Icône Carte de France

Mariateresa Mazzola

Nerano - Naples (Italië)
réf: 545378L
codeTo: 1245
  • Villa - 10 personen
  • Mariateresa Mazzola

5 kamers - 4 slaapkamers

réf: 545378L
codeTo: 1245
  • Privézwembad

  • Bubbelbad

  • Zeezicht

Vakantiewoning Nerano - Mariateresa Mazzola - Villa - 10 personen - Foto Nr.1
Vakantiewoning Nerano - Mariateresa Mazzola - Villa - 10 personen - Foto Nr.2Vakantiewoning Nerano - Mariateresa Mazzola - Villa - 10 personen - Foto Nr.3
  • Flexibele annulering
  • Uitgebreide annuleringsverzekering COVID-19

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 545378L
codeTo: 1245
  • Villa - 10 personen
  • Mariateresa Mazzola
  • 5 kamers - 4 slaapkamers
  • 4 badkamer - 4 douches - 1 badkuip - 4 toilets - Föhn - Toiletartikelen
  • Zwembad
  • Privézwembad - Bubbelbad - Zeezicht - Televisie
Mariateresa Mazzola Naamen van de accommodatien-Nerano

Villa Marianna: uw ideale villa in Nerano (Amalfi Kust)
Villa Marianna is een klein hoekje van het paradijs; een exclusieve villa gelegen in het schiereiland van Sorrento, ligt in Nerano, een traditioneel vissersdorp in Massa Lubrense, een beroemde stad ligt op het puntje van de beroemde schiereiland van Sorrento, op slechts 1 km van het strand van Marina del Cantone
Aantal slaapkamers: 4; Aantal andere kamers met bedden: 0
undefined
benedenverdieping
Volledig onafhankelijk van bereiken met een (easy) vlucht van 24 stappen. Het uitgerust met een mooie salon en eetkamer, keuken, 1 slaapkamer en een badkamer met jacuzzi. terras met uitzicht op de zee met een zithoek. Mogelijkheid van een slaapbank voor twee personen.
eerste Verdieping
Een vlucht van 17 treden verbindt de grond naar de eerste verdieping waar sprake is van een geweldige eetkamer met een groot terras met uitzicht op de baai. Een goed uitgeruste mooie keuken dat alles wat u nodig heeft, is van essentieel belang. Op de eerste verdieping vindt u een wasruimte met wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank, een van de badkamers met een kleine douche.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tuin waar de barbecue.
tweede Floor
Een trap 15 verbindt de tweede verdieping (slaapgedeelte), waar u 3 slaapkamers te vinden.
Twee dubbele slaapkamers, een met eigen badkamer en de derde slaapkamer met een tweepersoonsbed. Badkamer met douche is te bereiken via de gang. De master bedroom heeft een eigen terras met een prachtig uitzicht op het eiland Galli.
Alle slaapkamers en een woonkamer, uitgerust met satelliet-tv en Sky service, gratis draadloos internet in alle kamers, terwijl alle badkamers zijn uitgerust met een haardroger.
De villa beschikt over een buitenzwembad, omgeven door olijfbomen en mediterrane bloemen met ligstoelen, ligbedden en parasols, waar u kunt ontspannen en genieten van uw vakantie.
In de buurt van het zwembad is er een schommel in de schaduw wit prieel met tafels en stoelen waar u kunt ontspannen en genieten van de koele zomer bries tijdens de heetste uren van de dag.
Het personeel is beschikbaar voor alle behoeften en verzoeken. Tony de eigenaar zal uw engel; aarzel dan niet om contact met mij op voor alle hulp!
Inbegrepen in de prijs wanneer u aankomt bij Villa Marianna:
Welkom buffet met wijn en prosecco
• Welkom buffet met wijn en prosecco
• Pool handdoeken
• Satelliet Internet Connection
• Wi-fi in het hele villa
• Satelliet-tv
• Stereo Dock Station met Apple
• Parking
• Zwembad en solarium douche
• Externe Barbeque
• Cot
• Ocean View

conciërge
Huur een boot en genieten van de schoonheid rond Nerano
Bij Villa Marianna, bieden we een conciërge exclusief voor onze gasten om uw vakantie te leven in totale ontspanning. We zijn blij om een ​​breed scala aan diensten en faciliteiten aan te bieden.
bootverhuur
De beste manier om de kust van Amalfi te ontdekken en Sorrento schiereiland is zeker over zee, aan boord van een typische vissersboot Sorrentino of een luxe boot.
strandservice
In de pittoreske baai van Marina del Cantone, 1,0 km afstand, kunnen de gasten gebruik maken van Villa Marianna het recht om een ​​van de meest bekende badplaatsen en comfortabel openen met een speciale prijs voor binnenkomst, ligbedden en andere diensten is voorbehouden.
Overdracht en chaffeur dienst
Villa Marianna is beschikbaar voor vervoer van en naar de luchthaven Napels Capodichino (napels) en die van andere steden of reizen van Sorrento en de Amalfi kust regelen.
Onze chauffeur staat tot uw beschikking om u van plaats naar plaats - of voor excursies naar plaatsen als Pompeii en Herculaneum, de kust van Amalfi, Napels, de Vesuvius en Capri.
Babysitservice
Oppas is nog maar het begin van een reeks van diensten die Villa Marianna gewijd aan de kinderen, maar we hebben de mogelijkheid om animatie te maken.
Als je een kind of een ouder kind te brengen, we zijn blij om een ​​kinderbed en-stoel te bieden.
Excursies en rondleidingen
Villa Marianna biedt de mogelijkheid om prive-tours met de hulp van professionele gidsen die zal u ontdekken de beroemde bezienswaardigheden van de Campania te regelen.
Personal Shopping
Wij bieden u de hulp van een personal shopper, die zal worden uw kostbare adviseur over de beste aankopen beschikbaar. Sorrento en Positano in feite biedt, in de smalle straatjes, kleine en elegante boetieks, particuliere winkels en ambachtelijke winkels.
helikopter
Wij bieden helikopter transfers van en naar de luchthaven Napels Capodichino (napels) met een helihaven landing in Sorrento in het kader van een overeenkomst met Villa Marianna. Daarnaast is onze helikopter diensten omvatten ook rondleidingen of privé-excursies vliegt over enkele van de mooiste Italiaanse landschappen.
Voor een groter aantal mensen, zal dit exclusieve boutique hotel op de heuvel van Sorrento ligt de plek voor jou.
trek
Villa Marianna is tot uw beschikking om wandelingen en trektochten in het schiereiland van Sorrento en de kust van Amalfi suggereren.
We kunnen een ervaren gids die u begeleidt tijdens de cursus of adviseren groepen wandelaars die het organiseren van gratis wandelingen langs de meest bekende trekking routes bieden.
Tal van andere diensten, georganiseerd door de eigenaar:
• Medisch / Apotheek Assistance
• Auto en scooter
• Courier uitgedrukt
• Bloemen
• Fotograaf
• Kapper en schoonheidsspecialiste
• Reserveringen
• Restaurants
 
plaats
Kies Villa Marianna en worden betoverd door de schoonheid van Nerano, langs de kust van Amalfi
Nerano is een van de mooiste plekjes van de kust van Amalfi. gekenmerkt door de schoonheid van het water, het is bekend om zijn zee en haar onderwater grotten.
De villa is gelegen op slechts 600 meter afstand van Recommone Beach (zon) en een kilometer van het strand van Marina del Cantone (Pebbles Beach), waar u de beste restaurants van de vis te vinden in het gebied, en met de hulp van tony u het zal adviseren over de beste mogelijke manieren.
Nerano heeft vele natuurlijke schoonheden, kan zowel duikers en iedereen die graag om te gaan wandelen en te volgen Route avontuur door paden en wegen die leiden naar het zeereservaat van Punta Campanella aan te trekken.
Nerano is gemakkelijk te bereiken en te bezoeken belangrijke plaatsen, zoals Massa Lubrense, Sorrento en Positano. De stranden zijn echter hier niet ontbreken. Er zijn vele stranden, allemaal ondergedompeld in een zee van unieke schoonheid.
Marina del Cantone is misschien wel het beroemdste strand. En 'grind bedden, die ervoor zorgen dat het water kristalhelder blijft, en je kunt de rotsachtige bodem te waarderen. Verschillende badplaatsen bieden een maximum aan comfort en ontspanning.
De Jeranto strand, een van de meest ongerepte stranden, is alleen bereikbaar via een voetpad en biedt een prachtig uitzicht op Capri.
De Caprolla Bay, echter, kan worden bereikt (bijna) uitsluitend over zee, en de plaats, evenals de zuiverheid van het water, heeft ook de overblijfselen van oude beschavingen.
Tot slot komt naar het strand Recommone, ook heeft het een zee structuur die onze gasten comfortabel maakt.
Nerano is ook bekend om zijn keuken. De verse visgerechten en typische traditionele mediterrane gerechten worden geserveerd op uw smaakpapillen, met bijzondere aandacht voor de meest beroemde lokale gerecht: spaghetti met courgette.
reisinformatie
Met de auto
Volg de borden schiereiland van Sorrento (Penisola Sorrentina) op de A1 Rome-napels, dat u bij de snelweg A3 Salerno-reggio Calabria zal nemen.
Verlaat de snelweg bij Castellammare di Stabia en volg de borden naar het schiereiland Sorrento op de kustweg 145 naar Sorrento. Eenmaal in Meta di Sorrento, volg de borden naar Massa Lubrense en blijven Marina del Cantone
Met de trein en bus
Aangekomen bij Napels Centraal Station ', in de kelder (Piazza Garibaldi) is de lokale trein genaamd Cicumvesuviana waarmee u naar Sorrento te bereiken in ongeveer 1 uur en 30 minuten.
Vanaf Sorrento treinstation, kunt u onze villa te bereiken als volgt: Met de bus - blauwe bus Sita met de bestemming "Massa Lubrense - Nerano, taxi's, en de verhuizing.
Met de boot
Van pijler van Napels "beverello" neemt u de draagvleugelboot naar Sorrento - Alilauro. Tijdens het hoogseizoen zijn er veel draagvleugelboten tijdens de dag van Napels naar Sorrento.
Als je eenmaal aangekomen in de haven van Sorrento kunt u een taxi nemen of gebruik maken van de oranje bus naar "tasso" vierkant en dan overschakelen naar de blauwe Sita bus met bestemming "s .agata via Massa Lubrense".
helikopter
Villa Marianna kan een helikopter transfer van Napels Capodichino (napels) naar Sorrento en vice versa te regelen. Vanaf hier zal een bestuurder bij het vervoer rechtstreeks naar de Villa.
check Point
Voor de villa gemakkelijker te bereiken, zal de controlepost na contact met Tony zijn in het restaurant Quattro Passi Nerano, op 200 meter van de villa, waar u wordt verwelkomd Tony die u begeleiden naar de villa, waardoor u de sleutels na een zorgvuldige uitleg.
Wij bieden gratis wifi tijdens uw verblijf!.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • Privézwembad
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 5 kamers
  • 4 slaapkamers
  • Verdieping in het huis : 3
  • Aantal verdiepingen gebouw : 3
  • Eetkamer
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 1 tweepersoonsbed

Sanitair

  • 4 badkamer
  • 4 douches
  • 1 badkuip
  • 4 toilets
  • Föhn
  • Toiletartikelen

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis
  • Koffiezetapparaat
  • Waterkoker

Installatie / materiaal

  • Verwarming gas
  • Verwarming
  • Wasmachine
  • Droogmachine
  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Stereotoren
  • Ljzer
  • Videogameconsole
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • Zeezicht
  • bergzicht
  • Balkon
  • terras
  • 1 overdekte parkeerplaats
  • Privézwembad
  • barbecue
  • ligstoelen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Bubbelbad
  • Huisdieren toegestaan op afspraak

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht) : 500€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)
  • Airconditioning
  • Privézwembad
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 5 kamers
  • 4 slaapkamers
  • Verdieping in het huis : 3
  • Aantal verdiepingen gebouw : 3
  • Eetkamer
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 1 tweepersoonsbed

Sanitair

  • 4 badkamer
  • 4 douches
  • 1 badkuip
  • 4 toilets
  • Föhn
  • Toiletartikelen

Keuken

  • Keuken
  • oven
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis
  • Koffiezetapparaat
  • Waterkoker

Installatie / materiaal

  • Verwarming gas
  • Verwarming
  • Wasmachine
  • Droogmachine
  • Televisie
  • TV kabel/satelliet
  • Stereotoren
  • Ljzer
  • Videogameconsole
  • Airconditioning

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • Zeezicht
  • bergzicht
  • Balkon
  • terras
  • 1 overdekte parkeerplaats
  • Privézwembad
  • barbecue
  • ligstoelen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak (inclusief in de prijs - behalve kitchenette)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Bubbelbad
  • Huisdieren toegestaan op afspraak

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht) : 500€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata