Icône Carte de France

Camping Plijadur 4*

La Trinité sur Mer - Morbihan (Frankrijk)
110 meningen
réf: 470510L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 7 personen
  • Camping Plijadur 4*

4 kamers - 3 slaapkamers - 28 m²

110 meningen
réf: 470510L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Sauna

  • Hammam

Vakantiewoning La Trinité sur Mer - Camping Plijadur 4* - Mobile Home - 7 personen - 28 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning La Trinité sur Mer - Camping Plijadur 4* - Mobile Home - 7 personen - 28 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning La Trinité sur Mer - Camping Plijadur 4* - Mobile Home - 7 personen - 28 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 470510L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 7 personen
  • Camping Plijadur 4* - Mobil-home Confort TV - 3 chambres - 6/7 personnes
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 28 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Sauna - Hammam - Afstand strand < 1 km
Camping Plijadur 4* - Mobil-home Confort TV - 3 chambres - 6/7 personnes Naamen van de accommodatien-La Trinité sur Mer

- Algemene beschrijving van de camping:
Als u van frisse zeelucht, natuur en ontdekkingen houdt, is uw volgende stop La Trinité-sur-Mer, een authentiek vissersdorp met een verrassend ontspannen levensstijl, in het zuiden van het mooie Bretagne.
Dit dorp is een bekende locatie voor regatta's met een buitengewoon historisch erfgoed en ligt op slechts 5 minuten van Carnac en zijn mythische uitlijningen.
Ideaal gelegen op een prachtig gras- en schaduwrijk domein van ongeveer 5 hectare, op slechts 1,2 km van de eerste zandstranden en de jachthaven van La Trinité-sur-Mer, zet u uw koffers neer op de 4*-camping Plijadur, wat 'plezier' betekent in het Bretons!
Een bekende camping in de regio, waar je kunt genieten van een mooi waterpark met een verwarmd overdekt zwembad, peuterbad, glijbanen en waterspeeltuin, ideaal voor jonge kinderen.
En omdat het belangrijk is om wat tijd voor jezelf te hebben op vakantie, kun je jezelf een 1/2 uur laten verwennen in de wellnessruimte.
Alle voorzieningen zijn aanwezig: restaurant, snackbar, bar, kinderclub en niet te vergeten de vele activiteiten voor jong en oud op de camping en in de omgeving.
Comfortabel geïnstalleerd op het gezellige terras van uw stacaravan uitgerust met televisie, bent u klaar voor een echt moment van "Plijadur"!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:
Mobil-home Confort TV - 3 slaapkamers - 6/7 personen
Ongeveer 28 m², met halfoverdekt houten terras met tuinmeubelen en 2 chiliennes.
Pluspunt : Televisie
Jaar van de stacaravan: 2013

3 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (70x190) naast elkaar) met verduisteringsgordijnen
Televisie in de woonkamer
Woongedeelte met slaapbank (120x190) die kan worden veranderd in een extra eenpersoonsbed, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast, magnetron en filterkoffiezetapparaat)
Badkamer met douche en wastafel
Verwarming in woonkamer en slaapkamers
Aparte WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie
Getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de inrichting kunnen ook variëren.

- Beschrijving van het zwembad:
Het zwembad bestaat uit een verwarmd binnenzwembad (20 m x 10 m), ideaal om in alle seizoenen in te zwemmen, met een klein peuterbad. Buiten wachten 3 glijbanen en een verwarmde waterspeeltuin op de kleinsten en geksten.

Data en openingstijden van het zwemparadijs :
- Het hele seizoen geopend van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 19.00 uur (20.00 uur in juli/augustus).
- Verwarmd overdekt gedeelte: geopend van 06/04 tot 22/09
- Buitenbad: geopend van 06/04 tot 22/09, afhankelijk van het weer.

En vergeet de wellnessruimte niet, gelegen in het rustige hart van de camping, voor een moment van ontspanning met sauna, hammam en bubbelbad (1/2 uur gratis, te reserveren bij de receptie en afhankelijk van beschikbaarheid).
- Wellnessruimte: het hele seizoen geopend van 10.00 tot 12.30 uur en van 14.30 tot 18.30 uur (19.30 uur in juli/augustus).

NB: Het is ten strengste verboden om zwemshorts, bermuda's, wetsuits en dergelijke te dragen in de zwembaden. Het dragen van zwemkleding of boxershorts is verplicht.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. De toegang tot de waterzones kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerken die aan de gang zijn op het moment van uw verblijf.

- Animatie:
In het laagseizoen ligt de nadruk op rust en ontspanning en is het animatieprogramma vrij licht (programma ter plaatse te raadplegen). Dit is een gelegenheid om er even tussenuit te gaan en te lezen of gezelschapsspelletjes te spelen met het gezin.

Tijdens de voorjaarsvakantie en lange weekends worden er evenementen georganiseerd voor sportevenementen en familiebijeenkomsten.

Tijdens de zomerschoolvakanties gaat het tempo omhoog en is er van alles te doen! Zowel overdag als 's avonds. s Middags is er volop actie met verschillende sporttoernooien. Themamaaltijden verlevendigen je verblijf.

Er zijn tal van activiteiten ter plaatse: zoutwatermeer met vissen (paling en kleine vissen; je moet je eigen visgerei meenemen; geen kaart want het meer is privé), speeltuin, springkasteel, speelzaal met tafelvoetbal, fitnessruimte, multisportterrein, petanque, tafeltennis, fietsverhuur (tegen betaling), boogschieten (in juli/augustus), enz.

Club P'tits Campeurs (4 tot 12 jaar): open tijdens de lente- en zomervakantie van 10u tot 12u, van maandag tot vrijdag, met een programma van ludieke activiteiten, sport, voorstellingen en, in juli/augustus, een ontmoeting met de mascotte Souricette!

Tienerclub: alleen open tijdens de zomervakantie, 2 middagen per week; een gelegenheid om samen te komen en elkaar uit te dagen in sporttoernooien.

De tijden zijn ter informatie en onder voorbehoud van wijzigingen. Sommige activiteiten zijn niet gegarandeerd buiten juli en augustus. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die gelden op het moment van je verblijf.

- Diensten ter plaatse:
Alle diensten die je nodig hebt voor een aangenaam verblijf zijn het hele seizoen beschikbaar. Voor een cocktail of een ijsje kun je terecht in de bar. Voor een snack of een goede maaltijd kun je kiezen tussen de snackbar en het restaurant, die een gevarieerd menu bieden. Als je boodschappen moet doen, kan de bar/snackbar je helpen met de benodigdheden. Voor een goed ontbijt kies je een lekker stokbrood of Weens gebakje van de bar.
Deze diensten zijn beschikbaar in het laagseizoen (openingstijden variëren afhankelijk van het aantal bezoekers, ter plaatse te bevestigen). In de zomer is de bar geopend van 8.00 tot 23.30 uur en het restaurant/de snackbar van 12.00 tot 14.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur.
Ook beschikbaar: tv in de bar, gratis Wi-Fi-toegang alleen beschikbaar bij de receptie en de bar. Voor je gemak en het onderhoud van je linnengoed is er een wasruimte met wasmachines, drogers (tegen betaling) en uitleen van strijkijzers (met €20 borg), haardrogers, etc..
Collectieve barbecues stellen je in staat om heerlijke grillgerechten te bereiden die jong en oud zullen plezieren (houtskool meebrengen, gebruik onder voorbehoud van prefectorale toestemming). Let op: plancha's en elektrische barbecues zijn verboden.
Van half juli tot eind augustus brengt de pendelbus Trinibus je elke ochtend naar La Trinité-sur-Mer en 's middags naar het strand van Men Du.

De tijden zijn ter informatie en onder voorbehoud van wijzigingen.Sommige diensten zijn niet gegarandeerd buiten juli en augustus, en kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Toeslag huisdier: €5/dag/dier (maximaal 2 huisdieren per huuraccommodatie, behalve NAC)
.

Kleine dieren met een gewicht van minder dan 15 kg: toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 15 kg: toegestaan onder bepaalde voorwaarden.
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren zonder toezicht in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: Verboden.
Honden van de 2e categorie: Niet toegestaan

Alle extra's ter plaatse te betalen

- Nota Bene:
Borg voor accommodatie en schoonmaak: €200
Seizoenstoeslag per dag en per persoon ouder dan 18: €0,65 (tarief 2023)

Alle belastingen en de borg moeten vooraf worden betaald: belastingen met creditcard en de borg via het online systeem Swikly (gegevens worden verstrekt bij de afgifte van het reisdocument).

Topcriteria

  • 4 aantal sterren
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 28 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : (parapluie sans matelas) : 18,90 €/semaine (sur réservation, selon disponibilité)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Overdekt zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 120 € / logement (sur réservation, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 10 €/kit (1 petite + 1 grande, sur réservation, selon disponibilité)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 15 €/lit simple - 19 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Non disponible dans les mobil-homes, même avec supplément. Zone Wifi sans supplément au bar
  • Sauna
  • Hammam
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 5 €/jour/animal (2 max -15 kg par locatif, sauf NAC) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 200 € (dépôt de garantie en ligne via SWIKLY) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Lorient 63 km
  • nabijgelegen stad : Carnac 3 km
  • Stadcentrum < 1 km
  • Afstand strand < 1 km
  • Kust < 1 km

Activiteiten

  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport
  • 4 aantal sterren
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 28 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : (parapluie sans matelas) : 18,90 €/semaine (sur réservation, selon disponibilité)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Overdekt zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 120 € / logement (sur réservation, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 10 €/kit (1 petite + 1 grande, sur réservation, selon disponibilité)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 15 €/lit simple - 19 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Non disponible dans les mobil-homes, même avec supplément. Zone Wifi sans supplément au bar
  • Sauna
  • Hammam
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 5 €/jour/animal (2 max -15 kg par locatif, sauf NAC) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 200 € (dépôt de garantie en ligne via SWIKLY) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Lorient 63 km
  • nabijgelegen stad : Carnac 3 km
  • Stadcentrum < 1 km
  • Afstand strand < 1 km
  • Kust < 1 km

Activiteiten

  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
110 meningen
4.3/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Cedric (gepubliceerd op 30-04-2024)
    Verblijf20-04-2024
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

    vertaald uit fr
  • Bernadette (gepubliceerd op 27-08-2023)
    Verblijf12-08-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Pelagie (gepubliceerd op 23-08-2023)
    Verblijf05-08-2023
    Waardering

    LOCASUN had niets te zeggen, de boeking was eenvoudig, de wijziging van de stacaravan werd gratis geaccepteerd en het team was zeer competent in de communicatie. Om maar een voorbeeld te geven: we hadden deze camping gekozen vanwege de spafaciliteiten (hammam, sauna, jacuzzi) en de fitnessruimte, maar toen we aankwamen kregen we te horen dat elke stacaravan recht had op 30 minuten toegang per week, dat we de dag van tevoren moesten reserveren bij de receptie en elke keer dat we probeerden te reserveren, was het vol! we hebben in totaal meer dan 2 uur geprobeerd om 30 minuten spa te krijgen. OK, dus... dit moet duidelijk worden gemaakt op de offerte om teleurstellende klanten en zinloze discussies te voorkomen. Als we weten dat de diensten beperkt zijn voordat we boeken, nemen we wel iets anders. Ik geef camping plijadur geen 4*....

    vertaald uit fr
  • Marianne (gepubliceerd op 30-06-2023)
    Verblijf26-06-2023
    Waardering

    Inventaris van de inrichting bij aankomst in de stacaravan !!!! Al het serviesgoed stond opgestapeld op de tafel... we moesten alles opnieuw tellen (borden, glazen, pannen) voordat we alles in de kasten zetten. En als klap op de vuurpijl moet je bij vertrek het servies weer op tafel zetten.... voor een mislukte inventarisatie van de inrichting in 30 seconden. Nog een negatief punt... de borg via SWIKLY. Ik heb ervoor gekozen om deze transactie niet te doen. Een camping die zijn 4 sterren niet verdient Met vriendelijke groet

    vertaald uit fr
  • Sylvie (gepubliceerd op 02-07-2023)
    Verblijf24-06-2023
    Waardering

    Over het algemeen goed

    vertaald uit fr
  • Grégory (gepubliceerd op 18-06-2023)
    Verblijf10-06-2023
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Jean-paul (gepubliceerd op 18-06-2023)
    Verblijf03-06-2023
    Waardering

    Prettig verblijf; geen problemen. De enige klacht is de inventaris die we moeten doen na de reis.... Met de vermoeidheid: het is 1 ding waar we graag zonder zouden kunnen !!!!

    vertaald uit fr
  • Gisèle (gepubliceerd op 29-05-2023)
    Verblijf20-05-2023
    Waardering

    We hebben een goede week doorgebracht op camping Plijadur in La Trinité sur mer. De stacaravans en camping zijn goed onderhouden. Ik raad deze camping aan, met mooie stranden en markten: Carnac en Auray;

    vertaald uit fr
  • Beatrice (gepubliceerd op 07-05-2023)
    Verblijf29-04-2023
    Waardering

    Geweldige ontvangst, geweldig entertainment, heerlijk eten. Supervriendelijk personeel en BEDANKT aan de eigenaar voor het kopen van Bacardi. Een plezier!

    vertaald uit fr
  • Elisabeth (gepubliceerd op 01-05-2023)
    Verblijf22-04-2023
    Waardering

    De kwaliteit van het 2-persoons beddengoed kan beter. Licht hellende stacaravan (deuren gaan vanzelf open als ze niet op slot zijn)

    vertaald uit fr

Update uw verblijfsdata