Icône Carte de France

Le Village du Port 4* - Tente Lodge Woody - 2 chambres - 4 personnes

Saint Sozy - Lot (Frankrijk)
réf: 1167431L
codeTo: 668
  • Tent Lodge - 4 personen
  • Le Village du Port 4* - Tente Lodge Woody - 2 chambres - 4 personnes

3 kamers - 2 slaapkamers - 25 m²

réf: 1167431L
codeTo: 668
  • terras

  • Internet

  • Tafels stoelen tuin

Vakantiewoning Saint Sozy - Le Village du Port 4* - 
Tente Lodge Woody - 2 chambres - 4 personnes - Tent Lodge - 4 personen - 25 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Saint Sozy - Le Village du Port 4* - 
Tente Lodge Woody - 2 chambres - 4 personnes - Tent Lodge - 4 personen - 25 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Saint Sozy - Le Village du Port 4* - 
Tente Lodge Woody - 2 chambres - 4 personnes - Tent Lodge - 4 personen - 25 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1167431L
codeTo: 668
  • Tent Lodge - 4 personen
  • Le Village du Port 4* - Tente Lodge Woody - 2 chambres - 4 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 25 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • terras - Internet - Tafels stoelen tuin - Babybed
Le Village du Port 4* - 
Tente Lodge Woody - 2 chambres - 4 personnes Naamen van de accommodatien-Saint Sozy

- Algemene beschrijving van de camping:

Met directe toegang tot de rivier de Dordogne, op het kruispunt van de meest historische en natuurlijke plaatsen, Rocamadour, Sarlat, de vele middeleeuwse kastelen en andere opmerkelijke natuurlijke grotten, ontdek zonder meer Village du Port 4*, een atypische eco-camping vol charme die groot en klein zal bekoren.

Een kleine familiecamping, 100% natuurlijk en ecologisch, op lokale schaal, waar de hectiek van het stadsleven plaats maakt voor een zachte manier van leven.

Hier is alles ontworpen om het welzijn van de vakantiegangers te garanderen voor een ultra-ontkoppeld verblijf: een autovrije en beveiligde camping, bevorderlijk voor rust en stilte, hoogwaardige lodgetenten in de schaduw van walnotenbomen in een rustgevende en verjongende omgeving, een wellnessruimte, een plaatselijke kruidenierswinkel met lokale gastronomische specialiteiten met een selectie van producten uit de Dordogne-vallei.

De afwezigheid van entertainment is in overeenstemming met de geest van de plaats, alleen de wens om prioriteit te geven aan echte momenten van delen met familie of vrienden in alle eenvoud, op elk moment van de dag.
s Avonds kunt u in een chique en gezellige guinguettesfeer kaarten of kletsen rond het vuur, of genieten van een glas wijn in de wijnbar Chez Sophie in een typisch Lot-setting.

Een verblijf op 4*-camping Village du Port betekent terug naar de basis, met een duidelijke betrokkenheid bij het milieu.

Rustig aan, ademhalen, geen stress en geen zorgen op Saint-Sozy! We love it...

- Beschrijving van uw accommodatie:

Lodge Houtige tent - 2 slaapkamers - 4 personen

De lodgetent, gelegen in een 100% autovrije zone en uitgerust met een keuken en badkamer, biedt je een verandering van omgeving in alle comfort!

Ca. 25 m², met een halfoverdekt houten terras van 15 m², een bank en 2 stoelen.
Voordelen: Een accommodatie gemaakt van eersteklas materialen gecombineerd met een mooie leefruimte op het terras... het plezier om terug te keren naar de camping, een combinatie van charme en totaal comfort!
Jaar van verhuur: 2024

2 slaapkamers (Een slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x200) - 1 slaapkamer met twee stapelbedden (80x200))
Leefruimte met houten picknicktafel en ingebouwde banken
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast op tafel, combimagnetron, broodrooster, filterkoffiezetapparaat en waterkoker)
Badkamer met douche, wastafel en WC
1 elektrische luchtverwarmer
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats op een speciale parkeerplaats vlakbij het voetgangersgebied
De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. Bedindeling en inrichting kunnen ook variëren.

- Beschrijving van het aquacentrum:

Twee mooie, beveiligde buitenzwembaden, gereserveerd voor campinggasten en de hele dag blootgesteld aan de milde zon van de Dordogne:
- Het ene is rechthoekig (13,5 m lang), perfect om 's ochtends baantjes te trekken en zal de sportievelingen bekoren!
- Het andere is een ludiek zwembad met een groot bad, een eiland en een brug, waar kinderen kunnen spetteren en verstoppertje spelen.

Elk zwembad heeft een apart peuterbad, met 40 cm water voor de veiligheid van de allerkleinsten: plezier en spelletjes gegarandeerd!

Op de stranden van beide zwembaden staan ligstoelen, zodat je een boek kunt lezen of een oogje kunt houden op de spetterende kleintjes.

Data en openingstijden van het zwemparadijs :
- Elke dag van 10.00 tot 19.30 uur
- Zwembad en kikkerbad het hele seizoen geopend, onverwarmd
- Aqualudisch bad en kikkerbad alleen geopend in juli en augustus, onverwarmd

NB: Zwemshorts en lange bermuda's zijn niet toegestaan. Voor ieders comfort zijn ballen, chips en andere spelletjes niet toegestaan in het zwembad. De toegang tot het zwembad is beveiligd; er is geen toezicht. Honden zijn ten strengste verboden. Minderjarige kinderen moeten worden begeleid door hun ouders.

En vergeet niet de Dordogne, met directe toegang, 300 m rivier die langs de camping loopt: er gaat niets boven een natuurlijke duik op elk moment van de dag, met een groot kiezelstrand om te ontspannen, kristalhelder water om in af te koelen en een uniek panorama, dit alles in een omgeving die geclassificeerd is als een belangrijke site in de Midi Pyrénées.

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. De toegang tot de waterzones kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerkzaamheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Entertainment:

Er is hier maar één sleutelwoord: rust! Luister naar de vogels, wandel langs de oevers van de Dordogne... Elk moment telt. De sfeer is zen, bevorderlijk voor totale ontspanning. Het is een geweldige plek om te lezen of bordspelletjes te spelen met het gezin.

De verscheidenheid aan buitenactiviteiten op en rond de camping en de diversiteit en culturele rijkdom van de omgeving zullen aan ieders wensen voldoen.

Voor wie van eenvoudige genoegens houdt: wandelen door het weelderige groen, de omringende fauna en flora observeren, zwemmen in de Dordogne of ontspannen in een van de hangmatten.

Het is ook een geweldige manier voor jonge stadsbewoners om tot rust te komen. Kinderen kunnen de miniboerderij met pony's en een kippenhok ontdekken... Op een heel leuke manier milieuverantwoord handelen in de praktijk brengen. Elke dag kunnen ze in alle rust de rijkdom van de flora en fauna observeren. Genoeg om een XXL-geheugendoos te vullen!

Voor de anderen:
Verschillende banen beschikbaar (gratis lenen van materiaal):
- Padeltennis
- Half-court
- volleybal
- badminton
- Korf
- Jeu de boules
En niet te vergeten de basketbalring en pingpongtafels...

Voor joggers is er een parcours van 10 km door het bos en langs de rivier, waar je je sportschoenen kunt uitproberen!

De camping heeft het label "vissen" gekregen en is geclassificeerd als rivier van de 2e categorie. Oefen je vaardigheden door over te schakelen van vliegvissen naar vissen met kunstaas!
Elke dinsdagmiddag neemt Romain, een instructeur van de hengelsportfederatie, een kleine groep kinderen onder zijn hoede om ze de verschillende vistechnieken bij te brengen en ze bewust te maken van de noodzaak om de natuurlijke aquatische milieus te beschermen.

Het watersportcentrum van Saint-Sozy biedt een breed scala aan watersportactiviteiten voor het hele gezin, waaronder zeilen, kajakken, kanoën en rivierduiken (tegen betaling).

Het ismogelijk dat sommige activiteiten af en toe niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Diensten beschikbaar ter plaatse:

Afspraak in de bar "Chez Sophie": je raakt in de ban van het oude met deze smaakvol gerestaureerde boerderij, een decor van hout, ijzer en riet in een "brocante" geest. Het hele seizoen geopend: overdag in het laagseizoen, overdag en 's avonds in juli en augustus.
Op het terras voor een kopje koffie 's ochtends, binnen om af te koelen achter de dikke stenen muren op warme dagen, of 's avonds rond de vuurkorven om te genieten van een glas lokale wijn onder een sterrenhemel. Met zijn milieuvriendelijke guinguettesfeer is het de perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen!

Elke avond in juli en augustus, en twee keer per week in het laagseizoen, vult een food-truck het restaurantaanbod aan, en niet te vergeten een pizza-automaat die op bestelling wordt bereid en 24 uur per dag operationeel is om je honger te stillen op elk moment van de dag of nacht! Praktisch, nietwaar?

Het hele seizoen door kunt u heerlijke gourmetmanden bestellen van 100% producten uit de Dordogne-vallei, met keuze uit picknickmanden van leisteen, vegetarische manden, aperitieven of ontbijt. Reserveer direct bij de receptie van de camping 36 uur voor uw aankomst en laat ze op uw kampeerplaats bezorgen (tegen betaling).

Even tijd nodig om jezelf te verwennen? De wellnessruimte in de oude boerderij biedt een aantal speciale behandelingen (tegen betaling): Sauna, Balneotherapie en Massages (op afspraak met een externe therapeut).

De campingwinkel staat vol met lokale kwaliteitsproducten: biologische wijnen, hartig broodbeleg, zoete lekkernijen, eendenproducten en vooral walnootolie van uitstekende kwaliteit, ter plekke geproduceerd en verkocht.

Voor je gemak is er ook een wasserette (tegen betaling), gratis Wi-Fi bij de receptie, een ontspanningsruimte met boeken en bordspellen, strijkbenodigdheden, een stofzuiger en een kluis bij de receptie als je die nodig hebt.

De camping Village du Port zet zich in voor een echte eco-verantwoordelijke aanpak: afvalbeheer (huishoudelijk afval voor de kippen of in de compostbak), selectief sorteren, vermindering van vervuilende stoffen, beter waterbeheer (artesische putten voor het besproeien van de moestuin en plantages met onbehandeld water) en biodiversiteit (boomgaard met oude soorten herplant om bestuiving door bijen te bevorderen, insectenhotel, schuilplaatsen voor egels en eekhoorns). Dit is je kans om kennis te maken met deze alledaagse praktijken.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen veranderen.Sommige diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid

:

Toeslag huisdier: €5/dier (maximaal 1 huisdier per accommodatie, katten en NAK's niet toegestaan)
Kleine dieren met een gewicht van minder dan 15 kg: toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 15 kg: Niet toegestaan
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren alleen in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de molosserfamilie: Verboden -

Nota Bene:

Waarborg accommodatie: €150
Borg huishoudelijke schoonmaak: €60
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: € 0,80 (verwacht tarief voor 2024)
Eco-deelnamekosten per dag en per persoon ouder dan 18: €0,30 (verwacht tarief 2024)

Alle belastingen moeten ter plaatse worden betaald met creditcard, contant of per cheque.

Topcriteria

  • 4 aantal sterren
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 25 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 4 €/jour

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 60 €
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 6 €/pers/séjour (1 grande + 1 petite, sur réservation)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 12 €/lit double - 10 €/lit simple /semaine
  • Internet extra kosten (facultatief) : Non disponible dans les mobil-homes, même avec supplément. Point Wifi à l'accueil.
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 5 €/jour (1 animal max par locatif - Chats et NAC interdits) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 150 € (empreinte CB effacée sous huitaine) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Brive Vallée de la Dordogne 15 km
  • nabijgelegen stad : Rocamadour 13 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • 4 aantal sterren
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 25 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 4 €/jour

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 60 €
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 6 €/pers/séjour (1 grande + 1 petite, sur réservation)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 12 €/lit double - 10 €/lit simple /semaine
  • Internet extra kosten (facultatief) : Non disponible dans les mobil-homes, même avec supplément. Point Wifi à l'accueil.
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 5 €/jour (1 animal max par locatif - Chats et NAC interdits) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 150 € (empreinte CB effacée sous huitaine) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Brive Vallée de la Dordogne 15 km
  • nabijgelegen stad : Rocamadour 13 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata