Icône Carte de France

Appartement - 6 personnes

Samoëns - Haute Savoie (Frankrijk)
réf: 1240297L
codeTo: 1554
  • Appartement - 6 personen
  • Appartement - 6 personnes

2 kamers - 1 slaapkamer

réf: 1240297L
codeTo: 1554
  • Zwembad

  • Sauna

  • Televisie

Vakantiewoning Samoëns - Appartement - 6 personnes - Appartement - 6 personen - Foto Nr.1
Vakantiewoning Samoëns - Appartement - 6 personnes - Appartement - 6 personen - Foto Nr.2Vakantiewoning Samoëns - Appartement - 6 personnes - Appartement - 6 personen - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1240297L
codeTo: 1554
  • Appartement - 6 personen
  • Résidence Samoens 3p6p Famille
  • 2 kamers - 1 slaapkamer
  • Zwembad
  • Zwembad - Sauna - Televisie - overdekte parkeerplaats
Résidence Samoens 3p6p Famille Naamen van de accommodatien-Samoëns

Belangrijke informatie over COVID
Terugbetalingsgarantie, gezondheidsprotocol bij Bureau Véritas, speciale pandemie/epidemie annuleringsverzekering voor alle onvoorziene omstandigheden in verband met Covid-19, alles wordt in het werk gesteld om de veiligheid en gemoedsrust van de vakantiegangers te garanderen, en niet te vergeten het allerbelangrijkste: de beroemde Club, dankzij de Anim'mmv-teams, experts met een passie voor de bergen, die veel plezier en onvergetelijke buitenactiviteiten voor het hele gezin beloven!

Gezondheidsmaatregelen:
Met het oog op de huidige gezondheidssituatie heeft mmv beschermende maatregelen getroffen, met als direct gevolg de ontwikkeling van onze service, die schaalbaar is en aangepast aan de geldende gezondheidsmaatregelen. Om deze maatregelen ter plaatse te ontwerpen, te implementeren en te controleren, heeft mmv een beroep gedaan op Bureau Veritas, de toonaangevende certificeringsinstantie in Europa.

Uitzonderlijke annuleringsvoorwaarden:
Gegarandeerde terugbetaling in geval van overheidsmaatregelen: details in paragraaf IX van de AV.
Belangrijke informatie over COVID
Terugbetalingsgarantie, gezondheidsmaatregelen met Bureau Veritas, alles wordt gedaan om de veiligheid en gemoedsrust van de wintervakantiegangers te garanderen. En niet te vergeten het allerbelangrijkste: de befaamde Club-ervaring, dankzij de Anim'mmv-teams, die voor onvergetelijke lachsalvo's en buitenactiviteiten zorgen!

In december 2021 opent de gloednieuwe Résidence Club haar deuren in dit prachtige complex. Het is ideaal gelegen, dicht bij de pistes en skiliften, in het hart van de wijk Clarines. Om een vakantie in Club te combineren met onafhankelijkheid, ontdek de comfortabele en smaakvol ingerichte appartementen waar je je meteen thuis voelt in het hart van de besneeuwde bergtoppen. Het team van Clarines verwelkomt je zodra je aankomt in een grote, gezellige lounge waar je bij het haardvuur kunt zitten voor een lekker drankje na het skiën, of in de bar voor gezellige momenten. Dompel jezelf onder in de warme sfeer, adem de frisse lucht in en geniet van de schoonheid van de omgeving op het aangename terras. Het verwarmde binnen- en buitenzwembad met bubbelbaden, de Aquarelaxant-ruimte met sauna en stoombad en de massageruimtes garanderen je een echt ontspannende tijd.

In de Club kun je momenten van plezier en lachen delen dankzij de beste bergactiviteiten! Vertrouw je kinderen toe aan de speciale Kids en Teens Clubs, waar ze nieuwe vrienden kunnen maken, het op maat gemaakte activiteitenprogramma kunnen ontdekken en kunnen profiteren van de steun van de Anim'mmv tijdens de skilessen! De Kids Clubs verwelkomen je kinderen van 4 tot 10 jaar overdag en 's avonds, met een leuk en leerzaam programma van activiteiten, spelletjes en verrassingen met Frizy en Mo. Tieners kunnen terecht in Squ@t, een ruimte speciaal voor hen ontworpen, met nieuwe leuke activiteiten, feestjes en uitdagingen tijdens hun verblijf!

Voor volwassenen en het hele gezin is er een hele reeks activiteiten te ontdekken, zoals Air Board, nachtelijk sneeuwschoenwandelen, tijdslalom en wandelen.

Hoogtepunten van de Club in de Residentie :

- Comfort of Premium appartementen
- Ski in en ski uit
- Verwarmd binnen- en buitenzwembad
- Kinderclub met activiteitenprogramma "Les As de la montagne
- Kinderen onder begeleiding van Anim'mmv naar hun eerste skiles
- Gelukkige tieners die elkaar ontmoeten bij Squ@t en hun tijd samen doorbrengen (tienerborrels, poolparty's, avondevenementen...).
- Nieuwe gezinsactiviteiten: nachtelijke sneeuwschoenwandelingen, tijdslalom, wandelingen, enz.


Let op: jeugdgroepen en feestjes zijn niet toegestaan.

In alle appartementen:

Woonkamer met slaapbank voor 2 personen, flatscreen-tv met TNT, open haard (afhankelijk van flat). Open keuken met keramische kookplaat, vaatwasser, combimagnetron, koelkast, koffiezetapparaat, broodrooster, waterkoker. Badkamer met bad en/of douche, handdoekenrek en haardroger. Apart toilet.

Premium appartementen: Appartement met een opmerkelijk uitzicht en locatie, smaakvolle inrichting en extra faciliteiten zoals raclette, fondue, Nespresso koffiezetapparaat, etc. 6 appartementen toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit

17 2-kamerappartementen voor 4 personen Comfort :
Oppervlakte: 35 m²
Woonkamer met slaapbank voor 2 personen
Een slaapkamer voor 2 personen (2 aparte bedden)

69 3-kamerappartementen 6 personen Gezin :
Oppervlakte: 40 tot 43 m²
Woonkamer met slaapbank voor 2 personen
2 slaapkamers voor 2 personen (stapelbed in de 2e slaapkamer)

44 3-kamerappartementen 6 personen Comfort :
Oppervlakte 43 tot 48 m²
Woonkamer met slaapbank voor 2 personen
2 slaapkamers voor 2 personen (bedden op de vloer)
Extra badkamer

2 Appartementen 3 kamers 6 personen Comfort :
Oppervlakte 65 tot 68 m²
Woonkamer met slaapbank voor 2 personen
2 slaapkamers voor 2 personen (bedden op de vloer)
Extra badkamer

8 3-kamerappartementen voor 6 personen Premium :
Oppervlakte 45 tot 46 m²
Woonkamer met slaapbank voor 2 personen
2 slaapkamers voor 2 personen (bedden op de vloer)
Extra badkamer

13 4-kamerappartementen voor 8 personen :
Oppervlakte: 53 tot 60 m²
Woonkamer met slaapbank voor 2 personen
3 slaapkamers (2 eenpersoonsbedden)
Extra badkamer

3 Appartementen 4 kamers 8 personen Premium :
Oppervlakte: 69 tot 87 m²
Woonkamer met slaapbank voor 2 personen
3 slaapkamers met éénpersoonsbedden
Extra badkamer

2 Premium 5-kamerappartementen voor 10 personen:
Groot appartement met woonkamer met open haard en slaapbank voor 2 personen.
Oppervlakte: 91 m²
Woonkamer met slaapbank voor 2 personen
4 slaapkamers met bedden op de vloer
Extra badkamer

Houd er rekening mee dat de foto's en beschrijving van het interieur van de accommodatie alleen ter informatie worden gegeven.

Zodra je aankomt, ontdek je een warme sfeer in de ruime lounge met centrale open haard en bar, waar je familie en vrienden kunt ontmoeten. Profiteer na een lange dag op de piste van de gratis toegang tot het Espace Aquatique, uitgerust met een verwarmd binnen- en buitenzwembad, een sauna en een hamam... en voor de dappersten, een hot tub in de buitenlucht. Voor nog meer verwennerij ga je naar de Spa voor een moment van pure ontspanning.

265 km pistes met een majestueus uitzicht op de Mont Blanc, met een uitzonderlijke sneeuwbedekking, lange afdalingen en majestueuze panorama's.

Vanuit Samoëns heb je toegang tot de andere skioorden in de regio: Flaine, Les Carroz, Morillon en Sixt. Allemaal met een gevarieerde en complementaire sfeer: dorpsresort, geïntegreerd resort, hoog- en middelgebergte...
Het natuurlijke sneeuwdek van Le Grand Massif garandeert wintersporters het hele seizoen door een topvakantie.
Le Grand Massif is het 1e skigebied ter wereld dat het Green Globe certificaat heeft gekregen voor alle skiliften, pistes en bijbehorende diensten.
Het hele jaar door is er een ruime keuze aan activiteiten en vrijetijdsbesteding: toerskiën, langlaufen, funzones, freeridezones, sneeuwschoenroutes, hondensleeën, ski-joëring, 4-seizoenen sleeën, paragliding en ijsklimmen. Geopend van 18/12/2022 tot 18/04/2023

- Huuraccommodatie -Schoonmaak en opgemaakte bedden bij aankomst, beddengoed en handdoeken inbegrepen -Kit met schoonmaakproducten en welkomstproducten -Schoonmaak aan het einde van het verblijf (behalve keuken en servies) -Gratis Wi-Fi met beperkte bandbreedte in de residentie, appartementen en gemeenschappelijke ruimtes -Raclette en fondue apparaten beschikbaar voor uitleen.Gratis toegang tot Espace Aquarelaxant vóór 16.00 uur - Uitleen van babypakketten (op reservering, afhankelijk van beschikbaarheid) - Kinderclubs voor kinderen van 4/10 jaar en Rencontres Entr'Ados voor kinderen van 11/15 jaar gedurende het hele seizoen - Uitleen van dvd-spelers en spelletjes - Afterski mmv.

Natuursneeuw gegarandeerd! Les 2 Alpes is ideaal gelegen in het hart van het massief van de Oisans, omringd door de Noordelijke en Zuidelijke Alpen en door bergtoppen zoals La Meije en Les Ecrins. Het skioord heeft een troef waar veel van zijn rivalen jaloers op zijn: de aanwezigheid van een gletsjer die 365 dagen per jaar natuurlijke sneeuw garandeert.Het is niet verwonderlijk om hier het hele jaar door een groot aantal skiërs te vinden, van beginners tot experts, allemaal verleid door de uitgestrekte natuurlijke ruimten van het station.Wat u te wachten staat in Les 2 Alpes: sport: snowpark, sneeuwschoenwandelen, freeride, schaatsen.Vrije tijd en amusement: arresleetochten, bioscoop, bowling, nachtclubs.Evenementen: de Trophée des Choucas in februari, de Junior Foliz in april.

VERBLIJFSFORMULE :
Slechts één hond is toegestaan in deze accommodatie, zonder uitzondering.
Huurformule: huuraccommodatie, opgemaakte bedden bij aankomst, badlinnen, schoonmaakset achtergelaten in het appartement, eindschoonmaak, welkomstproducten op aanvraag, toegang tot het Espace Aquarelaxant (voor 16 uur)*, kinderclub vanaf 4 jaar, dagelijkse Afterski afspraken, aankomst vanaf 17 uur en vertrek voor 10 uur, linnengoed en lakens aanwezig. Badkamerlinnen aanwezig. Schoonmaakpakket. Eindschoonmaak (behalve keuken en servies). Gratis Wi-Fi-toegang in gemeenschappelijke ruimtes en/of appartementen.

Premium appartement pakket: verhuur, opgemaakte bedden bij aankomst, badkamerlinnen, schoonmaakset achtergelaten in de flat, eindschoonmaak, welkomstproducten op aanvraag, toegang tot Espace Aquarelaxant (voor 16.00 uur), Kinderclub vanaf 4 jaar, vroege check-in (vanaf 14.00 uur), eigen parkeerplaats, een welkomstgeschenk, dagelijkse Afterski afspraken, check-in vanaf 17.00 uur en check-out voor 10.00 uur, huishoudlinnen en lakens inbegrepen. Badkamerlinnen aanwezig. Schoonmaakpakket. Eindschoonmaak (behalve keuken en servies). Gratis Wi-Fi-toegang in openbare ruimtes en/of appartementen.

Forfait "Escapade": huuraccommodatie, elke dag opgemaakte bedden, badlinnen, welkomstproducten op aanvraag, toegang tot de Aquarelaxant (voor 16u), Kinderclub.
Dagelijkse Afterski afspraken, aankomst vanaf 17u en vertrek voor 10u, linnengoed en handdoeken inbegrepen. Badlinnen inbegrepen. Schoonmaak kit. Eindschoonmaak (behalve keuken en servies).
Gratis Wi-Fi-toegang in gemeenschappelijke ruimtes en/of appartementen.

KINDEREN :
Babypakket op reservering, afhankelijk van beschikbaarheid. Omvat: kinderbed, kinderstoel, aankleedkussen, potje en badstoeltje (op reservering, afhankelijk van beschikbaarheid).

Kids Club van 4 tot 10 jaar: met een programma van ludieke en educatieve activiteiten rond het thema "Les As de la montagne", uitdagingen, spelletjes, logeerpartijtjes, een kindershow, welkomst- en afscheidscadeautjes tijdens het Flashback-evenement... en speciale ruimtes die zijn ontworpen voor hun comfort, hun behoeften en de ondersteuning van een professioneel en zorgzaam team! Maandag tot vrijdag van 9 tot 12 uur of van 14 tot 17 uur
- Speciale animatieprogramma's overdag en 's avonds
- Begeleiding van skilessen door Anim'mmv
- 5 gratis dagen buiten de schoolvakanties / 5 gratis halve dagen tijdens de schoolvakanties - 2 avonden van 19.30 tot 21.00 uur
- Plaatsen zijn beperkt. Vooraf reserveren verplicht.

Tienerclub, voor 11- tot 15-jarigen (tijdens schoolvakanties): met een speciale chillruimte met gratis toegang, Le Squat adolescent, met PS4 en virtual reality-headset.
Activiteiten en ontmoetingen met hun Anim'mmv (15 uur per week): spelletjes en uitdagingen tijdens het hele verblijf, cadeaus 1 gratis buitenactiviteit: nachtelijke sneeuwschoenwandeling, getimede mmv slalom, kennismaking met wandelen, enz.

ANIMATIE :
Dagelijkse afterskis met 4 thema's: Gourmet (pannenkoeken, donuts, etc.), Fun (karaoke-avonden, Quiz, Blindtest, etc.), Snow (nachtelijke sneeuwschoenwandeling, getimede mmv slalom, etc.), Zen (Aquatonic, aquazen, stretching, etc.).

WELLNESS :
- Gratis toegang tot de Espace Aquarelaxant: bubbelbaden, hammam en sauna. Sessies duren 45 minuten en kunnen van tevoren worden geboekt, met een limiet van één sessie per persoon per dag.
- Aqua-activiteiten Een uur Zen of Tonic sessie
- Gratis toegang tot het verwarmde binnenzwembad vóór 16.00 uur ZWEMMEN OP EIGEN RISICO. Vrije toegang van zondag tot maandag (op zaterdag gesloten) tijdens openingsuren. Zwemmen zonder toezicht (kinderen vallen onder de verantwoordelijkheid van hun ouders).
- 7 dagen per week geopend (behalve zaterdagochtend)

OPTIONELE DIENSTEN (TEGEN BETALING) :
- Vroege check-in in uw accommodatie mogelijk vanaf 11 uur.
- Overdekte en open parkeerplaats: 69€/week & 12€/dag / 49€/week & 10€/dag (afhankelijk van beschikbaarheid)
- Dagelijkse schoonmaak van het hotel (exclusief keuken en servies).
- Midweek schoonmaak (exclusief keuken en servies). Verschoning van lakens en nieuwe bedden

Eten en drinken:

- Bakkerijservice: ochtendlevering van vers brood en gebak. De dag ervoor bestellen en ter plaatse betalen.
- Catering ter plaatse met een selectie van catered gerechten
- Levering van kant-en-klare maaltijden via onze partner HUSKI
- Ontbijt het hele seizoen van 8.00 tot 10.00 uur
- GROEP halfpension optie in het "restaurant gedeelte" op de begane grond (zonder kok) 29€ / volwassene, 15€ / kind tot 12 jaar (20-50 personen max)
- Boodschappen geleverd op bestelling op mescourses.mmv.fr. Levering op zaterdag alleen voor bestellingen geplaatst voor de maandag voor aankomst.
- Complimentpakket (1 fles champagne 75cl zoet en hartige koekjes)
- Behandeltijden en behandelingen
- Ambiance Spa Pakket: 1 bezoek aan de Aquarelaxant ruimte gevolgd door een behandeling van 30 minuten, een ontspanningspauze met een infusie, slippers en bruikleen van badjassen.
- Ritueel Pakket
Duo: 1 bezoek aan de Espace Aquarelaxant gevolgd door een duo-massage van 30 minuten, een sprankelende pauze met champagne en chocolaatjes
- Toegang tot het Espace Aquarelaxant na 16.00 uur
- Maximaal één huisdier per appartement. Vooraf reserveren verplicht. Huisdieren moeten gevaccineerd en getatoeëerd zijn en moeten vergezeld gaan van hun gezondheidsboekje.
- Skipas, huur uitrusting.
- Prijs is exclusief skiliften


Optionele diensten:
Huisdier 70€ vastbedragperweek,Bedlinnen 8€ bedragpset,Eindschoonmaak 1.3E+02€ vastbedragperreservering,Extra schoonmaak 65€ vastbedragperreservering,Parkeerplaats (overdekt) 69€ vastbedragperweek,Parkeerplaats 49€ vastbedragperweek,Vroegtijdige aankomst 80€ vastbedragperreservering.

Referentie: BN1175993

Topcriteria

  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 2 kamers
  • 1 slaapkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Televisie
  • Openhaard

Beschrijving buitenkant

  • 1 overdekte parkeerplaats (inclusief in de prijs)
  • 1 Parkeerplaats buiten (inclusief in de prijs)
  • Zwembad

Opties en diensten

  • Internet
  • Sauna
  • Huisdieren toegestaan op afspraak

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht) : 400€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 2 kamers
  • 1 slaapkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Televisie
  • Openhaard

Beschrijving buitenkant

  • 1 overdekte parkeerplaats (inclusief in de prijs)
  • 1 Parkeerplaats buiten (inclusief in de prijs)
  • Zwembad

Opties en diensten

  • Internet
  • Sauna
  • Huisdieren toegestaan op afspraak

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg (verplicht) : 400€
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata