Camping Anse des Pins 4* - Plage

Saint Georges d'Oléron - Charente Maritime (Frankrijk)
126 meningen
réf: 478601L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Anse des Pins 4* - Plage

3 kamers - 2 slaapkamers - 24 m²

126 meningen
réf: 478601L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Sauna

Vakantiewoning Saint Georges d'Oléron - Camping Anse des Pins 4* - Plage - Mobile Home - 6 personen - 24 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Saint Georges d'Oléron - Camping Anse des Pins 4* - Plage - Mobile Home - 6 personen - 24 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Saint Georges d'Oléron - Camping Anse des Pins 4* - Plage - Mobile Home - 6 personen - 24 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 478601L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping L'Anse des Pins 4* - Plage - Mobil-home Grand Confort TV - 2 chambres - 4/6 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 24 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Sauna - Afstand strand < 50 m
Camping L'Anse des Pins 4* - Plage - Mobil-home Grand Confort TV - 2 chambres - 4/6 personnes Naamen van de accommodatien-Saint Georges d'Oléron

- Algemene beschrijving van de camping:
Op naar het Ile d'Oléron!
Met uitzicht op de Atlantische Oceaan en directe toegang tot het mooie zandstrand van Domino, wacht camping 4* L'Anse des Pins op u voor een vakantie met uw voeten in het water!
Het eiland Charente zal u verleiden met zijn zachte manier van leven en zijn culturele erfgoed. Ontdek een van de parels van de Atlantische kust door bijvoorbeeld langs het Chenal d'Ors te wandelen, waar u de kunstnijverheid van het eiland kunt waarderen aan de hand van enkele mooie kunstenaarshutten in verschillende felle kleuren.
Gelegen aan de westkant van het eiland, tussen zee en bos, genesteld in het hart van de duinen, zul je van deze camping houden vanwege zijn natuurlijke, ongerepte omgeving en zijn zeldzame, gewilde ligging...
Kom het hele jaar door ontspannen bij het verwarmde binnenzwembad met sauna en bubbelbad.
Geniet buiten van de zon bij het zwembad. Het pierenbad en de aqualudische speeltuin zijn perfect voor de kleintjes, terwijl de groteren zich vermaken op de waterglijbanen. Er is maar één stap van ontspanning naar entertainment!
Zowel overdag als 's avonds worden er allerlei activiteiten en entertainment aangeboden, zoals cabaret, concerten en goochelshows.
Diensten ter plaatse maken het dagelijks leven gemakkelijker, met een restaurant, snackbar, afhaalmaaltijden, kruidenierswinkel en wasserette.
Geniet van de prachtige zonsondergangen, word wakker met het geluid van de golven en ontspan in je comfortabele, goed uitgeruste stacaravan.
Behoefte aan ontsnapping, natuur en rust? Geen twijfel mogelijk... L'Anse des Pins is de ideale camping om er even helemaal tussenuit te zijn!

- Beschrijving van uw accommodatie:
Mobil-home Grand Confort TV - 2 slaapkamers - 4/6 personen
Ca. 24 m², met halfoverdekt houten terras, tuinmeubilair en 2 chiliennes.
Het voordeel: Een stacaravan uitgerust met televisie, een garantie voor comfort!
Jaar van de stacaravan: 2017

2 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar) met verduisteringsgordijnen
Televisie in de woonkamer
Woongedeelte met slaapbank om te bouwen tot een 2-persoons extra bed (120x190), tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast met vriesvak, magnetron en filterkoffiezetapparaat)
Doucheruimte met douche en wastafel
Verwarming in woonkamer en slaapkamers
Aparte WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast of in de buurt van de accommodatie
De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de decoratie kunnen ook verschillen.

- Beschrijving van het Aquatic Centre:
Met zijn comfortabele verwarmde binnenzwembad (25 m x 16 m) kun je het hele seizoen door genieten van de geneugten van het water. En voor een moment van zen, ga je naar het bubbelbad of de sauna (gratis toegang), bekend om zijn zuiverende en ontspannende eigenschappen... Een gevoel van welzijn gegarandeerd!
Het buitenzwembad (25 m x 12 m), enkel verwarmd door de zonnestralen en met glijbanen en een pierenbad met waterspelletjes, is de ideale plek om plezier te maken met familie en vrienden. Jongere boekaniers zullen dol zijn op het piratenschip in het hart van een grote waterspeeltuin. En als je een kleine stuntman bent, is er het hele seizoen een springkasteel!

