Icône Carte de France

Camping L'Orangerie de Lanniron 5* - Mobil-home Confort TV BBQ - 3 chambres - 6 personnes

Quimper - Finistère (Frankrijk)
réf: 1072554L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping L'Orangerie de Lanniron 5* - Mobil-home Confort TV BBQ - 3 chambres - 6 personnes

4 kamers - 3 slaapkamers - 32 m²

réf: 1072554L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Stadcentrum < 2 km

Vakantiewoning Quimper - Camping L'Orangerie de Lanniron 5* - Mobil-home Confort TV BBQ - 3 chambres - 6 personnes - Mobile Home - 6 personen - 32 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Quimper - Camping L'Orangerie de Lanniron 5* - Mobil-home Confort TV BBQ - 3 chambres - 6 personnes - Mobile Home - 6 personen - 32 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Quimper - Camping L'Orangerie de Lanniron 5* - Mobil-home Confort TV BBQ - 3 chambres - 6 personnes - Mobile Home - 6 personen - 32 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1072554L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping L'Orangerie de Lanniron 5* - Mobil-home Confort TV BBQ - 3 chambres - 6 personnes
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 32 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Stadcentrum < 2 km - Televisie
Camping L'Orangerie de Lanniron 5* - Mobil-home Confort TV BBQ - 3 chambres - 6 personnes Naamen van de accommodatien-Quimper

- Algemene beschrijving van de camping:

Aan de oever van de Odet, gedoopt tot "mooiste rivier van Frankrijk", en aan de poorten van Quimper, stad van Kunst en Geschiedenis met middeleeuwse invloeden, verblijf op de 5* camping L'Orangerie de Lanniron.

Op 20 minuten van de kust en de oceaan ligt deze eersteklas camping op een groot landgoed van 45 hectare dat op de lijst van historisch erfgoed van de regio staat, met oude gebouwen uit de Middeleeuwen, een prachtig landhuis, 3 prachtige 17e-eeuwse siertuinen geïnspireerd op Italië, een moestuin, een vijver, een uitgestrekte weide, een kanaalwandeling, een miniboerderij... Het decor voor je vakantie is bepaald!

Deze familiecamping, een ware cocon van groen en een prachtige oase van rust, zet zichzelf in "5" met zijn fijne waterfaciliteiten, talrijke diensten en tal van originele activiteiten.

Tussen oceaan, platteland en rivier, geniet van uw vakantie in blauw en groen, en zoals het liedje zegt, met of zonder ronde hoeden, ga in "Bretonse" mode bij L'Orangerie de Lanniron!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:
Comfort stacaravan TV BBQ - 3 slaapkamers - 6 personen

Ca. 32 m² met houten terras, tuinmeubilair, parasol en 2 ligstoelen
Plus : Televisie en houtskoolbarbecue
Jaar van de stacaravan: 2019

3 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x190) - 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar) met verduisteringsgordijnen
Televisie in de woonkamer
Woongedeelte met bank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast/vriezer, magnetron, broodrooster, waterkoker & koffiezetapparaat)
Houtskool barbecue in overeenstemming met de huidige regelgeving (gebruik onderworpen aan prefectorale toestemming)
Verwarming in de woonkamer
Doucheruimte met douche, wastafel en haardroger
Aparte WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie
De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de inrichting kunnen ook verschillen.

- Beschrijving van het aquacentrum:

Twee verschillende zones:
- Een nieuw overdekt en verwarmd zwembad, ten zuiden van de camping in de buurt van de Kids Club, het hele seizoen geopend en dus aangenaam als het weer wisselvallig wordt.

- Een prachtig buitenzwembad van 600 m², bij de ingang van de camping, bestaande uit 1 groot verwarmd ludiek zwembad met 4 glijbanen, een geïntegreerd peuterbad met waterspelletjes, een waterval, waterstralen, geisers, een tropische rivier om tegen de stroom in te zwemmen om in vorm te blijven en bubbelbaden om te ontspannen na het sporten.

Na een duik kun je relaxen op de ligstoelen, genieten van een koel drankje, je favoriete boek lezen of helemaal niets doen!

Openingstijden en data zwemparadijs:
- Open van 10.00 tot 20.00 uur
- Overdekt zwembad: Van april tot 15/10
- Verwarmd buitenbad: Van 15/05 tot 15/09

NB: Alleen zwemkleding is toegestaan, zwemshorts zijn verboden. Zwemmen zonder toezicht.

En vergeet de oceaan niet, op slechts 20 minuten rijden, voor de stranden van Sainte Marine, Ile Tudy en Bénodet of het mooie witte zandstrand van Kermor.

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. De toegang tot de watergebieden kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op het moment van uw verblijf.

- Animatie:

In het laagseizoen is de sfeer rustig en ligt de nadruk op rust en ontspanning. Dit is een gelegenheid om te genieten van de rust en stilte van de zee en tijd voor jezelf te nemen, te lezen of bordspelletjes te spelen met het gezin.

Als de zomervakantie aanbreekt, staat je een gevarieerd 5-daags/7-daags programma te wachten:
- Overdag zijn er sport- en gezinsactiviteiten zoals jeu de boules-toernooien, Archery Tag, kennismakingslessen golf en een dagelijkse sportsessie met een professionele coach.

- Aan het eind van de dag zijn er thema-avonden in het restaurant, karaoke-avonden of andere verrassingen aangeboden door het animatieteam, en dat alles in een gezellige, goed gehumeurde sfeer.

- Roofvogelshow (elke zondag in juli en augustus, 2 sessies om 15u en 17u) in de kasteeltuinen: bewonder de hypnotiserende vlucht van deze majestueuze roofvogels.

- Kinderclub (van 4 tot 12 jaar, inschrijven bij de receptie verplicht): Alleen in juli/augustus van 10u tot 12u en van 14u tot 16u. Op het programma: activiteiten om stoom af te blazen, plezier te maken en nieuwe vrienden te maken, en niet te vergeten de niet te missen kinderavond, de Sunny Disco, elke donderdag.

- Zomermarkt (elke maandag in juli en augustus van 17.00 tot 21.00 uur): een avondmarkt vindt plaats op de binnenplaats van de grote boerderij van het landgoed, waar kleine lokale producenten hun creaties komen aanbieden, van ambachtelijke sieraden en cosmetica tot Bretonse koekjes en lekkernijen.

Op het domein zijn er talrijke sport- en vrijetijdsactiviteiten, inbegrepen voor de vakantiegangers die op de camping verblijven:

- Rondleiding door het park en de tuinen van L'orangerie de Lanniron (behalve zaterdagmiddag en bepaalde dagen tijdens privé-evenementen).
- Toegang tot het vrijetijdspark TrampÔForest in de open lucht op het terrein van de camping: een parcours voor boomklimmen en een tyrolienne op 350 m² netten om de omgeving te ontdekken vanaf een hoogte van meer dan 8 meter, zonder harnas of helm, op de trampoline en in alle veiligheid. Probeer het eens! (Minimum leeftijd 4 jaar. Onbeperkt gratis toegang zonder reservering, geopend van 9.00 tot 18.00 uur).
- Minigolf voor alle leeftijden (materiaal te leen bij de receptie).
- Een familiespeurtocht door de geschiedenis van het landgoed Lanniron.
- Een miniboerderij met geiten, geitjes, schapen, kalkoenen, kippen, enz.
- Tennisbaan (gratis toegang, afhankelijk van beschikbaarheid en reservering - materiaalhuur extra)
- Volledig uitgeruste fitnessruimte met moderne apparatuur voor bodybuilding, roeimachines, CrossFit, gewichtheffen, Pilateslessen volgens schema.
- Twee speeltuinen voor de jongere gasten met kleurrijke springkussens en trampolines (geopend van 9.00 tot 18.00 uur).
- Tafeltennis (materiaal te leen)
- Petanqueterrein bij de snackbar (eigen materiaal meenemen)
- 2 visvijvers op het terrein en aan de oever van de Odet, (geen kill fishing, breng je eigen materiaal mee, geen materiaal te huur of te leen).

En als het weer wat somberder wordt, ga dan naar binnen in de oude stallen en ontdek de speelzaal met traditionele houten spelletjes die jong en oud zullen vermaken, van behendigheidsspelletjes tot behendigheidsspelletjes, een gelegenheid voor het hele gezin om elkaar uit te dagen!

Andere activiteiten zijn beschikbaar tegen extra kosten:
- 5 tokkelbanen: adrenaline gegarandeerd!
- Verhuur van fietsen en skelters ter plaatse tijdens het hele seizoen.
- FFG-goedgekeurde 9-holes golfbaan met 3 PAR 4's en 6 PAR 3's om alle golfslagen te oefenen (woods, irons, bunker exits, enz.). Baan gereserveerd voor greencard houders, anders toegang tot driving range voor iedereen (met toeslag).

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het activiteitenprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Diensten ter plaatse:

- Het restaurant "Au potager de Lanniron", naast het zwemparadijs, serveert het hele seizoen Bretonse gastronomische gerechten:
- in het laagseizoen: alleen lunchtijd van maandag tot vrijdag en bar geopend van 10 tot 15 uur
- in het hoogseizoen (01/07 tot 31/08): restaurant 7 dagen per week geopend, alleen voor snacks tijdens de lunch, en 6 dagen per week van dinsdag tot zondag voor het diner.

- Een snackbar in het hart van de camping, om buiten op het terras te eten of om mee te nemen: dagelijks geopend van 15/05 tot 15/09, openingstijden ter plaatse te raadplegen.

- Een bar waar je een cocktail kunt drinken of jezelf kunt verfrissen met een bord of een snack, in een warme sfeer in de buurt van het zwemparadijs voor een welverdiende ontspannende pauze: elke dag geopend in juli en augustus, van 12.00 tot 21.00 uur.

- Levensmiddelenwinkel en bakkerij (reservering de dag ervoor verplicht): dagelijks geopend van 15/05 tot 15/09 (openingstijden ter plaatse te bevestigen).

Er is ook een wellnessruimte waar je kunt genieten van een sauna, hammam en nordic bad (tegen betaling).

Tijdens het seizoen zijn de volgende diensten tegen betaling beschikbaar:
Wifi-toegang, wasruimte, fietsverhuur, skelters, golf- en kajakmateriaal, kaartjes voor de Odet-speedboten naar Les Glénan rechtstreeks bij de receptie van de camping.

Op zoek naar meer keuze, betere voorzieningen, een langere avond of een gezellig drankje? De stad Quimper, op slechts 2 minuten afstand, biedt een ruime keuze aan winkels, lokale diensten, restaurants, pubs en bars met livemuziek. Vraag ons receptieteam gerust om advies over de beste plekjes.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd.Bepaalde diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal gasten en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid

:

Huisdiertoeslag: €12/dag/dier (maximaal 2 huisdieren per accommodatie, op aanvraag bij boeking).
Kleine dieren met een gewicht van minder dan 15 kg: toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 15 kg: Niet toegestaan.
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren zonder toezicht in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de molosserfamilie: Verboden -

Nota Bene:

Borg voor accommodatie en schoonmaak: € 400
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: € 0,55 (tarief 2023)

Alle belastingen moeten ter plaatse worden betaald met creditcard, contant of per cheque.

Topcriteria

  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 32 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 3 €/jour (sur réservation et selon disponibilité)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • barbecue
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 65 € (sur réservation dès l'arrivée, sous réserve de disponibilité)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 15 €/lit double - 12 €/lit simple (sur réservation)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 12 €/jour (1 seul animal par locatif sauf NAC) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 400 € (Dépôt de garantie en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Lorient Bretagne Sud 66 km
  • nabijgelegen stad : Bénodet 15 km
  • Stadcentrum < 2 km
  • Afstand strand < 18 km
  • Kust < 18 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • discotheek
  • mini-golf
  • Zeilen
  • tennis
  • fitnesszaal
  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 32 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 3 €/jour (sur réservation et selon disponibilité)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • barbecue
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 65 € (sur réservation dès l'arrivée, sous réserve de disponibilité)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 15 €/lit double - 12 €/lit simple (sur réservation)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 12 €/jour (1 seul animal par locatif sauf NAC) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 400 € (Dépôt de garantie en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Lorient Bretagne Sud 66 km
  • nabijgelegen stad : Bénodet 15 km
  • Stadcentrum < 2 km
  • Afstand strand < 18 km
  • Kust < 18 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • discotheek
  • mini-golf
  • Zeilen
  • tennis
  • fitnesszaal

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata