Icône Carte de France

Camping Club le Marisol 5* - Plage

Torreilles Plage - Pyrenees Orientales (Frankrijk)
6 meningen
réf: 1050028L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Club le Marisol 5* - Plage

4 kamers - 3 slaapkamers - 32 m²

6 meningen
réf: 1050028L
codeTo: 668
  • Zwembad

  • Afstand strand < 300 m

  • terras

Vakantiewoning Torreilles Plage - Camping Club le Marisol 5* - Plage - Mobile Home - 6 personen - 32 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Torreilles Plage - Camping Club le Marisol 5* - Plage - Mobile Home - 6 personen - 32 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Torreilles Plage - Camping Club le Marisol 5* - Plage - Mobile Home - 6 personen - 32 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1050028L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Le Marisol 5* - Plage - Mobil-home Relax Clim - 3 chambres - 6 personnes
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 32 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Zwembad - Afstand strand < 300 m - terras - Internet
Camping Le Marisol 5* - Plage - 
Mobil-home Relax Clim - 3 chambres - 6 personnes Naamen van de accommodatien-Torreilles Plage

- Algemene beschrijving van de camping:

Droom je van een vakantie aan zee? Dan ben je hier aan het juiste adres! Camping 5* Marisol biedt je deze luxe met directe toegang tot de diepblauwe zee!

Op slechts 250 m van je kampeerplaats wippen de golven van de Middellandse Zee over een lang zandstrand, een van de mooiste en rustigste van de kust zonder bebouwing...
Hier vind je alle faciliteiten die je van een echte 5*-camping mag verwachten, met een groot waterpark en alle voorzieningen die het grootste deel van het seizoen geopend zijn.

Kom en ontdek ons eersteklas buitenwaterpark van meer dan 1.000 m², met lange dagen zwemmen en plezier in het vooruitzicht: 3 gematigde buitenbaden op het hoogtepunt van het zomerseizoen, een rivier met tegenstroom, 2 peuterbaden uitgerust met waterspelletjes en 3 glijbanen voor onvergetelijke ritjes, waarvan er één 9 m hoog en 70 m lang is!

Voeg daar het comfort van de stacaravans met airconditioning aan toe en je bent helemaal klaar voor een ontspannen en geslaagde vakantie.

De camping ligt op slechts dertig minuten van Argelès en is ideaal gelegen voor het verkennen en ontdekken van een streek met gevarieerde landschappen tussen de Middellandse Zee en de uitlopers van de Pyreneeën, rijk aan erfgoed en gastronomische specialiteiten .... Je kunt zelfs een dagtocht naar Spanje maken.

De beste vakanties, in het water of onder de parasol, vindt u bij Marisol!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:

Stacaravan Relax Clim - 3 slaapkamers - 6 personen

Ca. 32 m², met overdekt houten terras en tuinmeubilair
Voordelen : Airconditioning
Leeftijd van de stacaravan : minder dan 10 jaar oud

3 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar of een stapelbed)
Airconditioning in de woonkamer
Woongedeelte met bank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast/vriezer, magnetron, elektrisch filterkoffiezetapparaat)
Verwarming in de woonkamer
1 Badkamer met douche en wastafel
Aparte WC
Dekbedden of dekens en kussens aanwezig
1 parkeerplaats
BELANGRIJK: Televisie niet beschikbaar voor verhuur

De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de decoratie kan ook verschillen.

- Beschrijving van de waterzone:

Met een buitenzwembad van meer dan 1000 m² gewijd aan het plezier van water, is er voor elk wat wils:

3 buitenbaden, waarvan er 1 het hele seizoen geopend en verwarmd is en 2 andere alleen in juli/augustus geopend zijn.
Zwemliefhebbers kunnen tegen de stroom in zwemmen in de rivier, terwijl de kleintjes kunnen spetteren in de twee peuterbaden met kleurrijke spelletjes.

Als je op zoek bent naar spanning, zijn er 3 glijbanen om van te genieten, waaronder een overdekte glijbaan van 9 meter hoog en een penta glijbaan met 3 banen.

De tijd kan stilstaan in het prachtige solariumgedeelte, waar je je handdoek kunt neerleggen en kunt genieten van de mediterrane zon.

Data en openingstijden van de buitenzwembaden:
- 1 buitenzwembad geopend en gekoeld gedurende het hele seizoen, van opening tot sluiting, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden.
- Alle buitenzwembaden open en getemperd in juli/augustus
- Glijbanen het hele seizoen open en getemperd, van opening tot sluiting, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden

NB: Voor vrouwen zijn eendelige en tweedelige lycra zwempakken toegestaan. Mannen mogen geen zwemshorts dragen; alleen lycra boxershorts, zwemslips of jammer shorts zijn toegestaan. Er is het hele seizoen badmeester aanwezig.

En vergeet niet dat de zee op slechts 250 m afstand ligt. Zwembad ? Strand? Aan jou de keuze - beide zijn beschikbaar!

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. De toegang tot het zwembad kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer en de gezondheidstoestand, en eventuele onderhoudswerkzaamheden die aan de gang zijn op het moment van uw verblijf.

- Animatie:

Hoewel in het laagseizoen het tempo rustiger is, zodat je de gelegenheid hebt om er even tussenuit te gaan, een goed boek te lezen of een spelletje bordspellen te spelen met het gezin, zijn er een paar evenementen en activiteiten om je week op te vrolijken (zie het animatieschema ter plaatse).
In juli en augustus bepalen de animatoren het tempo en bieden ze een verkwikkend programma voor de actievelingen.
s Avonds, onder toezicht van een dynamisch animatieteam, worden jong en oud verwend!

Voor wie wat energie kwijt wil, is er een multisportterrein (voetbal, volleybal, basketbal...), beachvolleybal, een parcours met netten en tafeltennis.

Sportfanaten kunnen tijdens hun verblijf gebruik maken van hun eigen fitnessruimte, gratis en met gratis toegang (alleen voor volwassenen boven de 18 jaar).

Puristen kunnen gebruik maken van de jeu de boulesbaan, waar je kunt schieten of scoren, aan jou de keuze. Het hele seizoen door worden er talloze toernooien georganiseerd.

Ook aan de kinderen is gedacht, met een minigolfspel voor het hele gezin en een speeltuin en speelkamer waar ze nieuwe vrienden kunnen maken.

Om de streek te ontdekken en gebruik te maken van de fietspaden rond de camping, kun je ter plaatse fietsen huren (tegen betaling).

1 Kinderclub (5 tot 12 jaar) van maart tot september ontvangt uw kinderen op variabele tijden, afhankelijk van het aantal kinderen (tijden ter plaatse te raadplegen). In juli en augustus zijn er 2 kinderclubs (5-9 jaar) en (10-14 jaar). Van 01/07 tot 30/08 verwelkomt het activiteitenteam de kinderen tot 5 dagen per week (behalve zaterdag/zondag): 2 uur 's ochtends en 2 uur 's avonds en 1 dag ononderbroken activiteit. Er is voor elk wat wils: leuke activiteiten, waterspelletjes, schminken, minidisco, sporttoernooien en showvoorbereiding.

De vermelde tijden zijn indicatief en kunnen worden gewijzigd. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen en sommige activiteiten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van je verblijf.

- Diensten ter plaatse:

Alle diensten die je van een 5* camping mag verwachten zijn beschikbaar van half juni tot eind augustus:

2 restaurants, 2 sferen :
- La Palmera", het restaurant/snackbar met een prachtig uitzicht over het waterpark, verwelkomt je voor een verfrissend drankje na een warme dag, een snelle lunch of een traditioneel gerecht in een gezellige sfeer. Het restaurant biedt een afhaalservice als je liever in de privacy van je stacaravan blijft.
- Het restaurant van de camping, "Le Pescadoras", heeft een gezelligere sfeer en biedt een keuken op basis van verse producten, meestal lokaal en regionaal, en veel verse vis, voor een goede maaltijd of gewoon een drankje tijdens de live concerten die meerdere keren per week worden georganiseerd (reserveren verplicht).

De campingwinkel biedt ter plekke gebakken brood en gebak, lokale producten en een krantenhoek.
Er is een wasserette met zelfbediening (24 uur per dag, tegen betaling). Bij de receptie van de camping kun je strijkijzer en strijkplank lenen (borg verplicht).
Blijf op de hoogte, ook tijdens de vakantie: WiFi is beschikbaar op de hele camping (tegen betaling).

Om je verblijf nog aangenamer te maken, biedt de camping je toegang tot zijn wellnessruimte, het hele seizoen geopend, met 80 m² gewijd aan ontspanning en plezier, waaronder een hamam, sauna, jacuzzi en drie behandelkamers. Op het programma: massages, energiebehandelingen, schoonheidsbehandelingen, nagelstyling, etc. (reserveren verplicht en tegen betaling).

De vermelde tijden zijn ter informatie en onder voorbehoud van wijzigingen.Sommige diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal gasten en de officiële sanitaire omstandigheden die gelden op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid:
Huisdiertoeslag: €6/dag/dier (maximaal 1 huisdier per huuraccommodatie. Te boeken voor aankomst. Katten toegestaan. NAC geweigerd)
Kleine dieren met een gewicht van minder dan 10 kg: toegestaan (behalve NAC)
Grote huisdieren en/of huisdieren zwaarder dan 10 kg: Toegestaan
Vaccinatieboekje verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren alleen in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de molosserfamilie: Verboden


- Nota Bene:

Borg voor accommodatie + schoonmaak: 450 € (Pre-autorisatie per bankkaart zonder automatische incasso)
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: € 0,85 (tarief 2023)

Alle belastingen moeten ter plaatse worden betaald met creditcard, contant geld of cheque. De borg moet vooraf worden betaald met een creditcard (gegevens worden verstrekt bij de afgifte van het reisdocument).

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 32 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 17,50 €/semaine

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 130 € (uniquement sur réservation à l'avance, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 12 €/pers, sur réservation
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 11 €/lit simple - 16 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6 €/jour ou 42 €/semaine (1 animal maximum par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 450 € ( pré-autorisation de débit sur carte CB) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Perpignan 25 km
  • nabijgelegen stad : St-Laurent-de-la-Salanque 6 km
  • Stadcentrum < 4 km
  • Afstand strand < 300 m
  • Kust < 300 m
  • Directe toegang strand

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 5 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 32 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 17,50 €/semaine

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 130 € (uniquement sur réservation à l'avance, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 12 €/pers, sur réservation
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 11 €/lit simple - 16 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6 €/jour ou 42 €/semaine (1 animal maximum par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 450 € ( pré-autorisation de débit sur carte CB) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 5 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Aéroport de Perpignan 25 km
  • nabijgelegen stad : St-Laurent-de-la-Salanque 6 km
  • Stadcentrum < 4 km
  • Afstand strand < 300 m
  • Kust < 300 m
  • Directe toegang strand

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
6 meningen
3.9/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Damien (gepubliceerd op 28-04-2024)
    Verblijf20-04-2024
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

Beoordeling van de overige accommodaties van dit bedrijf

  • Bernard (gepubliceerd op 08-10-2023)
    Verblijf23-09-2023 - 4 personen
    Waardering

    Veel muggen!!!

    vertaald uit fr
  • Cecile (gepubliceerd op 10-09-2023)
    Verblijf02-09-2023 - 4 personen
    Waardering

    Zeer vriendelijk annuleringspersoneel

    vertaald uit fr
  • Marie France (gepubliceerd op 02-07-2023)
    Verblijf10-06-2023 - 4 personen
    Waardering

    Kruidenier was vaak gesloten de netheid en rond het zwembad was vies wanneer uw contract was voorzien van een plancha en bij aankomst vertelden ze me dat nee het moest de kruidenier huren 12 € per dag, terwijl op mijn contract was goed te specificeren dat er een plancha Wanneer de kruidenier vaak gesloten zonder waarschuwing Ik denk dat het niet de moeite waard 5 sterren cut doen cut elektriciteit hier is het

    vertaald uit fr
  • Sylvie (gepubliceerd op 21-06-2023)
    Verblijf03-06-2023 - 4 personen
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

  • Sophie (gepubliceerd op 14-06-2023)
    Verblijf13-05-2023 - 4 personen
    Waardering

    Teleurgesteld. Zwembad niet verwarmd zoals geadverteerd. Restaurant niet naar behoren. Accommodatie niet erg schoon. Zeer teleurgesteld

    vertaald uit fr

Update uw verblijfsdata