Icône Carte de France

Camping Le Sainte Marie 4* - Plage - Mobil-home Confort Plus TV Clim - 2 chambres - 4 personnes

Sainte Marie - Pyrenees Orientales (Frankrijk)
réf: 1063063L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 4 personen
  • Camping Le Sainte Marie 4* - Plage - Mobil-home Confort Plus TV Clim - 2 chambres - 4 personnes

3 kamers - 2 slaapkamers - 25 m²

réf: 1063063L
codeTo: 668
  • Zwembad

  • Afstand strand < 1 km

  • Televisie

Vakantiewoning Sainte Marie - Camping Le Sainte Marie 4* - Plage - 
Mobil-home Confort Plus TV Clim - 2 chambres - 4 personnes - Mobile Home - 4 personen - 25 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Sainte Marie - Camping Le Sainte Marie 4* - Plage - 
Mobil-home Confort Plus TV Clim - 2 chambres - 4 personnes - Mobile Home - 4 personen - 25 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Sainte Marie - Camping Le Sainte Marie 4* - Plage - 
Mobil-home Confort Plus TV Clim - 2 chambres - 4 personnes - Mobile Home - 4 personen - 25 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1063063L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 4 personen
  • Camping Le Sainte Marie 4* - Plage - Mobil-home Confort Plus TV Clim - 2 chambres - 4 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 25 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Zwembad - Afstand strand < 1 km - Televisie - terras
Camping Le Sainte Marie 4* - Plage - 
Mobil-home Confort Plus TV Clim - 2 chambres - 4 personnes Naamen van de accommodatien-Sainte Marie

- Algemene beschrijving van de camping:

Ideale ligging, tussen Canet-en-Roussillon en Torreilles, op slechts 1 km van een mooi wild strand dat bereikbaar is via een wandelpad, u hoeft niet te kiezen tussen het strand of het waterpark.

De 4-sterrencamping Le Sainte Marie biedt alles wat u nodig hebt voor een aangenaam verblijf in een schaduwrijke, bloemrijke omgeving.

Het waterpark is ontworpen voor ieders plezier: ontspanning voor de ouders dankzij de massagebanken in het balneobad, en plezier voor de kinderen met de glijbanen die een aantal fantastische glijbanen beloven.

De natuur staat centraal op deze camping, met een vishoek, kanotochten op de rivier de Têt, een hangmatgedeelte en een miniboerderij voor de allerkleinsten. Neem de tijd om op adem te komen en geniet van de eenvoudige genoegens van het leven.

Comfort, gezelligheid, diensten, animatie en welzijn zijn allemaal te vinden op deze zeer groene camping.

Zwembad, zee en rivier, het winnende trio van een spannend Sainte Marie!

- Beschrijving van uw accommodatie:

Stacaravan Comfort Plus TV Airconditioning - 2 slaapkamers - 4 slaapplaatsen

Ca. 25 m² met halfoverdekt houten terras, tuinmeubilair en 2 stoelen
Voordelen : Een comfortabele stacaravan met televisie en airconditioning
Jaar van de stacaravan : 2017

2 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (70x190) naast elkaar) met verduisteringsgordijnen
Omkeerbare airconditioning in de woonkamer (verwarming / koeling optie)
Televisie in de woonkamer
Zithoek met bank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast met vriesvak, magnetron en filterkoffiezetapparaat)
Doucheruimte met douche en wastafel
Verwarming in woonkamer en slaapkamers
Aparte WC
Dekens en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie
De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. Bedindeling en decoratie kunnen ook variëren.

- Beschrijving van de waterzone:

Ontdek dit grote openlucht zwemparadijs van 1500 m² dat is onderverdeeld in twee verschillende zones:
- In het eerste deel, 2 buitenbaden (400 m²), namelijk een 25 m lang zwembad met een zachte helling en een duikplank om te leven op het ritme van de Olympische Spelen en een klein zwembad geschikt voor jongere kinderen om te zwemmen en spetteren in alle veiligheid met zijn maximale diepte van 1 m.
- Het tweede deel van het waterpark staat in het teken van plezier, met 3 glijbanen om te spetteren en te spetteren en te landen in een zwembad met geisers, massagebanken en een waterval. Kinderen zullen blij zijn met het peuterbad met waterspelletjes en een glijbaan.

Rondom het water zijn er solariums met ligstoelen, zodat je een oogje op je kinderen kunt houden of gewoon lekker van de zon kunt genieten.

Openingsdata en -tijden (afhankelijk van de weersomstandigheden) :
- Funzone met bubbelbad, kikkerbad en glijbanen: het hele seizoen geopend en verwarmd, van 10.00 tot 13.00 uur en van 14.30 tot 19.00 uur.
- Zwembad: geopend en verwarmd van begin juni tot 22/09, van 10.00 tot 19.00 uur (elke ochtend is er een uur van 9.00 tot 10.00 uur gereserveerd voor volwassenen om vrij te zwemmen).

NB: Zwemshorts zijn niet toegestaan. Badpak of boxershort verplicht. Zwemmen zonder toezicht.

En vergeet onze nabijheid tot de zee niet: het wilde strand van Sainte Marie ligt op slechts een kilometer via een wandelpad, of is snel bereikbaar met een binnenschip vanaf de camping (alleen in juli/augustus, met een toeslag van €0,50/persoon/retour).

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. De toegang tot de waterzones kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerken die aan de gang zijn op het moment van uw verblijf.

- Animatie:

Hoewel het aanbod in het laagseizoen minder is en in de zomerschoolvakanties meer, kun je het hele seizoen door deelnemen aan tal van activiteiten: sporttoernooien (voetbal, jeu de boules, enz.), aquafun-cursussen, bingo (afhankelijk van de activiteiten kan een toeslag gelden). Het dynamische team van de camping heeft 's avonds veel verrassingen voor je in petto: dinnershows, karaoke, dansavonden, concerten en cabaret.

Kinder- en Tienerclub: Het hele seizoen van zondag tot vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur in het laagseizoen en van 9.00 tot 13.00 en van 15.00 tot 17.00 uur in het hoogseizoen:
- Mini Club (vanaf 3 jaar): Activiteiten worden geselecteerd op basis van de wensen van de kinderen en hun leeftijdsgroep: handenarbeid, kookworkshop, sportactiviteiten.
- Clubs voor kinderen en tieners: groepen worden gevormd op basis van leeftijd en aantal deelnemers. Oudere kinderen kunnen nieuwe vrienden maken dankzij activiteiten die speciaal voor hen zijn ontworpen: sporttoernooien (jeu de boules, voetbal, beachvolleybal, tafeltennis, vélocross), olympiades, ontsnappingsspelletjes, videoclip schieten, enz.

Je zult de tijd niet voorbij zien gaan dankzij de vele activiteiten en faciliteiten die het hele seizoen beschikbaar en toegankelijk zijn op de camping:

De sportievelingen kunnen zich uitleven op het multisportterrein (voetbal, beachvolleybal) of op de jeu de boulesbaan. De dappersten kunnen meedoen aan de crosscountrywedstrijden die van tijd tot tijd tijdens het seizoen worden georganiseerd.

Voor de kinderen zijn er 2 speeltuinen met trampolines, springkussens, apenbruggen, glijbanen en schommels.

Beginners en gevorderden kunnen vissen op de rivier de Têt (vissen zonder kaart) en er zijn hangmatten in de schaduw voor een siësta.
Deze rivier heeft veel verrassingen in petto, want je kunt er ook kanoën of peddelen (ter plaatse te huur tegen betaling).

Het hele gezin kan genieten van een mini-boerderij met pony's, paarden, lama's, schapen, varkens, geiten en rammen. Er is ook een volière met eenden, zwanen, parkieten en een schildpaddenverblijf. Kinderen kunnen ze zelfs van dichtbij aaien en voeren in gezelschap van dierenverzorgers.

En als het weer wisselvallig wordt, is er een speelkamer met een pooltafel en bordspellen om samen met familie en vrienden van te genieten.

Er zijn maar liefst 40 km aan fietspaden in de buurt van de camping, en ter plaatse kun je fietsen huren (tegen betaling).

Bepaalde activiteiten kunnen onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het aantal bezoekers, het weer en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van je verblijf.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die gelden op het moment van uw verblijf.

- Diensten ter plaatse:

Alle diensten die verwacht worden van een 4*-camping zijn het hele seizoen beschikbaar:
- De bar/restaurant "La Boussole", ingericht rond de wereld van piraten, met een gevarieerde kaart van kleine gerechten, cocktails 's avonds en ijsjes op het terras bij het zwembad.
- Snackbar "Le Piwy" met pizza's en afhaalmaaltijden. Er is ook een bezorgservice op je kampeerplaats.
- De zoete hoek voor zoetekauwen: snoep, snoep en crêpes.
- Kruidenierswinkel met warm brood en gebak, basisbenodigdheden, verse groenten en streekproducten (juni tot augustus).

Andere diensten zijn het hele seizoen beschikbaar, waaronder een wasserette met wasdroger, Wi-Fi-toegang (tegen betaling) en een stofzuiger (op aanvraag bij de receptie).

Alleen tijdens het hoogseizoen zijn er een massageservice en een kapsalon beschikbaar om aan je verlangen naar welzijn te voldoen (tegen betaling).

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen.Sommige diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal gasten en de officiële sanitaire omstandigheden die gelden op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid

:

Toeslag huisdier: €7/dag/dier (afhankelijk van de periode) (Honden en katten toegestaan. NAK's niet toegestaan).
Kleine dieren van minder dan 20 kg: toegestaan (max. 2 dieren/accommodatie)
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 20 kg: toegestaan (max. 1 dier/accommodatie)
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren zonder toezicht in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op het domein.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: niet toegestaan
Honden van de 2e categorie: Verboden -

Nota Bene:

Borg voor accommodatie en schoonmaak: 200 € (geannuleerd na inventarisatie binnen 10 dagen)
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: € 0,85 (tarief 2023)

Alle belastingen en borgsommen moeten vooraf worden betaald: belastingen met creditcard en de borgsom via het online systeem Swikly (gegevens worden verstrekt bij de afgifte van het reisdocument).

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 25 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : (parapluie sans matelas) : 18,90 €/semaine (sur réservation, selon disponibilité)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 120 € / logement (sur réservation, selon disponibilité)
  • Handdoek (nee)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 12 €/lit double - 10 €/lit simple /semaine
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 7 €/jour (1 animal max par locatif, sur réservation. Chats et NAC refusés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 200 € (dépôt de garantie en ligne via SWIKLY) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Perpignan Rivesaltes Méditerranée 20 km
  • nabijgelegen stad : Canet-en-Roussillon 4 km
  • Stadcentrum < 3 km
  • Afstand strand < 1 km
  • Kust < 1 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • mini-golf
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 25 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : (parapluie sans matelas) : 18,90 €/semaine (sur réservation, selon disponibilité)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 120 € / logement (sur réservation, selon disponibilité)
  • Handdoek (nee)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 12 €/lit double - 10 €/lit simple /semaine
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 7 €/jour (1 animal max par locatif, sur réservation. Chats et NAC refusés) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 200 € (dépôt de garantie en ligne via SWIKLY) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Perpignan Rivesaltes Méditerranée 20 km
  • nabijgelegen stad : Canet-en-Roussillon 4 km
  • Stadcentrum < 3 km
  • Afstand strand < 1 km
  • Kust < 1 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • mini-golf
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata