Icône Carte de France

Camping Des Iles

Pénestin - Morbihan (Frankrijk)
65 meningen
réf: 551537L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Des Iles

3 kamers - 2 slaapkamers - 27 m²

65 meningen
réf: 551537L
codeTo: 668
  • Zwembad

  • Afstand strand < 50 m

  • Televisie

Vakantiewoning Pénestin - Camping Des Iles - Mobile Home - 5 personen - 27 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Pénestin - Camping Des Iles - Mobile Home - 5 personen - 27 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Pénestin - Camping Des Iles - Mobile Home - 5 personen - 27 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 551537L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Les Iles 5* - Mobil-home Caraïbes TV - 2 chambres - 4/5 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 27 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Zwembad - Afstand strand < 50 m - Televisie - terras
Camping Les Iles 5* - Mobil-home Caraïbes TV - 2 chambres - 4/5 personnes Naamen van de accommodatien-Pénestin

- Algemene beschrijving van de camping:
Zet koers naar de prachtige regio Zuid-Bretagne, met de prachtige Golf van Morbihan aan bakboord en het prachtige schiereiland Guérande aan stuurboord.
Ideaal gelegen in Pénestin, verwelkomt 5 sterren camping Les Iles u in een zeldzame en bevoorrechte omgeving van groen en bomen, genesteld aan zee met directe toegang tot het strand!
Luieren, zwemmen of vissen te voet - vergeet uw emmer en net niet!
Voor de sportievelingen loopt de beroemde GR34 langs de camping, zodat je de Bretonse kust te voet kunt verkennen. Er zijn ook een aantal fietspaden, perfect om een frisse neus te halen en de zeelucht op te snuiven!
Geniet van het prachtige verwarmde buitenzwembad, met 2 zwembaden waaronder een peuterbad, rivieren, glijbanen en bubbelbaden.
Hier heerst vooral een sfeer van rust en gezelligheid, met in de zomermaanden precies de juiste hoeveelheid vermaak, met activiteiten en levendige avonden die passen bij de plaatselijke sfeer.
Je vindt hier echter ook diensten die essentieel zijn voor het dagelijks leven en het hele jaar door geopend zijn, zoals restaurants, eetpunten, wifi, wasfaciliteiten en fietsverhuur.

Comfortabel geïnstalleerd in je volledig uitgeruste stacaravan met tv, gelegen in een voetgangersgebied, zul je dit aangename hoekje in het groen, ver weg van het verkeer, waarderen; alles nodigt je uit om in je eentje, met vrienden of familie, nieuwe energie op te doen en te genieten van het huidige moment terwijl je luistert naar de zachte branding van de oceaan.

Als je in de stemming bent voor een 5* boum boum, doe dan geen moeite! Aan de andere kant, als u op zoek bent naar een kleine, gezinsvriendelijke 5*-camping, is het moeilijk om niet in de ban van de eilanden te raken!

- Beschrijving van uw accommodatie:
Mobil-home Caraïbes TV - 2 slaapkamers - 4/5 personen
Ongeveer 27 m², inclusief houten terras met semi-overkapping, tuinmeubilair en 2 chiliennes (op aanvraag bij de receptie).
Pluspunt: Televisie en een bevoorrechte ligging in een voetgangerszone, zeer aangenaam!
Leeftijd van stacaravan: jonger dan 6 jaar

2 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar) met verduisteringsgordijnen
Televisie
Woonkamer met slaapbank (130x190), tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 kookplaten, koelkast met vriesvak, magnetron, filterkoffiezetapparaat)
Badkamer met douche en wastafel
Verwarming in woonkamer en slaapkamers
Aparte WC
Dekens en kussens aanwezig
1 parkeerplaats op de grote parkeerplaats op de camping, op een paar meter van de accommodatie
De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn afhankelijk van het model en bouwjaar van de accommodatie. De indeling van de bedden en de inrichting kunnen ook verschillen.

- Beschrijving van het zwembadcomplex:
De 5* camping Les Iles beschikt over een zwembadcomplex van 600 m² met een heerlijk verwarmd buitenzwembad (20x30 m) met een "ondergedompeld strand", 2 rivieren, waarvan één met tegenstroom voor een paar baantjes, en niet te vergeten de waterglijbaan met 4 banen die gegarandeerd voor de nodige hilariteit zorgt!
Tot slot is het pierenbad (9x10 m) perfect voor de kleintjes om in alle veiligheid rond te spetteren.
En na al die inspanning kun je je ontspannen in het bubbelbad of op de ligstoelen met uitgestrekte armleuningen om je te koesteren in de zon.
Een plek voor iedereen, waar voor elk wat wils is!

Data en openingstijden van het zwemparadijs :
- Van 10u tot 20u van 05/04 tot 21/09
- Buitenbad: open van 05/04 tot 21/09, verwarmd van 15/05 tot 15/09, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden.
- Glijbaan: open van 05/04 tot 21/09, afhankelijk van het weer.

NB: Zwemshorts zijn niet toegestaan. Badpak of boxershort verplicht. Het dragen van polsbandjes is verplicht. Zwemmen onder toezicht alleen in juli/augustus.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. De toegang tot de waterzones kan aan beperkingen onderhevig zijn, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op het moment van uw verblijf.

- Animatie:
In het laagseizoen ligt de nadruk op rust en ontspanning, maar in de zomer gaat het tempo omhoog, tijdens de schoolvakanties, dankzij een gemotiveerd en ultradynamisch animatieteam, ziet u de tijd niet vliegen.

s Ochtends kunnen tieners en volwassenen genieten van een rustige workout in het zwembad, terwijl de middagen veel actie beloven met sporttoernooien en teamspellen voor iedereen.
Om de dag in stijl af te sluiten, kun je genieten van de concerten, lottoavond (met een bijdrage), goochelshow en andere cabaretvoorstellingen, die je tot diep in de nacht zullen vermaken. Als je van swingende beats houdt, worden er speciaal voor jou dansavonden georganiseerd.

Activiteiten: het onvermijdelijke jeu de boules terrein, gerenoveerd voor het seizoen 2024 (jeu de boules in bruikleen), tafeltennistafels (rackets en ballen in bruikleen), een multisportterrein voor een partijtje basketbal of voetbal (ballen in bruikleen) of een tennisbaan. De allerkleinsten kunnen hun vriendjes ontmoeten in de speeltuin met glijbaan.

Er is geen kinderclub onder toezicht met vaste data en tijden, maar de kleintjes (van 4 tot 12 jaar) worden niet overgeslagen tijdens de zomerschoolvakanties, met verschillende activiteiten per week, afhankelijk van het activiteitenprogramma: schminken, schilderen, knippen, ballonvaren, theater, schattenjacht, ponyrijden (tegen betaling), enz.

De vermelde tijden zijn indicatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van je verblijf.

- Diensten ter plaatse:
Op elk moment van de dag, en gedurende het grootste deel van het seizoen, kun je aan de bar nippen van een cocktail of een koffiepauze nemen. Het restaurant en de kruidenierswinkel zijn geopend in het laagseizoen (tijden ter plaatse te raadplegen) en elke dag in juli en augustus. Ontdek de Bretonse specialiteiten tijdens een goede maaltijd in het restaurant, of als je een beetje trek hebt, ga dan naar de snackbar voor een pizza, panini's of poulet-frites.
En vergeet niet te genieten van een drankje op het panoramaterras van de bar dat uitkijkt over het hele landgoed, met een uitzonderlijk uitzicht op de oceaan en de kleine eilandjes in de Golf tegenover de camping.
Er is ook een eetgelegenheid met producten uit de eerste levensbehoeften, brood en gebak voor een uitgebreid ontbijt.
Wifi is beschikbaar op de hele camping tegen betaling.
Wat de praktische kant betreft, is er een wasserette (tegen betaling), strijkfaciliteiten, stofzuiger en broodrooster (op aanvraag bij de receptie).
Voor het ultieme grillplezier kun je een elektrische barbecue huren (gebruik afhankelijk van toestemming van de prefectuur). Persoonlijke barbecues op houtskool of gas zijn verboden.
Je kunt ook een fiets huren voor een tochtje over de vele fietspaden in de omgeving (tegen betaling).

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen.Sommige diensten zijn niet gegarandeerd buiten juli en augustus, en kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdiertoeslag: €6.50/dag/dier (slechts 1 hond toegestaan per huuraccommodatie. Katten en NAK's niet toegestaan)
.

Kleine dieren met een gewicht van minder dan 10 kg: toegestaan
Grote dieren en/of zwaarder dan 10 kg: toegestaan
Vaccinatieboekje verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren alleen in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de familie molossoid: verboden -

Nota Bene:
Borg voor accommodatie en schoonmaak: €250
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: € 0,60 (tarief 2023)

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald, met creditcard, cheque of contant.

Topcriteria

  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 27 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Kit bébé : 5 €/jour (lit parapluie + chaise haute ; sur réservation)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : Non disponible. Le locatif doit être impérativement rendu propre.
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 5 €/kit (1 petite + 1 grande serviette), sur réservation et selon disponibilité
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : Kit Draps : 12 €/lit simple et 14 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : De 5 €/jour à 15 €/semaine/appareil
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6,50 €/jour/animal (1 animal maximum / locatif - Sauf chats et NAC) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 250 € pour la caution logement + ménage per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Nantes 88 km
  • nabijgelegen stad : Ambon 10 km
  • Stadcentrum < 5 km
  • Afstand strand < 50 m
  • Kust < 50 m
  • Directe toegang strand

Activiteiten

  • casino
  • Golf 18 holes
  • tennis
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 27 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Kit bébé : 5 €/jour (lit parapluie + chaise haute ; sur réservation)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : Non disponible. Le locatif doit être impérativement rendu propre.
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 5 €/kit (1 petite + 1 grande serviette), sur réservation et selon disponibilité
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : Kit Draps : 12 €/lit simple et 14 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : De 5 €/jour à 15 €/semaine/appareil
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6,50 €/jour/animal (1 animal maximum / locatif - Sauf chats et NAC) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 250 € pour la caution logement + ménage per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Nantes 88 km
  • nabijgelegen stad : Ambon 10 km
  • Stadcentrum < 5 km
  • Afstand strand < 50 m
  • Kust < 50 m
  • Directe toegang strand

Activiteiten

  • casino
  • Golf 18 holes
  • tennis
  • Paardrijden
  • Massa multisport

De eigenaar heeft aan ons niet de exacte locatie van zijn vakantiewoning doorgegeven. Neem contact op met Locasun

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
65 meningen
4.4/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • David (gepubliceerd op 28-04-2024)
    Verblijf20-04-2024
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

    vertaald uit fr
  • Michel (gepubliceerd op 14-04-2024)
    Verblijf06-04-2024
    Waardering

    elektriciteitsproblemen bij de verhuur

    vertaald uit fr
  • Isabelle (gepubliceerd op 19-09-2023)
    Verblijf09-09-2023
    Waardering

    Ik zou deze camping niet aanraden, het onthaal moet herzien worden na verschillende telefoontjes naar het platform en een boodschap rechtstreeks achtergelaten door dit platform op de camping. Ik zou teruggebeld worden voor mijn verblijf, maar DIT WAS NOT DONE TO THE LOCAL RECEPTION MANAGERS "THEY DON'T HAVE THE TIME...". DE STACARAVANS AAN DE ZWEMBADZIJDE STAAN HEEL, HEEL DICHT OP ELKAAR, GEEN PRIVACY, VERDIENT GEEN 5 STERREN. GEEN TOEGANG TOT HET STRAND MAAR TOEGANG TOT DE ZEE VANAF EEN HOOG PUNT (KLIFFEN) MET VEEL INSTORTINGEN, MOEILIJK PAD MET KINDEREN GEEN KLAMBOES, WEL VEEL MUGGEN. Kruidenierswinkel open van 8 tot 10 uur. VERGEET UITSLAPEN. KLEINER ZWEMBAD, DE WERKELIJKHEID IS HEEL ANDERS IN VERGELIJKING MET DE FOTO'S DIE DE CAMPING ADVERTEREN. IK KAN ME DE CAMPING NIET VOORSTELLEN IN JULI EN AUGUSTUS, HET MOET ONDRAAGLIJK ZIJN. ZOEK ELKAAR, want het is een heel mooie streek, en geloof me, ik kampeer al heel lang, begonnen als Canadees, toen een tent, een vouwcaravan, een caravan met harde wanden en nu mijn "troep" van 5 kinderen van de grond is gekomen, geniet ik van een huuraccommodatie. Ik wens jullie allemaal veel succes

    vertaald uit fr
  • Chantal (gepubliceerd op 10-09-2023)
    Verblijf02-09-2023
    Waardering

    Zeer schone en rustige camping We hadden een zeer goed verblijf

    vertaald uit fr
  • Shanti (gepubliceerd op 10-09-2023)
    Verblijf02-09-2023
    Waardering

    charmante camping op 2 stappen van de oceaan, jammer dat de winkel in het laagseizoen maar 2 uur 's ochtends open is

    vertaald uit fr
  • CÉline (gepubliceerd op 27-08-2023)
    Verblijf19-08-2023
    Waardering

    Het campingteam was erg gastvrij, beschikbaar en professioneel in een prachtige omgeving. Na een somber jaar konden we weer in de zon zitten en onze batterijen opladen met professionele en zeer vriendelijke mensen met wie het een plezier is om te praten!

    vertaald uit fr
  • Nelly (gepubliceerd op 16-07-2023)
    Verblijf01-07-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Kevin (gepubliceerd op 25-06-2023)
    Verblijf17-06-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Karl (gepubliceerd op 29-05-2023)
    Verblijf20-05-2023
    Waardering

    Perfect, niets te zeggen, SUPER

    vertaald uit fr
  • Pascual (gepubliceerd op 31-05-2023)
    Verblijf20-05-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Update uw verblijfsdata