Icône Carte de France

Domaine de Bel Air 5*

Landudec - Finistère (Frankrijk)
45 meningen
réf: 833425L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Domaine de Bel Air 5*

3 kamers - 2 slaapkamers - 28 m²

45 meningen
réf: 833425L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Afstand strand < 8 km

Vakantiewoning Landudec - Domaine de Bel Air 5* - Mobile Home - 5 personen - 28 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Landudec - Domaine de Bel Air 5* - Mobile Home - 5 personen - 28 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Landudec - Domaine de Bel Air 5* - Mobile Home - 5 personen - 28 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 833425L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Domaine de Bel Air 5* - Mobil-home Relax Confort TV - 2 chambres - 4/5 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 28 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Afstand strand < 8 km - Stadcentrum < 2 km
Domaine de Bel Air 5* - Mobil-home Relax Confort TV - 2 chambres - 4/5 personnes Naamen van de accommodatien-Landudec

- Algemene beschrijving van de camping:
Ideaal gelegen op de "Groene" punt van Bretagne, op een steenworp afstand van Quimper of Douarnenez, op 30 km van de mythische Pointe du Raz en op slechts 9 km van de kust met zijn lange zandstranden, verwelkomt de 5* familiecamping Domaine de Bel Air u tussen land en zee, of beter gezegd tussen "Armor en Argoat" zoals het hier genoemd wordt.

Het Domaine de Bel Air is betrokken bij een programma om het natuurlijke erfgoed van de streek te valoriseren, stimuleert een ecologisch verantwoord beheer, promoot korteafstandsconsumptie en brengt de culturele rijkdom van de streek onder de aandacht. Dit is een 5* camping, perfect geïntegreerd in zijn omgeving!

Alles is in het werk gesteld om gezinnen met jonge kinderen te ontvangen in een warme sfeer met kwaliteitsvoorzieningen. Een ideale plek voor familieplezier... dus laat je meeslepen door de magie van de plek...

De aquatische ruimte is een echte blikvanger, met 1.550 m² gewijd aan ontspanning, waaronder twee grote overdekte zwembaden, 2 peuterbaden om in te spetteren en te spetteren, en een aangelegd lagunezwembad buiten.

De camping opent zelfs de deuren van zijn grote vrijetijdspark van 4,5 hectare ernaast, met niet minder dan 50 spelletjes speciaal voor de kleintjes: waterglijbanen, zomerrodelbaan, karting en waterfietsen, enz, enz.
Zoveel activiteiten en vrijetijdsbesteding voor jong en oud om leuke momenten te delen, gelukkige herinneringen te creëren en lekker te slapen.

Natuurlijk vind je hier ook alle diensten die je van een 5-sterrencamping mag verwachten. Neem plaats in je stacaravan van de laatste generatie en geniet van de rustige, groene omgeving tussen de hortensiahagen.

U zult zich meteen thuis voelen in het land van Bigouden! Dus als u op zoek bent naar een frisse neus op een mooie camping met alles erop en eraan, ga dan naar Domaine de Bel Air!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:
Mobil-home Relax Confort TV - 2 slaapkamers - 4/5 personen
Ongeveer 28 m² met een halfoverdekt houten terras van ongeveer 15 m² met tuinmeubilair en 2 ligstoelen.
Voordelen: Een recent gebouwde stacaravan met eigentijdse inrichting en tv.
Jaar van stacaravan: 2019

2 slaapkamers (Een slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x190) - 1 slaapkamer met 3 eenpersoonsbedden (80x190) waarvan 1 stapelbed)
Televisie met Europese zenders
Woongedeelte met bank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast met vriesvak, magnetron, broodrooster, koffiezetapparaat en waterkoker)
Doucheruimte met douche en wastafel
Aparte WC
Verwarming in de woonkamer
Dekens en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie
Getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De lay-out van de bedden en de inrichting kunnen ook variëren.

- Beschrijving van het zwembad:
Geniet van de tropische sfeer van dit kleine hoekje van Zuid-Bretagne, het 1550 m² grote zwembad ligt op je te wachten.
Met 2 verwarmde binnenzwembaden, een buitenlagune (verwarmd in juli/augustus) en 2 pierenbadjes voor de kleintjes is er voor elk wat wils.
Rondom het zwembad en onder de overdekte koepel kun je heerlijk ontspannen op de ligstoelen.
Sportievelingen kunnen terecht in het andere overdekte zwembad van 270 m² met een zwemgang van 120 m², waar baantjes trekken een waar plezier is! En na al die inspanning kun je je ontspannen op het ritme van de bubbels op de bubbelbanken en ondergedompelde ligstoelen in de hydromassage wellnessruimte.

Als je van spanning en sensatie houdt, ga dan naar de speeltuin om de waterglijbanen uit te proberen, waaronder de 4-baans "Pentagliss" (23 m lang) en "Space gliss" (53 m lang).

Data en openingstijden van de 4 wateroppervlakken:
- Het hele seizoen geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
- Overdekt zwemparadijs: het hele seizoen geopend en verwarmd.
- Overdekt zwembad in de koepel: in juli en augustus twee keer per week 's avonds verlengd tot 21.00 uur (behalve glijbanen).
- Overdekt zwembad: 's ochtends gereserveerd voor volwassenen en vanaf 14.00 uur geopend voor gezinnen.
- Buitenzwembad: geopend van half april tot half september en verwarmd in juli/augustus, afhankelijk van de weersomstandigheden.
- Glijbanen (niet verwarmd): elke dag geopend in juli en augustus (13u tot 19u) - elke woensdag, zaterdag, zondag en feestdag in het laagseizoen (14u tot 18u).

NB: Het is ten strengste verboden om zwemshorts, bermuda's, wetsuits en dergelijke te dragen in de zwembaden. Het dragen van zwemkleding of boxershorts is verplicht.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. De toegang tot de waterzones kan aan beperkingen onderhevig zijn, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerkzaamheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Animatie:
Elk jaar wordt er voor de voorjaars- en zomervakantie een uitgebreid animatieprogramma samengesteld: kinderclub, thema-avonden, sporttoernooien (voetbal, tennis, tafeltennis), etc. Natuurlijk is iedereen vrij om zich in te schrijven voor de activiteiten die hij of zij verkiest!

Kinderclub (4 tot 12 jaar): elke ochtend geopend van 10.30 tot 12.00 uur, alleen tijdens de zomervakantie. Activiteiten aangepast aan kinderen en hun leeftijdsgroep in een internationale sfeer, schminken, dansen, schattenjacht... er is voor elk wat wils!
Tienerclub (13-18 jaar): 5 dagen per week geopend van 14.30 tot 17.30 uur tijdens de zomervakantie.

Ter plaatse: fitnessparcours en outdoor sporttoestellen, minigolf, petanqueterrein, tennisbaan, multisportterrein, indoor speelzaal met videogames en biljart (tegen betaling), fietsverhuur (tegen betaling).

Op zoek naar ruimte en plezier? Profiteer dan optimaal van de speeltuin. Jonge kinderen hebben eindelijk een park dat speciaal voor hen is ontworpen! Meer dan 50 spelen, waaronder een groot meer van 4,5 hectare met waterfietsen, springkussens, een zachte berg, schommels, een glijbaan, trampolines, een zomerrodelbaan, skelters en een groot traprad, een ballenbad, een aquabully, een schommelboot, een ontspanningsruimte met hangmatten, een bowlingbaan, een tourniquet, lentespellen, zandscheppen, een tokkelbaan, een reuzenschaakbord, een slangenschommel, enz. En mis het ritje met het treintje niet!
Voor de grotere kinderen is er ook de mogelijkheid om te paddleboarden onder begeleiding van gespecialiseerde instructeurs (tegen betaling en op afspraak). En vergeet het gloednieuwe City Park (11m x 22m) niet, waar je Braziliaans voetbal, handbal, volleybal, enz. kunt spelen.

Op Domaine Le Bel Air staan plezier en een goed humeur centraal, dus geniet van een actieve vakantie in een gezellige familiesfeer.

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.


- Diensten ter plaatse:
Het restaurant is elke avond geopend, 5 dagen per week tijdens de voorjaarsvakantie (gesloten op maandag en dinsdag) en 6 dagen per week tijdens de zomerschoolvakanties (gesloten op maandag) om te eten of om af te halen (in het laagseizoen, tijden ter plaatse te raadplegen). Op het menu: huisgemaakte pizza's, gebraden kip of traditionele mossel- en frietavonden...

De winkel is open tijdens de zomerschoolvakanties. Elke ochtend vind je er een hotspot met ter plekke gebakken brood en gebak (de dag ervoor besteld voor de volgende dag), algemene boodschappen en een kleine kruidenierswinkel, ansichtkaarten, strandartikelen en, omdat je in Bretagne bent, een paar producten en specialiteiten uit de streek.
In het hoogseizoen kun je elke middag op het terras genieten van de verse hamburgers van de dag, dankzij de foodtruck die elke dag van 12.00 tot 15.00 uur open is (in het laagseizoen, vraag ter plaatse naar de tijden).

Het barteam verwelkomt je elke dag tijdens de lente- en zomervakantie en elke vrijdag- en zaterdagavond in het laagseizoen (tijden ter plaatse te bevestigen).
Vertoningen van grote sportevenementen en films op het grote scherm. Een geweldige manier om tijd door te brengen met familie en vrienden, of om jezelf bezig te houden op regenachtige dagen!

Bij de receptie vind je toeristische informatie, postzegels, muntjes voor de wasserette, verhuur van beddengoed en wifi-kaarten. Broodrooster en strijkijzer te leen (op aanvraag bij de receptie in ruil voor een identiteitsbewijs, afhankelijk van beschikbaarheid).

Je favoriete boek thuis vergeten? Geen paniek, er is een bibliotheek met een ruime keuze aan leesmateriaal (geopend tijdens openingstijden van de kruidenierswinkel).

Op zoek naar een wellnessbreak? Op Domaine de Bel Air is een ontspanningsruimte ingericht in een bucolische omgeving die uitnodigt tot zenitude, in totale onderdompeling in het hart van de natuur (met toeslag). Laat je verleiden door de Ayurvedische zitmassages (behandeling van rug, schouders, nek, schedel en gezicht) en voetreflexmassages (op afspraak en tegen betaling). Geef je over aan de charme en poëzie van de plek...

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen veranderen. Bepaalde diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal gasten en de officiële sanitaire omstandigheden die gelden op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdieren: niet toegestaan -

Nota Bene:
Waarborgsom: €300 (afdruk creditcard binnen een week verwijderd).
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: €0,50 (tarief 2023)

Alle belastingen moeten ter plaatse contant of met creditcard worden betaald. De borg moet vooraf met creditcard worden betaald via het online borgsysteem Swikly (gegevens worden verstrekt bij de afgifte van het reisdocument).

Topcriteria

  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 28 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 3 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 35 €/semaine (lit parapluie + chaise haute + baignoire, sur réservation)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 90 € (sur réservation, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 9 € /semaine/pers (1 grande + 1 petite, sur réservation)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 13 € /semaine
  • Internet extra kosten (facultatief) : 15 €/semaine/appareil
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 300 € (empreinte CB effacée sous huitaine, sous réserve état des lieux) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • nabijgelegen stad : Douarnenez 14 km
  • Stadcentrum < 2 km
  • Afstand strand < 8 km
  • Kust < 8 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • mini-golf
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 28 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 3 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 35 €/semaine (lit parapluie + chaise haute + baignoire, sur réservation)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 90 € (sur réservation, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 9 € /semaine/pers (1 grande + 1 petite, sur réservation)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 13 € /semaine
  • Internet extra kosten (facultatief) : 15 €/semaine/appareil
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 300 € (empreinte CB effacée sous huitaine, sous réserve état des lieux) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • nabijgelegen stad : Douarnenez 14 km
  • Stadcentrum < 2 km
  • Afstand strand < 8 km
  • Kust < 8 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • mini-golf
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
45 meningen
4.8/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Alain (gepubliceerd op 17-09-2023)
    Verblijf09-09-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Sylvie (gepubliceerd op 18-09-2023)
    Verblijf09-09-2023
    Waardering

    Een vriendelijke, ontspannen ontvangst in een charmante omgeving met toegang tot een vijver waar je kunt genieten van de verschillende spelletjes en sporttoestellen. De stacaravan is stijlvol, nieuw en schoon, maar het is jammer dat we niet wisten dat het bed een 160 is! Leuk om te zien dat er zelfs in september nog activiteiten zijn, met een dynamische en zeer oplettende aquagymleraar om de oefeningen te personaliseren.

    vertaald uit fr
  • Emilie (gepubliceerd op 27-08-2023)
    Verblijf12-08-2023
    Waardering

    Rustige familiecamping met veel activiteiten voor kinderen met recreatiecentrum. Zwembaden wat klein. Functionele accommodatie. Zeer goed verblijf

    vertaald uit fr
  • Bernard (gepubliceerd op 07-07-2023)
    Verblijf26-06-2023
    Waardering

    zeer mooie camping en stacaravans

    vertaald uit fr
  • Camille (gepubliceerd op 18-06-2023)
    Verblijf12-06-2023
    Waardering

    Super omgeving, animatie en verwarmd zwembad

    vertaald uit fr
  • Marie Christine (gepubliceerd op 20-06-2023)
    Verblijf10-06-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Thierry (gepubliceerd op 25-06-2023)
    Verblijf10-06-2023
    Waardering

    Geweldig verblijf met personeel dat altijd beschikbaar was en glimlachte. Hetzelfde geldt voor de twee entertainers die alles uit de kast halen voor de vakantiegangers. Het enige kleine probleem was het brood in de ochtend toen de kruidenierswinkel gesloten was tijdens de tweede week, maar naar onze mening is dat slechts een detail. Een goed seizoen voor al het personeel.

    vertaald uit fr
  • Gilles (gepubliceerd op 19-05-2023)
    Verblijf14-05-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Veronique (gepubliceerd op 14-05-2023)
    Verblijf06-05-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Maria (gepubliceerd op 08-05-2023)
    Verblijf29-04-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Update uw verblijfsdata