Data en openingstijden: het hele seizoen geopend van 10.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 20.00 uur.

En vergeet de directe nabijheid van de oceaan niet, met directe toegang tot het strand.

NB: Het is ten strengste verboden om zwemshorts, bermuda's, wetsuits en dergelijke te dragen in de zwembaden. Het dragen van zwemkleding of boxershorts is verplicht.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. De toegang tot de zwembaden kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op het moment van uw verblijf.


- Animatie:
In het laagseizoen zijn rust en stilte de sleutelwoorden! Dit is je kans om de streek en de ongerepte natuur te verkennen, om met het gezin de geneugten van bordspellen te (her)ontdekken of om gewoon wat tijd te nemen en een goed boek te verslinden. Tijdens de voorjaarsvakantie zijn er sportevenementen en familiebijeenkomsten. Tijdens de zomervakantie gaat het tempo omhoog en is er plezier voor het hele gezin! Zowel overdag als 's avonds, voor onvergetelijke momenten op het Ile d'Oléron: dansen, shows, cabaret, karaoke.

Ter plaatse zijn er tal van activiteiten, waaronder een multisportterrein met handbal, voetbal en basketbal om je in teamverband uit te leven! Ontdek het plezier van jeu de boules of probeer boogschieten (alleen in het hoogseizoen). Tafeltennis (materiaal op aanvraag bij de receptie) en arcadespellen (tegen betaling) zijn ook beschikbaar. In de speeltuin kunnen kinderen zich vermaken tijdens hun verblijf of deelnemen aan sporttoernooien.

Club P'tits Campeurs (4 tot 11 jaar): geopend tijdens de zomerschoolvakanties, van maandag tot vrijdag, in 2 leeftijdsgroepen:
- 4 tot 7 jaar: 11u tot 12u30
- 8 tot 11 jaar: 9.30 tot 11.00 uur
Elke ochtend komen je kinderen samen met hun activiteitenbegeleider om recreatieve activiteiten te doen en hun nieuwe vakantievriendjes te ontmoeten. Op het programma: leuke activiteiten, sport en een ontmoeting met de mascotte Souricette!

Tienerclub: open tijdens de zomervakantie, 2 middagen per week; sporttoernooien.

De tijden zijn ter informatie en onder voorbehoud van wijzigingen. Sommige activiteiten zijn buiten juli en augustus niet gegarandeerd. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van je verblijf.

- Diensten ter plaatse:
Om je verblijf gemakkelijker te maken, zijn er een aantal diensten beschikbaar: geniet van een moment met familie of vrienden in het campingrestaurant, dat in het hoogseizoen zelfs thema-avonden aanbiedt. Er is ook een snackbar, een brood- en banketbakkerij (bestel de dag ervoor voor de dag erna) en een afhaalservice. Om je verblijf nog aangenamer te maken, heeft de camping een kruidenierswinkel voor de eerste levensbehoeften.
Deze diensten zijn geopend in het laagseizoen, met aangepaste openingstijden afhankelijk van het aantal bezoekers op een bepaald moment. In het hoogseizoen: bar van 8.00 tot 22.30 uur, restaurant/snackbar van 12.00 tot 14.00 uur en van 19.00 tot 22.00 uur en kruidenierswinkel/broodjeswinkel van 8.00 tot 23.00 uur. Gratis Wi-Fi-punt alleen toegankelijk rond de receptie.
Voor jouw gemak is er ook een wasruimte met wasmachines, drogers, een strijkruimte (strijkijzer te leen) en een stofzuiger (op aanvraag bij de receptie, tegen een borg van €20).
Collectieve barbecues met grills maken het mogelijk om heerlijke grillgerechten te bereiden die jong en oud zullen plezieren (houtskool meebrengen, gebruik afhankelijk van prefectorale toestemming). Let op: elektrische barbecues en plancha's zijn verboden.
Wil je een fietstocht maken? Je kunt er ter plaatse een huren (tegen betaling).

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen.Sommige diensten zijn niet gegarandeerd buiten juli en augustus, en kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van je verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdiertoeslag: €5/dag/dier (maximaal 2 huisdieren per huuraccommodatie, behalve NAC's)
.

Kleine dieren met een gewicht van minder dan 15 kg: toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 15 kg: Niet toegestaan.
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren zonder toezicht in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping. Dekbedden mogen niet gebruikt worden voor huisdieren.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden

Alle extra's ter plaatse te betalen

- Nota Bene:
Borg voor verblijf en schoonmaak: €200 (annuleren na 10 dagen inventaris)
Seizoenstoeslag per dag en per persoon ouder dan 18: €0,50 (tarief 2023)

Alle belastingen en de borg moeten vooraf worden betaald: belastingen met creditcard en de borg via het online Swikly-systeem (gegevens worden verstrekt bij de afgifte van het reisdocument).

Topcriteria

  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 24 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 tweepersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : (parapluie sans matelas) : 18,90 €/semaine (sur réservation, selon disponibilité)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 120 € / logement (sur réservation, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 10 €/kit (1 petite + 1 grande, sur réservation, selon disponibilité)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 15 €/lit simple - 19 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Non disponible dans les mobil-homes, même avec supplément. Point Wifi à l'accueil.
  • Sauna
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 5 €/jour/animal (2 max -15 kg par locatif, sauf NAC) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 200 € (dépôt de garantie en ligne via SWIKLY) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de La Rochelle 88 km
  • nabijgelegen stad : Saint-Pierre-d'Oléron 9 km
  • Stadcentrum < 5 km
  • Afstand strand < 50 m
  • Kust < 100 m
  • Directe toegang strand

Activiteiten

  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 24 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 tweepersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : (parapluie sans matelas) : 18,90 €/semaine (sur réservation, selon disponibilité)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 120 € / logement (sur réservation, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 10 €/kit (1 petite + 1 grande, sur réservation, selon disponibilité)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 15 €/lit simple - 19 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Non disponible dans les mobil-homes, même avec supplément. Point Wifi à l'accueil.
  • Sauna
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 5 €/jour/animal (2 max -15 kg par locatif, sauf NAC) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 200 € (dépôt de garantie en ligne via SWIKLY) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de La Rochelle 88 km
  • nabijgelegen stad : Saint-Pierre-d'Oléron 9 km
  • Stadcentrum < 5 km
  • Afstand strand < 50 m
  • Kust < 100 m
  • Directe toegang strand

Activiteiten

  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
126 meningen
4.3/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • André (gepubliceerd op 12-09-2023)
    Verblijf26-08-2023
    Waardering

    Zeer goed verblijf, vriendelijk, rustig en mooie omgeving

    vertaald uit fr
  • Dominique (gepubliceerd op 28-05-2023)
    Verblijf22-05-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Magali (gepubliceerd op 25-05-2023)
    Verblijf21-05-2023
    Waardering

    Zeer vriendelijke ontvangst op de camping, ondanks het feit dat het locasun-bestand niet was bijgewerkt. Netheid zeer gewaardeerd en zeldzaam in stacaravans, en vriendelijk personeel

    vertaald uit fr
  • Michelle (gepubliceerd op 17-05-2023)
    Verblijf12-05-2023
    Waardering

    Niets op aan te merken, van boeking tot ontvangst. De stacaravans zijn comfortabel en rustig. Camping dicht bij het strand en niet ver van de winkels

    vertaald uit fr
  • Marie Christine (gepubliceerd op 14-05-2023)
    Verblijf08-05-2023
    Waardering

    De accommodatie is erg schoon, gastvrij en goed verzorgd, met een smaakvolle inrichting. een paar dingen ontbreken in de uitrusting: een waterkoker, een broodrooster, een schaar, een oven haken voor washandjes

    vertaald uit fr
  • Account verwijderd (gepubliceerd op 27-06-2022)
    Verblijf11-06-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Michele (gepubliceerd op 08-06-2022)
    Verblijf28-05-2022
    Waardering

    Zeer rustige camping dicht bij de zee. De snackbar, met een aangenaam onthaal, is zeer goed, overvloedig en niet duur

    vertaald uit fr
  • Isabelle (gepubliceerd op 22-05-2022)
    Verblijf14-05-2022
    Waardering

    Broodrooster en waterkoker ontbreken

    vertaald uit fr
  • Marie Josephe (gepubliceerd op 15-05-2022)
    Verblijf12-05-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Patrick (gepubliceerd op 16-05-2022)
    Verblijf07-05-2022
    Waardering

    Een schitterend verblijf op een rustige plek onder een prachtige zon

    vertaald uit fr

Update uw verblijfsdata