Icône Carte de France

Camping Navarrosse-Plage 4* - Cottage Cosy TV LV - 2 chambres - 4/5 personnes

Biscarrosse Lac - Landes (Frankrijk)
réf: 1033903L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Navarrosse-Plage 4* - Cottage Cosy TV LV - 2 chambres - 4/5 personnes

3 kamers - 2 slaapkamers - 27 m²

réf: 1033903L
codeTo: 668
  • Televisie

  • terras

  • Afwasmachine

Vakantiewoning Biscarrosse Lac - Camping Navarrosse-Plage 4* - 
Cottage Cosy TV LV - 2 chambres - 4/5 personnes - Mobile Home - 5 personen - 27 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Biscarrosse Lac - Camping Navarrosse-Plage 4* - 
Cottage Cosy TV LV - 2 chambres - 4/5 personnes - Mobile Home - 5 personen - 27 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Biscarrosse Lac - Camping Navarrosse-Plage 4* - 
Cottage Cosy TV LV - 2 chambres - 4/5 personnes - Mobile Home - 5 personen - 27 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1033903L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping Navarrosse-Plage 4* - Cottage Cosy TV LV - 2 chambres - 4/5 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 27 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Televisie - terras - Afwasmachine - Internet
Camping Navarrosse-Plage 4* - 
Cottage Cosy TV LV - 2 chambres - 4/5 personnes Naamen van de accommodatien-Biscarrosse Lac

- Algemene beschrijving van de camping:

Een uitzonderlijke omgeving met directe toegang tot het prachtige meer van Sanguinet-Cazaux en zijn 'bijna' privéstrand van fijn zand... niets minder! Als u wilt ontspannen in een idyllische omgeving in het hart van de Landes bossen, ga dan naar Biscarrosse en de charmante 4-sterren camping Navarrosse Plage!

Hier is geen zwembad, dus je hoeft geen fan te zijn!
Maak plaats voor de magie van de natuur, een enorm meer met kristalhelder water met een gemiddelde temperatuur van 25° (oplopend tot 28° in de zomer), witte zandstranden met de zoete geur van het einde van de wereld, en bovenal een paradijs voor gezinnen met kleintjes om te spetteren en er even helemaal tussenuit te zijn, want je bent 200 m te voet!

Zoet water EN zout water, de keuze van de koning! De Atlantische Oceaan en zijn verkwikkende golven op slechts 10 km afstand, of een duik aan je voeten in het rustigere water van het meer, waar ook tal van watersportactiviteiten worden aangeboden.

Tussen wandelingen in de natuur en het ontdekken van de schoonheid van de streek door, worden je dagen doorspekt met de pracht en het zachte tempo van het leven hier en in de omgeving, van de beroemde Dune du Pilat tot het bekken van Arcachon op een paar kilometer afstand, en nog veel meer...

De camping Navarrosse Plage is bekroond met het label "Les pieds dans l'eau" en de prijs voor "Klanttevredenheid", en biedt uiteraard animatie, activiteiten voor alle leeftijden en 4-sterrenservice, geheel in de natuurlijke geest van deze prachtige omgeving!

Als je op zoek bent naar rust, een bohemienachtige kampeersfeer, een "flip-flop" houding, een Robinson-achtige sfeer zonder de vrijdagen, aperitieven met je voeten in het water, dan zul je zeker verliefd worden.

Absoluut een van de charmantste campings in de omgeving... genoeg om echte Navarrosse liefhebbers te worden!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:

Cottage Gezellige TV LV - 2 slaapkamers - 4/5 personen
Ca. 27 m² met halfoverdekt houten terras, tuinmeubilair en 2 ligstoelen.
Voordelen: Een recente, ruime stacaravan met tv, vaatwasser, broodrooster, waterkoker en rolluiken in de slaapkamers ... een geweldige waarde.
Jaar van stacaravan: 2021

2 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar) met rolluiken
Televisie met TNT zenders
Woongedeelte met slaapbank die kan worden omgezet in een extra eenpersoonsbed (1x80 x190), tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast/vriezer, vaatwasser, magnetron, broodrooster, filterkoffiezetapparaat & waterkoker)
Verwarming in woonkamer en slaapkamers
Doucheruimte met douche, wastafel en verwarmd handdoekenrek
Aparte WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie
Getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. Bedindeling en decoratie kunnen ook variëren.

- Beschrijving van de waterzone:

Geen zwembad hier, geen glijbanen, maar er is iets veel beters!
Profiteer van een van de grootste meren in de Landes met een oppervlakte van 55 km², een prachtig zoetwatergebied met kristalhelder water midden in het bos, een XXL zwemzone met een eigen strand!

Watersportliefhebbers kunnen kiezen uit een ruim aanbod aan watersporten: kajakken, paddleboarden, kitesurfen, waterskiën, waterfietsen, etc. (tegen betaling). Al na een paar meter ben je klaar om baantjes te trekken!

Het is de perfecte plek voor de kleintjes, met een zachte helling van meer dan 200 m waar ze hun voeten nat kunnen maken en in alle veiligheid van het water kunnen genieten!

Na de inspanning, het comfort! Tussen schaduwrijke en zonnige plekjes ligt het fijne zandstrand op je te wachten om te ontspannen of je roman te lezen, terwijl de kinderen hun mooiste zandkastelen bouwen.

Een vrij exclusieve plek, in een rustige omgeving, ook dat is luxe!

NB: toegang tot het strand het hele seizoen geopend. Zwemmen niet onder toezicht, kinderen onder ouderlijk toezicht.

En vergeet niet de andere mogelijkheid voor een duik: op slechts 12 km naar het westen, het eindeloze strand van Biscarrosse-Plage en de energie van de golven, ideaal om te genieten van de zeestralen, te dromen terwijl je naar de horizon kijkt, nippend aan een klein drankje als de zon ondergaat.

- Animatie:

Het hele seizoen door, met een paar familie-evenementen in het laagseizoen, wordt het programma in de zomer intensiever. Tijdens de zomerschoolvakanties zorgt een dynamisch en professioneel team voor entertainment van zondagmiddag tot vrijdagavond.

Na een zachte wake-up call met een aquagym groepsles, komt de actie op gang met fitnesslessen, spierversteviging, zumba, stretching, dansinitiatie, Olympische Spelen en verschillende toernooien zoals jeu de boules, voetbal, basketbal of handbal, etc. (materiaal te leen).

s Avonds is het tijd om te ontspannen en te feesten! Neem deel aan de verschillende activiteiten die worden aangeboden in de gloednieuwe podiumruimte: karaoke, aperitiefspelletjes, café-theater, goochelshows, shows van entertainers, concerten, cabaret en natuurlijk, om het geheel in stijl af te sluiten, of je nu een doorgewinterde danser bent of een amateur, de dansvloer is voor jou voor een moment van totale ontspanning op het ritme van de hits van deze zomer!

Of je nu een fanatieke sporter bent of een beginner, er is het hele seizoen door een ruime keuze aan activiteiten:

De niet te missen activiteiten: multisportterrein voor een partijtje voetbal, basketbal, volleybal, beachvolleybal (uitleen van ballen), tafeltennis, padeltennis (uitleen van materiaal) en petanque; speelzaal met tafelvoetbal, biljart en flipperkasten en minigolf (tegen betaling).

Plus iets ongewoons en ideaal om fit te blijven op vakantie: een 'street workout' ruimte!
Een gloednieuwe fitnessruimte is beschikbaar voor al je fitnessbehoeften (onder 16 jaar niet toegestaan)!
Er worden ook hardloopsessies georganiseerd vanaf de camping.

Vissen is toegestaan op het meer! Je kunt er baars, snoek, snoekbaars en karper vangen (viskaarten zijn verplicht en moeten worden betaald op cartedepeche.fr of bij het VVV-kantoor).

Jongere kinderen kunnen zich uitleven in de veilige, kleurrijke en uitstekend uitgeruste speeltuin, met zijn apenbruggen, glijbaan, schommel en opblaasbare structuur. Allemaal speciaal voor hen! (Onder ouderlijk toezicht).

Fietsers, de Vélodyssée loopt niet ver van de camping langs, een mooie gelegenheid om de pedalen in beweging te krijgen.

Kinderclubs (4-6 jaar / 7-10 jaar / 11-13 jaar) :
Geopend tijdens de zomervakantie van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur.
Presentatiespelletjes, creatieve en kookworkshops, balspelletjes, dans, themadagen, voorbereiding op en deelname aan een show, mini-disco en mini-mousse, speeldeeg maken, kennisspelletjes, muzikaal ontwaken, mini-olympics, sporttoernooien, grote spelen, enz.

Tienerclub (14-17 jaar):
Geopend tijdens de zomervakantie van maandag t/m vrijdag van 11.00 tot 13.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur.
Sportactiviteiten, sporttoernooien, videoclips, spelletjes, stranduitstapjes, voorbereiding op en deelname aan de Tienershow, tienermaaltijden, uitstapjes (karten, surfen, kanoën), enz.

Afhankelijk van de periode en de opkomst kunnen de vertegenwoordigde leeftijdsgroepen worden gegroepeerd. Buitenactiviteiten tegen extra kosten. De activiteiten kunnen per club en periode verschillen. De clubs worden begeleid door gekwalificeerde, professionele instructeurs.

De tijden zijn ter informatie en onder voorbehoud van wijzigingen. Het activiteitenprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Diensten ter plaatse:

Zodra de camping opengaat, ga je naar de gloednieuwe winkelzone: begin de dag met een stevig ontbijt met vers brood en gebak uit de kruidenierswinkel hotspot.
De snackbar, met pizza's, friet, broodjes en panini's, zal je vullen!
Als je wilt genieten van je koffie in de warmte van de ochtend, naar het entertainment wilt kijken terwijl je nipt van je favoriete cocktail of de laatste sportuitzendingen wilt volgen, ga dan naar de bar en zijn ruime keuze aan drankjes.

De kleine minimarkt, bevoorraad met verse producten, basisproducten, wijn, kranten en strandkleding, is een geweldige plek om je eerste levensbehoeften in te slaan.

Als je op zoek bent naar een moment van pure ontspanning, ga dan naar de wellnessruimte van de Lodge (het hele seizoen geopend op afspraak, tegen betaling). Laat je verwennen door professionals die massages en lichaamsbehandelingen aanbieden.

Ook beschikbaar: wasserette met wasmachine en wasdroger (tegen betaling), uitleen van stofzuiger, strijkplank en strijkijzer (op aanvraag bij de receptie op vertoon van een identiteitsbewijs), huur van kluisje bij de receptie (tegen betaling), Wi-Fi-toegang op de hele camping (tegen betaling), fietsverhuur (tegen betaling) en een oplaadpunt voor elektrische auto's (details en prijzen ter plaatse te raadplegen).

Om te grillen kun je een gasbarbecue huren (tegen betaling). Individuele barbecues op elektriciteit/kolen zijn niet toegestaan op het hele terrein.

In juli/augustus brengt een pendeldienst je van en naar het centrum van de badplaats Biscarrosse-Plage (tegen betaling, halte bij de ingang van de camping; tijden en prijzen ter plaatse te raadplegen; onder voorbehoud van verlenging voor 2024).

De vermelde dienstregelingen zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd. Het ismogelijk dat bepaalde diensten van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid

:

Toeslag huisdier: €6/dag/dier (1 huisdier maximaal per accommodatie - Katten en NAK's toegestaan)
Kleine dieren met een gewicht van minder dan 10 kg: toegestaan
Grote dieren en/of met een gewicht van meer dan 10 kg: toegestaan
Inentingsbewijs verplicht. Huisdieren mogen niet alleen achtergelaten worden in de accommodatie en zijn niet toegestaan op het strand. Op de camping moeten ze altijd aangelijnd zijn.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de molosserfamilie: Verboden -

Nota Bene:

Waarborg accommodatie: € 200
Borg huishoudelijke schoonmaak: € 205
Toeristenbelasting - per dag en per persoon ouder dan 18: inbegrepen
Toeristenbelasting - per dag en per persoon: €1,02

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald. Borg alleen per creditcard, niet geïnd en teruggegeven onder voorbehoud van inventarisatie.

Topcriteria

  • 4 aantal sterren
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 27 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : lit parapluie sans matelas sans drap : 3 €/jour (sur réservation)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 140 €/locatif (sur réservation)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 8 €/kit (1 petite + 1 grande serviette), sur réservation, selon disponibilité
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 14,90 €/lit simple - 18,90 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6 €/jour ou 42 €/semaine (1 animal maximum par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 200 € (empreinte CB effacée sous dizaine) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Bordeaux 83 km
  • nabijgelegen stad : Biscarrosse 6 km
  • Stadcentrum < 6 km
  • Meer/rivier < 50 m
  • Kust < 12 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • discotheek
  • mini-golf
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport
  • 4 aantal sterren
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 27 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : lit parapluie sans matelas sans drap : 3 €/jour (sur réservation)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 140 €/locatif (sur réservation)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 8 €/kit (1 petite + 1 grande serviette), sur réservation, selon disponibilité
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 14,90 €/lit simple - 18,90 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6 €/jour ou 42 €/semaine (1 animal maximum par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 200 € (empreinte CB effacée sous dizaine) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Bordeaux 83 km
  • nabijgelegen stad : Biscarrosse 6 km
  • Stadcentrum < 6 km
  • Meer/rivier < 50 m
  • Kust < 12 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • discotheek
  • mini-golf
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • fitnesszaal
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata