Icône Carte de France

Villa al Falchetto

Capannori - Lucques (Italië)
réf: 1093362L
codeTo: 335b
  • Villa - 25 personen
  • Villa al Falchetto

16 kamers - 15 slaapkamers

réf: 1093362L
codeTo: 335b
  • Privézwembad

  • Afwasmachine

  • Wasmachine

Vakantiewoning Capannori - Villa al Falchetto - Villa - 25 personen - Foto Nr.1
Vakantiewoning Capannori - Villa al Falchetto - Villa - 25 personen - Foto Nr.2Vakantiewoning Capannori - Villa al Falchetto - Villa - 25 personen - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1093362L
codeTo: 335b
  • Villa - 25 personen
  • Villa al Falchetto
  • 16 kamers - 15 slaapkamers
  • 11 badkamer - 11 douches
  • Zwembad
  • Privézwembad - Afwasmachine - Wasmachine - Internet
Villa al Falchetto Naamen van de accommodatien-Capannori

Huis voor exclusief gebruik
Exclusieve villa met zwembad bestaande uit 4 wooneenheden voor een totaal van 600 m2, verwelkomt 25 personen in 10 tweepersoonskamers, 5 eenpersoonskamers en 11 badkamers. Ter beschikking van de gasten, 4 woonkamers met eethoek, 1 keuken en 3 goed uitgeruste keukenhoeken, 1 ruime woonkamer met TV en een uitgerust terras om buiten te eten in het middelste gedeelte; buiten is er een grote volledig omheinde tuin, 1 stenen barbecue en 3 draagbare barbecues. De villa is tevens voorzien van air conditioning, verwarming, satelliet TV, wi-fi internetverbinding, kinderbedden, kinderstoelen en een privé-parkeerplaats vlakbij de ingangspoort.

Buiten en zwembad
Villa al Falchetto is genesteld op een betoverende heuvel vlakbij Lucca en geniet van een mooi uitzicht op de omliggende heuvels. Het huis is omringd door een grote tuin van ongeveer 10.000 m2, goed onderhouden en verrijkt met terracotta vazen, bloemen, struiken en andere bomen, compleet omheind met natuurlijke hagen en metalen gaas. Vlakbij de dependance (Cottage) is er een kleine overdekte veranda met tuinmeubilair; verder is er op de eerste verdieping van de villa een groot panoramisch terras, uitgerust voor diners in de buitenlucht en geschikt voor de hele groep. Gasten kunnen beschikken over 3 draagbare en 1 stenen barbecue. In een ruime zone bevindt zich het zoutwaterzwembad, dat een rechthoekige vorm heeft en 6x12 meter meet met een variabele diepte van 1,20 tot 1,40 meter; het zwembad is volledig omheind, uitgerust met 15 ligbedden, een buitendouche op zonne-energie en een eeuwenoude eik die voor schaduw zorgt. Rondom het huis, op het terrein van het landgoed, is het mogelijk om aangename wandelingen te maken tussen de olijfbomen en af te koelen in een nabijgelegen beekje. Alle buitenruimtes zijn goed onderhouden en verzorgd. Een automatische poort leidt naar binnen, waar het mogelijk is om snel te stoppen om bagage uit te laden, terwijl de eigen (onbewaakte) parkeerplaats buiten is, vlakbij de toegangspoort.
Interieur
Villa al Falchetto, bestaande uit drie wooneenheden en een bijgebouw, heeft drie verdiepingen en is gerestaureerd met respect voor de traditionele Lucchese architectuur met zijn balken, balken en stenen bogen. Alle elektrische en waterinstallaties zijn recentelijk geïnstalleerd.
Het centrale gedeelte van ongeveer 380 m2 wordt vertegenwoordigd door de hoofdvilla, die op de begane grond een hoofdingang heeft die uitkomt op een gang vol foto's die herinneren aan de geschiedenis van de familie van de eigenaar, een zeer goed uitgeruste keuken (met oven, gasfornuis, afzuigkap, koelkast met vriezer, twee gootstenen, waarvan één antiek, magnetron, vaatwasser, elektrische oven, moka, amerikaanse en espresso met capsules koffiezetapparaten, blender, citruspers), een grote woonkamer met tv, tafels, een open haard (alleen decoratief) en directe toegang tot het zwembad en de tuin. Een kleine badkamer completeert de begane grond.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie tweepersoonsslaapkamers met elk een privé-badkamer met douche; in een apart gedeelte, een tweepersoonsslaapkamer met een kleedkamer, elk met een privé-badkamer met douche. Vanaf de eerste verdieping hebben gasten toegang tot het prachtige terras van ongeveer 56 m2, met uitzicht op de omringende heuvels en uitgerust met tafels, stoelen en parasols. Vanaf het terras, via twee trappen naar beneden, bereik je de tuin en het zwembad. Op de tweede verdieping (zolderverdieping met balkenplafond, terracotta bakstenen, zichtbare stenen muren en parket) bevinden zich twee tweepersoonskamers met elk een privé-badkamer met douche en een ruim appartement met woongedeelte met twee tafels, bank, een tweepersoonskamer met privé-badkamer met douche, een éénpersoonskamer. Alle kamers op de eerste en tweede verdieping zijn uitgerust met airconditioning en wi-fi internetverbinding. In een gedeelte van het hoofdgebouw, op een onafhankelijke positie, is er ook een appartement dat de eigenaren alleen privé gebruiken op de dag van de check-in; in een afgelegen gedeelte is er een wasruimte met wasmachine op munten (tegen betaling, munten aan te vragen bij aankomst), strijkijzer en strijkplank.
Via een buitentrap en met een eigen onafhankelijke ingang, bereik je de schuur (Fienile) van ongeveer 65 m2, die zich op de eerste verdieping bevindt. Het appartement is functioneel en gezellig ingericht, met balkenplafonds en terracotta bakstenen, zichtbare stenen muren en terracotta vloeren. Het bestaat uit een ingang naar de woonkamer met sofa, satelliet TV, goed uitgeruste keukenhoek (oven en gasfornuis, afzuigkap, koelkast met vriezer, magnetron, broodrooster, moka en Amerikaans koffiezetapparaat), een tweepersoonskamer, een éénpersoonskamer, een badkamer met douche. De airconditioning bevindt zich in de woonkamer en in de tweepersoonsslaapkamer.
Op de begane grond en met een eigen ingang, bevindt zich de voormalige stal van ongeveer 60 m2, eenvoudig en gezellig ingericht met balkenplafonds en terracotta stenen, zichtbare stenen muren en terracotta vloeren. Het bestaat uit een ingang naar de woonkamer met bank en satelliet TV, een goed uitgeruste keukenhoek (met oven, gasfornuis, afzuigkap, koelkast met vriezer, magnetron, broodrooster, mokka en Amerikaans koffiezetapparaat), een tweepersoonsslaapkamer, een éénpersoonsslaapkamer, een badkamer met douche. De airconditioning bevindt zich in de woonkamer en in de tweepersoonsslaapkamer.
Vrijstaand van de vorige wooneenheden is de dependance van ongeveer 95 m2, een ruime onafhankelijke Cottage op één niveau, met balken, bakstenen en terracotta vloeren, comfortabel en functioneel ingericht, met entree in een lichte woonkamer met banken en TV, een goed uitgeruste keukenhoek (oven, 4 gaspitten, afzuigkap, koelkast met vriezer, vaatwasser, electrische oven, moka en amerikaans koffiezetapparaat), een slaapkamer met tweepersoonsbed, een slaapkamer met een Frans bed (200x140 cm) dat een doorgang vormt naar een éénpersoonskamer, een badkamer met douche. Airconditioning in 2 slaapkamers (tweepersoonsbed en Frans bed). Buiten, vlakbij de woonkamer, is er een grote overdekte en goed uitgeruste veranda met uitzicht op de grote tuin met gazon.

Locatie
Genesteld tussen de heuvels, op enkele kilometers van de stad Lucca, bevindt de woning zich in een residentiële zone bezaaid met villa's waaronder Villa Grabau, één van de mooiste historische privé-landhuizen van Toscane. Uitstekende rust en privacy, bijzonder geschikt voor iedereen die houdt van een vakantie van ontspanning, natuur en sport. Panorama op het platteland van Lucca.

Faciliteiten
Villa Al Falchetto is voorzien van wifi internetverbinding, satelliet TV (alleen in de schuur/Fienile en de Stable), air conditioning, verwarming, haardroger, 3 babybedden, 3 kinderstoelen, ping pong tafel (batjes en balletjes niet aanwezig).

Diensten
De prijs is inclusief de levering van badkamer-, bed- en keukenlinnen (wekelijks verschoond), het verbruik van water, elektriciteit (maar geen airconditioning) en gas (maar geen verwarming), internetverbinding, kinderstoelen en kinderbedjes. Op verzoek en ter plaatse te betalen, huishoudelijke hulp, privé kok service.

Belangrijke informatie
Het zwembad is geopend van 1 mei tot 30 september. Elke dag, op vaste tijden, zal er een persoon verantwoordelijk zijn voor het schoonmaken van het zwembad. De check-in tijd is van 17.00 tot 20.00 uur (gasten die na 20.00 uur arriveren worden 50,00 euro extra in rekening gebracht); Alle aankomsten buiten de vastgestelde tijden moeten van tevoren worden doorgegeven.
Activiteiten en afstanden
Villa Al Falchetto, zo genoemd vanwege de valkenfokkerij van Villa Reale, bevindt zich in Marlia, een gehucht in de gemeente Capannori, op slechts 1,5 km van de villa. In het gehucht zijn allerlei winkels te vinden, evenals de wekelijkse markt op het centrale plein. Ondergedompeld in de groene heuvels, op 10 km van Lucca, bevindt de villa zich in een DOC wijn- en olieproductiegebied. Vanaf hier is het mogelijk om het Park en de Villa Reale te bezoeken en je onder te dompelen in een oud verleden dat zijn wortels heeft in de middeleeuwen. Het is ook aan te raden om het Rivierpark van de Serchio te bezoeken, dat doorkruist wordt door een fiets- en voetpad waarmee je langs de oevers aan de rechterkant van de rivier kunt lopen om te genieten van een prachtig panorama.
Bushalte 600 m, Osteria Canapino 750 m, Marlia 1 km (apotheek, restaurants, pizzeria's en diverse winkels), Esselunga supermarkt 3 km, Capannori 8..5 km, Lucca 8 km, Vicopelago golfbaan (alleen oefenbaan) 15 km, Montecarlo 15 km, Pisa 29 km, Montecatini Terme 30 km, Versilia zee 35 km, Garfagnana 44 km, Pistoia 45 km, Massa 56 km, Livorno 65 km, La Spezia 86 km, Florence 90 km, Siena 117 km.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Privézwembad
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 16 kamers
  • 15 slaapkamers

Slaapplek

  • Babybed indien beschikbaar (inclusief in de prijs)

Sanitair

  • 11 badkamer
  • 11 douches

Keuken

  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • TV kabel/satelliet
  • Airconditioning extra kosten Climatisation, si utilisée, par jour obligatoire : 60.00 EUR par jour

Beschrijving buitenkant

  • omheinde tuin
  • Privézwembad
  • vrijstaand huis

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (verplicht) : à partir de 500.00€
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak

Kosten en belasting

  • elektriciteit extra kosten (verplicht) : Gaz . : Inclus
    Electricité . : Inclus
    Eau . : Inclus
    De novembre à avril, chauffage si utilisé, par m3 : 1.50 EUR par m3
  • Accommodatie borg 900.00€ en espèce
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Activiteiten

  • tennis
  • Paardrijden
  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Privézwembad
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 16 kamers
  • 15 slaapkamers

Slaapplek

  • Babybed indien beschikbaar (inclusief in de prijs)

Sanitair

  • 11 badkamer
  • 11 douches

Keuken

  • Afwasmachine

Installatie / materiaal

  • Wasmachine
  • TV kabel/satelliet
  • Airconditioning extra kosten Climatisation, si utilisée, par jour obligatoire : 60.00 EUR par jour

Beschrijving buitenkant

  • omheinde tuin
  • Privézwembad
  • vrijstaand huis

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (verplicht) : à partir de 500.00€
  • Handdoek (inclusief in de prijs)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak

Kosten en belasting

  • elektriciteit extra kosten (verplicht) : Gaz . : Inclus
    Electricité . : Inclus
    Eau . : Inclus
    De novembre à avril, chauffage si utilisé, par m3 : 1.50 EUR par m3
  • Accommodatie borg 900.00€ en espèce
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Activiteiten

  • tennis
  • Paardrijden

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata