na 10 PM!

Reist u met de auto?

Als je van plan bent om met de auto naar Barcelona te komen, kun je er zeker van zijn dat we je helpen om je auto veilig te parkeren. We raden meestal aan om je parkeerplaats van tevoren online te reserveren en bieden korting aan via parclick.

Is dit een werkreis?

Onze appartementen zijn uitgerust met betrouwbare, glasvezel WI-FI en bieden een zeer comfortabele opstelling om thuis te werken. Nou ja, zo comfortabel als werken kan zijn

Belangrijke informatie voor lange termijn boekingen (boekingen van 1 maand minimum verblijf):

Voor lange termijn boekingen geldt een toeslag van €100 / maand voor *voorzieningen, te betalen bij aankomst.

*Inclusief elektriciteit, water, gas, onderhoud en internet

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 80 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank

Sanitair

  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Balkon
  • terras
  • barbecue

Opties en diensten

  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht) : 300€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : HUTB009991
  • lift
  • Airconditioning
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 80 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank

Sanitair

  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Balkon
  • terras
  • barbecue

Opties en diensten

  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht) : 300€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : HUTB009991
  • lift

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata