Icône Carte de France

Camping Le Vallon Rouge 4*

La Colle sur Loup - Alpes Maritimes (Frankrijk)
4 meningen
réf: 1033900L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Le Vallon Rouge 4*

4 kamers - 3 slaapkamers - 28 m²

4 meningen
réf: 1033900L
codeTo: 668
  • Zwembad

  • Televisie

  • terras

Vakantiewoning La Colle sur Loup - Camping Le Vallon Rouge 4* - Mobile Home - 6 personen - 28 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning La Colle sur Loup - Camping Le Vallon Rouge 4* - Mobile Home - 6 personen - 28 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning La Colle sur Loup - Camping Le Vallon Rouge 4* - Mobile Home - 6 personen - 28 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1033900L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Au Vallon Rouge 4* - Mobil-home Confort Plus TV Clim - 3 chambres - 6 personnes
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 28 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Zwembad - Televisie - terras - kinderclub
Camping Au Vallon Rouge 4* - 
Mobil-home Confort Plus TV Clim - 3 chambres - 6 personnes Naamen van de accommodatien-La Colle sur Loup

- Algemene beschrijving van de camping:
Rozenhoofdstad aan het begin van de 20e eeuw, La Colle-sur-Loup heeft de kracht van bloemen behouden om ons beter...

Tussen de zee en de bergen, omgeven door de zachte geur van eiken, olijf- en pijnbomen, ligt dit charmante dorp met zijn eigen karakter op een steenworp afstand van de Franse Rivièra en op slechts 8 kilometer van de eerste stranden met hun turquoise water...

Camping Au Vallon Rouge 4*, 100% natuurlijk en gezinsvriendelijk, verwelkomt u op een groen eiland van 3 hectare midden in de bossen, aan de oever van de rivier de Loup, met directe toegang!

Een ideale uitvalsbasis om deze sublieme streek te ontdekken, beroemd om de werken van Pagnol en Montand, in het hart van de Gouden Driehoek (Nice, Cannes, Menton), op een steenworp afstand van Grasse, de wereldhoofdstad van parfum, evenals Saint-Paul de Vence en het achterland met zijn uitzonderlijke panoramische uitzichten, de Côte d'Azur biedt een schat aan verschillende ervaringen.

Naast het prachtige zwemparadijs met een groot verwarmd buitenzwembad en een pierenbadje, kunt u genieten van alle diensten, het entertainmentaanbod en de vele 4*-activiteiten die uw verblijf compleet zullen maken.

In de Provence komt de zon twee keer op, 's ochtends en na de siësta! (Yves Audouard).
Dus, comfortabel geïnstalleerd op het terras van uw goed uitgeruste stacaravan, is het tijd om te ontspannen, met het slaapliedje van de krekels en een achtergrond van ansichtkaarten!

Een authentieke plek om te verblijven, het is moeilijk om nee te zeggen tegen deze charmante kleine vallei!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:

Stacaravan Comfort Plus TV Airconditioning - 3 slaapkamers - 6 personen

Ca. 28 m², met halfoverdekt houten terras, tuinmeubilair en 2 stoelen
Voordelen: Een recente, goed ontworpen gezinsstacaravan met televisie en airconditioning.
Jaar van de stacaravan: 2022

3 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar) met rolluiken
Airconditioning in woonkamer
Televisie in woonkamer
Woongedeelte met bank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast met vriesvak, magnetron en filterkoffiezetapparaat)
Doucheruimte met douche en wastafel
Verwarming in woonkamer en slaapkamers
Aparte WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie
De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. Bedindeling en decoratie kunnen ook variëren.

- Beschrijving van de waterzone:

Een aantrekkelijk buitenzwembad van 210 m² (27x8 m), het hele seizoen verwarmd, verwelkomt je voor baantjes in de koelte van de ochtend en spelletjes, balspelen en plezier de hele dag door.

En hoe zit het met de kleintjes? Een pierenbad (4x6 m) wacht op hen om plezier te hebben, te spetteren en te spetteren!

Na de inspanning, het comfort... Profiteer van de ligstoelen om te zonnebaden of een welverdiend dutje te doen in de schaduw van de parasols.

Data en openingstijden van de buitenzwembaden :
- Dagelijks van 10.00 tot 13.00 uur en van 14.00 tot 20.00 uur, afhankelijk van het weer.
- Buitenzwembad: het hele seizoen geopend en verwarmd, van 06/04 tot 22/09
- Buitenzwembad: het hele seizoen geopend, onverwarmd

NB: Het is ten strengste verboden om zwemshorts, bermuda's, overalls en dergelijke te dragen in de zwembaden. Zwemkleding of boxershorts zijn verplicht. Kinderen vallen onder de verantwoordelijkheid van hun ouders.

Nog een voordeel: de directe nabijheid van de Rivière du Loup, met directe toegang vanaf de camping, op slechts 2 minuten lopen. Als het te warm is, ga dan naar de rivier en geniet van het koele witte water.

En vergeet de nabijheid van de Middellandse Zee niet, op slechts 12 km afstand. Je kunt zwemmen in het warme water van de Middellandse Zee, zandkastelen bouwen met je gezin of gewoon een siësta houden in de zon.

Kortom, je kunt afwisselen tussen het zwembad, de zee en de rivier!

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. De toegang tot de waterzones kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerken die aan de gang zijn op het moment van je verblijf.

- Animatie:

In het laagseizoen is rust hier het sleutelwoord! Er worden weinig activiteiten aangeboden op de camping, alleen ontspanning. Dit is je kans om de streek en zijn ongerepte natuur te verkennen, om het plezier van gezelschapsspelletjes (opnieuw) te ontdekken of gewoon om er even tussenuit te gaan en een goede roman te verslinden of de grote klassiekers van Pagnol te herontdekken!

Van 06/07 tot 31/08 (6 dagen/7 behalve zaterdag) voert het animatieteam het tempo op met een rijk en gevarieerd activiteitenprogramma voor het hele gezin.
Of je nu op zoek bent naar iets ontspannends of iets dynamisch, deze activiteiten, verzorgd door een professioneel team vol energie, zullen het tempo van je verblijf bepalen!

Kies 's ochtends voor de spierversterkende les. Sportievelingen kunnen deelnemen aan de steplessen, Olympische Spelen en verschillende sporttoernooien die de hele dag door plaatsvinden!
Hier is geen ruimte voor verveling, tussen hard werken en welverdiende pauzes!

Na een geweldige dag vol ontdekkingen of sport en activiteiten is er tijd voor avondentertainment: concerten, shows van entertainers, cabaretvoorstellingen van externe artiesten, goochelaars, dansavonden, enz.

Club P'tits Campeurs (4-12 jaar): geopend tijdens de zomervakantie, van maandag tot vrijdag.
Elke ochtend komen uw kinderen samen met hun activiteitenbegeleider om recreatieve activiteiten te delen en hun nieuwe vakantievriendjes te ontmoeten. Op het programma: leuke activiteiten, sport en een ontmoeting met de mascotte Souricette!

Tienerclub: open tijdens de zomervakantie, 2 middagen per week en 1 picknickavond: uitwisseling van "goede geluiden" en anekdotes, een geweldige manier om een band op te bouwen.

Het hele seizoen door worden er ter plaatse allerlei activiteiten georganiseerd.

Neem het op tegen je buren en vrienden met voetbal, handbal of basketbal.
Petanque is hier koning, met maar liefst 3 banen! Of je nu een ervaren jeu de boules speler bent of een complete beginner, wij staan voor je klaar (jeu de boules kun je op verzoek lenen bij de receptie).
Tafeltennistafels (materiaal op aanvraag bij de receptie) en arcadespellen, biljart en tafelvoetbal zijn ook beschikbaar (tegen betaling).

Jongere gasten kunnen zich uitleven in de veilige, kleurrijke speeltuin, compleet met glijbaan en leuke spelletjes. Lachen met vrienden gegarandeerd!

Als het weer wisselvallig is, kun je met het gezin samenkomen rond een bordspel (op aanvraag bij de receptie).

De camping ligt aan de oever van de rivier de Loup, dus vissers kunnen genieten van een moment van pure ontspanning in de zachte koelte van het groene platteland... (materiaal niet inbegrepen).

Of je nu een fervent wandelaar bent of gewoon van een wandeling houdt, er zijn talloze wandelpaden net buiten de camping.

Sportieve vrienden, pak jullie kano's en kajaks! Deze activiteit is mogelijk op ongeveer 5 minuten van de camping (tegen betaling).
Een andere ontdekking in de buurt voor sensatiezoekers: De Via Cordata in La Colle-sur-Loup in het Parc Départemental des Rives du Loup (tegen betaling).
Je kunt ook gaan canyoning op ongeveer 1 uur van de camping (toeslag).

Je zult keuze te over hebben tussen hard werken en een welverdiende pauze!

Sommige activiteiten zijn buiten juli en augustus niet gegarandeerd. De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van je verblijf.

- Beschikbare diensten ter plaatse:

Diensten aangeboden tijdens de schoolvakanties in het voorjaar, de lange weekenden in mei en in juli/augustus (openingstijden en dagen afhankelijk van de gebruiksperiode, tijden ter plaatse te raadplegen).

Begin de dag met een stevig ontbijt, brood en gebak warm geserveerd in de minimarkt (dag van tevoren bestellen), waar je ook verse benodigdheden, regionale specialiteiten, kranten, wijn, strandkleding en niet te vergeten een klein vakantiesouvenir om mee naar huis te nemen vindt.

De bar is de perfecte plek om je ochtendkoffie te drinken, te genieten van een cocktail op het terras of op wedstrijddagen de uitzendingen op het grote scherm te bekijken.
De geur van olijfolie en tomaten verspreidt zich vanuit het restaurant, dat een keuzemenu biedt van sappige Provençaalse gerechten.
Een snackbar met pizza's, sandwiches, friet en panini's stilt zeker je honger.

Tal van andere praktische diensten: automatische wasserij met wasmachine en wasdroger (tegen betaling), lenen van strijkplank/strijkijzer en stofzuiger (op aanvraag bij de receptie, tegen een borg van €20), wifi-aansluitpunt beschikbaar bij de receptie, in de bar, het restaurant en rond het zwembad.

Gemeenschappelijke gasbarbecues (grill ter beschikking) wachten op je om een heerlijke barbecue te bereiden voor het hele gezin! (Gebruik onderworpen aan prefectorale toestemming).

Om in juli en augustus niet te hoeven parkeren bij de stranden, brengt een netwerk van lokale pendeldiensten je van de halte vlakbij de camping naar het centrum van La Colle-sur-Loup, het station van Cagnes-sur-Mer of het station van Villeneuve-Loubet (prijzen, dienstregelingen, praktische informatie en reservering rechtstreeks op de website van de dienstverlener tegen betaling). Vanaf deze stations kun je naar de omliggende steden Nice, Cannes en Antibes reizen.

Regionale pendeldiensten rijden in de zomerperiode ook langs de kust, voor strandliefhebbers in Cagnes-sur-Mer en Villeneuve-Loubet Plage (pendeldienst naar het SNCF-station Villeneuve-Loubet met partner ICILA ENVIBUS).

De vermelde dienstregelingen zijn louter informatief en kunnen worden gewijzigd.Bepaalde diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de officiële gezondheidsvoorwaarden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf

- Huisdierenbeleid

:

Toeslag huisdier: €5/dag/huisdier (maximaal 2 huisdieren per huuraccommodatie, katten en NAC geaccepteerd).
Kleine dieren met een gewicht van minder dan 15 kg: toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 15 kg: Toegestaan onder voorwaarden.
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren zonder toezicht in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de familie Molossoid: Verboden -

Nota Bene:

Borg voor accommodatie en schoonmaak: 200 € (teruggegeven na inventarisatie van de inrichting)
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: € 0,50 (tarief 2023)

Alle belastingen en de borg moeten vooraf worden betaald: belastingen met creditcard en de borg via het online systeem Swikly (gegevens worden verstrekt bij de afgifte van het reisdocument).

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 28 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 3 €/jour (sur réservation et selon disponibilité)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 120 € / logement (sur réservation, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 10 €/kit (1 petite + 1 grande, sur réservation, selon disponibilité)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 15 €/lit simple - 19 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 5 €/jour/animal (2 max -15 kg par locatif, sauf NAC) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 200 € (empreinte CB effacée sous dizaine) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Nice-Côte-d ’Azur 15 km
  • nabijgelegen stad : Saint-Paul-de-Vence 7 km
  • Stadcentrum < 3 km
  • Afstand strand < 12 km
  • Kust < 12 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • mini-golf
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 28 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : 3 €/jour (sur réservation et selon disponibilité)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 120 € / logement (sur réservation, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 10 €/kit (1 petite + 1 grande, sur réservation, selon disponibilité)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 15 €/lit simple - 19 €/lit double (sur réservation, selon disponibilité)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 5 €/jour/animal (2 max -15 kg par locatif, sauf NAC) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 200 € (empreinte CB effacée sous dizaine) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Nice-Côte-d ’Azur 15 km
  • nabijgelegen stad : Saint-Paul-de-Vence 7 km
  • Stadcentrum < 3 km
  • Afstand strand < 12 km
  • Kust < 12 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • mini-golf
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
4 meningen
3.6/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke
  • Sonia (gepubliceerd op 28-04-2024)
    Verblijf20-04-2024
    Waardering

    Zeer aangename, schone camping. Ongelooflijke omgeving met de rivier en zijn groen. Mooie stacaravans

    vertaald uit fr
  • Fabien (gepubliceerd op 20-04-2024)
    Verblijf13-04-2024
    Waardering

    De indeling van de bungalow is helemaal niet optimaal, alle deuren (badkamer, wc, 2 kinderslaapkamers) raken elkaar bij het openen... De bungalows zitten aan elkaar vast. Het terras is erg klein omdat je het door de indeling van het terras niet volledig kunt gebruiken, het is gewoon een doorgang. Er staan geen foto's op de website van locasun om de bungalow te zien.

    vertaald uit fr

Beoordeling van de overige accommodaties van dit bedrijf

  • Joel (gepubliceerd op 13-06-2023)
    Verblijf04-06-2023 - 4 personen
    Waardering

    Schitterend verblijf op een camping waar elk personeelslid attent, vriendelijk en zorgzaam is. De staanplaatsen voor stacaravans hebben veel schaduw en zijn zo aangelegd dat ieders rust wordt gerespecteerd.

    vertaald uit fr
  • Vincent (gepubliceerd op 01-08-2019)
    Verblijf20-07-2019 - 4 personen
    Waardering

    De stacaravan was vies, vooral de koelkast, de afwas en het vuil onder de bedden. Bovendien, een zeer sterke, muffe geur toen we aankwamen en voor meerdere dagen in de kasten! Wat ons niet aanmoedigt om terug te komen!

    vertaald uit fr

Update uw verblijfsdata