Bungalow - 4 people

Rijssen - Rijssen Holten (Nederland)
réf: 1240131L
codeTo: 1554
  • Bungalow - 4 personen
  • Bungalow - 4 people

3 kamers - 2 slaapkamers

réf: 1240131L
codeTo: 1554
  • terras

  • overdekte parkeerplaats

  • Parkeerplaats buiten

Vakantiewoning Rijssen - Bungalow - 4 people - Bungalow - 4 personen - Foto Nr.1
Vakantiewoning Rijssen - Bungalow - 4 people - Bungalow - 4 personen - Foto Nr.2Vakantiewoning Rijssen - Bungalow - 4 people - Bungalow - 4 personen - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1240131L
codeTo: 1554
  • Bungalow - 4 personen
  • Forest lodge with hot tub - 4 people
  • 3 kamers - 2 slaapkamers
  • terras - overdekte parkeerplaats - Parkeerplaats buiten - Afwasmachine
Forest lodge with hot tub - 4 people Naamen van de accommodatien-Rijssen

Het chaletpark ligt op een unieke locatie, goed bereikbaar en omgeven door prachtig natuurschoon. Dit park in ontwikkeling is gebaseerd op veel ruimte rondom de chalets, prachtige vijvers en een zorgvuldig parkontwerp. Alle bungalows kijken uit op de vijver.

Het park ligt aan de voet van de Holterberg, onderdeel van de Sallandse Heuvelrug. In dit nationale park kun je 's ochtends herten zien lopen, met een beetje geluk kun je wezels en dassen spotten en 75 soorten vogels bekijken. In de bossen en heidevelden van de Sallandse Heuvelrug kun je wandelen en fietsen. Er zijn ook nordic walking routes. Buitenplaats Holten is prachtig ruim opgezet en biedt je de rust, ruimte en stilte van de natuur, om helemaal tot rust te komen.

Het Wereldtijdpad rond de Holterberg biedt verschillende wandelroutes. Elke route neemt je mee door een andere periode van de geschiedenis. Onderweg staan meer dan 2.000 borden die de gebeurtenissen van het betreffende jaar aangeven.

De regio biedt een breed scala aan activiteiten en dagtochten. Als je wilt winkelen of een uitstapje wilt maken, kun je de stad Rijssen (3 km) of het dorp Holten (2 km) bezoeken op de dagen dat het open is.


Dit ruime, luxe huis heeft een zeer grote, moderne woonkamer. Door de vele grote ramen heb je een prachtig weids uitzicht over het water en de groene omgeving. De woonkamer heeft openslaande deuren, een ruime keuken met vaatwasser, twee aparte slaapkamers en een luxe badkamer met designradiator. Buiten heb je een heerlijk terras en een overdekte veranda aan de voorzijde met prachtig uitzicht over het water.



Tussen Holten en Rijssen ligt het prachtige nationaal park "De Sallandse Heuvelrug". Vanuit je accommodatie fiets of wandel je dwars door glooiende heidevelden en uitgestrekte bossen. Dit landschap van heuvels en grote stenen is gevormd in de ijstijd. De belangrijkste heuvels zijn de Hellendoornseberg, Haarlerberg, Holterberg en Koningsbelt. De natuur is hier zeer divers en er leven enkele bijzondere soorten, zoals het bijna uitgestorven korhoen op de Sallandse Heuvelrug. Je kunt ze te voet of op de fiets spotten. Je kunt fietsen en wandelen zonder iemand tegen te komen. De enige metgezel is de wind die door de bomen ruist.

Het gezellige dorp Rijssen zit vol met leuke winkels en gerenommeerde restaurants. De mensen hebben een christelijke achtergrond en houden de zondagsrust in ere. In het vruchtbare boerenland rondom Rijssen staan nog veel originele boerderijen, die een goed beeld geven van hoe het er vroeger aan toe ging. Op maandagochtend is er een grote en levendige lakenmarkt. In de buurt kun je fietsen, kanoën, paardrijden of met een paardenkoets door het landschap rijden.
- Koerbelt zwembad
- Golfbaan "de Koepl" (Wierden)
- Het Rijssense Museum op kasteel De Oosterhof met een overzicht van de geschiedenis van Rijssen
- Internationaal Brandweermuseum
- Rondvaart met Salonboot EMS "Reggestroom
- Kanoën op de Regge
- Fluisterboot (elektrisch) huren op de Regge
- Bowlen in het nabijgelegen vakantiepark "Mölke

Het toeristische dorp Holten staat bekend om zijn winkeltjes, markten, braderieën en talrijke activiteiten voor jong en oud in het hoogseizoen. Hier vind je
- Zwembad Twenhaarsveld
- Panoramisch uitzicht over het Holterberg landschap
- Holten Canadian War Cemetery, een stukje Canadees grondgebied, waar veel soldaten die Nederland bevrijd hebben begraven liggen.

Fietsen en wandelen door het prachtige Twentse en Sallandse landschap kan vanaf de Buitenplaats, start- en eindpunt van fietsroutes van 10 tot 75 km. Speciale aanbiedingen als je een bungalow huurt:
- In de week van 3 juli t/m 6 juli. Je kunt gratis meedoen aan de Mölke Wandel4daagse. Elke dag starten we met wandelen van 9.00 tot 10.00 uur, en er is een nieuwe route beschikbaar van ongeveer 15 km. Er zijn onderweg genoeg attracties te bezoeken.
- In de week van 28 augustus tot 31 augustus. Je kunt gratis meedoen aan de Mölke Fiets4daagse. Start je dagelijkse fietstocht tussen 10.00 en 12.00 uur en er is een nieuw fietspad van 35-40 km beschikbaar. Er zijn onderweg tal van attracties te bezoeken.

GROEPEN
Als de boeking betrekking heeft op meerdere personen die samen als een groep moeten of kunnen worden beschouwd, moet de persoon die de boeking maakt dit onmiddellijk en expliciet vermelden. Degene die de boeking maakt is hoofdelijk aansprakelijk voor de nakoming van alle verplichtingen, niet alleen voor zichzelf, maar voor alle aangemelde leden die deel uitmaken van hun groep. Groepsaccommodatie is beperkt beschikbaar op Buitenplaats Holten. Groepen dienen bij aankomst een borg per groep te betalen bij de receptie van de gehuurde accommodatie (bedrag in overleg te bepalen).

JONGEREN
Alleenreizende jongeren zijn niet toegestaan in de accommodatie of op het park.

BUSINESS
Zakelijke boekingen zijn niet toegestaan. Alleen recreatieve boekingen.

BEZOEKERS
Als u bezoekers ontvangt, dient u de receptie hiervan op de hoogte te stellen. Houd er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor het gedrag van uw bezoekers. Bezoekers moeten de camping uiterlijk om 22.30 uur verlaten. Auto's van bezoekers worden geparkeerd op de parkeerplaats.

KLACHTEN
Ondanks al onze organisatie en zorgvuldigheid kan het voorkomen dat u een klacht heeft. Je moet je opmerking of klacht dan direct melden bij de receptie, zodat het verholpen kan worden. Wordt de klacht niet naar tevredenheid opgelost, dan heb je de mogelijkheid om een schriftelijke klacht in te dienen bij de directie, waar de klacht binnen 14 dagen na het verlaten van het vakantiepark grondig zal worden onderzocht.

AANSPRAKELIJKHEID
Buitenplaats Holten is niet aansprakelijk voor: schade of letsel als gevolg van een verblijf op ons terrein, schade ontstaan door het gebruik van faciliteiten op het terrein, schadeclaims als gevolg van geluidsoverlast veroorzaakt door derden, mondelinge of telefonische informatie, storing en/of buiten werking stelling van faciliteiten en/of installaties.

ALGEMENE BOEKING
Prijzen zijn inclusief BTW. Bij wijzigingen behouden wij ons het recht voor de prijzen dienovereenkomstig aan te passen. Alle prijzen in deze brochure zijn onder voorbehoud. Eventuele fouten of vergissingen in deze brochure binden ons niet. Daarnaast zijn de algemene voorwaarden van Recron van toepassing.

RESERVERING
Reserveren kan direct via internet of telefonisch bij Buitenplaats Holten. Uiterlijk 1 week nadat u de reservering heeft aangevraagd, ontvangt u uw reserveringsbewijs/factuur. Dit is uw reserveringsbewijs. Bij de tarieven wordt rekening gehouden met de aanwezige faciliteiten en het al dan niet gebruiken daarvan in de periode dat u op onze campings verblijft.

VOORKEUR
Als je een voorkeur hebt voor een staanplaats, meerdere bungalows naast elkaar of een specifiek aantal, willen we je graag helpen, indien mogelijk. De voorkeurskosten bedragen € 12,50 per boeking.

BETALING
Op het moment van de reservering moet 50% van de huursom betaald worden. Het restbedrag moet uiterlijk een maand voor aanvang van de vakantie in ons bezit zijn.

ANNULERING
Door een annuleringsverzekering af te sluiten, kun je jezelf beschermen tegen de kosten van een eventuele annulering. Als u geen verzekering heeft afgesloten en u annuleert het huurobject, dan gelden de annuleringsregels conform artikel 6 van de algemene voorwaarden van Recron, die vermeld staan op www.buitenplaatsholten.nl of verkrijgbaar zijn bij de receptie. Een annuleringsverzekering kan tot twee weken na boeking worden afgesloten.

AANKOMST EN VERTREK
Het gehuurde mag op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur worden betrokken. Bij aankomst ontvang je bij de receptie de sleutel en andere relevante informatie. Op de dag van vertrek moet het gehuurde uiterlijk om 10.00 uur verlaten zijn.

EINDSCHOONMAAK
Je bungalow wordt bij vertrek door ons schoongemaakt. Je hoeft alleen je accommodatie te verlaten om de bezem schoon te maken, de afwas te doen en de koelkast schoon te maken. Vouw de dekbedden op de bedden en doe de lakens in een kussensloop. Doe de vuilniszak in de container.

VERBLIJF
Maximaal gebruik en bezetting door het aantal personen waarvoor de accommodatie is ingericht. Een volledige inventaris is aanwezig in de accommodatie.
PAKKET BEDLINNEN EN KINDERMEUBILAIR
Bedlinnenpakketten liggen klaar bij aankomst in je bungalow, cottage of caravan. Als je tijdens je verblijf je bed wilt verschonen, kun je voor € 7,50 een bedlinnenpakket huren bij de receptie. Dit pakket bestaat uit een hoeslaken, een onderlaken en een kussensloop (eenpersoons). Het huren van kindermeubilair (kinderbedje, kinderstoel) kost €5 per periode (bij reservering opgeven). Dekbed en beddengoed voor het kinderbedje moet je zelf meenemen.

AUTO
Per huuraccommodatie of camping mag maximaal 1 personenauto worden geparkeerd. Alle andere auto's moeten op de parkeerplaats geparkeerd worden.

HUISDIEREN
Huisdieren zijn niet toegestaan op het park of in de accommodatie.
Slechts 1 hond is toegestaan in deze accommodatie, geen uitzonderingen.
Houd er rekening mee dat jeugdgroepen en feesten niet zijn toegestaan.


Optionele services:
Handdoekenpakket 7€ bedragpppp,Kinderstoel 7€ vastbedragperreservering,Ontbijtmand kinderen (hele periode) 9€ bedragppppd,Annuleringskosten 4,2€ vastbedragperreservering,Keukenhanddoekenpakket 7€ bedragpp,Kinderstoel 7€ vastbedragperreservering,Ontbijt volwassenen (hele periode) 15€ bedragppppd.

Referentie: BN1176433

Topcriteria

  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Afwasmachine

Beschrijving buitenkant

  • terras
  • grootte van de tuin : 1 m²
  • 1 overdekte parkeerplaats (inclusief in de prijs)
  • 1 Parkeerplaats buiten (inclusief in de prijs)

Opties en diensten

  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan op afspraak

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (inclusief in de prijs)
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Afwasmachine

Beschrijving buitenkant

  • terras
  • grootte van de tuin : 1 m²
  • 1 overdekte parkeerplaats (inclusief in de prijs)
  • 1 Parkeerplaats buiten (inclusief in de prijs)

Opties en diensten

  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan op afspraak

Kosten en belasting

  • toeristenbelasting volwassenen (inclusief in de prijs)

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata