Icône Carte de France

Camping Le Vieux Port 4*

Messanges - Landes (Frankrijk)
54 meningen
réf: 470809L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Le Vieux Port 4*

3 kamers - 2 slaapkamers - 27 m²

54 meningen
réf: 470809L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Afstand strand < 100 m

Vakantiewoning Messanges -  Camping Le Vieux Port 4* - Mobile Home - 6 personen - 27 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Messanges -  Camping Le Vieux Port 4* - Mobile Home - 6 personen - 27 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Messanges -  Camping Le Vieux Port 4* - Mobile Home - 6 personen - 27 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 470809L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Le Vieux Port Resort & Spa 5* - Mobil-home Select TV Plancha - 2 chambres et 2 salles d'eau - 4/6 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 27 m²
  • 2 douches - 2 toilets
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Afstand strand < 100 m - Stadcentrum < 2 km
Camping Le Vieux Port Resort & Spa 5* - Mobil-home Select TV Plancha - 2 chambres et 2 salles d'eau - 4/6 personnes Naamen van de accommodatien-Messanges

- Algemene beschrijving van de camping:
Genesteld in een prachtig dennenbos met directe toegang tot een prachtig zandstrand, laat u verleiden door een van de grootste 5* campings van Frankrijk... Le Vieux Port Resort & Spa!
Les Landes... het land van geslaagde vakanties... geurige, verfrissende bossen, kristalheldere meren, eindeloze stranden, de oceaan als achtergrond voor een ansichtkaart...

Ideaal gelegen tussen Messanges en Vieux-Boucau-les-bains, zul je genieten van de uitzonderlijke omgeving van deze ruime camping, die beschikt over het grootste waterpark van Aquitaine, met 3 sensationele glijbanen (met boeien, Black Hole, Pentagliss met 5 banen en verschillende startniveaus), en zelfs een zwembad met een golfsimulator met 4 banen, zodat je kunt surfen, bodysurfen, wakeboarden en andere boardsporten kunt beoefenen in het zwembad... te gek, toch?

Alle diensten en entertainment die je van een 5*-resort mag verwachten zijn aanwezig, met nog een paar nieuwe functies voor 2024, dus er is geen ruimte voor verveling! Er zijn ook verschillende kinder- en tienerclubs, zodat de kleintjes op hun eigen tempo van hun vakantie kunnen genieten. En als je even wilt bijkomen van alle drukte, is er een fantastische Spa waar je heerlijk kunt ontspannen.

Bij Le Vieux Port 5* draait alles om comfort! Je verblijft in een goed uitgeruste stacaravan, sommige met 2 badkamers, televisie en zelfs een plancha!

Vergeet de auto, vergeet de zorgen, het beste van kamperen met het strand op slechts een slipper afstand... Wat wil je nog meer?


- Beschrijving van uw huuraccommodatie:
Stacaravan Select TV Plancha - 2 slaapkamers en 2 badkamers met douche - 4/6 personen
Een ruime stacaravan met het ultieme comfort van een badkamer met douche per slaapkamer... Gewoon perfect!

Ongeveer 27 m² met een halfoverdekt houten terras van 9 m², houten tuinmeubilair en 2 chiliennes.
Plus : 2 doucheruimtes, televisie en plancha-grill
Jaar van stacaravan: 2014

2 grote suites (een suite met 1 tweepersoonsbed (140x190) - 1 suite met twee eenpersoonsbedden (70x190) naast elkaar)
Televisie
Woonkamer met slaapbank (140x190), tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast met vriesvak, magnetron en filterkoffiezetapparaat)
Gasfornuis op het terras in overeenstemming met de huidige regelgeving (gebruik onderworpen aan prefectorale toestemming)
Verwarming in de woonkamer
2 doucheruimtes grenzend aan de slaapkamers, elk met douche en wastafel
2 wc's (1 in een doucheruimte en 1 apart)
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie

De vermelde bedafmetingen zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. Ook de indeling van de bedden en de decoratie kunnen verschillen.

- Beschrijving van het waterpark:
Een XXL waterpark in Caribische kleuren midden in de Landes... Nee, je droomt niet, je bent in het grootste gethematiseerde waterpark van Frankrijk! 1400 m² water op een strand van 7000 m² om te luieren in de zon.

Bij slecht weer kun je ontspannen in het overdekte, verwarmde zwembad.
Buiten zijn er 2 zwembaden met een temperatuur van ongeveer 25°C, het ene is gewijd aan sport (aquagym, zwembaan, enz.) en het andere aan ontspanning, een lagune en een golfslagbad omringd door een eiland en palmbomen... Een verandering van omgeving als je je in het hart van de Caraïben stort in het golfslagbad met zijn turquoise water, exotisme in het hart van de Landes!

Sensatiezoekers kunnen profiteren van de vele waterglijbanen! 1,2,3 gaan! Een sensatie voor iedereen! Naast de 3 traditionele waterglijbanen biedt het zwemparadijs :
- 80 m lange waterglijbaan 'Buoy River', waarvan 30 m tunnel met lichteffect
- Black Hole' glijbaan, een 50 m lange tunnel met lichteffect
- Pentagliss met 5 banen van meer dan 30 m lang, op 2 afdalingsniveaus
In totaal 11 waterglijbanen, het hele jaar door verwarmd, veel plezier!

En nog gekker! Een golfsimulatiebad met 4 banen voor surfen, bodyboarden, wakeboarden, boeien trekken, waterskiën, enz. Er worden 10 verschillende activiteiten aangeboden in alle veiligheid, onder toezicht van een team van professionals (met een toeslag van €25/15 min, reserveren verplicht). Dit is de enige faciliteit in zijn soort op een 5-sterrencamping in Frankrijk! Maak op camping Le Vieux Port deel uit van 100% leuke innovatie!

En wat dacht je van de kleintjes? 2 verwarmde peuterbaden, waaronder een ludiek zwembad van 180 m², wachten op hen om in alle veiligheid rond te spetteren. Een grote Aquasplash ruimte van bijna 400 m², met waterstralen, kleurrijke spelletjes en een glijbaan. Er is genoeg om onze kleine spetters te verrassen, die in alle vrijheid kunnen spetteren!

Wil je zonnebaden en ontspannen ver weg van alle drukte? Ga dan naar het enorme solarium op het dak van bijna 700 m², evenals niet minder dan 900 m² strand rond de zwembaden, aangelegd in een exotische sfeer.

Openingstijden en data zwemparadijs:
- Het hele seizoen geopend van 10.30 tot 18.00 uur (10.00/8.00 uur van 06/07 tot 31/08).
- Verwarmd overdekt gedeelte: van de opening tot de sluiting van de camping.
- Buitenzwembad: alle zwembaden en glijbanen zijn verwarmd en het hele seizoen toegankelijk, mits de weersomstandigheden dit toelaten.
- Golfslagbad: elke dag van 06/07 tot 31/08 (11.30 tot 18.30 uur) - Alleen in het weekend in het laagseizoen, behalve tijdens de zomerschoolvakanties (11.30 tot 17.00 uur).

NB: Het is ten strengste verboden om zwemshorts, bermuda's, wetsuits en dergelijke te dragen in de zwembaden. Het dragen van zwemkleding of boxershorts is verplicht. Er is het hele seizoen badmeester aanwezig.

En vergeet niet de onmiddellijke nabijheid van het strand voor uw ochtendwandelingen, zonnebaden, zonsondergangen of andere zoute zwempartijen.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. Toegang tot de watergebieden kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer en de gezondheidstoestand, en eventuele onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op het moment van je verblijf.



- Animatie:
Dynamisch en professioneel, je zult het animatieteam en zijn kleine vleugje gekte zeker waarderen!
Entertainment wordt elke dag aangeboden in het hoogseizoen van 06/07 tot 31/08 en alleen in het weekend in het laagseizoen (met uitzondering van schoolvakanties).

Op het programma: aquagym, fitness, aerobics, dans, stretching, step, spierversterking en sporttoernooien. Om de avonden op te vrolijken biedt de bar concerten en thema-avonden en niet te vergeten de vele verrassingen van het vrolijke animatieteam!
Met zwembaden en entertainment voor elk wat wils, zullen uw kinderen keuze te over hebben!

Dansen, stretching, beachvolleybal, een multisportterrein, een fitnessruimte in de open lucht (alleen voor kinderen ouder dan 14 jaar), tafeltennis (racketverhuur €1), een tennisbaan (€8,50/uur van 01/07 tot 31/08; racketverhuur €2; service direct te boeken bij de receptie), etc. Liefhebbers van jeu de boules kunnen terecht op een aangelegde jeu de boulesbaan waar kampeerders elkaar kunnen uitdagen. In het skatepark kunnen kinderen en tieners hun vaardigheden oefenen met vrienden.
Nieuw in 2024: 3 nieuwe padelbanen om uit te proberen! (met toeslag)
De regio is ideaal voor lange fietstochten onder de dennenbomen, dus je kunt precies datgene huren wat je nodig hebt.

Er zijn 3 clubs voor leuke activiteiten en gevarieerd vermaak:
Mini-Club en Kids-Club, de hele week geopend tijdens de zomerschoolvakanties en alleen in het weekend in het laagseizoen (buiten de zomerschoolvakanties).
Mini-Club (4-6 jaar): laat je kinderen zich in alle vertrouwen vermaken, onder toezicht van attente en dynamische animatieteams.
Kids-Club (7-12 jaar): elke vrijdag zijn de kleine kampeerders de sterren van de avond. Ze betreden het podium en leiden de dans, tot grote vreugde van hun ouders - een onvergetelijke gezinservaring! In het hoogseizoen is er ook minidisco-animatie, zodat jij en je vrienden zich kunnen uitleven op de zomerhits.

Tienerclub (13-17 jaar): alleen open tijdens de zomerschoolvakanties: sportactiviteiten, leuke animatie, thema-avonden, enz.

De camping heeft ook partnerschappen ontwikkeld met lokale dienstverleners om je meer dan 50 activiteiten voor culturele en sportieve ontdekkingen aan te bieden, die je allemaal direct bij aankomst ter plaatse kunt boeken.
En vergeet de nabijheid van de oceaan niet, een geweldig speelterrein voor liefhebbers van surfen en boardsporten. Watersportcentrum in de buurt (reserveren verplicht, tegen betaling).

De aangegeven tijden zijn ter informatie en onder voorbehoud van wijzigingen. Sommige activiteiten zijn niet gegarandeerd buiten juli en augustus. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële gezondheidsvoorwaarden die van kracht zijn op het moment van je verblijf.


- Beschikbare diensten ter plaatse:Om
je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, zijn alle diensten het hele seizoen geopend - handig, toch?
Deel een moment met vrienden of familie in de verschillende restaurants van het 5* Vieux Port en ontdek het gevarieerde aanbod aan eten en drinken: Landaise gastronomie in de brasserie, tapasbar, pizzeria; en nieuw voor 2024, een trattoria met een menu met Italiaanse smaken en een Bretonse crêperie met zoete en hartige crêpes op elk moment van de dag, om het geheel af te ronden!
Nog meer services! Of je nu op zoek bent naar een snelle hap, lunch of diner op het terras, een gezellig drankje, een snack of een drankje met vrienden 's avonds, ga naar de Bar-Snack-Glacier en zijn 400 m schaduwrijk terras. Trakteer jezelf op een ijsje tussen 2 afdalingen van de glijbanen en 3 magische whirlpools...
En om 's zomers te barbecueën heeft de camping gemeenschappelijke barbecueplaatsen, dus je hoeft alleen je grill en houtskool mee te nemen (gebruik afhankelijk van prefectorale toestemming).
Er is ook een supermarkt die elke dag open is om je dagelijkse benodigdheden in te slaan, een bakker en winkels met accessoires, strandkleding en souvenirs, kortom alles wat je nodig hebt en wilt! Deze diensten zijn het hele seizoen geopend en de openingstijden kunnen ter plaatse worden geraadpleegd, want ze variëren afhankelijk van het aantal bezoekers.

Andere beschikbare diensten: Car Wash, geldautomaat, wasserette, en Wi-Fi-toegang beschikbaar op de hele camping (tegen betaling).

Op zoek naar een ontspannende vakantie? Alleen, met z'n tweeën of met vrienden, laat je verwennen in de wellnessruimte van 350 m² (tegen betaling). Ontsnap in een wereld van geluiden en geuren: oosterse hammam, sauna, ijsfontein en massages, een echt moment van voldoening.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. Sommige diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van je verblijf.

-


Huisdierenbeleid:
Huisdieren: niet toegestaan-

Nota Bene:
Waarborgsom - per accommodatie: €200
Schoonmaakborg - per accommodatie: Vaste prijs voor verhuur van 1 tot 5 personen: €100 - Vaste prijs voor verhuur van 6 of meer personen: €150
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: €0,80 (voorlopig tarief voor 2024, ter plaatse te bevestigen)

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald, uitsluitend met creditcard. De afdruk van de creditcard wordt binnen 10 dagen gewist, afhankelijk van de staat van de accommodatie.

Topcriteria

  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 27 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 tweepersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Kit bébé : 29 €/séjour (Lit pliant matelas inclus + chaise haute ; sur réservation)

Sanitair

  • 2 douches
  • 2 toilets

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 100 € ou 150 € selon le modèle (sur réservation, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 12 €/Kit (1 petite + 1 grande ; sur réservation)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 19 €/lit simple ou double (sur réservation)
  • Internet extra kosten (facultatief) : à partir de 25 €/semaine pour 1 appareil
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 350 € : Hébergement + Ménage (en CB, restituée après état des lieux) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Biarritz 57 km
  • nabijgelegen stad : Vieux-Boucau 2 km
  • Stadcentrum < 2 km
  • Afstand strand < 100 m
  • Kust < 100 m
  • Directe toegang strand

Activiteiten

  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 27 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 tweepersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Kit bébé : 29 €/séjour (Lit pliant matelas inclus + chaise haute ; sur réservation)

Sanitair

  • 2 douches
  • 2 toilets

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 100 € ou 150 € selon le modèle (sur réservation, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 12 €/Kit (1 petite + 1 grande ; sur réservation)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 19 €/lit simple ou double (sur réservation)
  • Internet extra kosten (facultatief) : à partir de 25 €/semaine pour 1 appareil
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 350 € : Hébergement + Ménage (en CB, restituée après état des lieux) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Biarritz 57 km
  • nabijgelegen stad : Vieux-Boucau 2 km
  • Stadcentrum < 2 km
  • Afstand strand < 100 m
  • Kust < 100 m
  • Directe toegang strand

Activiteiten

  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • Zeilen
  • tennis
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
54 meningen
4.1/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Daniel (gepubliceerd op 02-10-2022)
    Verblijf24-09-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Martine (gepubliceerd op 26-09-2022)
    Verblijf17-09-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Bachar (gepubliceerd op 04-09-2022)
    Verblijf27-08-2022
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Fabienne (gepubliceerd op 18-10-2021)
    Verblijf09-10-2021
    Waardering

    Rugleuning bank volledig beschadigd, gebrek aan vaatwasser, oven en TV-ontvangst probleem, maar zeer goede reactie van de technische dienst

    vertaald uit fr
  • Laura (gepubliceerd op 12-10-2021)
    Verblijf09-10-2021
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Myriam (gepubliceerd op 30-09-2021)
    Verblijf24-09-2021
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Elisabeth (gepubliceerd op 21-09-2021)
    Verblijf11-09-2021
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Francine (gepubliceerd op 19-09-2021)
    Verblijf11-09-2021
    Waardering

    Mist een stofzuiger want het zand is niet effectief... het bed is hard

    vertaald uit fr
  • Edith (gepubliceerd op 15-09-2021)
    Verblijf28-08-2021
    Waardering

    Een ontspannen vakantie!

    vertaald uit fr
  • Sabine (gepubliceerd op 30-05-2022)
    Verblijf29-05-2021
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Update uw verblijfsdata