Icône Carte de France

Camping Les Ajoncs D'Or 4*

La Baule Escoublac - Loire Atlantique (Frankrijk)
54 meningen
réf: 645640L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Les Ajoncs D'Or 4*

3 kamers - 2 slaapkamers - 28 m²

54 meningen
réf: 645640L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Afstand strand < 1 km

Vakantiewoning La Baule Escoublac - Camping Les Ajoncs D'Or 4* - Mobile Home - 5 personen - 28 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning La Baule Escoublac - Camping Les Ajoncs D'Or 4* - Mobile Home - 5 personen - 28 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning La Baule Escoublac - Camping Les Ajoncs D'Or 4* - Mobile Home - 5 personen - 28 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 645640L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Les Ajoncs d'Or 4* - Mobil-home Océan TV Plancha - 2 chambres - 4/5 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 28 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Afstand strand < 1 km - Televisie
Camping Les Ajoncs d'Or 4* - Mobil-home Océan TV Plancha - 2 chambres - 4/5 personnes Naamen van de accommodatien-La Baule Escoublac

- Algemene beschrijving van de camping:
Opgenomen in de selecte club van de mooiste baaien ter wereld, dankt La Baule haar faam aan het strand, een 9 km lang lint van fijn zand, een van de langste in Europa. La Baule heeft ook een chique sfeer, goed bewaarde architectuur en een veelheid aan activiteiten die het hele seizoen door beschikbaar zijn.
Om optimaal te genieten van deze prachtige badplaats, zet je je koffers neer op de 4* camping Les Ajoncs d'Or, gelegen in een zeer natuurlijke omgeving op een kleine beboste heuvel.
Dicht bij het centrum en de winkels, en op 10 minuten fietsen van het strand, is deze ideaal gelegen camping de perfecte plek voor een vakantie met familie of vrienden.
Naast de geneugten van de oceaan vind je hier ook 4-sterrenservice en de nieuwste faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad (met afneembaar dak), waterglijbanen, sportfaciliteiten en spelletjes voor iedereen, en een bar/snackbar voor gezellige zomeravonden; en niet te vergeten onze comfortabele nieuwe stacaravans. Wat wil je nog meer?
Om de Côte d'Amour te verkennen, kom aan boord van de Ajoncs d'Or!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:
Mobil-home Océan TV Plancha - 2 slaapkamers - 4/5 personen
Een recente stacaravan voor maximaal comfort!
Ca. 28 m² met halfoverdekt houten terras, tuinmeubilair en 2 ligstoelen.
Plus : Wifi, TV en Plancha
Jaar van stacaravan: 2020

2 slaapkamers (Een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar of in een slaapbank of stapelbed (afhankelijk van het model, mogelijkheid van een 3e dwars hoogslaper (70x180, het hoogslaper is alleen geschikt voor kinderen van 6-10 jaar)), met verduisteringsgordijnen.
Woongedeelte met zitbank die kan worden omgebouwd tot eenpersoonsbed, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast, magnetron en filterkoffiezetapparaat)
Gasfornuis in overeenstemming met de huidige regelgeving (gebruik onderworpen aan prefectorale toestemming)
Televisie
Gratis WiFi
Verwarming in de woonkamer
Doucheruimte met douche en wastafel
Aparte WC
Dekens of dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats (naast de accommodatie of op een speciale parkeerplaats)
De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de inrichting kunnen ook variëren.

- Beschrijving van het zwemparadijs:
Geniet van dit prachtige zwemparadijs en de moderne zwemfaciliteiten; het is de perfecte plek om te ontspannen, zwemmen, spetteren en plezier te hebben met het hele gezin, iets voor jong en oud!
Het mooie bestaande zwembad en het peuterbad zijn overdekt met een afdekking die zich aanpast aan de weersomstandigheden. De verwarmde zwembaden wachten op je om in te ontspannen. Als het mooi weer wordt en de zomerse temperaturen hun intrede doen, gaat het afneembare dak open zodat je kunt spetteren in de plaatselijke mildheid.
Of je nu een aquagymles volgt, baantjes trekt of een welverdiende solariumpauze neemt na een dagje uit, het zwembad is de perfecte plek om te ontspannen terwijl je een oogje houdt op je kleintjes in het pierenbadje.
Voor wie van glijden houdt, zijn er 4 waterglijbanen. Voor sensatiezoekers beginnen de glijbanen op 9 meter hoogte, wat een totale lengte van 152 meter oplevert! Hou je goed vast, het wordt zenuwslopend!

Data en openingstijden van de wateroppervlakken:
- Het hele seizoen geopend van 10.00 tot 20.00 uur.
- Verwarmd overdekt gedeelte: van 06/04 tot 15/09, opening van het dak bij mooi weer, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden.
- Waterglijbanen: geopend van april tot september, afhankelijk van het weer. Water in de glijbanen niet verwarmd.

NB: Alleen korte zwemkleding, bikini's, badpakken uit één stuk en lycra t-shirts met korte mouwen en UV-bescherming zijn toegestaan. Kinderen onder ouderlijk toezicht.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. De toegang tot de waterzones kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de sanitaire omstandigheden en eventuele onderhoudswerkzaamheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Animatie:
Van de opening tot de sluiting van de camping (5 dagen per week in het laagseizoen en 7 dagen per week in het hoogseizoen) kunt u overdag en 's avonds genieten van verschillende animaties en activiteiten.
Overdag jeu de boules, basketbal- en volleybaltoernooien, fitness en aquagym. Er is ook een multisportterrein dat erg populair is bij de jongere gasten.
Aan het eind van de dag, als het zomer wordt, kun je genieten van dans- of thema-avonden, karaoke, muzikale shows, cabaret of bingo - slechts een paar voorbeelden van avondentertainment in een goede sfeer.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning of iets sportievers, er zijn genoeg activiteiten om jou en je kinderen de hele dag te vermaken: een kinderspeeltuin met opblaasbare speelstructuren en trampolines, een multisportveld, tafeltennis, tafelvoetbal en petanquebanen voor toernooien met zowel amateurs als experts, zodat je de kans krijgt om je vaardigheden te testen tijdens een spelletje!

Tijdens de lente- en zomervakantie (van maandag tot vrijdag, tijden ter plaatse te raadplegen):
Kinderclub (4-10 jaar): knutselen, schilderen, avondentertainment, dansshows, Olympische Spelen, teamsporten, kennismaking met circus en poppen. Ook binnen- en buitenspelen, trampolines en springkussens. Jij en je kinderen kunnen zelfs deelnemen aan de mascotteshow van Pirouette.
Voor tieners (11 tot 17 jaar): er worden 1 of 2 bijeenkomsten per week georganiseerd met sportactiviteiten, gezelschapsspelletjes, danslessen, enz... een kans om samen te komen met vrienden en nieuwe vrienden te maken!

De vermelde tijden zijn indicatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van je verblijf.

- Diensten ter plaatse:
Talrijke diensten, 7 dagen per week geopend in het hoogseizoen en 5 dagen per week in het laagseizoen, zijn beschikbaar om je verblijf nog aangenamer te maken.
Trek? De snackbar (pizza's, meeneemgerechten) staat voor je klaar. Heb je dorst? Ga naar de bar voor een ijsje. Heb je extra boodschappen nodig? Er is een noodboodschappenwinkel met brood en lokale producten.
En voor die o zo belangrijke barbecue zijn er gemeenschappelijke barbecues beschikbaar (houtskool en grill vereist; gebruik afhankelijk van toestemming van de prefectuur).
Voor nog meer gemak is er een wasserette met wasmachines en drogers (tegen betaling), evenals een uitleenservice voor strijkijzers, stofzuigers en broodroosters, beschikbaar op vertoon van een identiteitsbewijs. WiFi is gratis beschikbaar in het hele resort.
De regio heeft een groot aantal fietspaden, dus je kunt ook een fiets huren (tegen betaling).

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het ismogelijk dat bepaalde diensten af en toe niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële hygiënische omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdiertoeslag: €7,50/dag/dier (katten moeten op het moment van de reservering door de camping worden bevestigd. NAC geweigerd).
Kleine dieren met een gewicht van minder dan 15 kg: toegestaan (max. 2 dieren/accommodatie)
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 15 kg: toegestaan (max. 1 dier/accommodatie)

- Nota Bene:
Borg voor accommodatie: €250
Borg schoonmaak: €150
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: €0,66 (verwacht tarief voor 2024)
Ecologische bijdrage: €0,69/dag/persoon

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald. Aanbetalingen kunnen alleen worden gedaan door middel van een creditcardafdruk, die niet wordt geïnd en zal worden geretourneerd onder voorbehoud van een inspectie van de woning.

Topcriteria

  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 28 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 38,50 €/semaine (lit parapluie sans matelas - sur réservation - mini 7 nuits)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 90 € en 2ch ou 110 € en 3ch (sur demande, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 10,50 €/kit (1 petite + 1 grande; sur réservation, non renouvelé)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 21 €/kit (par lit simple ou double, sur réservation)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 7,50 €/jour (1 animal max /locatif ; NAC refusés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 400 € (Dépôt de garantie en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Nantes 78 km
  • nabijgelegen stad : Pornichet 4 km
  • Stadcentrum < 3 km
  • Afstand strand < 1 km
  • Kust < 1 km

Activiteiten

  • casino
  • discotheek
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 28 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 38,50 €/semaine (lit parapluie sans matelas - sur réservation - mini 7 nuits)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 90 € en 2ch ou 110 € en 3ch (sur demande, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 10,50 €/kit (1 petite + 1 grande; sur réservation, non renouvelé)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 21 €/kit (par lit simple ou double, sur réservation)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 7,50 €/jour (1 animal max /locatif ; NAC refusés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 400 € (Dépôt de garantie en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Nantes 78 km
  • nabijgelegen stad : Pornichet 4 km
  • Stadcentrum < 3 km
  • Afstand strand < 1 km
  • Kust < 1 km

Activiteiten

  • casino
  • discotheek
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
54 meningen
4.1/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Vanessa (gepubliceerd op 21-04-2024)
    Verblijf06-04-2024
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Michel (gepubliceerd op 25-09-2023)
    Verblijf09-09-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Jocelyne (gepubliceerd op 17-09-2023)
    Verblijf02-09-2023
    Waardering

    Zoals bij al deze bouwwerken geldt: hoe meer je er neerzet, hoe beter het is. Er is dus veel vis à vis en je moet leven met de gordijnen dicht aan ten minste één kant. De toegang tot de gemeenschappelijke faciliteiten (bar, enz.) is niet gemakkelijk, gezien het hellende terrein en de grote kiezelpaden. De accommodatie is schoon en goed onderhouden, maar de stoelen zijn erg oncomfortabel. Vriendelijk personeel.

    vertaald uit fr
  • Agnes (gepubliceerd op 23-06-2023)
    Verblijf19-06-2023
    Waardering

    7,50 per dag voor een dier, erg duur, lawaaierige omgeving, dicht bij de weg en het afvalverwerkingscentrum, ver van de stad en de zee

    vertaald uit fr
  • Jean Claude (gepubliceerd op 04-06-2023)
    Verblijf27-05-2023
    Waardering

    Camping gelegen aan de rand van La Baule (dicht bij het afvalinzamelingscentrum, dicht bij de gemeentelijke woonwijken, dicht bij het industrieterrein. Receptie geen wachttijd 2u30 na de toegestane aankomstdatum, zonder organisatie. Verdient zijn 4 sterren niet, geen restaurant, klein depot maar geen kruidenierswinkel, Niet aan te bevelen. Stuur uw aanbeveling op uw advertentie

    vertaald uit fr
  • Regis (gepubliceerd op 04-06-2023)
    Verblijf20-05-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Monique (gepubliceerd op 13-04-2023)
    Verblijf08-04-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Jeannie (gepubliceerd op 25-09-2022)
    Verblijf10-09-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Account verwijderd (gepubliceerd op 20-09-2022)
    Verblijf03-09-2022
    Waardering

    Zeer mooie camping, mobilhom onberispelijk en zeer schoon, maar problemen met duiven. Elke ochtend het terras (onoverdekt deel) en de fietsen schoonmaken, erg vervelend. Ze hadden een geweldige

    vertaald uit fr
  • Boris (gepubliceerd op 31-08-2022)
    Verblijf20-08-2022
    Waardering

    Het personeel is aardig, maar de huurprijs is veel te hoog voor de hele service en de camping zelf; meer dan 840€ met de toeristenbelasting erbij. (we nemen het je niet kwalijk, het is gewoon dat de prijzen in dit land compleet absurd zijn geworden en nergens mee overeenkomen. Wat de camping betreft, deze is niet goed gelegen ten opzichte van de zee, en de omgeving is niet de meest aantrekkelijke. De prijs van pizza's en een deel van het eten en drinken zou verlaagd moeten worden omdat het op de camping is en voor uw gasten. (zou meer geconsumeerd hebben als dit het geval was geweest). Het is jammer dat de problemen niet door u worden verholpen wanneer u tijdens de inventarisatie van de inrichting bij de ingang een tekort meldt; het is aan ons om bij de receptie te komen vragen.

    vertaald uit fr

Update uw verblijfsdata