Icône Carte de France

Camping Lou Castel

Castelnaud la Chapelle - Dordogne (Frankrijk)
2 meningen
réf: 1050029L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 4 personen
  • Camping Lou Castel

3 kamers - 2 slaapkamers - 26 m²

2 meningen
réf: 1050029L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Stadcentrum < 1 km

  • Televisie

Vakantiewoning Castelnaud la Chapelle - Camping Lou Castel - Mobile Home - 4 personen - 26 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Castelnaud la Chapelle - Camping Lou Castel - Mobile Home - 4 personen - 26 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Castelnaud la Chapelle - Camping Lou Castel - Mobile Home - 4 personen - 26 m² - Foto Nr.3
  • Uitgebreide annuleringsverzekering COVID-19

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1050029L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 4 personen
  • Camping Lou Castel 4* - Mobil-home Select TV LV Clim Plancha - 2 chambres - 4 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 26 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Stadcentrum < 1 km - Televisie - terras
Camping Lou Castel 4* - 
Mobil-home Select TV LV Clim Plancha - 2 chambres - 4 personnes
 Naamen van de accommodatien-Castelnaud la Chapelle

- Algemene beschrijving van de camping:

In het hart van de mythische en gastronomische Périgord Noir, tussen de valleien van de Dordogne en de Vézère, is deze familiecamping ideaal gelegen om deze authentieke en charmante streek te ontdekken en te verkennen... centraler kan niet! De vele activiteiten en bezoeken bepalen het tempo van uw vakantie: pittoreske dorpjes, kastelen, prehistorische grotten, lokale markten, kanoën...

Op het kruispunt van de mooiste dorpjes aan de oevers van de Dordogne (La Roque-Gageac, Beynac-et-Cazenac, Domme), en op slechts 15 km van Sarlat-la-Canéda, de beroemde middeleeuwse stad, ligt de 4-sterren camping Lou Castel, op menselijke schaal, op u te wachten in een bosrijke omgeving met eiken en kastanjebomen, waardoor u verzekerd bent van een comfortabele accommodatie met halfschaduw.

Kom profiteren van alle faciliteiten, van het prachtige waterpark tot de wellnessruimte met zijn vele behandelingen en massages. Sommigen van jullie zullen de Indiana Jones of Lara Croft in zichzelf ontdekken door van boom naar boom te klimmen op het boomklimparcours van de camping.

Dit is absoluut een gezellige camping waar je nieuwe energie kunt opdoen, plezier kunt maken, kunt zwemmen en een frisse neus kunt halen... Het leven is goed bij Lou Castel!

- Beschrijving van uw accommodatie:

Stacaravan Select TV LV Clim Plancha - 2 slaapkamers - 4 personen

Uw stacaravan is ideaal gelegen in een kleine voetgangerszone. U kunt uw auto parkeren op een speciale parkeerplaats in de buurt.

Ca. 26 m² met 15 m² halfoverdekt houten terras, tuinmeubilair en 2 chiliennes.
Voordelen: Moderne, uitstekend uitgeruste accommodatie met airconditioning, televisie, vaatwasser, plancha, zelfs inclusief een beddengoedpakket per persoon! Wat nog meer?
Jaar van verhuur: 2022

2 slaapkamers (Een slaapkamer met een tweepersoonsbed (160x190) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar)
1 set lakens/persoon
Omkeerbare airconditioning (verwarming / koeling optie) in de woonkamer
Televisie in de woonkamer
Gasfornuis op het terras (in overeenstemming met de huidige regelgeving, gebruik onderworpen aan prefectorale toestemming)
Woongedeelte met bank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast met vriesvak, vaatwasser, afzuigkap, magnetron, broodrooster, filterkoffiezetapparaat en waterkoker, Nespresso capsule koffiezetapparaat)
Badkamer met douche, wastafel, verwarmd handdoekenrek en haardroger
Aparte WC
Verwarming in woonkamer en slaapkamers
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats vlakbij het voetgangersgebied
Getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de decoratie kunnen ook variëren.

- Beschrijving van het aquacentrum:

Het zwemparadijs van Lou Castel 4* is voor iedereen:
- Bezorgd om het koud te krijgen? Het verwarmde zwembad, overdekt door een zonnedak, is ideaal op dagen dat de zon schuwt.
- Als je van de zon wilt genieten, ga dan naar het buitenzwembad, dat ook verwarmd is.
- De allerkleinsten kunnen spelen, glijden en spetteren in het buitenzwembad dat speciaal voor hen is ontworpen: kleurrijke figuurtjes, mini-waterval, emmer om te morsen, waterstralen, mini-tobogans... Je kleintjes zullen geen tijd hebben om zich te vervelen!
- De avonturiers kunnen met hun haren wapperend in de wind van de 3 "aquafreins" glijbanen glijden.

Data en openingstijden van het zwemparadijs :
- 10u tot 19u (20u in juli/augustus)
- Het hele seizoen geopend onder voorbehoud van goede weersomstandigheden

NB: Zwemshorts zijn niet toegestaan. Badpak of boxershort verplicht. Zwemmen onder toezicht alleen 's middags in juli en augustus.

De aangegeven tijden zijn slechts een indicatie en kunnen worden gewijzigd. Toegang tot de watergebieden kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer en de gezondheidstoestand, en eventuele onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op het moment van uw verblijf.

- Entertainment:

In het laagseizoen ligt de nadruk op rust en stilte, maar in de zomer gaat het tempo omhoog, tijdens de schoolvakanties, dankzij een gemotiveerd en ultradynamisch animatieteam, je zult de tijd niet zien vliegen.

Overdag zijn er genoeg activiteiten om je bezig te houden.
Om de dag goed te beginnen kun je deelnemen aan een spierversterkende les. Na een goede warming-up kunnen de sportievelingen deelnemen aan een voetbal-, basketbal- of petanquetoernooi. Het hele gezin kan meedoen met spelletjes en een fotorally.
s Avonds is er volop entertainment, van poolparty's rond de zwembaden tot aperitiefspelletjes en themamaaltijden. Zorg dat je helemaal verkleed bent voor de dansfeesten, karaoke en andere concerten, waar je kunt swingen op de hits van de zomer.

Sportievelingen kunnen genieten van een potje voetbal, basketbal of volleybal op het multisportveld, of een balletje slaan op de tafeltennistafel. Tafeltennis- en badmintonspullen kunnen op verzoek worden geleend bij de receptie.
Liefhebbers van jeu de boules kunnen dubbelspel of triples spelen op het boulodrome.

Kinderen laten zich niet uit het veld slaan en kunnen rennen, springen, spelen en zich vermaken in de speeltuin die speciaal voor hen is ontworpen: schommels, glijbanen, trampolines en een springkasteel zullen hen in verrukking brengen.
De acrobaten kunnen zich wagen aan het boomklimparcours aan de rand van het bos, dat het hele seizoen toegankelijk is.
Als de zon niet schijnt, kun je een bordspel lenen voor wat tijd met het gezin of een goed boek lezen.

De receptie van de camping kan al je vragen over de streek beantwoorden en je helpen bij het organiseren van uitstapjes naar de Dordogne. Avonturiers kunnen fietsen huren en deze direct op de camping laten afleveren, en krijgen zelfs korting op kanotochten. Elke week worden er groepsuitstapjes georganiseerd (alleen in juli/augustus en tegen betaling).

Tijdens de zomerschoolvakanties krijgen je kinderen alle aandacht die ze nodig hebben dankzij de clubs voor hun leeftijdsgroep:
Kids Club (van 5 tot 11 jaar): De activiteiten worden begeleid door een gespecialiseerde animator die hen aangepaste activiteiten aanbiedt: sporttoernooien, waterspelletjes, schattenjacht, creatieve vrijetijdsworkshops, enz.
Tienerclub (van 12 tot 17 jaar): De oudere kinderen hebben ook een afspraak met de tienerclub, twee keer per week. De animatoren kunnen hen leeftijdsgerichte activiteiten aanbieden om mooie vakantieherinneringen te creëren: spelletjes met snacks, zwembadfeestjes, enz.

De aangegeven tijden zijn indicatief en kunnen worden gewijzigd. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Diensten ter plaatse:

Profiteer het hele seizoen van de vele diensten die ter plaatse worden aangeboden (tijden ter plaatse te raadplegen, afhankelijk van de periode):

Als het woord vakantie voor jou synoniem is aan ontspanning, dan heeft de camping alles in huis voor een wellnessruimte. De deskundige handen van een professionele masseuse bieden een breed scala aan lichaamsbehandelingen en massages: Ayurvedische, Thaise, Lomi Lomi, Chinese, Indiase of Hawaïaanse massage... (reserveren verplicht en tegen betaling).

Kom voor een gezellig moment genieten van onze huisgemaakte gerechten op het terras van het restaurant, met een ruime keuze aan pizza's, salades, hamburgers en heerlijke desserts.
Heb je haast? Geen probleem, want het restaurant biedt een afhaalservice.
Ontspan na een dag de regio verkennen met een cocktail in de bar van de camping.

Brood en gebak zijn verkrijgbaar bij de kruidenier, dus je kunt genieten van croissants en warme chocoladebroodjes! (De dag ervoor te bestellen) De kruidenierswinkel is er ook om je basisbenodigdheden, drankjes, snoep en een selectie regionale producten aan te bieden.

Tot slot biedt de camping nog andere zeer nuttige diensten: een wasserette, geopend van 10.00 tot 20.00 uur, met wasmachine en wasdroger, uitleen van tafel, strijkijzer en stofzuiger (op aanvraag bij de receptie en afhankelijk van beschikbaarheid); een mooie gemeenschappelijke barbecueplaats (houtskool meenemen, gebruik afhankelijk van toestemming van de prefectuur); een gratis Wi-Fi-verbinding in de gemeenschappelijke ruimtes: restaurant, zwembad en receptie.

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen.Bepaalde diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal gasten en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid

:

Toeslag huisdier: €7/dag/dier (1 huisdier maximaal per huuraccommodatie, hond of kat toegestaan, NAK niet toegestaan).
Kleine dieren met een gewicht van minder dan 20 kg: toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 20 kg: toegestaan.
Vaccinatieboekje verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren alleen in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op het domein.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: Verboden
Honden van de 2e categorie: Verboden -

Nota Bene:

Waarborgsom accommodatie: €200
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: € 0,55 (verwacht tarief voor 2024)

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald, met creditcard, ANCV-cheques of contant.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 26 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Kit BB inclus (si demandé à la réservation, sinon payant sur place)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Overdekt zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 80 € (sur réservation, à préciser le jour de votre arrivée, selon disponibilité)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet extra kosten (facultatief) : inclus dans parties communes - Pas disponible dans locatifs
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 35 €/semaine (1 animal maximum par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 200 € (empreinte CB effacée sous dizaine) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Brive Vallée Dordogne 63 km
  • nabijgelegen stad : Sarlat-la-Canéda 16 km
  • Stadcentrum < 1 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 26 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Kit BB inclus (si demandé à la réservation, sinon payant sur place)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Overdekt zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 80 € (sur réservation, à préciser le jour de votre arrivée, selon disponibilité)
  • Beddengoed (inclusief in de prijs)
  • Internet extra kosten (facultatief) : inclus dans parties communes - Pas disponible dans locatifs
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 35 €/semaine (1 animal maximum par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 200 € (empreinte CB effacée sous dizaine) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Brive Vallée Dordogne 63 km
  • nabijgelegen stad : Sarlat-la-Canéda 16 km
  • Stadcentrum < 1 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
2 meningen
4.7/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke

Beoordeling van de overige accommodaties van dit bedrijf

  • Jézabel (gepubliceerd op 10-07-2023)
    Verblijf01-07-2023 - 4 personen
    Waardering

    We hadden een uitstekend verblijf: het personeel was erg gastvrij, de accommodatie was in zeer goede staat en de campingfaciliteiten waren schoon en goed onderhouden

    vertaald uit fr
  • Pascaline (gepubliceerd op 07-08-2022)
    Verblijf30-07-2022 - 6 personen
    Waardering

    Mist wat verlichting in de gangpaden

    vertaald uit fr

Update uw verblijfsdata