Camping Les Couleurs de la Coubre 4* - Cottage Select TV LV Wifi Plancha - 2 chambres et 2 salles d'eau - 4 personnes

Les Mathes - Charente Maritime (Frankrijk)
réf: 1110494L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 4 personen
  • Camping Les Couleurs de la Coubre 4* - Cottage Select TV LV Wifi Plancha - 2 chambres et 2 salles d'eau - 4 personnes

3 kamers - 2 slaapkamers - 33 m²

réf: 1110494L
codeTo: 668
  • Zwembad

  • Afstand strand < 6 km

  • Televisie

Vakantiewoning Les Mathes - Camping Les Couleurs de la Coubre 4* - 
Cottage Select TV LV Wifi Plancha - 2 chambres et 2 salles d'eau - 4 personnes - Mobile Home - 4 personen - 33 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Les Mathes - Camping Les Couleurs de la Coubre 4* - 
Cottage Select TV LV Wifi Plancha - 2 chambres et 2 salles d'eau - 4 personnes - Mobile Home - 4 personen - 33 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Les Mathes - Camping Les Couleurs de la Coubre 4* - 
Cottage Select TV LV Wifi Plancha - 2 chambres et 2 salles d'eau - 4 personnes - Mobile Home - 4 personen - 33 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1110494L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 4 personen
  • Camping Les Couleurs de la Coubre 4* - Cottage Select TV LV Wifi Plancha - 2 chambres et 2 salles d'eau - 4 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 33 m²
  • 2 douches - 2 toilets
  • Zwembad
  • Zwembad - Afstand strand < 6 km - Televisie - terras
Camping Les Couleurs de la Coubre 4* - 
Cottage Select TV LV Wifi Plancha - 2 chambres et 2 salles d'eau - 4 personnes Naamen van de accommodatien-Les Mathes

- Algemene beschrijving van de camping:

Op naar de Côte Sauvage, in de chill-out modus!
Een 100% natuur- en zencamping in het hart van een prachtig dennenbos, op het bosmassief van Coubre dat zijn naam gaf aan de camping, bestaande uit geurige zeedennen en steeneiken.

Het is een geweldig adres voor rust en welzijn, op slechts 6 km van het strand - het tegenovergestelde van de grote complexen in de omgeving.

Ruimte, natuur en een prachtige lagune. Je kunt hier ademen....
Hier kies je vooral voor de eenvoudige geneugten van het leven, barbecues, aperitieven, natuur en nietsdoen.
Natuurlijk wil je de animatie in juli en augustus, het restaurant dat het hele seizoen open is en de kinderclub niet missen, maar je zult ook willen profiteren van de kenmerkende "good vibes" aanpak van de camping, met yoga, spierversteviging en andere ontspanningsworkshops.

De rust en de energie van de camping zullen veel mensen aanspreken, vooral gezinnen met jonge kinderen en liefhebbers van natuur en welzijn.

Breng een verkwikkende vakantie door in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving, met gastronomie, wandelingen of fietstochten door het prachtige landschap, excursies naar de historische en culturele bezienswaardigheden van de regio, een uitstapje naar de dierentuin van La Palmyre en natuurlijk het plezier van zwemmen en zandkastelen bouwen op de 108 km stranden langs de kust.

Op 4*-camping Les Couleurs de la Coubre verblijf je in cottages van de laatste generatie met alle moderne comfort, die perfect opgaan in het omringende dennenbos.

Geef kleur aan je vakantie met een vleugje natuur en blauwe zenitude!

- Beschrijving van je accommodatie:

Cottage Select TV LV Wifi Plancha - 2 slaapkamers en 2 badkamers met douche - 4 personen

Ca. 33 m², met halfoverdekt houten terras van 10 m², tuinmeubilair en 2 ligstoelen
Voordelen: Een zeer ruime cottage van topklasse met het ultieme comfort van een badkamer in elke slaapkamer, en niet te vergeten beddengoed, handdoeken, aangesloten tv, vaatwasser, gaskookplaat en wifi-vezelaansluiting... het ultieme comfort!
Jaar van de stacaravan: 2023

2 ouderlijke suites (1 suite met 1 tweepersoonsbed (140x190) - 1 suite met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar) met verduisteringsgordijnen
1 linnenpakket per persoon (lakens en handdoeken (1 groot + 1 klein))
Smart TV aangesloten op uw online video-on-demand accounts
Glasvezelinternet inbegrepen
Gasfornuis op terras
Leefruimte met bank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast met vriesvak, vaatwasser, combimagnetron, broodrooster, filterkoffiezetapparaat & waterkoker)
Verwarming in woonkamer en slaapkamers
2 badkamers grenzend aan de slaapkamers, elk met douche, wastafel en WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats op een speciale parkeerplaats (uitladen van de auto alleen toegestaan op de dag van aankomst/vertrek)

NB: In de stacaravan is een ventilator geïnstalleerd. Er is bewust geen airconditioning geïnstalleerd in de accommodatie als onderdeel van ons milieubeleid.

De vermelde bedafmetingen zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en jaar van de stacaravan. Ook de indeling van de bedden en de decoratie kunnen verschillen.

- Beschrijving van de waterzone:

Een prachtig natuurlijk lagunezwembad, omzoomd door een wit zandstrand, biedt een heerlijke ontspanningsruimte van 1500 m², waar u kunt afkoelen of zonnebaden op de aanwezige ligstoelen.
Ontspanning gegarandeerd terwijl u geniet van de bosrijke omgeving, waar de geur van pijnbomen jong en oud uitnodigt om zich eindelijk op vakantie te voelen!

Openingstijden en data van de lagune :
- Natuurlijke lagune, uitsluitend verwarmd door de zonnestralen van de Charente-Maritime.
- Het hele seizoen geopend van 07/05 tot 15/09, van 10.00 tot 19.30 uur.

NB: Zwemshorts en lange bermuda's zijn niet toegestaan. Voor ieders comfort zijn ballen, chips en andere spelletjes niet toegestaan in het zwembad. De toegang tot het zwembad is beveiligd, maar er is geen toezicht. Honden zijn ten strengste verboden. Minderjarige kinderen moeten worden begeleid door hun ouders.

Voorbij de lagune van de camping wachten de vele nabijgelegen stranden op je. Of je nu een liefhebber bent van lange, mooie zandstranden of van watersporten, ontdek ze meteen!

- Plage La Bouverie (op ca. 6 km): zandstrand aan de Côte Sauvage, bewaakt in de zomer van half juni tot eind augustus (tijden ter plaatse te raadplegen). Gratis parkeergelegenheid en fietsenstalling.

- Plage de La Palmyre (op ca. 9 km): familiestrand in de beschutte baai van Bonne Anse, ideaal om veilig te zwemmen. Dicht bij het stadscentrum en de jachthaven. Het strand is bewaakt van half juni tot eind augustus (tijden ter plaatse te raadplegen).

- Plage des Pins de Cordouan (op ongeveer 9 km): een fijn zandstrand omzoomd door duinen en de zeedennen van het bos van Coubre. Het is gemakkelijk toegankelijk en ideaal voor gezinnen. Het strand is bewaakt van half juni tot eind augustus (tijden ter plaatse te raadplegen).

De aangegeven tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. De toegang tot de waterzones kan aan beperkingen onderhevig zijn, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerken die aan de gang zijn op het moment van uw verblijf.

- Animatie:

In het laagseizoen ligt de nadruk op rust! Dit is de perfecte gelegenheid om de streek en zijn ongerepte natuur te verkennen, om het plezier van gezelschapsspelletjes (opnieuw) te ontdekken of gewoon om er even tussenuit te gaan en een goed boek te verslinden. Voor een gezellig samenzijn met het gezin kunnen er sportactiviteiten georganiseerd worden.

Van 06/07 tot 31/08 is er volop vermaak voor het hele gezin! Overdag en 's avonds is er een gevarieerd animatieprogramma, afhankelijk van je stemming van de dag:

- Ontspannende workshops voor wie van een 'koele' vakantie houdt, met yogalessen, spierversteviging en een inleiding tot de principes van welzijn.

- Sportievere en verkwikkende opties voor de meer gemotiveerden, met aquagymlessen en andere sporttoernooien.

- Entertainment voor het hele gezin, inclusief openluchtbioscoop, kooklessen, dansavonden en zelfs twee akoestische concerten per week.

Miniclub (6-12 jaar): Welkom in het HQ voor de allerkleinsten, alleen van 06/07 tot 31/08, 6 dagen /7 van zondag tot vrijdag, van 10.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur.
Op het programma: knutsel-, muziek- en kookworkshops, sportwedstrijden, verhalen vertellen, buitenspelen, quizzen, knutselen, enz.

Op camping Couleurs de la Coubre is het motto "iedereen in zijn eigen tempo, volgens zijn eigen wensen". Opnieuw contact maken met je natuurlijke omgeving en profiteren van de vele aangeboden activiteiten, tot groot genoegen van jong en oud, is een topprogramma!

Of je nu op zoek bent naar sport of ontspanning, met het gezin of met vrienden, waag je aan de vele activiteiten die harmonieus over het terrein verspreid zijn: Street Workout zone, multisportterrein, tafeltennis, tafelvoetbal of reuzenschaakbord (gratis uitleen van materiaal op aanvraag bij de receptie).

En vergeet de nationale sport van de camping niet: jeu de boules!

Voor de allerkleinsten is er een grote zanderige speelweide, omringd door pijnbomen, met klim-, schommel- en klautertoestellen, omhoog of omlaag - tijd om je uit te leven!

Naast de activiteiten op de camping zijn er ook activiteiten in de omgeving, tegen betaling, zoals accrobranche (boomklimmen), pony- of paardrijden, een bezoek aan de beroemde dierentuin van La Palmyre en alle watersportactiviteiten in de dichtstbijzijnde watersportcentra.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële gezondheidsvoorwaarden die van kracht zijn op het moment van je verblijf.


- Beschikbare diensten ter plaatse:

Het bar-restaurant, ideaal gelegen aan de rand van het lagunestrand, verwelkomt je het hele seizoen in een prachtige omgeving: een houten hoofdgebouw, een enorm houten terras, strak, ultramodern meubilair. Alles omringd door bomen en pijnbomen. Een prachtige omgeving om aan een cocktail te nippen of te genieten van een lekkere salade.

Een heerlijke wellnessruimte in een charmante houten ruimte, open naar buiten, licht beschaduwd, die de zonnestralen filtert voor een ultrapositieve ervaring in harmonie met de natuur:
- Neem de hele dag deel aan een van de vele groepsworkshops met een programma gewijd aan lichaamsbewustzijn, yogalessen voor alle niveaus, stoelyoga of meditatie, welzijnsworkshops, natuurgeneeskunde... om te ontdekken! (Deze workshops zijn gratis, tenzij anders aangegeven op het rooster).

- Je kunt ook, tegen betaling, de gepersonaliseerde diensten van een welzijnsprofessional ontdekken en jezelf verwennen met een persoonlijke pauze: osteopathie, ontspanningstherapie, massages, schoonheidsspecialiste, kapper (op afspraak, tegen betaling).

Andere praktische diensten:
- Gratis Wi-Fi-vezel op de hele camping, ook in de stacaravans.
- Een doucheruimte speciaal voor onze hondenvrienden... ideaal om terug te komen van het strand!
- 2 oplaadpunten voor elektrische auto's (details ter plaatse).
- Fietsen kunnen gehuurd worden bij een partner (details en prijzen beschikbaar bij de receptie).
- Wasruimte met wasmachine en droger (tegen betaling)
- Bruikleen van stofzuiger, strijkplank en strijkijzer.
- Gemeenschappelijke barbecue (houtskool meenemen) (vaste grill)
- Kinderhoekje
- 24 uur per dag kluisjes te huur bij de receptie.

De aangegeven tijden zijn ter informatie en onder voorbehoud van wijzigingen. Bepaalde diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal gasten en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Nota Bene:

Er is geen borg vereist
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: €0,66 (verwacht tarief voor 2024)
Eco-deelname per dag en per persoon: € 0,30 (tarief 2023)

Alle belastingen moeten ter plaatse worden betaald met creditcard, contant geld of cheque.

Topcriteria

  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 33 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 3 €/jour (sur réservation et selon disponibilité)

Sanitair

  • 2 douches
  • 2 toilets

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • barbecue

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 100 € (sur réservation et selon disponibilité)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg Aucune caution demandée per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : La Rochelle 83 km
  • nabijgelegen stad : Royan 21 km
  • Stadcentrum < 5 km
  • Afstand strand < 6 km
  • Kust < 6 km

Activiteiten

  • discotheek
  • mini-golf
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet

Beschrijving interieur

  • 33 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 3 €/jour (sur réservation et selon disponibilité)

Sanitair

  • 2 douches
  • 2 toilets

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • barbecue

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 100 € (sur réservation et selon disponibilité)
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren (nee)

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg Aucune caution demandée per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : La Rochelle 83 km
  • nabijgelegen stad : Royan 21 km
  • Stadcentrum < 5 km
  • Afstand strand < 6 km
  • Kust < 6 km

Activiteiten

  • discotheek
  • mini-golf
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata