Icône Carte de France

Camping L'Arquet Côte Bleue 4* - Plage - Mobil-home Cosy LV Clim - 2 chambres - 4 personnes

Martigues - Bouches du Rhône (Frankrijk)
1 mening
réf: 1113380L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 4 personen
  • Camping L'Arquet Côte Bleue 4* - Plage - Mobil-home Cosy LV Clim - 2 chambres - 4 personnes

3 kamers - 2 slaapkamers - 29 m²

1 mening
réf: 1113380L
codeTo: 668
  • Zwembad

  • Afstand strand < 300 m

  • Stadcentrum < 1 km

Vakantiewoning Martigues - Camping L'Arquet Côte Bleue 4* - Plage - 
Mobil-home Cosy LV Clim - 2 chambres - 4 personnes - Mobile Home - 4 personen - 29 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Martigues - Camping L'Arquet Côte Bleue 4* - Plage - 
Mobil-home Cosy LV Clim - 2 chambres - 4 personnes - Mobile Home - 4 personen - 29 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Martigues - Camping L'Arquet Côte Bleue 4* - Plage - 
Mobil-home Cosy LV Clim - 2 chambres - 4 personnes - Mobile Home - 4 personen - 29 m² - Foto Nr.3
  • Uitgebreide annuleringsverzekering COVID-19

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1113380L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 4 personen
  • Camping L'Arquet Côte Bleue 4* - Plage - Mobil-home Cosy LV Clim - 2 chambres - 4 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 29 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Zwembad - Afstand strand < 300 m - Stadcentrum < 1 km - terras
Camping L'Arquet Côte Bleue 4* - Plage - 
Mobil-home Cosy LV Clim - 2 chambres - 4 personnes Naamen van de accommodatien-Martigues

- Algemene beschrijving van de camping:

Aan de poorten van het Nationaal Park van de Calanques heet 4*-camping L'Arquet Côte Bleue u welkom in zijn kleine paradijselijke hoekje, op slechts 300 m van de eerste stranden en kleine baaien langs de kust.

Geniet in het groen van het panoramische uitzicht op de Big Blue vanuit het overloopzwembad.

Op het hoogtepunt van de zomer, in juli en augustus, staat er een dynamisch animatieteam klaar voor de vakantiegangers, met sportevenementen en animatie aan het zwembad.

Maak het u gemakkelijk in uw stacaravan met airconditioning, in een voetgangerszone, en geniet van een siësta in de koelte of op het mooie schaduwrijke terras, terwijl u droomt van het zuiden, waar de Provence en de Middellandse Zee zich vermengen, waar de zee ansichtkaartkleuren aanneemt en waar de delicate geuren van de dennenbossen en het gezang van de krekels al uw zintuigen in verrukking brengen.

De stranden van de Côte Bleue, het pittoreske Provençaalse achterland met zijn charmante dorpjes en het ongelooflijke aanbod aan activiteiten en ontdekkingen in deze regio zijn allemaal voor jou om te ontdekken.

Op weg naar L'Arquet, een bevoorrecht adres met de Middellandse Zee aan uw voeten!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:

Gezellige stacaravan LV Clim - 2 slaapkamers - 4 slaapplaatsen

Uw stacaravan is ideaal gelegen in , een autovrije wijk, ver weg van het drukke verkeer. U kunt uw auto parkeren op een van de speciale parkeerplaatsen aan weerszijden van de camping. Er zijn trolleys beschikbaar om uw bagage op de dag van aankomst en vertrek te voet naar uw standplaats te brengen.

Ca. 29 m², met halfoverdekt houten terras, tuinmeubilair en 2 ligstoelen.
Voordelen: Een ruime stacaravan met airconditioning, vaatwasser, inclusief beddengoed en gelegen in een bevoorrechte voetgangerszone voor meer comfort!
Jaar van de stacaravan: 2018

2 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 1 slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar) met verduisteringsgordijnen en klamboes
1 set lakens/persoon inbegrepen
Omkeerbare airconditioning in de woonkamer (verwarming / koeling optie)
Leefruimte met sofa, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast/vriezer, vaatwasser, magnetron en filterkoffiezetapparaat)
Doucheruimte met douche, wastafel en verwarming
Aparte WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats op een speciale parkeerplaats op een paar meter van de accommodatie
De vermelde bedafmetingen zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn afhankelijk van het model en jaar van de accommodatie. De indeling van de bedden en de inrichting kunnen ook variëren.

- Beschrijving van de waterzone:

Prachtig overloopzwembad van 560 m² met een ongelooflijk panoramisch uitzicht op de zee en de kust; de jongere gasten worden niet vergeten met 2 aangrenzende kinderbaden.

In de zomer worden er tal van activiteiten georganiseerd, waaronder spelletjes, duiklessen en zwembadfeesten.

Perfectioneer je kleurtje op de ligstoelen en onder de parasols bij het zwembad.

Openingsdata en -tijden zwemparadijs :
- Het hele seizoen geopend
- 10u tot 19u in het laagseizoen en van 9u30 tot 19u30 in juli/augustus.
- De zwembaden worden verwarmd door de Provençaalse zon.

NB: Alleen korte zwemkleding, bikini's, 1-delige badpakken en UV-bestendige lycra T-shirts met korte mouwen zijn toegestaan. Om hygiënische redenen zijn drijvende voorwerpen (ballen, chips, matrassen, enz.) niet toegestaan, met uitzondering van armbandjes en boeien voor kinderen. Zwemmen onder toezicht in juli en augustus.

En vergeet niet de mooie baaien en stranden in de omgeving, direct of in de buurt, die te voet of met de fiets bereikbaar zijn. Je hebt keuze te over tussen lekker luieren en watersporten (tegen betaling): surfen, sleepboeien, windsurfen, enz.

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. De toegang tot de watergebieden kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op het moment van uw verblijf.

- Entertainment:

In het laagseizoen ligt de nadruk op rust en kalmte, maar in de zomer wordt het tempo opgevoerd, tijdens de schoolvakanties, dankzij een dynamisch animatieteam zul je de tijd niet zien vliegen.

De animatoren stellen een gevarieerd programma samen met tal van verrassingen in petto: aquagym, zumbalessen, zwembadsporten, wandeltochten, enz.

Van 01/07 tot 31/08 zijn er avonden met zang, theater, komedie en dans... Het draait allemaal om goed humeur en gezelligheid met familie en vrienden.
Elke woensdagavond van 20.30 tot 23.30 uur staat de niet te missen "Pool Party" in het zwembad van de camping garant voor een onvergetelijke avond met muziek, dans, waterentertainment en lichtshows!

Twee kinderclubs geopend van 01/07 tot 30/08 (10u-12u en 14u-16u30), van maandag tot vrijdag:
- Junior Club (5-12 jaar): Knutselen, groepsspelletjes, ontdekking van de omgeving en niet te vergeten avondentertainment en feestjes!
- Tienerclub (13-17 jaar): sporttoernooien, gezelschapsspelletjes. De animatoren organiseren soms picknickavonden op het strand.

Activiteiten ter plaatse:
- Petanqueterrein om je buren uit te dagen voor een partijtje jeu de boules.
- Tafeltennis (bruikleen van rackets).
- Volleybalveld.
- 3 speeltuinen voor de allerkleinsten.
- Gezelschapsspellen op aanvraag bij de receptie.
- Gratis introductie tot duiken in het zwembad elke maandag in juli en augustus, van 18.30 tot 20.30 uur. Duik- of snorkellessen voor de eerste keer kunnen rechtstreeks bij de aanbieder worden geboekt (vanaf € 60).

Vanaf de camping kun je te voet of op de fiets de prachtige landschappen van de Côte Bleue ontdekken. De mooiste wandelingen liggen op slechts 50 m van de camping.

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Diensten ter plaatse:

Het restaurant Les Terrasses de l'Arquet verwelkomt u om te genieten van een Provençaalse specialiteit bij het zwembad met uitzicht op de diepblauwe zee: elke dag geopend in juli en augustus van 10.30 tot 22.30 uur en voor lunch en diner in het laagseizoen, gesloten op zondag en maandag.

De Pizza Kiosk is ook elke avond geopend in juli/augustus en op sommige avonden in het laagseizoen (afhankelijk van het aantal klanten).

De Tiki Bar, met zijn trendy, industriële inrichting, is de ideale plek om cocktails te drinken en aperitieven te delen in een ontspannen, zen sfeer.

De kruidenierswinkel, open van eind mei tot eind september, doet ook dienst als krantenkiosk en verkoopt strandkleding. Je kunt ook brood en gebak bestellen dat de dag ervoor is gebakken voor de volgende dag.

Op zoek naar een kleine schoonheids make-over? Een schoonheidsspecialiste kan je direct op de camping een behandeling of massage komen geven (tegen betaling). Praktisch, toch?

Andere beschikbare diensten:
- Gratis wifi bij de receptie, in het restaurant en bij het zwembad.
- Kluisverhuur bij de receptie.
- Wasserij met zelfbediening.
- Gemeenschappelijke barbecues in beveiligde zones (gebruik afhankelijk van prefectorale toestemming).
- Bruikleen van elektrische bakplaat/grill en haardroger (op aanvraag bij de receptie, afhankelijk van beschikbaarheid). Persoonlijke elektrische, gas- of houtskoolbarbecues/grills worden niet geaccepteerd.

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen.Bepaalde diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal gasten en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid

:

Toeslag huisdier: €8/dag/huisdier (maximaal 1 huisdier per huuraccommodatie, katten toegestaan, NAK niet toegestaan).
Kleine dieren met een gewicht van minder dan 15 kg: toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 15 kg: Niet toegestaan.
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren alleen in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de molosserfamilie: Verboden -

Nota Bene:

Borg voor accommodatie en schoonmaak: €380
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: €0,86 (tarief 2023)

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald. Borgsommen kunnen worden betaald via een bankoverschrijving op een creditcard en worden terugbetaald onder voorbehoud van een inspectie van de accommodatie.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 29 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 80 € (sur réservation, à préciser le jour de votre arrivée, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 7 €/Kit (1 grande + 1 petite ; sur réservation)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 8 €/jour (1 animal max par locatif, sur réservation. Chats acceptés, NAC refusés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 380 € Hébergement + Ménage (restituée après état des lieux) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Marseille 25 km
  • nabijgelegen stad : Martigues 15 km
  • Stadcentrum < 1 km
  • Afstand strand < 300 m
  • Kust < 200 m
  • Directe toegang strand

Activiteiten

  • kano / kayak
  • discotheek
  • Zeilen
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 29 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 80 € (sur réservation, à préciser le jour de votre arrivée, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 7 €/Kit (1 grande + 1 petite ; sur réservation)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 8 €/jour (1 animal max par locatif, sur réservation. Chats acceptés, NAC refusés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 380 € Hébergement + Ménage (restituée après état des lieux) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Marseille 25 km
  • nabijgelegen stad : Martigues 15 km
  • Stadcentrum < 1 km
  • Afstand strand < 300 m
  • Kust < 200 m
  • Directe toegang strand

Activiteiten

  • kano / kayak
  • discotheek
  • Zeilen
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
1 mening
5.0/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Estelle (gepubliceerd op 15-04-2024)
    Verblijf06-04-2024
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

    vertaald uit fr

Update uw verblijfsdata