Icône Carte de France

Camping L'Oree Du Bois 3*

Hourtin - Gironde (Frankrijk)
réf: 1033897L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping L'Oree Du Bois 3*

3 kamers - 2 slaapkamers - 28 m²

réf: 1033897L
codeTo: 668
  • Overdekt zwembad

  • Zwembad

  • Stadcentrum < 1 km

Vakantiewoning Hourtin - Camping L'Oree Du Bois 3* - Mobile Home - 5 personen - 28 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Hourtin - Camping L'Oree Du Bois 3* - Mobile Home - 5 personen - 28 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Hourtin - Camping L'Oree Du Bois 3* - Mobile Home - 5 personen - 28 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1033897L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 5 personen
  • Camping L'Orée du Bois 3* - Mobil-home Relax TV - 2 chambres - 4/5 personnes
  • 3 kamers - 2 slaapkamers - 28 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad - Zwembad - Stadcentrum < 1 km - Televisie
Camping L'Orée du Bois 3*  - 
Mobil-home Relax TV - 2 chambres - 4/5 personnes Naamen van de accommodatien-Hourtin

- Algemene beschrijving van de camping:

Hourtin is bekroond met het label "Family Plus" en is een mekka voor surfers en watersportliefhebbers!

U verblijft op slechts 2,5 km van het grootste meer van Frankrijk, vlakbij het natuurreservaat Duinen en Moerassen, en de oceaan ligt op slechts 20 minuten rijden.
De charmante 3-sterrencamping L'Orée du Bois is een heerlijke plek om je koffers neer te zetten in een authentieke, schaduwrijke omgeving!

Deze familiecamping, die momenteel volledig wordt gerenoveerd, heeft alles uit de kast gehaald, met een nieuw ultramodern zwembad, vernieuwde services, eersteklas animatie en tal van activiteiten voor alle leeftijden.

Het hele seizoen door biedt het animatieteam activiteiten voor iedereen. De kinderclub tovert een glimlach op de gezichten van de jongsten en zorgt voor onvergetelijke vakantieherinneringen tijdens de schoolvakanties.

Geniet ook van het gegarandeerde comfort van een gloednieuwe stacaravan.

Het ideale vertrekpunt om de streek te verkennen, Cap Ferret, Lacanau Océan, Arcachon, Pyla, en natuurlijk de Médoc en zijn wijngaarden, die beschouwd worden als de oudste en meest prestigieuze ter wereld, u bevindt zich in het hart van de actie, maar toch ver van de drukte... de beste soort vakantie!

Je kunt afwisselen tussen zoet en zout water! De Atlantische Oceaan met zijn verkwikkende golven voor de groteren, of met het gezin zwemmen in het rustigere water van het meer, waar ook tal van watersporten worden aangeboden.

Kortom, een geweldig 3*-adres dat binnenkort 4 waard zal zijn, dus wacht niet langer!

- Beschrijving van uw huuraccommodatie:

Relax TV stacaravan - 2 slaapkamers - 4/5 personen

Ca. 28 m² met halfoverdekt houten terras, tuinmeubilair en 2 ligstoelen
De plus : Een stacaravan van de laatste generatie met televisie
Jaar van de stacaravan: 2024

2 slaapkamers (Een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 1 slaapkamer met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar of onderschuifbed of stapelbed of hoogslaper, afhankelijk van het model en ter plaatse bevestigd)
Televisie
Woongedeelte met slaapbank (80x190) die kan worden veranderd in een extra eenpersoonsbed, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast, magnetron en filterkoffiezetapparaat)
Verwarming in de woonkamer
Doucheruimte met douche en wastafel
Aparte WC
Dekens en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie
De getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. Bedindeling en decoratie kunnen ook variëren.

- Beschrijving van het watergebied:

Vanaf het begin van het seizoen kunnen de moedigsten hun baantjes trekken in het eerste buitenzwembad, dat uitsluitend wordt verwarmd door de zonnestralen. Tijdens de warme zomermaanden zorgt dit zwembad voor verfrissing en ontspanning voor het hele gezin.

Vanaf begin mei voegen we de grote nieuwigheid van het jaar toe!
De creatie van een gloednieuw extra zwemparadijs, compleet met leuke functies:
- Een tweede verwarmd binnenzwembad met peuterbad, voor plezier, ontspanning en spetteren, ongeacht het weer:
* Een groot zwembad waar je een duik kunt nemen in de warmte van de ochtend, maar waar ook allerlei activiteiten plaatsvinden.
* Een pierenbad voor de kleintjes, met een watertuin en spelletjes om te spetteren en te spetteren met je vrienden.
- 4 nieuwe buitenrodelbanen voor sensatiezoekers, met bochten, glijbanen en snelheidspieken.

De ligstoelen langs de rand van het zwembad wachten op je om even op adem te komen.

Data en openingstijden van het zwemparadijs :
- 10u tot 19u (20u in juli/augustus)
- Buitenzwembad: het hele seizoen geopend, van april tot september, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden. Niet verwarmd.
- Nieuw in 2024, nieuw overdekt zwembad (zwembad en kikkerbad) en buitenglijbanen: geopend van 01/05 tot sluiting van de camping.

NB: Alleen lycra boxershorts, bikini's, zwembroeken en 1-delige zwemkleding zijn toegestaan in de zwembaden. Polsbandjes zijn verplicht in juli en augustus. Bezoekers zijn niet toegestaan in het zwembad. Kinderen onder ouderlijk toezicht.

En vergeet niet dat het Hourtinmeer op slechts 2,5 km ligt voor een ontspannen, gezinsvriendelijke duik, en de oceaan op 12 km voor een meer verkwikkende, verkwikkende uitstap. Zoet water of zout water, de keuze is aan jou, geniet van het plezier van zwemmen, zandkastelen, en voor de watersportliefhebbers, zeilen (strandzeilen, kitesurfen, windsurfen) en sensatie (jetskiën, waterskiën...): lijst met partners beschikbaar op aanvraag bij de receptie.

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. De toegang tot de waterzones kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerken die aan de gang zijn op het moment van uw verblijf.

- Animatie:

Gedurende het hele seizoen (5 dagen per week in het laagseizoen, 6 dagen per week tijdens de voorjaarsvakantie en 7 dagen per week tijdens de zomerschoolvakantie) zal een rijk en gevarieerd animatieprogramma, samengesteld door een dynamisch animatieteam, het tempo van uw dagen bepalen!

Er is geen betere manier om een zachte start te maken dan met een ochtendsessie aquagym. Probeer de step-, zumba- of fitnesslessen.
De hele dag door kun je kiezen uit verschillende sporttoernooien zoals jeu de boules, voetbal of basketbal, familiespelletjes, zaklopen, Mölkky en wateractiviteiten.

Op het hoogtepunt van het zomerseizoen wordt het programma nog rijker en verlevendig je avonden. Durf mee te zingen op de karaokeavond en mis de concertavonden niet!
Of je nu een fervent danser bent of een complete beginner, trakteer jezelf op een paar danspasjes op de dansvloer!

Volleybalveld, jeu de boulesbaan, speeltuin met trampoline, schommel en glijbaan, speelzaal met tafelvoetbal en biljart (tegen betaling).

Kinderclub (van 4 tot 10 jaar): tijdens de schoolvakanties in het voorjaar en de zomer (van maandag tot vrijdag, tijden ter plaatse te bespreken): knutselen, schilderen, avondentertainment, dansshows, Olympische Spelen, teamsporten, kennismaking met circus en poppen. Ook binnen- en buitenspelen, trampolines en springkussens. Jij en je kinderen kunnen zelfs 's middags kijken naar de mascotteshow van Pirouette en 's avonds naar de minidisco.

Tienerclub (11 tot 17 jaar): tijdens de zomervakantie worden er 1 of 2 bijeenkomsten per week georganiseerd met sportactiviteiten, gezelschapsspelletjes, danslessen, enz.

De vermelde tijden zijn indicatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Diensten ter plaatse:

Een breed scala aan diensten is 5 dagen per week beschikbaar in het laagseizoen en 7 dagen per week tijdens de zomervakantie.

Een gloednieuw gebouw, met een prachtig terras en een prachtig uitzicht, is net klaar en herbergt de snackbar en de bar.
Met afhaalmaaltijden, hamburgers en pizza's zal de snackbar zeker je honger stillen. En als de zon schijnt, kies dan voor een zomerse traktatie met een ijsje of een heerlijke wafel.
De bar verwelkomt je voor een gezellig moment: in de zachtheid van de vroege ochtend, voor een heerlijke koffie of aan het einde van een mooie dag, om te genieten van een cocktail met vrienden.
Broodservice in juli en augustus.

Voor je dagelijkse boodschappen zijn er tal van winkels in de buurt van de camping, in Hourtin, gemakkelijk bereikbaar met de fiets.

Andere nuttige diensten: Wasserette met wasmachine en wasdroger (tegen betaling), uitleen van strijkplank/strijkijzer en stofzuiger (op vertoon van legitimatiebewijs), wifi op de hele camping (verschillende pakketten tegen betaling), fietsverhuur bij een lokale partner (Garage à vélo op 05 56 09 69 60, tegen betaling).

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen.Bepaalde diensten kunnen van tijd tot tijd niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal gasten en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van je verblijf

:

Huisdiertoeslag: €7,50/dag/huisdier (maximaal 1 huisdier/accommodatie, katten en NAK's worden niet geaccepteerd).
Kleine dieren met een gewicht van minder dan 15 kg: toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 15 kg: toegestaan
Vaccinatieboekje verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren zonder toezicht in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de molosserfamilie: Verboden -

Nota Bene:

Waarborg voor accommodatie: €250
Borg schoonmaak: €150
Borg voor permanent polsbandje: 5 €/persoon
Ecologische bijdrage: 0,69 €/dag/persoon
Toeristenbelasting per dag en per persoon ouder dan 18: €0,80 (tarief 2024)

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald. Borgsommen kunnen alleen per creditcard worden betaald en worden niet geïnd. Ze worden terugbetaald onder voorbehoud van een inspectie van de accommodatie.

Topcriteria

  • 3 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 28 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Lit Bébé : 6 €/jour (sur réservation, selon disponibilité)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 90 € en 2ch ou 110 € en 3ch (sur demande, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 10,50 €/kit (1 petite + 1 grande; sur réservation, non renouvelé)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 21 €/kit (par lit simple ou double, sur réservation)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 7,50 €/jour (1 animal max autorisé, sauf chats et NAC) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 405 € : Hébergement + Ménage (en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 3 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Bordeaux 58 km
  • nabijgelegen stad : Bordeaux 54 km
  • Stadcentrum < 1 km
  • Afstand strand < 12 km
  • Meer/rivier < 2 km
  • Kust < 12 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • 3 aantal sterren
  • Zwembad
  • Afstand strand
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 28 m²
  • 3 kamers
  • 2 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 2 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • 1 eenpersoons slaapbank
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Lit Bébé : 6 €/jour (sur réservation, selon disponibilité)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 90 € en 2ch ou 110 € en 3ch (sur demande, selon disponibilité)
  • Handdoek extra kosten (facultatief) : 10,50 €/kit (1 petite + 1 grande; sur réservation, non renouvelé)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 21 €/kit (par lit simple ou double, sur réservation)
  • Internet extra kosten (facultatief) : Multiples offres disponibles sur place
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 7,50 €/jour (1 animal max autorisé, sauf chats et NAC) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 405 € : Hébergement + Ménage (en CB uniquement) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 3 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Bordeaux 58 km
  • nabijgelegen stad : Bordeaux 54 km
  • Stadcentrum < 1 km
  • Afstand strand < 12 km
  • Meer/rivier < 2 km
  • Kust < 12 km

Activiteiten

  • kano / kayak
  • casino
  • discotheek
  • Golf 18 holes
  • mini-golf
  • Zeilen
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

Update uw verblijfsdata