Icône Carte de France

Camping Lou Castel

Touquin - Seine et Marne (Frankrijk)
2 meningen
réf: 1033693L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Lou Castel

4 kamers - 3 slaapkamers - 34 m²

2 meningen
réf: 1033693L
codeTo: 668
  • Zwembad

  • Televisie

  • terras

Vakantiewoning Touquin - Camping Lou Castel - Mobile Home - 6 personen - 34 m² - Foto Nr.1
Vakantiewoning Touquin - Camping Lou Castel - Mobile Home - 6 personen - 34 m² - Foto Nr.2Vakantiewoning Touquin - Camping Lou Castel - Mobile Home - 6 personen - 34 m² - Foto Nr.3
  • Annuleringsverzekering

Een vraag of tips over deze advertentie

Per e-mail contact opnemen met Locasun

Telefonisch contact opnemen met Locasun
tot +33 185110030 (Lokale prijs)

Maandag-vrijdag: 9:00-18:00 Zaterdag: 10:30-14:00 / 14:30-19:00
réf: 1033693L
codeTo: 668
  • Mobile Home - 6 personen
  • Camping Les Etangs Fleuris 4* - Mobil-home Select TV LV Clim Plancha - 3 chambres - 6 personnes
  • 4 kamers - 3 slaapkamers - 34 m²
  • 1 douche - 1 toilet
  • Zwembad
  • Zwembad - Televisie - terras - Afwasmachine
Camping Les Etangs Fleuris 4* - Mobil-home Select TV LV Clim Plancha - 3 chambres - 6 personnes Naamen van de accommodatien-Touquin

- Algemene beschrijving van de camping:

Een bubbel van groen midden op het platteland, op 1 uur van Parijs en 30 minuten van Disneyland Parijs!
Welkom op de 4* camping Les Étangs Fleuris, die zich inzet voor ecologisch verantwoord toerisme.

Genesteld in een bosrijke omgeving van 10 hectare, te midden van velden, met een beekje dat er doorheen stroomt en 2 kleine vijvers, is er hier geen visuele of geluidshinder - de natuur nodigt je uit in haar huis.

De perfecte plek om gewoon tot rust te komen terwijl je op het kruispunt staat van een heleboel nabijgelegen attracties:
Themaparken: Parrot World, Parc des Félins, Terre des Singes en Parc Disneyland.
Dorpjes en steden met karakter: Saint-Augustin, Provins, Coulommiers, Meaux en natuurlijk Parijs.
Kastelen, waaronder Vaux-le-Vicomte en Fontainebleau
En zoveel activiteiten in de omgeving: zelf fruit plukken op de boerderij, kanoën, paardrijden, golf, etc.

Op de camping: bubbelen, vissen, pootjebaden, spelen!
Geniet van een partijtje vissen of tennissen terwijl de kleintjes zich uitleven op de leuke speeltoestellen, neem daarna een duik in het heerlijke verwarmde zwembad zodra het weer zomers wordt... Het omliggende platteland is ook perfect om te wandelen.

Ideaal voor een weekendje weg voor Parijzenaars die op zoek zijn naar groen: een verandering van omgeving is niet zo ver weg!
Perfect voor een betaalbare, ultralaxte vakantie na een drukke familiedag in het beroemdste pretpark van Europa!
En ideaal voor een lange vakantie die de wonderen van de hoofdstad en het Ile-de-France combineert!

Ontspan in uw gloednieuwe, comfortabele stacaravan, gewiegd door het geluid van vogels en kikkers, en droom over het programma van de volgende dag.
Er wordt zelfs gezegd dat Mickey soms het weekend doorbrengt met Minnie in de Etangs Fleuris...


- Beschrijving van uw accommodatie:

Stacaravan Select TV LV Clim Plancha - 3 slaapkamers - 6 personen

Ca. 34 m² met 15 m² overdekt houten terras, tuinmeubilair en 2 stoelen
Voordelen: Een ruime, gloednieuwe stacaravan, in een bosrijke omgeving, met het comfort van een keuken die uitkomt op het terras, uitgerust met omkeerbare airconditioning, televisie, vaatwasser, WiFi-toegang en zelfs een plancha op het terras ... Het ultieme comfort!
Jaar van de stacaravan: 2024

3 slaapkamers (een slaapkamer met een tweepersoonsbed (140x190) - 2 slaapkamers met twee eenpersoonsbedden (80x190) naast elkaar), met verduisteringsgordijnen en muskietennetten
Omkeerbare airconditioning in de woonkamer (verwarming / koeling optie)
Televisie
Gratis wifi
Gasfornuis op terras (gebruik afhankelijk van prefectorale toestemming)
Leefruimte met bank, tafel en stoelen
Volledig ingerichte kitchenette (compleet servies, 4 gaspitten, koelkast en vriezer, vaatwasser, magnetron, broodrooster & elektrisch filterkoffiezetapparaat)
Doucheruimte met ruime douche, wastafel en verwarmd handdoekenrek
Aparte WC
Dekbedden en kussens aanwezig
1 parkeerplaats naast de accommodatie
Getoonde bedmaten zijn niet contractueel. Er kunnen kleine verschillen in grootte zijn, afhankelijk van het model en het huurjaar. De indeling van de bedden en de inrichting kunnen ook variëren.

- Beschrijving van het zwembadgedeelte:

Een mooie, harmonieus ontworpen zwembadzone biedt ontspanning en zwemmen, met 2 buitenzwembaden verwarmd tot 28°C van begin mei tot half september:
- Een eerste lagunezwembad met een ontspanningsruimte met massagestoelen en een ondieper peuterbad voor de kleintjes.
- Een 2e zwembad dat meer geschikt is om in te zwemmen en baantjes te trekken, zodat je van je vakantie kunt genieten en je conditie op peil kunt houden.
- 1 waterglijbaan voor de avonturiers.

Er is iets voor iedereen in het gezin om van te genieten - zwemmen, spetteren en plezier maken. Het is een echte bubbel van koelte die zeer gewaardeerd wordt op een warme zomerdag!

Om je kleurtje te perfectioneren, neem je plaats op een van de ligstoelen met uitgestrekte armleuningen, met de rust en charme van de vijvers op de achtergrond... de perfecte pauze na een hectische dag sightseeing!

Data en openingstijden van het buitenzwembad :
- Van begin mei tot half september, onder voorbehoud van goede weersomstandigheden
- 10u tot 19u in het laagseizoen (20u in juli/augustus)

NB: Korte broeken, bikini's (2-delige zwemkleding) en eendelige zwemkleding zijn toegestaan. Bedekkende zwemkleding, wetsuits en burkinis zijn niet toegestaan. Geen toezicht bij het zwemmen. Kinderen staan onder ouderlijk toezicht. Kinderen jonger dan 12 jaar moeten worden begeleid door een volwassene.

De aangegeven tijden zijn slechts een richtlijn en kunnen worden gewijzigd. De toegang tot de waterzones kan onderhevig zijn aan beperkingen, afhankelijk van het weer, de gezondheidssituatie en eventuele onderhoudswerken die aan de gang zijn op het moment van uw verblijf.

- Animatie:

Er is geen animatie overdag gepland op de camping, omdat er zoveel recreatiemogelijkheden zijn in de omgeving.

Het grote voordeel is de nabijheid van het themapark Disneyland Parijs! Op slechts 30 minuten rijden van de camping kun je gemakkelijk dagkaarten krijgen en tot diep in de nacht genieten van alle attracties van het themapark! Val terug in de kindertijd en dompel je onder in de magische wereld van de beroemdste muis met grote oren! De magie van Disney ligt voor het oprapen - ongeacht je leeftijd, het is moeilijk om niet verliefd te worden!

Minder bekend maar toch een echte verandering van omgeving, ontdek het "Parc des Félins" en het "Terre de Singes" in het dierenpark van Lumigny, op slechts 5 km van de camping. In dit 90 hectare grote park leven katachtigen, maki's, apen en papegaaien, waar je meer dan 600 dieren kunt ontdekken in grote natuurlijke verblijven, verzorgd door een team van gepassioneerde dierenverzorgers die zich inzetten voor het welzijn van hun bewoners.

Doordeweeks is de sfeer rustig en ontspannen, maar in het hoogseizoen, als het weekend aanbreekt, komt de camping tot leven!

De animatie voor het hele gezin is alleen op zaterdagavond in april/mei/juni, en op vrijdag/zaterdag tijdens de voorjaarsvakantie, het lange weekend van mei en tijdens de schoolvakanties in juli/augustus (geen animatie in september/oktober).
Op het programma staan muzikale avonden met karaoke of dans, verzorgd door een DJ, een gelegenheid voor het hele gezin om zich te vermaken en om een warme en gezellige sfeer op de camping te creëren tussen de vakantiegangers. In juli en augustus kun je zaterdagavondkoorts krijgen!

Activiteiten :
Er is een multisportterrein, een petanquebaan en een fitnessparcours met toestellen in de open lucht, zodat je ook op vakantie in vorm kunt blijven.

En als je van backhand tennis houdt, ligt er een gloednieuwe tennisbaan met rubberen coating op je te wachten. Het is de perfecte plek om jezelf uit te dagen en een paar ballen te slaan! (Materiaal kan worden geleend tegen een identiteitsbewijs).

Voor de allerkleinsten is er een kleurrijke speelruimte met aangepaste speeltoestellen en een glijbaan, een niet te missen rendez-vous met je kleine vrienden.
Ontdek de overdekte speelruimte speciaal voor kinderen. Klimmen, kruipen, verstoppen en spelen, ongeacht het weer! Voor het plezier van de kinderen... en van hun ouders!
Een ruimte met een trampoline en klimtoestellen voor junioren.

Tafelvoetbal, flipperkast en Air Hockey sjoelbak in een hoek van de snackbar animatieruimte (tegen betaling).

Het landgoed heeft ook 2 vijvers, waar je kunt 'no kill' vissen op karper en voorn (neem je eigen materiaal mee). Er zijn ontspanningsruimtes waar je een goed boek kunt lezen of gewoon kunt dagdromen bij het getjilp van de vogels. Er zijn ook picknicktafels beschikbaar zodat je kunt lunchen of een hapje eten terwijl je geniet van deze charmante natuurlijke omgeving.

De camping nodigt uit tot wandelen en wandelen en de bucolische omgeving is inspirerend.

Fietsen kunnen worden gehuurd voor jong en oud (tegen betaling, op afspraak). Talrijke fietspaden doorkruisen de omgeving en het prachtige platteland van Ile-de-France voor veilige uitstapjes met het gezin.

De vermelde tijden zijn louter informatief en onder voorbehoud van wijzigingen. Het animatieprogramma kan onderhevig zijn aan bepaalde aanpassingen, afhankelijk van het weer, het aantal bezoekers en de officiële sanitaire omstandigheden die van kracht zijn op het moment van uw verblijf.

- Diensten ter plaatse:

In het laagseizoen blijft de camping slaperig, maar wees gerust dat een lokale restauranthouder zijn diensten aanbiedt door snacks zoals pizza's, taco's en ander fastfood rechtstreeks op de camping te bezorgen. Flyers zijn verkrijgbaar bij de receptie van de camping.

Je vindt alle diensten en voorzieningen die je nodig hebt in de stad Coulommiers, op slechts 13 km van de camping. Supermarkten en winkels zijn het hele seizoen geopend, dus je kunt je eigen maaltijden bereiden en er comfortabel van genieten op het terras van je stacaravan.

In juli en augustus zijn de meeste voorzieningen 7 dagen per week geopend, van 8.00 tot 22.00 uur.

Of je nu zin hebt in een kopje koffie 's ochtends, een snack halverwege de dag, een diner of gewoon een drankje 's avonds, de Snack-Bar biedt eenvoudige maar praktische snacks als je niet wilt koken, met pizza's, salades, hamburgers en knapperige frietjes op het menu.
Dit restaurant is een onmisbare ontmoetingsplaats op de camping en organiseert ook de vrijdag- en zaterdagavondanimatie in juli en augustus.
Je kunt ter plaatse eten of maaltijden afhalen op het terras van je stacaravan of aan een van de picknicktafels rond de vijvers van het park.

Zin in een zoete pauze als het tijd is voor een snack? Neem het hele gezin mee naar de snoephoek en geniet van een wafel, crêpe of ijsje, een onmisbare zomertraktatie!

Ben je je zout vergeten? Geen paniek, er is een noodboodschappenhoek om je te helpen in juli en augustus. Om je ontbijt op te fleuren met vers brood en gebak van de dag, kun je de dag ervoor bij de receptie of in het restaurant je bestelling doorgeven voor de volgende dag.

Voor een vakantie met internetverbinding is Wi-Fi gratis beschikbaar op de hele camping.
Voor extra gemak tijdens je verblijf zijn er wasfaciliteiten beschikbaar (tegen betaling).

De aangegeven tijden zijn ter informatie en onder voorbehoud van wijzigingen. Het ismogelijk dat bepaalde faciliteiten niet beschikbaar zijn, afhankelijk van het aantal bezoekers en de sanitaire omstandigheden op het moment van je verblijf

:

Huisdiertoeslag: €6/dag/huisdier of €42/week/huisdier (1 huisdier max/flat. Op aanvraag bij de reservering, met vermelding van het ras en het geschatte gewicht van het dier. NAK's en katten worden niet geaccepteerd).
Kleine dieren die minder dan 5 kg wegen: toegestaan
Grote dieren en/of dieren zwaarder dan 5 kg: Niet toegestaan.
Inentingsbewijs verplicht. Het is ten strengste verboden huisdieren zonder toezicht in de accommodatie achter te laten. Ze moeten altijd aangelijnd zijn op de camping.
Aanvalshonden en honden van de 1e categorie: verboden
Honden van de 2e categorie: verboden
Honden van de molosserfamilie: Verboden -

Nota Bene:

Accommodatie + Schoonmaak Borg - per accommodatie: 300 € (credit card afdruk verwijderd binnen een week).
Toeristenbelasting - per dag en per persoon ouder dan 18: €1 (tarief 2023)

Alle belastingen en borgsommen moeten ter plaatse worden betaald. Borg alleen per creditcardafdruk (cheques worden geweigerd), niet geïnd en teruggegeven binnen 7 dagen onder voorbehoud van de staat van de accommodatie.

Topcriteria

  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 34 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Kit Bébé (lit parapluie avec sur-matelas + chaise haute) : 6 €/jour ou 42 €/semaine (sur réservation)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 100 €/locatif (sur demande, selon disponibilité)
  • Handdoek (nee)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 7 €/lit simple ou 9 €/lit double (draps à usage unique, jetables, sur réservation et selon disponibilité)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6 €/jour ou 42 €/semaine (1 animal maximum par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 300 € (empreinte CB effacée sous huitaine, sous réserve état des lieux) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Orly 66 km
  • nabijgelegen stad : Coulommiers 13 km
  • Stadcentrum < 5 km

Activiteiten

  • Golf 18 holes
  • tennis
  • Paardrijden
  • Massa multisport
  • Airconditioning
  • 4 aantal sterren
  • Zwembad
  • Televisie
  • Internet
  • Huisdieren toegestaan (indien goedkeuring)

Beschrijving interieur

  • 34 m²
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • Woonkamer

Slaapplek

  • 4 eenpersoonsbedden
  • 1 tweepersoonsbed
  • Babybed indien beschikbaar extra kosten (facultatief) : Kit Bébé (lit parapluie avec sur-matelas + chaise haute) : 6 €/jour ou 42 €/semaine (sur réservation)

Sanitair

  • 1 douche
  • 1 toilet

Keuken

  • Keuken
  • Magnetron
  • Koelkast
  • Diepvries
  • Afwasmachine
  • Gasfornuis

Installatie / materiaal

  • Televisie (inclusief in de prijs)
  • Airconditioning (inclusief in de prijs)

Beschrijving buitenkant

  • Tafels stoelen tuin
  • terras
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Kinderbad
  • barbecue
  • glijbanen

Opties en diensten

  • eindschoonmaak extra kosten (facultatief) : 100 €/locatif (sur demande, selon disponibilité)
  • Handdoek (nee)
  • Beddengoed extra kosten (facultatief) : 7 €/lit simple ou 9 €/lit double (draps à usage unique, jetables, sur réservation et selon disponibilité)
  • Internet (inclusief in de prijs)
  • Huisdieren toegestaan op afspraak extra kosten (verplicht) : 6 €/jour ou 42 €/semaine (1 animal maximum par locatif) per dier

Kosten en belasting

  • Accommodatie borg 300 € (empreinte CB effacée sous huitaine, sous réserve état des lieux) per huur per verblijf
  • toeristenbelasting volwassenen (ter plaatse te betalen volgens de geldende prijzen)

Diverse

  • 4 aantal sterren

Omgeving

  • Afstand vliegveld : Orly 66 km
  • nabijgelegen stad : Coulommiers 13 km
  • Stadcentrum < 5 km

Activiteiten

  • Golf 18 holes
  • tennis
  • Paardrijden
  • Massa multisport

Geografische ligging van uw vakantieaccommodatie

De aankondigingen staan in chronologische volgorde (van meest naar minst recent) en onderworpen aan een moderatieproces door onze teams.
2 meningen
4.7/5
  • Accommodatie
  • Netheid
  • Installatie / materiaal
  • Omgeving
  • Ter plekke

Beoordeling van de overige accommodaties van dit bedrijf

  • Jézabel (gepubliceerd op 10-07-2023)
    Verblijf01-07-2023 - 4 personen
    Waardering

    We hadden een uitstekend verblijf: het personeel was erg gastvrij, de accommodatie was in zeer goede staat en de campingfaciliteiten waren schoon en goed onderhouden

    vertaald uit fr
  • Pascaline (gepubliceerd op 07-08-2022)
    Verblijf30-07-2022 - 6 personen
    Waardering

    Mist wat verlichting in de gangpaden

    vertaald uit fr

Update uw verblijfsdata