Icône Carte de France

Le Ventoulou

Thégra - Lot (Frankrijk)
1 mening
réf: 1033906L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Le Ventoulou

4 kamers - 3 slaapkamers - 37 m²

1 mening
réf: 1033906L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Televisie

  • terras

Vakantiewoning Thégra - Le Ventoulou - Mobile Home - 6 personen - 37 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Thégra - Le Ventoulou - Mobile Home - 6 personen - 37 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Thégra - Le Ventoulou - Mobile Home - 6 personen - 37 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1033906L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Le Ventoulou 4* - Cottage Privilège TV LV Clim - 3 chambres et 2 salles d'eau - 6 personnes
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 37 m²
  • 2 douches - 2 toilets
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Televisie - terras - Afwasmachine
Camping Le Ventoulou 4* - 
Cottage Privilège TV LV Clim - 3 chambres et 2 salles d'eau - 6 personnes Naamen van de accommodatien-Thégra

- Algemene beschrijving van de camping:

Tussen het Dordogne-dal en het regionale natuurpark Causses du Quercy, dicht bij Rocamadour, dat op de Werelderfgoedlijst van Unesco staat, en de beroemde kloof van Padirac, ligt de 4*-camping Ventoulou op een steenworp afstand van enkele van de belangrijkste toeristische trekpleisters die de trots van de Lot vormen, en niet te vergeten 6 van de mooiste dorpjes van Frankrijk op minder dan 20 km afstand!

De 4* camping Ventoulou is een familiecamping bij uitstek en heeft het label 'Qualité Tourisme' en 'Clef Verte' gekregen voor zijn inzet voor ecologisch verantwoord toerisme.

Deze bubbel in de natuur ligt in een bosrijke omgeving en biedt rust en koelte in de heetste uren van de zomer, een geweldige plek om tijd voor jezelf te nemen maar ook om je los te koppelen of (opnieuw) contact te maken met de omringende authentieke natuur.
Hier is geen poespas, alleen een warm welkom door een toegewijd team dat het welzijn van de gasten hoog in het vaandel heeft staan.

Gedurende het grootste deel van het seizoen worden er verzorgde diensten aangeboden, waaronder een kwaliteitsrestaurant dat lokale gerechten serveert, een wellnessruimte met massagefaciliteiten en een entertainmentprogramma om je vakantie in beweging te houden.

Le Ventoulou biedt zelfs een hele reeks speciale services voor onze hondenvrienden die meegaan op vakantie: hun eigen Toutouparc speeltuin, een behendigheidsparcours, een dagopvang, aangepaste douches en misters, kortom, een 'hondenparadijs'! De camping is zelfs bekroond met de prijs 2023 voor "beste hondvriendelijke camping".

Met adembenemende landschappen, lekker eten, kleine markten, regionale festiviteiten en ultracomfortabele accommodaties, met of zonder hond, heeft Le Ventoulou genoeg te bieden!

- Beschrijving van uw accommodatie:

Cottage Privilège TV LV Clim - 3 slaapkamers en 2 badkamers met douche - 6 personen
Gelegen in een 100% voetgangersgebied. U kunt uw auto parkeren op een speciale parkeerplaats in de buurt.

Ca. 37 m² met een halfoverdekt houten terras van 22 m² en houten tuinmeubilair.

Voordelen: Stijlvolle cottage van topklasse met aparte ruimtes voor ouders en kinderen, en niet te vergeten tv, airconditioning, vaatwasser, gratis draadloos internet en Tassimo koffiezetapparaat... gewoon modern comfort!
Jaar van de stacaravan: 2022

3 slaapkamers (een master suite met een tweepersoonsbed (160X200) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar - 1 slaapkamer met twee uittrekbare eenpersoonsbedden (80x190)) met kledingkast, verduisteringsgordijnen en muggenhorren.
Omkeerbare airconditioning (verwarming/koeling optie)
Televisie in de woonkamer
Wifi inbegrepen
Leefruimte met bank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, afzuigkap, koelkast/vriezer, vaatwasser, magnetron, broodrooster, waterkoker, Tassimo en filterkoffiezetapparaat)
1 doucheruimte in de master suite en 1 aparte doucheruimte, beide met douche, wastafel en haardroger
2 toiletten: 1 in de master doucheruimte, de andere apart
Dekbedden en kussens aanwezig
2 eigen parkeerplaatsen vlakbij het voetgangersgebied
Getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de decoratie kan ook variëren.

- Beschrijving van het zwembad:

Aantrekkelijk zwembad van ongeveer 150 m², overdekt en verwarmd, met een afneembaar dak dat bij mooi weer kan worden afgedekt.
Aan jou de keuze om baantjes te trekken of gewoon te ontspannen en af te koelen op het zacht glooiende 1,2 m brede zwembaddek.
Dit overdekte gedeelte heeft ook een eenvoudig, onverwarmd peuterbad voor de jongere kinderen.

Voor de jongste bezoekers is er een nieuwe waterspeelplaats van bijna 200 m², waar ze eindeloze avonturen kunnen beleven.

Zodra de zon tevoorschijn komt, kun je genieten van het solarium met ligstoelen en parasols voor een ontspannende pauze.

Data en openingstijden van het zwemparadijs :
- Dagelijks van 9.00 tot 19.00 uur (21.00 uur in juli/augustus)
- Verwarmd overdekt zwembad het hele seizoen geopend van 05/04 tot 29/09. Het zwembad is geopend bij mooi weer.
- Pierenbad: alleen geopend in juli/augustus en alleen verwarmd door de zomerzon, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden.
- Onverwarmde waterspeeltuin buiten: geopend in juli/augustus, afhankelijk van het weer.

NB: Lange shorts zijn niet toegestaan. Boxershorts en korte zwembroeken zijn toegestaan als ze alleen in het zwembad worden gebruikt. Douchen is verplicht. Om hygiënische redenen zijn drijvende voorwerpen (ballen, frietjes, matrassen, enz.) niet toegestaan in het zwembad, met uitzondering van armbandjes en boeien voor kinderen.

De vermelde tijden zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. De toegang tot de waterzones kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerkzaamheden die van kracht zijn op het moment van je verblijf.

- Entertainment:

Ver van de drukte van de stad kun je in elk seizoen genieten van de rust van het resort.

Terwijl in het laagseizoen de sfeer rustiger is, komt de camping in juli en augustus tot leven met een programma van sport- en vrijetijdsactiviteiten.

4 middagen per week staat er een gediplomeerde sportinstructeur van het bedrijf "Lot Of Sports" voor je klaar om je uitdagingen op het gebied van multi-activiteiten en natuurevenementen aan te bieden: probeer het maar eens met boogschieten, blaaspijpen, oriëntatielopen, bijlwerpen, discgolf of ontsnappingsspelletjes, allemaal originele activiteiten die jong en oud zullen vermaken!
Hij of zij biedt je ook een ochtend aquagymles aan, 4 keer per week.

Sommige middagen staan er andere groepsactiviteiten op het programma: tafeltennis- of petanquetoernooien, waterpolo, maar ook educatieve uitstapjes en het ontdekken van lokale ambachten.

Er worden ook externe bezoeken en thema-uitstapjes georganiseerd met dienstverleners van partners (tegen extra kosten): Kanoën en Stand-Up Paddle op de Dordogne, rotsklimmen met je voeten in het water, canyoning, begeleide wandelingen, boogschieten en blaaspijp initiatie, etc.

s Avonds ontmoet iedereen elkaar in de animatieruimte of voor het gloednieuwe podium: lotto, quizzen, concerten, livemuziek, spelletjes en andere verrassingen. DJ Alex Event verzorgt ook dansavonden en karaoke.

Kinderclub (van 5 tot 12 jaar, met inschrijving ter plaatse) van 08/07 tot 30/08: maandag tot vrijdag van 10u tot 12u, binnen- of buitenactiviteiten (schilderen, creatieve kunsten, schattenjacht). Ons enige doel is hen te laten genieten van de buitenlucht, de natuurlijke omgeving en het leven in de frisse lucht.

Multisportterrein voor balsporten en badminton, petanqueterrein en tafeltennistafels (vergeet niet je eigen materiaal mee te nemen).

Voor de jongere kinderen is er een eerste speeltuin met een trampoline, klimrekken, draaihekjes en schommels, en niet te vergeten het enorme opblaasbare piratenschip dat trots achter het zwembad staat. Een 2e speeltuin is speciaal voor de allerkleinsten (tot 6 jaar), waar ze zich kunnen uitleven!

Binnenspeelruimte met tafelvoetbal, flipperkast en arcadespellen (tegen betaling, neem kleingeld mee).

Tijdens de grote sportevenementen in de zomer is er een gigantisch tv-scherm in de "Pako Club", zodat je het evenement of de etappes van de Tour de France kunt volgen. Een kleine bibliotheek biedt meer dan 1000 literatuurwerken.

Er worden ook een aantal proefavonden georganiseerd met lokale partners, in de truffelvelden, een Gallisch banket of een bezoek van een chocolademaker om een band te creëren tussen vakantiegangers en lokale ambachtslieden die trots zijn op hun expertise in het serveren van de culinaire specialiteiten van de regio.

De regio en de nabijheid van het Parc Naturel des Causses du Quercy, biedt een veelheid aan buitenactiviteiten, die gezinsactiviteiten combineren met een natuurlijke omgeving. Kanoën en kajakken is een essentieel onderdeel van je vakantie. Talrijke verhuurbedrijven in de buurt (met toeslag).

De uurroosters zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Diensten ter plaatse:

Gedurende het hele seizoen is er een kruideniershoekje met enkele noodproducten bij de receptie, toegankelijk tijdens de openingsuren van de receptie: regionale producten van lokale partners zoals eendenterrines en -conserven, walnootolie, honing, Cahors-wijn, lokaal gebrouwen ambachtelijk bier, jam en ook een brood- en gebakdepot, elke dag (op bestelling de dag ervoor bij de receptie).
Als je meer boodschappen wilt doen, kun je er zeker van zijn dat alle diensten en voorzieningen in de buurt zijn, op minder dan 10 km van de camping.

In het laagseizoen is de sfeer meer zen met minder diensten, bevorderlijk voor totale ontspanning.

De bar/restaurant "La Parenthèse Quercynoise" verwelkomt je elke avond in het hoogseizoen en mogelijk een paar avonden in het laagseizoen (afhankelijk van het aantal bezoekers).
Zin in een snelle snack? Geniet van gemengde salades, hamburgers voor fijnproevers met knapperige frietjes of pizza's, ter plekke of om mee te nemen!
Ontmoet elkaar op het terras, de perfecte gelegenheid om tips en niet te missen bezoekjes in de omgeving uit te wisselen met andere kampeerders, onder het genot van een streekdrankje: lokaal gebrouwen biertjes of een klein lokaal wijntje.
Een andere zomerse traktatie zijn de heerlijke ijscoupes, die zowel fijnproevers als jonge lekkerbekken zullen bekoren!

Trakteer jezelf op een verwenmoment in het spa- en ontspanningscentrum "Bulles de Bien-être" (tegen betaling). Geniet in juli en augustus van behandelingen die de beste instituten waardig zijn, met massages, een beautyruimte (producten, schoonheidsbehandelingen) en een holistische boetiek (ambachtelijke creaties en thema's voor persoonlijke ontwikkeling).

De camping is bekroond met de prijs voor 'beste hondvriendelijke camping' in 2023, en onze viervoeters krijgen een ereplaats met een groot aanbod aan diensten:
- Een Toutou Park met een behendigheidsparcours, sproeier en automatische watertoevoer: een ruimte die 100% gewijd is aan honden, met speciaal aangepast materiaal.
- Een "ToutouBar": een drinkplaats om af te koelen na een dag hard werken.
- Een Canidouche: een speciaal aangepaste douche om uw huisdier af te koelen op warme dagen, en ook om het een snelle schoonmaakbeurt te geven na het verkennen van de omgeving voordat u terugkeert naar de stacaravan. Zo praktisch!
- Een oppasdienst voor uw huisdier per uur of per dag, zodat u kunt genieten van plekken die niet toegankelijk zijn voor huisdieren. In juli en augustus wordt deze service tegen betaling aangeboden door een team van professionals in een speciaal aangepaste ruimte. Activiteiten, verwennerij: alles wordt in het werk gesteld om het comfort en het welzijn van je huisdier te garanderen.
Als je niet "met de wolf mee kunt naar de grotten van Rocamadour", zul je genieten van je verblijf op de camping met je geliefde "pooch".

Andere aangename diensten zijn
- 2 gemeenschappelijke barbecueplaatsen in beveiligde zones (barbecues aanwezig, houtskool meenemen). Barbecues op houtskool en gas zijn toegestaan op de staanplaatsen (alleen houtskool en gas), met uitzondering van elektrische barbecues, grills en plancha's.
- 2 wasserettes met droogtrommels (tegen betaling) en strijkplanken en strijkijzers op aanvraag bij de receptie.
- 2 oplaadpunten voor elektrische auto's (7,4 KW - stekker type 2): prijzen en details ter plaatse.

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het ismogelijk dat bepaalde diensten af en toe niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële hygiënische omstandigheden die gelden op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid

:

Toeslag huisdier: €4/dag/huisdier (Maximaal 2 huisdieren per huuraccommodatie, katten en NAC geaccepteerd).
Kleine dieren met een gewicht van minder dan 15 kg: toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 15 kg: toegestaan
Hondenoppas van 01/07 tot 31/08: vanaf €8/uur of €45/dag
Vaccinatieboekje verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren zonder toezicht in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: toegestaan
Honden van de 2e categorie: Toegestaan
Honden van de familie Molossoid: toegestaan -

Nota Bene:

Waarborg accommodatie: € 200
Waarborg huishouding: €160
Ecocontributie per dag en per persoon: €0,74 (verwacht tarief voor 2024)
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: €0,80 (verwacht tarief voor 2024)

Alle belastingen moeten ter plaatse contant of met creditcard worden betaald. De borg moet vooraf met creditcard worden betaald via een online betalingslink. Deze wordt niet geïnd en wordt terugbetaald onder voorbehoud van de staat van de accommodatie (details worden gegeven bij het overhandigen van het reisdocument).

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 37 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed

Sanitair

  • 2 douches
  • 2 toilets

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Overdekt zwembad
  • Kinderbad

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 200 € (sur demande uniquement et à préciser lors de votre réservation)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 4 €/jour per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 200 € (empreinte CB effacée sous dizaine) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Cahors 78 km
  • nabijgelegen stad : Rocamadour 20 km
  • Stadcentrum < 8 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • mini-golf
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 37 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed

Sanitair

  • 2 douches
  • 2 toilets

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Overdekt zwembad
  • Kinderbad

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 200 € (sur demande uniquement et à préciser lors de votre réservation)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 4 €/jour per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 200 € (empreinte CB effacée sous dizaine) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Cahors 78 km
  • nabijgelegen stad : Rocamadour 20 km
  • Stadcentrum < 8 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • mini-golf
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
1 mening
5.0/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke

Beoordeling van de overige accommodaties van dit bedrijf

  • Jean (gepubliceerd op 06-05-2024)
    Verblijf20-04-2024 - 4 personen
    Waardering

    Deze gast heeft geen opmerking achtergelaten

    vertaald uit fr

Update uw verblijfsdata