Icône Carte de France

Camping les Flamants Roses 4*

Canet en Roussillon - Pyrenees Orientales (Frankrijk)
45 meningen
réf: 762553L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping les Flamants Roses 4*

4 kamers - 3 slaapkamers - 33 m²

45 meningen
réf: 762553L
codeTo: 668
  • Zwembad

  • Afstand strand < 8 km

  • Stadcentrum < 300 m

Vakantiewoning Canet en Roussillon - Camping les Flamants Roses 4* - Mobile Home - 6 personen - 33 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Canet en Roussillon - Camping les Flamants Roses 4* - Mobile Home - 6 personen - 33 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Canet en Roussillon - Camping les Flamants Roses 4* - Mobile Home - 6 personen - 33 m² - Foto Nr.3
  • Uitgebreide annuleringsverzekering COVID-19

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 762553L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Les Flamants Roses 4* - Mobil-home Grand Confort TV Clim - 3 chambres - 6 personnes
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 33 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Zwembad - Afstand strand < 8 km - Stadcentrum < 300 m - Televisie
Camping Les Flamants Roses 4* - Mobil-home Grand Confort TV Clim - 3 chambres - 6 personnes Naamen van de accommodatien-Canet en Roussillon

- Algemene beschrijving van de camping:
Wilt u een camping op mensenmaat in een rustige, natuurlijke omgeving op slechts 8 minuten van het grote strand van Canet-en-Roussillon of op 30 minuten van Spanje? Camping Les Flamants Roses 4* is onlangs bekroond met het kwaliteitslabel 'Qualité Tourisme' en zal zeker aan al uw verwachtingen voldoen!
Gelegen aan de rand van Canet-en-Roussillon, in het hart van een beschermd natuurgebied, belooft deze bosrijke en aangelegde camping een onvergetelijk verblijf in de Occitanie regio, tussen zee- en bergactiviteiten.
De ruime, recent gebouwde stacaravans met airconditioning zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt en zijn perfect voor een koele siësta.
Het buitenzwembad, met waterglijbanen en verwarmd zwembad, belooft ontspanning en plezier voor jong en oud.
Een breed scala aan activiteiten en entertainment, van plezier tot sport, houdt het hele gezin bezig. Voor de kleintjes is er tijdens de zomerschoolvakanties de kinderclub: speurtochten, sportolympiades en ponyritjes staan allemaal op het programma. Voor de sportievelingen of wandelaars zijn er twee fietspaden die voor de camping beginnen en je naar nabijgelegen steden brengen. s Avonds kun je naar de shows, die zeker zullen verbazen!
Dichtbij alles, in een rustige omgeving, ver van de drukte, met een zorgzaam team en faciliteiten van topkwaliteit, Les Flamants Roses 4* heeft het allemaal!

- Beschrijving van uw accommodatie:
Mobil-home Grand Confort TV Clim - 3 slaapkamers - 6 personen

Ca. 33 m² met overdekt terras, tuinmeubilair en 2 Relaxfauteuils.
Voordelen: Een recente stacaravan met televisie, airconditioning en verduisteringsrolgordijnen.
Jaar van de stacaravan: 2017

3 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (70x190) naast elkaar) met verduisteringsrolgordijnen en muggenhorren
Omkeerbare airconditioning in de woonkamer
Televisie in de woonkamer
Zithoek met bank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte keuken (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast met vriesvak, magnetron en filterkoffiezetapparaat)
Doucheruimte met douche en wastafel
Verwarming in woonkamer
Aparte WC
Dekens en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie

De vermelde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de decoratie kunnen ook variëren.

- Beschrijving van het zwembad:
Het prachtige zwembad van 1200 m² is een waar genoegen voor het hele gezin: het verwarmde buitenzwembad krijgt een make-over voor 2023 om u meer comfort te bieden en u het hele seizoen door optimaal te laten genieten van het water. De allerkleinsten kunnen spetteren en spetteren in het peuterbad met miniglijbanen, en 3 glijbanen voor de groteren maken de spanning compleet!
Alles is hier aanwezig voor plezier en ontspanning. Er is voor elk wat wils!

Data en openingstijden van het zwembad :
- Elke dag van 10u tot 19u
- Verwarmd buitenzwembad: het hele seizoen, afhankelijk van het weer

NB: Het is ten strengste verboden om zwemshorts, bermuda's, overalls en dergelijke te dragen in de zwembaden. Het dragen van zwemkleding of boxershorts is verplicht. Zwemmen onder toezicht alleen in juli/augustus.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen gewijzigd worden. Toegang tot de watergebieden kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer en de gezondheidstoestand, en eventuele onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op het moment van uw verblijf.

- Animatie:
Tijdens het hoogseizoen worden er de hele dag door sportactiviteiten georganiseerd: fitness, boogschieten, boomklimmen, lasergame, bungeetrampoline, aquabike, spierversterkende sessies...
De kleintjes kunnen zich vermaken in het springkasteel, of racen met mini jetski's in het zwembad (€2/5 min).

s Avonds is het tijd voor entertainment met verschillende shows: magie, glitter en stras, disco, karaoke, poolparty en nog veel meer...

Geniet van je favoriete sportactiviteiten op het multisportterrein, de ideale plek om nieuwe vrienden te maken. Je kunt er alle sporten beoefenen die rond de ronde bal draaien: voetbal, basketbal, handbal, volleybal... Profiteer van deze vrij toegankelijke faciliteiten en doe mee aan de toernooien voor volwassenen en kinderen die door het animatieteam worden georganiseerd.
Als je je backhand of forehand wilt oefenen, gaat er niets boven een partijtje tafeltennis!
En als je je avontuurlijk voelt, is er gegarandeerd plezier in de kinderspeeltuin voor kinderen van 3-7 jaar en in de accro-gamezone voor beginnende klimmers... Het is een geweldige manier om vrienden te ontmoeten!
Voor de meer traditionele spelers zijn er de niet te missen jeu de boules-toernooien. Er is ook een outdoor fitnessparcours met 4 outdoor fitnessapparaten, zodat je zelfs op vakantie fit kunt blijven!

Kids Club (6-12 jaar): geopend tijdens de zomerschoolvakanties, 6 dagen per week (behalve op zaterdag). Er worden allerlei activiteiten aangeboden, zoals schattenjachten, schminken, Olympische sporten, schilderen en knutselen, minidisco met schuim, ponyritjes, boogschieten, enz.

Profiteer van de vakantie om weer in contact te komen met de natuur en ga op de fiets. Twee fietspaden beginnen direct voor de camping: de ene brengt je veilig naar Canet En Roussillon en zijn fijne zandstranden, en de andere, richting Perpignan, laat je het achterland en de wijngaarden van de regio ontdekken. Als je liever licht reist, geen zorgen, je kunt altijd ter plaatse een fiets huren.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen gewijzigd worden. Sommige activiteiten zijn buiten juli en augustus niet gegarandeerd. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële gezondheidsvoorwaarden die van kracht zijn op het moment van je verblijf.

- Faciliteiten ter plaatse:
De bar/restaurant (geopend in het hoogseizoen), met afhaal- en eetmogelijkheden, voldoet aan al je wensen (openingstijden ter plaatse te raadplegen). Je kunt genieten van hamburgers, pizza's, panini's of wraps, allemaal vergezeld van een goede cocktail.
Je kunt jezelf ook trakteren op versgebakken brood en gebak (te bestellen elke dag in het hoogseizoen, vanaf 8 uur, verkrijgbaar bij de receptie).
Er is een gemeenschappelijke barbecueplaats beschikbaar voor vakantiegangers, ideaal voor een gezellig samenzijn met familie of vrienden (neem houtskool mee, gebruik afhankelijk van toestemming van de prefectuur).
Wifi op de hele camping tegen betaling. De camping heeft ook een gratis wifi-punt (30 min/dag) in de bar.
De camping beschikt ook over een postservice, een wasserette (uitleen van strijkijzer en strijkplank en stofzuiger op aanvraag bij de receptie) en kluisverhuur bij de receptie. Fietsen te huur (tegen betaling). In het hoogseizoen is er een nachtwaker aanwezig.
Een extraatje: bushalte recht voor de camping. Je kunt de stadsbus nemen naar de stranden of het centrum van Canet-en-Roussillon of naar Perpignan (dagen en tijden ter plaatse beschikbaar, tegen betaling).

De vermelde dienstregelingen zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen.Bepaalde diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdiertoeslag: €6/dag/dier (maximaal 1 huisdier per huuraccommodatie, hond of kat toegestaan. NAC niet toegestaan)
.

Kleine dieren met een gewicht van minder dan 10 kg: toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 10 kg: niet toegestaan
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren alleen achter te laten in de accommodatie of vastgebonden aan een boom. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de familie Molossoid: verboden -

Nota Bene:
Borg voor accommodatie + schoonmaak + toegangsbadge: € 350
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: € 0,85 (verwacht tarief voor 2024)
Eco-deelname bijdrage per dag en per persoon: €0,65 (tarief 2024)

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald, uitsluitend contant of met creditcard (cheques worden niet geaccepteerd). Borgsommen worden terugbetaald onder voorbehoud van een inventarisatie. LET OP: voor late aankomsten na 18.00 uur moet de borg telefonisch worden betaald voordat de receptie sluit.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 33 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Kit Bébé (lit parapluie sans matelas, chaise haute et baignoire) : 6 €/jour

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 60 €
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 15 €/Kit (1 grande + 1 petite ; sur réservation)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 22 €/lit simple - 26 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6 €/jour ou 42 €/semaine (1 seul animal maxi autorisé par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 350 € : Hébergement + Ménage (en CB, restituée après état des lieux) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Perpignan 20 km
  • nabijgelegen stad : Canet-en-Roussillon 5 km
  • Stadcentrum < 300 m
  • Afstand strand < 8 km
  • Kust < 8 km

Activiteiten

  • casino
  • discotheek
  • mini-golf
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 33 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Kit Bébé (lit parapluie sans matelas, chaise haute et baignoire) : 6 €/jour

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 60 €
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 15 €/Kit (1 grande + 1 petite ; sur réservation)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 22 €/lit simple - 26 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6 €/jour ou 42 €/semaine (1 seul animal maxi autorisé par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 350 € : Hébergement + Ménage (en CB, restituée après état des lieux) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Perpignan 20 km
  • nabijgelegen stad : Canet-en-Roussillon 5 km
  • Stadcentrum < 300 m
  • Afstand strand < 8 km
  • Kust < 8 km

Activiteiten

  • casino
  • discotheek
  • mini-golf
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
45 meningen
4.6/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Marie Rose (gepubliceerd op 24-09-2023)
    Verblijf09-09-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Brigitte (gepubliceerd op 10-09-2023)
    Verblijf26-08-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Yahya (gepubliceerd op 07-05-2023)
    Verblijf29-04-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Patrick (gepubliceerd op 11-09-2022)
    Verblijf27-08-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Gerard (gepubliceerd op 16-08-2022)
    Verblijf30-07-2022
    Waardering

    Voor een 4 sterren camping is de service (afgezien van de accommodatie) niet optimaal. Gemiddeld restaurant en bar (elke dag om 13.00 uur open), geen kruidenierswinkel of andere faciliteiten op de camping. Animatie en entertainers niet op het niveau van een 4 sterren camping. Het zwembad is klein voor het aantal mensen dat hier verblijft. Ik zou niet terugkeren naar Les Flamants Roses ....

    vertaald uit fr
  • Jean Claude (gepubliceerd op 05-06-2022)
    Verblijf28-05-2022
    Waardering

    Zeer goede ontvangst, zeer beleefd en hoffelijk, het advies van de "baas" en zijn kennis van de sector zijn immens

    vertaald uit fr
  • Philippe (gepubliceerd op 23-08-2021)
    Verblijf14-08-2021
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Kévin (gepubliceerd op 10-08-2021)
    Verblijf24-07-2021
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Lydie (gepubliceerd op 10-08-2021)
    Verblijf17-07-2021
    Waardering

    We waren verbaasd dat ze geen cheques accepteerden voor de borg, maar dit werd geregeld en we hadden een geweldige familievakantie

    vertaald uit fr
  • Francesca (gepubliceerd op 20-07-2021)
    Verblijf26-06-2021
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Update uw verblijfsdata