Camping au Val de Loire en Ré 4*

Le Bois Plage en Ré - Charente Maritime (Frankrijk)
56 meningen
réf: 834819L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 7 personen
  • Camping au Val de Loire en Ré 4*

4 kamers - 3 slaapkamers - 28 m²

56 meningen
réf: 834819L
codeTo: 668
  • Zwembad

  • Afstand strand < 900 m

  • Televisie

Vakantiewoning Le Bois Plage en Ré - Camping au Val de Loire en Ré 4* - Mobile Home - 7 personen - 28 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Le Bois Plage en Ré - Camping au Val de Loire en Ré 4* - Mobile Home - 7 personen - 28 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Le Bois Plage en Ré - Camping au Val de Loire en Ré 4* - Mobile Home - 7 personen - 28 m² - Foto Nr.3
  • Uitgebreide annuleringsverzekering COVID-19

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 834819L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 7 personen
  • Camping Au Val de Loire en Ré 4* - Mobil-home Grand Confort TV - 3 chambres - 6/7 personnes
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 28 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Zwembad - Afstand strand < 900 m - Televisie - terras
Camping Au Val de Loire en Ré 4* - Mobil-home Grand Confort TV - 3 chambres - 6/7 personnes Naamen van de accommodatien-Le Bois Plage en Ré

- Algemene beschrijving van de camping:
Op naar Ré la blanche! Het eiland Ré, een van de juweeltjes van de Atlantische kust, zal je op het eerste gezicht veroveren!
Vergeet hier de auto en geniet met het hele gezin van het witte goud van de stranden of de fietspaden, want het eiland is een waar paradijs voor fietstoeristen. Na een paar pedaalslagen tussen dorpjes en stukken platteland kun je in de plaatselijke haven genieten van heerlijke schelpdieren!

De 4 sterren camping Au Val de Loire en Ré ligt in het hart van het eiland, midden in een pijnboombos, een beschermd natuurgebied, en zal je verleiden met zijn gemakkelijke toegang tot het strand op 900 m en zijn familiale sfeer.
Voor een gezellige vakantie is er genoeg te doen tijdens de lente- en zomervakantie, met verschillende activiteiten overdag en 's avonds. Profiteer van het verwarmde zwembad met massagebank en peuterbad, de waterspeeltuin en de glijbanen, en niet te vergeten de speeltuin voor de kleintjes met springkussen en acrobatisch gedeelte met tokkelbaan - het wordt een knalfeest! Geniet samen van wat tijd met het gezin op het multisportterrein.
De services ter plaatse zullen je dagelijks leven gemakkelijker maken, met een snackbar, afhaalmaaltijden, verkoop van basisbenodigdheden en een wasserette.
U verblijft in een moderne en comfortabele stacaravan, zodat u volop kunt genieten van uw vakantie op het Ile de Ré.
Als u op zoek bent naar een kwaliteitscamping die oprecht en menselijk is, kom dan naar Au Val de Loire en Ré, u zult versteld staan!

- Beschrijving van uw accommodatie:
Stacaravan Grand Confort TV - 3 slaapkamers - 6/7 personen
Ca. 28 m², met halfoverdekt houten terras met tuinmeubilair en 2 chiliennes.
Het voordeel: Een recente stacaravan met televisie, een garantie voor comfort!
Jaar van de stacaravan: 2019

3 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar) met verduisteringsgordijnen
Televisie in de woonkamer
Woonkamer met slaapbank (120x190), tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast met vriesvak, magnetron en filterkoffiezetapparaat)
Doucheruimte met douche en wastafel (haardrogers beschikbaar op aanvraag bij de receptie)
Verwarming in woonkamer en slaapkamers
Aparte WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie
Getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en de vintage van de accommodatie. De indeling van de bedden en de inrichting kunnen ook variëren.

- Beschrijving van de waterzone:
Je zult dol zijn op deze waterzone met verwarmd buitenzwembad op een prachtig terracotta terras, uitgerust met 3 glijbanen en een pierenbad met kleurrijke waterspelletjes die glijbanen, spatten en gegiechel beloven voor de allerkleinsten, in alle veiligheid. Behoefte aan een moment van rust? Maak gebruik van de sauna, het hele seizoen geopend, om nieuwe energie op te doen.
En vergeet de ligstoelen niet met uitgestrekte armleuningen om te luieren in de zon, en de massagebank voor een moment van ontspanning.

Data en openingstijden van het zwemparadijs :
- Het hele seizoen geopend van 10.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 20.00 uur.
- Verwarmd buitenzwembad en glijbanen: geopend van 06/04 tot 22/09, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden.

NB: Het is ten strengste verboden om zwemshorts, bermuda's, wetsuits en dergelijke te dragen in de zwembaden. Lycra of boxershorts zijn verplicht.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. De toegang tot de waterzones kan aan beperkingen onderhevig zijn, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op het moment van uw verblijf.

- Animatie:
In het laagseizoen ligt de nadruk op rust en ontspanning en is het animatieprogramma vrij licht (programma ter plaatse te raadplegen). Dit is een gelegenheid om er even tussenuit te gaan en met het gezin te lezen of gezelschapsspelletjes te spelen.
Tijdens de lente- en zomervakantie worden er activiteiten georganiseerd rond sportevenementen en familieavonden. Zowel overdag als 's avonds, met een uitgebreider programma in de zomer. In juli en augustus wordt het tempo opgevoerd voor onvergetelijke momenten op het Ile de Ré: step, sportmiddagen, dansavonden, shows, cabaret, karaoke, enz.

Ter plaatse zijn er tal van activiteiten voor het hele gezin: speeltuin, acrobatisch park met tokkelbaan, springkasteel, speelzaal met biljart, boogschieten (alleen juli/augustus), multisportterrein (handbal, voetbal en basketbal; uitleen van ballen), tafeltennis (uitleen van materiaal), petanque (uitleen van petanque), fietsverhuur (tarieven afhankelijk van beschikbaarheid, model en huurperiode), gezelschapsspellen beschikbaar, sporttoernooien, enz...

Uw kinderen kunnen in hun eigen tempo genieten van een kampeervakantie en nieuwe vriendjes maken!
Club P'tits Campeurs (4 tot 12 jaar): open tijdens de zomervakantie, van 10u tot 12u, van maandag tot vrijdag. Op het programma: ludieke en sportieve activiteiten; ontmoet de mascotte Souricette!
Club Ados (13 tot 18 jaar): open tijdens de zomervakantie, 2 middagen per week; sporttoernooien.

De tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Sommige activiteiten zijn niet gegarandeerd buiten juli en augustus. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen, en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Diensten ter plaatse:
De snackbar (waar ook brood en gebak wordt verkocht en een afhaalservice wordt aangeboden) is het hele seizoen beschikbaar.
Als je zin hebt in een kopje koffie met vrienden of een verfrissend drankje na het zwemmen, ga dan naar de bar (geopend van 8.00 tot 23.00 uur in juli en augustus). Om je verblijf nog aangenamer te maken, heeft de Snackbar, volledig gerenoveerd voor 2024, ook een kruidenierswinkeltje voor de eerste levensbehoeften.
Kom en deel een moment van gezelligheid met familie of vrienden in de snackbar, waar overdag en 's avonds volop entertainment is voor jong en oud.
Ook tot je beschikking: wasserette met wasmachine en wasdroger (muntjes te koop bij de receptie van de camping), uitleen van strijkijzer en stofzuiger (op aanvraag bij de receptie en tegen een borg van €20); tv-ruimte, speelzaal, uitleen van gezelschapsspellen; gratis Wi-Fi-toegang bij de snackbar, het zwembad en de receptie.
Collectieve barbecues maken het mogelijk om heerlijke grillgerechten te bereiden voor groot en klein (houtskool meebrengen, gebruik afhankelijk van prefectorale toestemming). Let op: elektrische barbecues/plancha's zijn niet toegestaan op de staanplaatsen.
Zin in een fietstocht? Je kunt er ter plaatse een huren en voor de jongere kinderen kun je ook fietsen, zitjes (vanaf 12 maanden) of fietskarretjes (vanaf 12 maanden tot 5 jaar) huren (afhankelijk van toeslag en beschikbaarheid).
Bij de receptie vind je toeristische informatie over het Ile de Ré, waaronder een kaart met de fietspaden van het eiland en ideeën voor uitstapjes op de fiets en zelfs met je kinderwagen!
Wil je een souvenir mee naar huis nemen? Bij de receptie vind je magneten, sleutelhangers, tassen, waterflesjes, enz.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd.Sommige diensten zijn niet gegarandeerd buiten juli en augustus, en kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die gelden op het moment van je verblijf

- Huisdierenbeleid:
Toeslag huisdier: €5/dag/dier (maximaal 2 huisdieren per huuraccommodatie, behalve NAC)
Kleine dieren met een gewicht van minder dan 15 kg: toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 15 kg: Toegestaan onder bepaalde voorwaarden.
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren zonder toezicht in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: Verboden.
Honden van de 2e categorie: Niet toegestaan

Alle toeslagen moeten ter plaatse worden betaald

- Nota Bene:
Borg voor accommodatie en schoonmaak: 200 € (teruggegeven na inventarisatie)
Seizoenstoeslag per dag en per persoon ouder dan 18: € 0,66 (tarief 2023)

Alle belastingen en de borg moeten vooraf worden betaald: belastingen met creditcard, en de borg via het online Swikly-systeem (gegevens worden verstrekt bij de afgifte van het reisdocument).

Topcriteria

  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 28 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : (parapluie sans matelas) : 18,90 €/semaine (sur réservation, selon disponibilité)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 120 € / logement (sur réservation, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 10 €/kit (1 petite + 1 grande, sur réservation, selon disponibilité)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 15 €/lit simple - 19 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Non disponible dans les mobil-homes, même avec supplément. Zone Wifi sans supplément au bar
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 5 €/jour/animal (2 max -15 kg par locatif, sauf NAC) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 200 € (dépôt de garantie en ligne via SWIKLY) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : La Rochelle 20 km
  • Stadcentrum < 4 km
  • Afstand strand < 900 m
  • Kust < 900 m

Activiteiten

  • discotheek
  • Zeilen
  • Massa multisport
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 28 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : (parapluie sans matelas) : 18,90 €/semaine (sur réservation, selon disponibilité)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 120 € / logement (sur réservation, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 10 €/kit (1 petite + 1 grande, sur réservation, selon disponibilité)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 15 €/lit simple - 19 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Non disponible dans les mobil-homes, même avec supplément. Zone Wifi sans supplément au bar
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 5 €/jour/animal (2 max -15 kg par locatif, sauf NAC) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 200 € (dépôt de garantie en ligne via SWIKLY) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : La Rochelle 20 km
  • Stadcentrum < 4 km
  • Afstand strand < 900 m
  • Kust < 900 m

Activiteiten

  • discotheek
  • Zeilen
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
56 meningen
4.4/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Christian (gepubliceerd op 18-09-2023)
    Verblijf09-09-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Cecile (gepubliceerd op 27-08-2023)
    Verblijf12-08-2023
    Waardering

    Ontbrekend keukengerei, weegschaal en spatel (onder andere). Omdat de stacaravan niet ver van de snackbar stond, was er veel lawaai en gingen mensen erg laat naar bed, op sommige avonden niet voor middernacht. De avond zou op vrijdag eerder moeten beginnen, zodat vakantiegangers een goede nachtrust kunnen hebben voordat ze de volgende dag vertrekken. Het is jammer dat we verkeerd zijn voorgelicht, we hadden ruimte op onze staanplaats om de aanhanger en de auto neer te zetten, het had ons geen 300 euro extra gekost om fietsen te huren!

    vertaald uit fr
  • Joël Et Christine (gepubliceerd op 18-07-2023)
    Verblijf08-07-2023
    Waardering

    Goede ontvangst bij aankomst, attent personeel, dat reageerde op kleine problemen. Het was erg cool (Éloïse 5 jaar), de animatie was eenvoudig maar toegankelijk voor iedereen en het animatieteam was erg dynamisch en vriendelijk. Een rustige, gezinsvriendelijke camping, een aanrader en we komen zeker terug.

    vertaald uit fr
  • Broca (gepubliceerd op 28-05-2023)
    Verblijf20-05-2023
    Waardering

    Zeer goed verblijf, stacaravan top kan gewoon een beetje 's avonds entertainment karaoke, enz,

    vertaald uit fr
  • Ingrid (gepubliceerd op 23-05-2023)
    Verblijf13-05-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Patrice (gepubliceerd op 28-05-2023)
    Verblijf13-05-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Didier (gepubliceerd op 07-05-2023)
    Verblijf29-04-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Virginie (gepubliceerd op 23-04-2023)
    Verblijf15-04-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Josiane (gepubliceerd op 29-04-2023)
    Verblijf08-04-2023
    Waardering

    Neem een waterkoker en een broodrooster mee. Jammer dat er melding werd gemaakt van de stank buiten, waardoor het niet mogelijk was om van het terras te genieten... Heel positief punt: ik was een leestablet vergeten in de stacaravan, een heel vriendelijk persoon belde me op en alles was snel geregeld.

    vertaald uit fr
  • Amelie (gepubliceerd op 05-09-2022)
    Verblijf13-08-2022
    Waardering

    Zeer goede ontvangst ter plaatse en aan de telefoon vooraf. Het hele team was erg vriendelijk, de kinderen hielden van de animatoren en de aangeboden activiteiten. We hadden een uitstekend verblijf.

    vertaald uit fr

Update uw verblijfsdata