Icône Carte de France

Camping Le Domaine de la Marina 4*

Messanges - Landes (Frankrijk)
45 meningen
réf: 470811L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Le Domaine de la Marina 4*

3 kamers - 2 slaapkamers - 27 m²

45 meningen
réf: 470811L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Afstand strand < 1 km

Vakantiewoning Messanges - Camping Le Domaine de la Marina 4* - Mobile Home - 6 personen - 27 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Messanges - Camping Le Domaine de la Marina 4* - Mobile Home - 6 personen - 27 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Messanges - Camping Le Domaine de la Marina 4* - Mobile Home - 6 personen - 27 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 470811L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Domaine de la Marina 4* - Mobil-home Relax TV Plancha - 2 chambres - 4/6 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 27 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Afstand strand < 1 km - Stadcentrum < 2 km
Camping Domaine de la Marina 4* - Mobil-home Relax TV Plancha - 2 chambres - 4/6 personnes Naamen van de accommodatien-Messanges

- Algemene beschrijving van de camping:
In het zuiden van de Landes, tussen Messanges en Vieux-Boucau-les-Bains, op slechts 1 km van de lange zandstranden van de Atlantische kust, welkom op 4-sterren camping Domaine de la Marina!
Op zoek naar rust? Hier vindt u een rustig familiebedrijf voor een ontspannen vakantie. Genesteld in het hart van het Landes bos, is de camping de ideale uitvalsbasis om te fietsen of de streek te verkennen om de lokale specialiteiten te ontdekken, of waarom ga je niet naar Baskenland, op slechts 1 uur rijden!
Voor uw zwem- en wateractiviteiten kunt u gebruik maken van het prachtige waterparadijs, met een aantrekkelijk halfoverdekt zwembad en peuterbad, toegankelijk in alle seizoenen, ontspanningszones om te zonnebaden bij mooi weer, een waterspeeltuin voor de allerkleinsten en niet minder dan 5 gloednieuwe glijbanen, waaronder 2 sensatieglijbanen en 3 pentaglijbanen, die garant staan voor veel glijplezier met familie en vrienden!
Voor uw comfort zijn er tal van diensten: in de snackbar van de Marina, met koffie en krant in de hand, kunt u genieten van de geur van warm brood in de ochtend, heerlijke pizza's tijdens de lunch en andere snacks.
Domaine de la Marina is ook het "kleine broertje" van een van de grootste campings van Frankrijk, op slechts 400 m afstand: Le Vieux Port 5*. Je hebt toegang tot de animatie en activiteiten van beide campings, dus je kunt kiezen uit twee programma's: 100% ontspannend op het 4* Domaine de la Marina en meer dynamisch op het 5* Vieux Port. U kunt uw verblijf verrijken met verschillende dag- en avondactiviteiten op de campings, zoals sporttoernooien, shows, cabaret en dansavonden.
Geniet in uw goed uitgeruste stacaravan van het comfort en het plezier van ontspanning in een bevoorrechte natuurlijke omgeving.
Op naar Les Landes! U bent op steenworp afstand van Domaine de la Marina!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:
Relax stacaravan TV Plancha - 2 slaapkamers - 4/6 personen
Ca. 27 m² met overdekt terras van ca. 9 m², houten tuinmeubilair en 2 chiliennes.
Pluspunten: Een goed uitgeruste stacaravan met televisie, gasplancha, broodrooster en verwarming in de woonkamer.
Jaar van stacaravan: 2017

2 slaapkamers (Een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar of onderschuifbedden (met uitschuifbed)), met verduisteringsgordijnen
Televisie
Gasfornuis op het terras in overeenstemming met de huidige regelgeving (gebruik onderworpen aan prefectorale toestemming)
Woongedeelte met slaapbank die kan worden veranderd in een extra bed voor 2 personen (140x190), tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast/vriezer, magnetron, broodrooster en elektrisch filterkoffiezetapparaat)
Verwarming in de woonkamer
Doucheruimte met douche en wastafel
Aparte WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie
Getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de decoratie kunnen ook verschillen.

- Beschrijving van het zwembad:
Het Domaine de La Marina biedt u een prachtig zwembad met een verscheidenheid aan genoegens:
Allereerst het comfort van een overdekt zwembad verwarmd tot 25°C (20 m x 12 m), aangevuld met een kikkerbad met waterspeeltuin en een solarium. Dankzij de verstelbare glazen koepel gaat het dak open zodra de eerste zonnestralen verschijnen, zodat je in de buitenlucht kunt zwemmen en spetteren.

Er is ook een Aqualudic-zone voor de jongere kinderen, waar ze kunnen spetteren en spetteren en watergevechten kunnen houden met vriendjes.
En voor de groteren zijn er 5 waterglijbanen die plezier en adrenaline beloven:
- Space-Glisse van meer dan 50 m lang, waarvan 15 m overdekt met lichteffecten
- Pentagliss 3 banen
- Kamikaze 1 baan
Wervelwinden, glijbanen en sensatie wachten op je!

Openingsdata en -tijden zwemparadijs: het hele seizoen geopend zonder onderbreking (onder voorbehoud van goede weersomstandigheden).
- April: 14u tot 17u
- Mei, juni & september: 10.30 tot 18.00 uur
- Juli & augustus: 10.00 tot 20.00 uur

En voor wie liever ontspant en leest, neem een pauze op een van de ligstoelen op het prachtige solariumstrand, waar je heerlijk tot rust kunt komen.

NB: Zwemshorts zijn niet toegestaan. Badpak of boxershort verplicht. Er is het hele seizoen badmeester aanwezig.
Let op: je hebt geen toegang tot het waterpark op de naastgelegen camping Le Vieux Port.

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. De toegang tot het zwemparadijs kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerkzaamheden op het moment van je verblijf.

- Animatie:
Met eenvoudige, gezellige animaties zal je vakantie in Messanges zowel actief als ontspannend zijn.
Op Domaine de La Marina ligt de nadruk op rust en ontspanning. Dit is je kans om er even tussenuit te gaan en te genieten van lezen en gezelschapsspelletjes spelen met het hele gezin.
Tijdens de zomervakantie kunt u samen met uw sportinstructeurs actief deelnemen aan de aquagym- en aquadanssessies. Het is een geweldige kans om beweging te combineren met een levendige muzikale sfeer, en je zult goedgehumeurd zijn!
Als je op zoek bent naar meer actie, kun je profiteren van alle animaties op de 5* camping Le Vieux Port, op slechts 400 m afstand(met uitzondering van het Parc Aquatique), met een meer dynamische filosofie en een breder programma: sporttoernooien, cabaret, dansavonden, shows, goochelaars, etc. Profiteer van de animaties die elke dag worden aangeboden tijdens de zomervakantie (van 06/07 tot 29/08), en alleen in het weekend tijdens de rest van het seizoen.

Tot uw beschikking: tafeltennis, jeu de boulesbaan en een ruimte met videospelletjes (tegen betaling). Op 400 m van de sportzone die wordt gedeeld met de 5* camping Vieux Port vind je nog veel meer activiteiten: beachvolleybal, basketbal, handbal, voetbal, dans, stretching, skatepark, tennisbaan (vanaf €8,5/uur, van 01/07 tot 31/08, reserveren verplicht), etc. Er is keuze genoeg!

De kinder- en tienerclubs op camping Le Vieux Port zijn ook beschikbaar voor leuke activiteiten en entertainment op maat!
De Mini-Club en Kids Club van Le Vieux Port zijn het hele seizoen geopend, de hele week tijdens de zomerschoolvakanties en alleen in het weekend in het laagseizoen (met uitzondering van de zomerschoolvakanties).
De Mini-Club (4-6 jaar): laat je kinderen zich in alle vertrouwen vermaken, onder toezicht van attente en dynamische animatieteams.
Kids-Club (7-12 jaar): elke vrijdag zijn de kleine kampeerders de sterren van de avond. Ze betreden het podium en leiden de dans tot groot genoegen van hun ouders, voor onvergetelijke familiemomenten! In het hoogseizoen is er ook mini-disco-entertainment, zodat jij en je vrienden kunnen genieten van de zomerhits.

Tienerclub (13-17 jaar): alleen geopend tijdens de zomerschoolvakanties: sportactiviteiten, leuke animatie, thema-avonden, enz.

En laten we de nabijheid van de oceaan niet vergeten, die een geweldige speeltuin biedt voor liefhebbers van surfen en boardsporten. Watersportcentrum in de buurt (reserveren verplicht, tegen betaling).

De camping heeft ook partnerschappen ontwikkeld met lokale dienstverleners om je meer dan 50 activiteiten voor culturele en sportieve ontdekkingen aan te bieden, ter plaatse te boeken bij aankomst.

Liefhebbers van draaimolens, chamboule-tout, eendenvissen en suikerspinnen kunnen hun hart ophalen. Tijdens de zomervakantie is er een kleine kermis op een steenworp afstand van de camping om het einde van de dag op te vrolijken, elke avond van 18.30 tot middernacht. De perfecte manier om de dag af te sluiten met de kinderen!

De aangegeven tijden zijn ter informatie en onder voorbehoud van wijzigingen. Sommige activiteiten zijn niet gegarandeerd buiten juli en augustus. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van je verblijf.


- Ter plaatse aangeboden diensten:
Vlakbij het zwembad kun je in de snackbar "La Marina" terecht voor de fijnproevers: broodjes, pizza's, drankjes, ijsjes, desserts, enz. Op het mooie terras kun je binnen eten of afhaalmaaltijden bestellen, en op bepaalde avonden kun je er terecht voor themadiners met vrienden of familie, zoals mosselen met friet.
s Ochtends kun je je dag ook goed beginnen met een kopje koffie en een krantje!

Op slechts 400 m is de kruidenierswinkel 5* Vieux Port elke dag van het seizoen geopend voor al je benodigdheden: kranten, strandartikelen, groenten en fruit, vlees, drankjes, hygiëne- en schoonheidsproducten; er is ook een geldautomaat. Wi-Fi-toegang beschikbaar op de hele camping (tegen betaling). Deze diensten zijn het hele seizoen geopend, openingstijden ter plaatse te raadplegen.

En als je wilt genieten van die o zo belangrijke zomerbarbecue, is er een gemeenschappelijke barbecueplaats tot je beschikking. Het enige wat je nodig hebt is een grill en houtskool (gebruik afhankelijk van toestemming van de prefectuur).
Om je verblijf gemakkelijker te maken, is er een wasruimte met wasmachines en drogers beschikbaar.

Op zoek naar een pauze? Open de deuren van de wellnessruimte op de naburige 5* camping Vieux Port en trakteer jezelf op een ontspannend intermezzo (tegen betaling). Net als in een gespecialiseerd instituut zul je genieten van de 350 m² die volledig gewijd is aan schoonheid en ontspanning, met behandelingen van topkwaliteit zoals hammam, sauna, jacuzzi, massages, enz...

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Sommige diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die gelden op het moment van je verblijf.


-


Huisdierenbeleid:
Huisdieren: niet toegestaan-

Nota Bene:
Waarborgsom accommodatie: €200/accommodatie
Huishoudelijke borg - per accommodatie: Stacaravan "Confort": € 100 - Stacaravan "Relax": € 150
Toeristenbelasting per dag en per persoon vanaf 18 jaar: € 0,80 (voorlopig tarief voor 2024, ter plaatse te bevestigen)

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald, uitsluitend met creditcard. De afdruk van de creditcard wordt binnen 10 dagen gewist, afhankelijk van de staat van de accommodatie.

Topcriteria

  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 27 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 tweepersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Kit bébé : 29 €/séjour (Lit pliant matelas inclus + chaise haute ; sur réservation)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 100 € ou 150 € selon le modèle (sur réservation, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 12 €/Kit (1 petite + 1 grande ; sur réservation)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 19 €/lit simple ou double (sur réservation)
  • Internet extra kosten (facultatief) : à partir de 25 €/semaine pour 1 appareil
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 350 € : Hébergement + Ménage (en CB, restituée après état des lieux) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Biarritz 57 km
  • nabijgelegen stad : Vieux-Boucau 2 km
  • Stadcentrum < 2 km
  • Afstand strand < 1 km
  • Kust < 1 km

Activiteiten

  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 27 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 tweepersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Kit bébé : 29 €/séjour (Lit pliant matelas inclus + chaise haute ; sur réservation)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 100 € ou 150 € selon le modèle (sur réservation, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 12 €/Kit (1 petite + 1 grande ; sur réservation)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 19 €/lit simple ou double (sur réservation)
  • Internet extra kosten (facultatief) : à partir de 25 €/semaine pour 1 appareil
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 350 € : Hébergement + Ménage (en CB, restituée après état des lieux) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Biarritz 57 km
  • nabijgelegen stad : Vieux-Boucau 2 km
  • Stadcentrum < 2 km
  • Afstand strand < 1 km
  • Kust < 1 km

Activiteiten

  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
45 meningen
3.9/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Gabriel (gepubliceerd op 18-09-2023)
    Verblijf02-09-2023
    Waardering

    De elektronische terminal bij aankomst is niet gemakkelijk voor ouderen

    vertaald uit fr
  • Sandra (gepubliceerd op 09-07-2023)
    Verblijf24-06-2023
    Waardering

    Een gezellige familiecamping

    vertaald uit fr
  • Claude (gepubliceerd op 03-07-2023)
    Verblijf17-06-2023
    Waardering

    4 sterren voor deze camping is overdreven: - voor de animatie moet je naar een andere camping van de groep op ongeveer 500m afstand, via een weg zonder veiligheid voor voetgangers. - het zwembad is in juni alleen open van 10.00 tot 17.00 uur (sluiting om 19.00 uur zou normaal zijn geweest voor een 4-sterrencamping). - De stacaravan was prima, op sporen van insecten in de wanden van de scheidingswanden na!

    vertaald uit fr
  • Catherine (gepubliceerd op 11-06-2023)
    Verblijf03-06-2023
    Waardering

    goede ontvangst met een kleine show en een glas sangria voor onze aankomst en erg aardige mensen bij de bar en snackbar. Een ding betreur ik de potten en pannen niet erg schoon (moeten worden veranderd mobilhomme 157) anders de rest nikkel bracht een goede week in een geweldige omgeving veel dingen te zien!! weer te doen

    vertaald uit fr
  • Jean-michel (gepubliceerd op 30-05-2023)
    Verblijf13-05-2023
    Waardering

    We zouden het graag nog eens doen, we waren klaar om langer te blijven/alles is aanwezig voor een verblijf in dit deel van de Landes/vooral de campings/vieux boucau in de buurt/professionaliteit van de beheerders van de jachthaven/bedank iedereen.

    vertaald uit fr
  • Doris (gepubliceerd op 01-05-2023)
    Verblijf22-04-2023
    Waardering

    rustige camping, MH comfortabel en schoon maar gebrek aan activiteiten op het terrein en in de regio schoolvakantie periode zone B voor ons en op het terrein sommige activiteiten zoals pretparken gesloten moeilijk om activiteiten voor kinderen te vinden als het regent. we hadden 4 dagen van meerdere 6 dagen op het terrein.

    vertaald uit fr
  • Olaia (gepubliceerd op 13-04-2023)
    Verblijf07-04-2023
    Waardering

    Piscina de 14:00 a 17:00 cuando los clientes son españoles ha sido queja general y que el señir de la recepcion sea borde

    vertaald uit
  • Dalila (gepubliceerd op 29-05-2022)
    Verblijf21-05-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Nathalie (gepubliceerd op 25-09-2021)
    Verblijf18-09-2021
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Daniel (gepubliceerd op 19-09-2021)
    Verblijf11-09-2021
    Waardering

    Ras

    vertaald uit fr

Update uw verblijfsdata