Icône Carte de France

Villa - 10 persone

Barcelona Montjuic - Barcelone (Spanje)
réf: 853472L
codeTo: 1799
  • Villa - 10 personen
  • Villa - 10 persone

6 kamers - 5 slaapkamers - 248 m²

réf: 853472L
codeTo: 1799
  • Zwembad

  • Televisie

  • terras

Vakantiewoning Barcelona Montjuic - Villa - 10 persone - Villa - 10 personen - 248 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Barcelona Montjuic - Villa - 10 persone - Villa - 10 personen - 248 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Barcelona Montjuic - Villa - 10 persone - Villa - 10 personen - 248 m² - Foto Nr.3
  • Flexibele annulering
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 853472L
codeTo: 1799
  • Villa - 10 personen
  • FridaysFlats Casa Lavander
  • 6 kamers - 5 slaapkamers - 248 m²
  • Föhn
  • Zwembad
  • Zwembad - Televisie - terras - Balkon
 FridaysFlats Casa Lavander naam van het pand-Barcelone Montjuic

Hoofdbeschrijving:

Welkom bij een FridaysFlats ervaring

Dit huis met 4 + 1 slaapkamer en 3 badkamers wordt door de gasten die hier verblijven steeds weer omschreven als "een droomhuis". Geschikt voor ongeveer 10 gelukkige mensen comfortabel, en biedt hen een echt speciale ervaring. De tuin en het zwembad zijn voor jouw privégebruik en plezier, om onvergetelijke momenten door te brengen. Laat ons helpen je dromen waar te maken!

De rustruimte strekt zich uit over 2 niveaus: het lagere niveau herbergt 4 grote slaapkamers met tweepersoonsbedden (en en-suite badkamers), en de bovenverdieping geeft je privacy binnen privacy, door de toevoeging van twee extra eenpersoonsbedden. Dit biedt 10 personen alle comfort en ruimte die ze nodig hebben tijdens hun verblijf, want laten we eerlijk zijn, als je dit huis huurt wil je er het beste van maken, door er zoveel mogelijk quality time in door te brengen.

De binnenactiviteiten strekken zich uit over de open plattegrond: er is een comfortabele woonkamer met een pluizige bank, een mooie leren fauteuil, een open keuken, een gemeubileerde eetkamer en een derde badkamer die het dichtst bij de woonkamer ligt. Het interieurontwerp besteedt veel aandacht aan het maximaliseren van de ruimte, terwijl het warmte brengt door het kiezen van de perfecte kleuren en texturen voor de afwerking: wit voor de slaapkamers, marinier tinten voor de deuren, aardse pastels voor de leefruimtes en tropisch paradijs in de tuin.

De coquette keuken is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt voor het maken van een licht ontbijt of een royale barbecue. Het is uitgerust met een grote koelkast, vaatwasser, oven, inductiekookplaat, magnetron plus potten, borden en bestek.

Deze ruimte loopt praktisch door naar de activiteitenruimte buiten, waar je kunt genieten van het beste deel van dit huis: je eigen privétuin en zwembad, met ligstoelen en lounges waar je aan de rand van het zwembad kunt ontspannen, of de barbecue aan kunt steken en je grilltalenten kunt laten zien. Barcelona is zo'n zonnige bestemming dat een zwembad iets is waar je optimaal gebruik van kunt maken.

De eettafel buiten is perfect om te eten, drinken, roddelen, bordspellen te spelen of de volgende avonturen te plannen - het enige wat we vragen is dat je de buren respecteert!

Opmerkingen:

Allereerst welkom in Barcelona. We zijn blij dat je er bent en we hopen dat je een geweldige tijd zult hebben in onze flat. Dat gezegd hebbende, met het risico voor de hand liggend te zijn, zijn hier enkele basisregels:

Wees voorzichtig
We zijn niet de politie en we willen ook niet dat je het gevoel hebt dat we neerbuigend zijn, maar we vinden het onze plicht om je te wijzen op wat gezond verstand, omdat we in het verleden ervaringen hebben gehad met gasten die zich niet zo goed gedroegen.
Respecteer de buren. Verplaats jezelf in hun schoenen en beperk het lawaai tot een minimum na 22 uur. Jij bent op vakantie, maar zij zijn waarschijnlijk gestrest over hun werk en zouden een goede nachtrust op prijs stellen. We willen dat je plezier hebt, maar wees redelijk en doe anderen niet aan wat je zelf niet zou willen. Als je ze boos maakt, kom je alleen maar in de problemen en daar zit je tijdens je vakantie niet op te wachten.

Geen feestjes!
We snappen het, je vindt het geweldig om in Barcelona te zijn. Maar denk eraan, de muren zijn dun en als jij een feestje geeft, doen de buren dat ook. En misschien zijn ze daar niet voor in de stemming. Begin geen ruzie die je onmogelijk kunt winnen, het is hun stad en dat willen we respecteren. Elke gast die overlast veroorzaakt zal worden gevraagd om het appartement onmiddellijk te verlaten (geen restitutie mogelijk). Sorry!
Kijk ook uit voor dichtslaande deuren of gangen. Probeer stil te zijn als je het gebouw binnenkomt, het is niet moeilijk om een goede buur te zijn en we weten zeker dat je het kunt.
Het is ook niet toegestaan om meer gasten te hebben dan je tijdens je reservering aangeeft.

Sleutels & uitchecken
Laat de sleutels niet in de brievenbus liggen. Als je eerder weggaat dan de uitchecktijd, leg de sleutels dan op tafel en trek de deur achter je dicht. De meeste flats hebben een type deur die je niet op slot hoeft te doen als je weggaat. Dat is iets om mee op te passen, want het is heel gemakkelijk om buitengesloten te worden (wat ook een afknapper is, geloof ons maar). Zorg ervoor dat je de deur op slot doet met de sleutel telkens als je de flat verlaat. Zo blijven je spullen veiliger.

Rook niet binnen
Roken is niet toegestaan in het appartement. We geven om je longen, maar als je het toch moet doen, ga dan alsjeblieft naar buiten. We willen graag voorkomen dat de flat stinkt als onze volgende gasten arriveren.

Verspil geen energie
We vragen je vriendelijk om het licht en de airconditioning uit te doen als je het appartement verlaat. We geven om onze planeet.


Extra spullen
Extra schoonmaak, beddengoed etc. kunnen geregeld worden voor een langer verblijf - maar dit moet je tijdens het boeken aanvragen.


Toeristenbelasting:
De overheid van Cataluñya heft een toeristenbelasting van €6,05 die betaald moet worden door elke persoon boven de 16 per nacht met een maximale lengte van 7 dagen. De belasting is een kleine prijs in ruil voor schone stranden, goed onderhouden wegen en goede faciliteiten.

Aankomst
Standaard check-in is van 15:00u tot 20:00u. We kunnen echter ook latere aankomsten verwerken.
Houd rekening met de extra kosten voor late aankomsten:
Bij aankomst na 20:00 uur betaal je €25 in contanten aan de persoon die samen met jou incheckt.
Voor aankomsten na 12 uur 's ochtends betaal je €50 in contanten aan de persoon die samen met jou incheckt.
Deze kosten zijn te wijten aan de late werktijden van ons personeel.

Vertrek
Uitchecken kan tot 11 uur 's ochtends. Er kunnen regelingen worden getroffen om bagage in het appartement achter te laten tot het vertrek uit Barcelona als er geen andere reserveringen in behandeling zijn.
Let op: als er geen reservering is voor die dag, overleg dan met ons over het regelen van een latere check-out (indien mogelijk).

Verloren sleutels
Als je een sleutel verliest, wordt er €50 in rekening gebracht om de set te vervangen.

Vriendelijk verzoek
Gelieve op je laatste dag de afwas te doen en het vuilnis buiten te zetten.


Interactie:

We staan 24/7 voor je klaar - het is ons werk om ervoor te zorgen dat je het naar je zin hebt. Daarom kunnen we je, naast alles wat met accommodatie te maken heeft, helpen met het plannen van zo'n beetje elke ervaring die je maar kunt bedenken, of het nu gaat om zeiltochten, rondleidingen of tochten buiten de gebaande paden.
Je kunt ook op ons rekenen voor elk type transport (limoservice, fietsverhuur, scooters, jetski's, jachten, zo'n beetje alles kortom een raket, noem maar op, wij regelen het).
We bieden ook deals voor luchthavenvervoer tegen gunstige prijzen.

Buurt:

Maak kennis met uw omgeving

Het huis is gelegen in een zeer rustige woonstraat, weg van de drukte van het stadscentrum. Je bent direct aan de voet van de iconische heuvel van Montjuic, en alleen al om alle attracties te bezoeken zou je gemakkelijk een week kunnen nemen.

Om er maar een paar te noemen: de wonderbaarlijke botanische tuinen (Jardi Botanic Istoric, Jardins de Joan Brossa & Jardins de Mossèn Costa i Llobera) een aantal musea (het majestueuze Museo Nacional de Arte de Catalunya, het nieuwere Caixa Forum, het Catalaans Archeologisch Museum, het prachtige Fundacio Joan Miro, waar de werken van de beroemdste Catalaanse kunstenaar te zien zijn, Poble Espanyol waar je miniatuurversies van traditionele Spaanse architectuur kunt bekijken), de kabelbaan en de kabelbaan die je kunt nemen voor een adembenemend uitzicht over de hele jachthaven en de oude stad), het Teatre Grec als je van dramatische kunst houdt, Palau Sant Jordi waar legendarische bands hun livemuziek spelen en het voormalige Olympische dorp. Geen van beide kan echter tippen aan het panoramische uitzicht over de stad en de Middellandse Zee dat je vanaf boven hebt.


De dichtstbijzijnde buurten

Sants is de dichtstbijzijnde buurt van het huis. Er zijn veel dingen te ontdekken in de eigenzinnige straatjes rond het iconische Plaça d'Espanya, waaronder een voormalige arena uit de jaren 1900 (nu het meest bijzondere winkelcentrum van de stad - Arenas de Barcelona), of de Font Magica's fascinerende choreografie van licht, water en muziek. Voor degenen die meer van "buiten de gebaande paden" houden, is er ook een voormalige vrouwengevangenis die is omgetoverd tot een museum in Calle Provença.

Aan de andere kant van Montjuic is het pittoreske Poble Sec de ideale buurt om te barhoppen. De beroemde Carrer Blai zit vol met "pinchos bars" die kleine baskische tapas aanbieden. In de omgeving vindt u een aantal van de meest iconische uitgaansgelegenheden van Barcelona (Sala Apolo, Sala Barts, Teatre Victoria, El Molino, etc.). Geen tekort aan uitgaansmogelijkheden tussen deze twee buurten.
Omdat het Estacio Sants het best verbonden treinstation van de stad is, is het organiseren van uitstapjes binnen en buiten Barcelona erg gemakkelijk.


Als u naar het strand wilt

De stranden van Barcelona zijn talrijk en bieden een grote verscheidenheid aan eetgelegenheden, spots en andere entertainmentactiviteiten. Ze zijn allemaal bereikbaar via de gele metrolijn (L4). Rond Port Olimpic bijvoorbeeld vind je het grootste deel van het jaar mensen die aan het volleyballen zijn. De wijk Barceloneta is het meest levendige deel van het strand, vooral 's nachts, maar als je niet van mensenmassa's houdt, is hier onze tip: Bogatell is een van de nieuwste stranden van Barcelona, dus niet veel mensen kennen het. Het werd in de jaren '90 gerenoveerd toen de kustlijn van de stad werd hersteld om enkele van de Olympische festiviteiten te organiseren en is nu een plaatselijke favoriet, niet alleen om te zonnebaden en watersporten te beoefenen, maar ook voor iedereen die van tafeltennis, beachvolleybal of voetbal houdt.
Dankzij de recente urbanisatie is deze 700 meter lange strook perfect zand een van de beste zeekusten die Barcelona te bieden heeft.


Als je wilt winkelen

Arenas de Barcelona, de voormalige arena die is omgebouwd tot winkelcentrum, biedt een verscheidenheid aan interessante winkels, maar laten we eerlijk zijn: de plek is zo cool dat het een bezoek waard is als historische bezienswaardigheid, zelfs als je niet wilt winkelen. Bonus, op de bovenste verdieping zijn een paar leuke restaurants waar je kunt genieten van de lokale keuken met een adembenemend uitzicht.

Pro Tip: Als je naar een traditionele markt wilt gaan, de Mercat de Sants verkoopt geweldig vlees en producten voor betaalbare prijzen - dezelfde dingen die je kunt bewonderen in het centrum van de stad Mercat de la Boqueria kun je op deze markt kopen voor een betere prijs.


Enkele centrale bezienswaardigheden

Het epicentrum van de stad is Plaça de Catalunya, gelegen in het midden van de oude stadswijken Barri Gotic en El Born. De meest luxueuze straat van de stad (Passeig de Gracia) en de beroemdste (La Rambla) komen beide voort uit dit grote plein. Het gebied staat vol met musea, monumenten en interessante culturele locaties zoals Museo de la Marina, MACBA (voor hedendaagse kunst) of het Catalaans Cultureel Centrum, plus leuke en interessante dingen voor kinderen van alle leeftijden (Big Fun Museum en Museum van Illusies of het Wassenbeeldenmuseum). Het Gran Teatre del Liceu (Opera) ligt ook op La Rambla. Alles is gemakkelijk bereikbaar met de metro, bus, taxi of lopend.

Het centrum van Barcelona is een zeer levendige plek, met zijn aanstekelijke uitbundigheid die voortdurend uitmondt in kleine straatjes en schattige Plaças vol met cafés, bars en lokale designerwinkels. De iconische La Rambla is een eclectische kilometerslange strook met restaurants, bars, culturele podia, straatverkopers, buurtwinkels, modeboetieks en zo'n beetje alles wat je maar kunt bedenken. Verken paleizen, historische bezienswaardigheden zoals Plaça Reial, bewonder straatartiesten en vermijd bloemenverkopers. Er is een El Corte Inglés warenhuis midden op Plaça de Catalunya.

Een belangrijke halte op La Rambla is de beroemde Boqueria, een versmarkt met meer dan 300 kraampjes die producten, vlees, kaas, vis, zeevruchten, noten, verse sappen en vele andere ongelooflijk lekkere dingen om van te snoepen verkopen. Er is ook een plaatselijke eetschool waar plaatselijke chef-koks en sommeliers hun wijsheid delen. Als je niet bang bent voor een kleine wandeling, ga dan bergopwaarts om andere iconische bezienswaardigheden van Barcelona te vinden, zoals de favoriete Villa de Gracia of Gaudi's andere meesterwerk: Park Guell. Hoe je het ook doet, er wacht iets geweldigs om ontdekt te worden.

Bekijk de gotische architectuur rond de 800 jaar oude kathedraal van Barcelona, bedekt met waterspuwers. Bekijk het standbeeld van Columbus, bewonder de jachten in de jachthaven en wandel door de straten van Barceloneta naar de dichtstbijzijnde stranden voor de mediterrane sfeer. Elegante koloniale gebouwen omringen je. Schaduwrijke bogen. Hoge ramen. Vervagende houten luiken. Reis terug in de tijd terwijl je door de smalle straatjes dwaalt. De gebouwen leunen boven je hoofd, raken elkaar bijna.

Toegang:

De gemakkelijkste manier om bij het huis te komen vanaf het vliegveld is per taxi (12 minuten). Je kunt ook de pendelbus van het vliegveld nemen (A1 of A2) naar Plaça d'Espanya en daar een taxi nemen (10 minuten) of 40 minuten lopen als je van het uitzicht wilt genieten. Het Estacio Sants is het dichtstbijzijnde treinstation en de Foc (L10S) is de dichtstbijzijnde metro.

Ruimte:

Maak je geen zorgen over boodschappen doen!

Er is een goed gevulde SuperCor markt die te voet bereikbaar is vanaf het huis. Als je het echt meent, ga dan een stukje verder op expeditie en haal wat vers lokaal vlees of producten, en steek de barbecue aan om bij het zwembad te koken. Geniet van je heerlijke maaltijd!

Jouw veiligheid is onze prioriteit!

Hoewel elk professioneel bedrijf zijn kortetermijnverhuur grondig reinigt tussen de gasten, vereisen deze uitdagende tijden speciale maatregelen. Wees gerust dat we extra voorzorgsmaatregelen nemen om de woning te desinfecteren om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.
We zijn voortdurend in overeenstemming met nieuwe protocollen die worden geadviseerd door wereldwijde gezondheidsorganisaties (waaronder het ECDC en de Wereldgezondheidsorganisatie) om een systeem in werking te hebben met de naam "COVID-19 Desinfectiechecklist voor desinfectie van kortetermijnverhuur".
De was wordt professioneel gereinigd nadat elke gast uitcheckt, volgens dezelfde richtlijnen en door hetzelfde team. We laten niets aan het toeval over, want jouw veiligheid is het allerbelangrijkste voor ons.


Over jouw veiligheid gesproken

Maskers, handschoenen en ontsmettingsmiddelen zijn overal verkrijgbaar in Barcelona, bij elke apotheek en in de meeste winkels en warenhuizen. Apotheken zijn op elk moment van de dag geopend en liggen op loopafstand van de flat. We zullen zeep en handdesinfectans voor je achterlaten in het appartement.

Reis je met de auto?

Als je van plan bent om met de auto naar Barcelona te komen, kun je er zeker van zijn dat we je zullen helpen om je auto veilig te parkeren. We raden je aan om je parkeerplaats van tevoren online te reserveren en we bieden korting aan via parclick.

Is dit een werkreis?

Het huis is uitgerust met betrouwbare, glasvezel WI-FI en biedt een zeer comfortabele opstelling om thuis te werken. Nou ja, zo comfortabel als werken kan zijn

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 248 m²
  • 6 kamers
  • 5 slaapkamers
  • Verdieping in het huis : 2
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 9 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed

Sanitair

  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Balkon
  • terras
  • grootte van de tuin : 1 m²
  • Zwembad
  • barbecue

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht) : 500€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : HUTB00916096
  • Airconditioning
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 248 m²
  • 6 kamers
  • 5 slaapkamers
  • Verdieping in het huis : 2
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 9 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed

Sanitair

  • Föhn

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Balkon
  • terras
  • grootte van de tuin : 1 m²
  • Zwembad
  • barbecue

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht) : 500€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • Ttoeristenregistratienummer : HUTB00916096

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata